Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,56€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Mariann
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,56 €/min
 
 
Lisätietoja
Tarot-tulkitsija, astrologi, reikihoitaja, unien tulkitsija. Yli 15 vuoden kokemuksella Mariann auttaa sinua niin henkisyyteen liittyvissä kysymyksissä kuin vaikeiden päätösten selvittämisessä. Apuna astrologiset keinot sekä Tarot-kortit.
Työkokemus (vuotta): 19
Kyvyt: Unientulkinta, Energianvälitys, Empatia, Kaukoparannus
Erikoisala: Ura/Työ, Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet, Raha/Talous, Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku
Välineet: Astrologia, Kortit
Tyyli: Rehellinen
Kuvaus

Olen astrologi, tarot-tulkitsija ja reikihoitaja. Lisäksi tulkitsen unia. Astrologiaan tutustuin jo lapsena ja tarot-kortit olivat luonteva jatko asialle, kun tulin aikuiseksi. Olen siis opiskellut ja tutkinut näitä asioita yli 20 v. Virallisesti ryhdyin tekemään töitä astrologina ja tarot-tulkitsijana 2000-luvun alussa. Myös aikuisopetus on ollut osa työtäni jo n. 12 vuotta eri opistoissa. Olen ehkä joillekin tuttu myös astro-tv:n ajoilta vuosilta 2009–2010.

Päämääräni on kannustaa Sinua löytämään oma potentiaalisi ja näkemään tilanteesi mahdollisuutena. Auttamistyylini on ratkaisukeskeinen ja myötäelävä. Tulkinnassa käytän apuna joko astrologisia välineitä, tarot-kortteja tai uniasi. Mikäli tilanteesi tarvitsee kaukoparannusta, tämä voidaan toteuttaa reiki-energian välityksellä puhelun aikana. Jos sinua vaivaavat henkisyyteen liittyvät kysymykset, voin keskustella niistä kanssasi. Enkelit voidaan saada avuksi.

Kun toimimme tarot-korttien kanssa, tietoisuuteni ja intuitioni toimivat parhaiten, kun olet itse suora. Tällöin saan myös vastaukset samalla tavalla. Jotkut asiat voivat kuitenkin olla monimutkaisia ja vaikeasti selvitettäviä, erityisesti jos niihin liittyy vaikeita päätöksiä. Tällöin voimme tehdä tarot-pöytiä tilanteesta tai voin katsoa astrologista tilannettasi: mitä asioita ja energioita elämääsi liittyy tällä hetkellä ja miten niiden kanssa tulisi toimia.

Sekä astrologisen kartan että tarot-korttien avulla voin tarkastella myös partnerisi mahdollisia aikeita, motiiveja ja tietenkin myös yhteensopivuutta tai ongelmakohtia.

Counselling is also possible in English. Astrology or Tarot-cards may help you to solve relationship or work issues or matters concerning about choices. Be free to call me!

Suositukset
Pohjoisen tallaaja
12/18/2017 10:33:08 PM
Mariann osasi vastata täsmällisesti kysymykseeni. Ihana empaattinen näkijä. Ehdottomasti suosittelen.
 
Reetta
9/13/2017 12:54:58 PM
Positiivinen ja todella myötätuntoinen ja auttavainen. Kiitos kovasti!
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Mariann
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite