Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Master

Eevanoora

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Eevanoora on eklektinen noita, astrologi ja Tarot-tulkitsija. Hän käyttää työssään luonnonkristalleja ja yrttejä tuodakseen intentionsa universumin tietoisuuteen. Eevanoora kykenee siirtämään ja muuttamaan energian muotoa sekä tehdä pyyntöjä universumille. Häneltä saa ohjausta arkielämän kaikenlaisiin kysymyksiin ja henkimaailman asioihin.

Työkokemus (vuotta): 2
Kyvyt: Noita/Shamaani/Velho, Empatia
Erikoisala: Rakkaus/Suhteet, Perhe/Koti, Kohtalo/Elämän polku
Välineet: Astrologia, Kortit, Kirousten poisto
Tyyli: Myötätuntoinen
Kuvaus

Hei,

olen 23-vuotias eklektinen noita, astrologi ja tarot-tulkitsija. Luonteeltani olen myötätuntoinen, empaattinen ja lämmin persoona. Minulla on vahva intuitio, jota käytän sekä tarot-tulkinnoissani, että universumin kanssa toimiessani. Luonto on vahvasti läsnä kaikessa harjoittamassani. Teen yhteistyötä kuun eri vaiheiden kanssa, ja kuulla onkin ratkaiseva rooli työssäni.

Olen tiennyt jo hyvin nuorella iällä olevani noita, mutta tieni on avautunut täysin vasta viimevuosina. Kuljen polkuani yksin, kehittyen joka askeleella. Käytän työssäni erilaisia energialatautuneita esineitä, kuten luonnonkristalleja ja yrttejä tuodakseni intentioni universumin tietoisuuteen. Astrologian ja tarot-korttien tulkinnan lisäksi kykenenkin siirtämään ja muuttamaan energian muotoa, manifestoimaan intentiota todellisuuteen ja tehdä pyyntöjä universumille.

Minulta saat ohjausta koskien kaikenlaisia arkielämän kysymyksiä tai henkimaailman asioita, eikä kanssani tarvitse arastella herkkiäkään aiheita. Kanssani keskustellessa ovat kaikenlaiset tunteet tervetulleita, soita minulle rohkeasti niin pohditaan niiden merkitystä yhdessä!

Suositukset
JuhaM
8/26/2019 10:52:07 AM
Eevanooralla on voimakas yhteys ala- ja ylämaailmoihin. Hän näkee tulevaa ja tietäsi lähitulevaisuuteen. Hän tuntee elämäntiesi ja sen mitä kannat mukanasi. Hänellä on myös yhteys edellisiin elämiisi. Hän pystyy puhdistaa energiakehostasi sinun arkeasi haittaavia tekijöitä ja toimijoita. Hänellä on suuri sydän.
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Eevanoora
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite