Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,56€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Master

Sariella

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,56 €/min
 
 
Lisätietoja

Intuitiivinen energianvälittäjä. Sariella käyttää selvätuntoisuuden lisäksi heiluria sekä povaus- ja tarot-kortteja. Hänen koulutukset ravitsemuksen, hoidon ja kasvatuksen sekä mielenterveys- ja päihdetyöntekijänä on tehnyt hänestä käytännönläheisen ja ratkaisukeskeisen.

Työkokemus (vuotta): 7
Kyvyt: Energianvälitys, Selvätuntoisuus, Kanavointi
Erikoisala: Rakkaus/Suhteet, Raha/Talous, Henkinen kehitys
Välineet: Chakrat, Heiluri, Kortit
Tyyli: Inspiroiva
Kuvaus
Olen lähtöisin näkijäsuvusta ja ollut intuitiivinen pienestä pitäen. Varttuessani tuli vaihe jolloin suljin kanavani mutta viimeiset parikymmentä vuotta olen kehittänyt itseäni henkisellä tiellä ja kokenut niin heräämisen kauneudet kuin myös haasteet. Ensimmäisen Reiki-kurssin kävin 2010 ja olen siitä asti perehtynyt energiaan syvällisemmin ja kouluttautunut lisää. Kiinnostus ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin on ollut aina lähellä sydäntäni. Koulutukseni ravitsemuksen, hoidon ja kasvatuksen sekä mielenterveys- ja päihdetyöntekijänä on tehnyt minusta käytännönläheisen ja ratkaisukeskeisen.
Selvätuntoisuuden lisäksi käytän heiluria ja povaus- sekä Tarot-kortteja. Voimme halutessasi katsoa niillä suuntaviivoja elämääsi, mutta varsinaisesti en puhuisi ennustamisesta. Uskon, että olemme kaikki oman elämämme Mestareita, mutta joskus tarvitsemme hiukan tukea, että saamme oman voimamme takaisin ja
valomme palamaan kirkkaasti.
Jos tarvitset energiaa lisäävää lämminhenkistä auttajaa, jolle vaitiolovelvollisuus on itsestäänselvyys, niin ota yhteyttä.
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Sariella
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite