Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,56€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?

Jaana

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,56 €/min
 
 
Lisätietoja

Astrologi, Lenormand-tulkitsija. Jaana Rusi tunnistaa korttien avulla tämän hetkisen tilanteesi ja pystyy tukemaan sinua ratkaisun löytämisessä.

Työkokemus (vuotta): 12
Kyvyt: Selvätuntoisuus, Selvänäköisyys, Empatia, Meedio
Erikoisala: Ura/Työ, Rakkaus/Suhteet, Perhe/Koti, Raha/Talous
Välineet: Astrologia, Kortit
Tyyli: Myötätuntoinen
Kuvaus

Olen Lenormand-tulkitsija ja astrologi. Vuodesta 2006 lähtien teen kutsumustyötäni päätoimisesti. Apuvälineinä työssäni käytän ranskalaisia Lenormand-kortteja ja klassista astrologiaa.

Lenormand-tulkintani ovat elämänläheisiä ja konkreettisia. Korttipöytäni avulla tunnistan tämän hetkisen tilanteesi ja pystyn tukemaan sinua ratkaisun löytämisessä. Kortit eivät pakoita sinua tiettyyn toimintaan, mutta niiden avulla sinun on helpompi kohdata mahdolliset haasteet ja löytää ratkaisu.

Astrologinen tulkinta perustuu syntymähetkellesi tehtyyn horoskooppiin. Astrologia ei varsinaisesti ennusta tulevaa vaan näyttää meille, missä mahdollisuutemme ovat ja missä kohtaamme rajoituksia. Astrologia on myös hyvä työväline parisuhteen kartoittamiseen.

Teen klassisen astrologisen tulkinnan ohella myös horaariastrologisia tulkintoja.

Olen koulutettu psykologinen neuvoja (Heilpraktikerin für Psychologie, 2009 Berliini, Saksa) ja pariohjaaja. Tällä hetkellä kouluttaudun meedioksi.

Tuen sinua elämänpolullasi vastaamalla vilpittömästi mieltäsi painaviin kysymyksiin. Tulkintojeni päämääränä on auttaa sinua näkemään tilanne rehellisesti ja rohkaista sinua etenemään polullasi.

Counselling is also available in English. Gerne berate ich Sie auf Deutsch.

Suositukset
Krisu
8/8/2017 10:13:50 PM
Todella hyvin näki tämän hetken tilanteen, muutama pikku tarkka yksityiskohta toteutui muutaman päivän päästä, juuri niin kuin sanoi.
 
Karma Chameleon
8/8/2017 10:13:31 PM
Jaana, sydämellinen kiitos tulkinnoistasi, jotka olivat todella syväluotaavia, koskettavia ja tarkkoja! Aihepiirini olivat henkisesti vaikeita, mutta jaksoit kuunnella ja kulkea rinnallani. Tulkintojen jälkeen mietin asioita vielä tuntikausia ja pystyin näkemään monet asiat uudesta näkökulmasta. Ilmeisesti käyttämäsi kortit antoivat uudenlaista näkemystä aiheisiin. Kiitos sinulle ja ollaan taas kuulolla!
 
Nina
7/3/2017 10:27:05 AM
Kiitoksia tulkinnasta ☺ olet kyllä aito näkijä
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Jaana
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite