Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,56€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Master

Inkeri

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,56 €/min
 
 
Lisätietoja

Selvätuntija.Tarot- ja enkelikorttien tulkitsija. Energiahoitaja.Vetovoimanlaki-valmentaja. Feng shui- konsultti. Inkeri katsoo elämäntilannettasi ja tulevaa selvätuntoisesti, kuunnellen empaattisesti ja auttaen kokonaisvaltaisesti. Hän voi puhdistaa sinun, kotisi tai työpaikkasi energioita, antaa kaukoparannusta, sekä löytää ratkaisuja elämäsi kiperimpiinkin tilanteisiin rakkaudessa, ihmissuhteissa, raha-, ura-, tai terveys-asioissa. Inkeri ohjaa sinut voimaannuttavissa ja rakkaudellisissa energioissa inspiroivasti eteenpäin.

Työkokemus (vuotta): 18
Kyvyt: Energianvälitys, Empatia, Selvätuntoisuus
Erikoisala: Rakkaus/Suhteet, Perhe/Koti, Ura/Työ, Kohtalo/Elämän polku
Välineet: Kortit, Chakrat, Heiluri
Tyyli: Rehellinen
Kuvaus
Olen kahden vuosikymmenen ajan työskennellyt henkisenä valotyöntekijänä ja -auttajana. Olen selvätuntoinen tarot- ja enkelikorttien tulkitsija, voimaannuttava energiahoitaja, fengshui-konsultti ja sertifioitu LOA -law of attraction eli vetovoimanlaki-valmentaja. Myös numerologia ja erilaiset vaihtoehtoiset terapiamuodot kuten chromo-eli väriterapia ja luonnonjalokivihoidot kuuluvat osaamisalueeseeni ja käytän niitä myös asiakkaan tarpeiden mukaisesti tulkinnoissa ja energiahoidoissani.

Tulkinnoissani valitsen selvätuntoisesti juuri sinulle tarkoitetun tulkintatavan yhdistellen tarot- ja erilaisia enkelioraakkelikortteja, välitän tulkinnan aikana voimaannuttavaa energiaa ja tarvittaessa puhdistan myös sinun energiakeskuksiasi eli chakroja, tai puhdistan kodistasi jumittuneita energioita ja annan käytännönvinkkejä kuinka kodin energioita voi itse parantaa feng shuin avulla. Annan sinulle myös vahvistavia affirmaatioita eli voimalauseita, joita voit käyttää myös tulkinnan jälkeen jokapäiväisessä elämässäsi tukemaan sinua kohti suunniteltuja päämääriäsi. Saan usein myös kanavoituja viestejä sinulle enkeleiltä ja valosta ja rakkaudesta tulevilta henkioppailta tai voimaeläimeltäsi.

Katson ja selvitän tilannettasi kokonaisvaltaisesti, sekä autan ja kuuntelen empaattisesti. Autan sinua löytämään ratkaisuja elämän kiperimpiinkin tilanteisiin liittyivät ne sitten rakkauteen, ihmissuhteisiin, perheeseen, rahaan, talouteen, uraan tai terveyteen. Voit kysyä minulta neuvoja mihin tahansa asiaan, kysy rohkeasti, olen tukenasi. Ohjaan sinut lempeästi ja inspiroivasti kohti sinulle tarkoitettua elämänpolkua ja autan sinua ymmärtämään syvällisemmin elämäsi tapahtumien merkityksen. Halutessasi voimme myös selvittää ja avartaa elämäntehtävääsi tässä elämässäsi. Lisäymmärrystä nykyiseen tilanteeseesi voit saada myös menneistä elämistäsi, joista voin myös sinulle kertoa jos niin toivot. 
 
Iloa, valoa ja rakkautta sinulle toivoen ja soittoasi odottaen, Inkeri
Suositukset
pirkko
12/2/2018 9:51:04 PM
koska tulet televisioon,kaipaan sinun tapaasi työskennellä ,,,
 
maire
11/26/2018 2:37:04 PM
Inkeri millionka sinut nähdään ruudussa.
 
Tiina
10/13/2018 10:37:29 PM
Ihana, Inkeri kiitos tulkinnastasi! Olet empaattinen lämmin ihminen kiitos
 
Helena
9/24/2018 11:34:18 AM
Kiitos Inkeri suojausohjeesta ja harjoituksista! Himalajansuolavesiastiat on asetettu omille paikoilleen (ja kas kummaa klo 19) ja pieni ruusuvartsikin löytyi kotoa sydämen päälle. Kiitos vielä kerran ja hyvää syksyä. <3 <3 <3
 
Jamina
9/11/2018 9:37:16 PM
Inkeri on auttanut mua lukuisissa asioissa ihmissuhteissa rakkaudes! Olen erittäin kiitollinen et olet jaksanut tukea ja auttaa! Ehdottomasti empatiaa, lämpöä, rakkautta löytyy Kiitos inkeri
 
Eija
8/11/2018 1:20:48 AM
Kiitos Inkeri taas rohkaisevasta, positiivisesta tulkinnastasi ja voimaannuttavasta energiastasi !
 
juha
7/30/2018 1:05:41 PM
Suuri Kiitos.Mahtavaa tulkintaa.Inkeri tiesi hyvin mitä tapahtunut,nykyhetken ja sain hyviä neuvoja elämään.Sain mahtavaa vahvistusta/rohkaisua omiin mielipiteisiini,tuntemuksiini.Suosittelen.KIITOS!!!
 
Carola
7/26/2018 9:04:58 AM
Kiitos Inkeri olen saanut apua ,olen todella kiitollinen ,suosittelen lämpimästi Inkeriä kaikille .
 
Teija
7/2/2018 5:02:12 PM
Kiitos Inkeri tulkinnastasi viime syksynä, raha-asioihin liittyen. Kerroit ,että raha asiani tulevat kohenemaan, mutta eri tavalla ,kuin odotan. Minulla on toki vieläkin se rahaan liittyvä unelma olemassa, mutta todellakin, talouteni on kohentunut paljon sen jälkeen ,kun soitin sinulle. Suorastaan runsaudessa elän. Ja kaiken kerkesit kertoa korteistasi kolmen minuutin sisällä. Olit todella ihana energioiltasi ja silti nopea tulkitsija. Vieläkin muistelen lämmöllä sinua. Teija
 
Leena Aulen
4/23/2018 11:16:56 AM
Olet ihana ja lämminhenginen ihminen.❤❤❤
 
Anneli
4/23/2018 11:16:44 AM
Inkerin jakama enkeli enerkia pelasti rakkaus-suhteeni. En tienny ettei sulhanen voi saaha lasta. Kiitos siis kovasti ammattitaitoisesta tarot korttien tulkinnasta. Myös pitkään vaivanneet hartija säryt poistuivat ja sain kymmenenvuojen työttömyyen jälkeen työpaikan.
 
Arja Juuti
4/16/2018 11:37:26 AM
Kaikkea ei osaa sanoa tai kirjoittaa. Olettel kaikki ihania ja autatte pyyteettömästi. KIITOS! Inkeriä kaivannut ohjelmaan kovasti. Mihin olet kadonnut?Ja tärkein. Inkeri! Sydän täynnä ONNEA toivotan sinlle tänään 10.4.18. Halauksin Arja Juuti❤️
 
Eeva
3/14/2018 11:46:31 AM
Hei Inkeri! Parempi myöhään kuin ei ollenkaan eli soitin Sinulle jo 16.8 2017 ja kysyin miehestä, jonka kanssa deittailin. Miehessä näkyi paljon tulienergiaa. Yllättäen kysyit, miten miehen terveys. Sanoit, että jos menisimme yhteen, jäisin pian yksin. Tuolloin ei ollut vielä tiedossa miehen sydänsairaus. Kiitos varoituksesta. Tunsin jo kysyessäni, että me emme kuuluneet yhteen.
 
Carola Roos
3/8/2018 10:14:24 AM
Kiitos Inkeri ,kiitollinen olen ,Kiitos
 
Arja Leskinen/Juuti
3/8/2018 8:31:13 AM
Inkeri Ihanainen on auttanut minua ja perhettäni niin paljon. Olen siitä niin kiitollinen sinulle ja kaikille Taivaan auttajille. Kiitos rakas Inketi❤️
 
Saara
2/19/2018 3:16:34 PM
inkeri oot ihana niiin nätti ja hurmaava haluan olla niin kuin sinä <3 olet tyyli ikonini. ja sun makeup in fleek. ;)
 
Carola Roos
2/1/2018 10:51:04 PM
Kiitos Inkeri,olet auttanut minua paljon,kiitollinen olen sinulle
 
Satu
1/29/2018 1:51:15 PM
Tuhannet kiitokset Inkerille rehellisestä tulkinnasta ja ohjeistuksesta. Nyt taas jaksan hetken matkaa eteenpäin valoisin mielin. Erittäin voimaannuttava keskustelu..
 
Arja Juuti
1/23/2018 10:55:47 PM
Ihana Inkeri on paras. Valon ja ilon lähettiläs. Olemme olleet yhteydessä useasti ja pian taas otan yhteyttä sinuun. Kaikki asiat, joihin olen sinulta apua pyytäny rukouspyyntönä tai muuten vain. Kaikki ova toteutuneet/selkiytyneet. Toivon sinulle kaikkea hyvää ja parasta elämääsi. Olet enkeli ja ihme. Halaan sinua. Terkuin Arja-mummo
 
Eija
1/8/2018 11:44:41 AM
KIITOS Inkeri tuestasi, niin monta kertaa olen sinulle soittanut, aina apua sinulta saanut ja välittämäsi energia auttanut pahimman yli...voimia tärkeään työhösi !
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Inkeri
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite