Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,56€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Päivi Alanen
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,56 €/min
 
 
Lisätietoja
Synnynnäinen meedio, näkijä, parantaja. Päivi Alanen pystyy lukemaan ihmisten aurasta mahdolliset sairaudet ja kehon energeettisen tilan, hän näkee myös entisten elämien vaikutukset.
Työkokemus (vuotta): 18
Kyvyt: Kaukoparannus, Energianvälitys, Meedio, Selvänäköisyys
Erikoisala: Ura/Työ, Rakkaus/Suhteet, Raha/Talous, Edesmenneet rakkaat, Terveys
Välineet: Kortit
Tyyli: Myötätuntoinen
Kuvaus

Olen synnynnäinen meedio ja selvänäkijä, energian välittäjä, parantaja ja kaukoparantaja. Selvänäkemisen lahjaani käytän katsoessani asioitasi ja vastatessani kysymyksiisi. Vastaukset tuodaan minulle usein kuvina, mutta myös sanoina tai symboleina. Selvänäköä käytän myös hoidoissa ja parantamisessa, pystyn lukemaan ihmisten aurasta mahdolliset sairaudet ja kehon energeettisen tilan, näen myös entisten elämien vaikutukset. Ohjaan myös regressiomatkoja entisiin elämiin.

Tulkinnoissani käytän usein apuna tarot-kortteja, koska niiden välityksellä näen kysyttävän asian laajemmassa muodossa ja asiat jotka vaikuttavat käsillä olevaan tilanteeseen.

Autan sinua löytämään ratkaisuja kysymiisi asioihin, kuuntelen ja opastan, henkimaailman viestit välitän sellaisina kuin ne minulle kerrotaan ja näytetään. Meediona otan yhteyden henkimaailmaan ja sinun edesmenneisiin läheisiisi, viestit jotka sieltä tulevat kerrotaan yleensä suurella rakkaudella ja ilolla, ne ovat lohduttavia ja tuovat usein opastusta arjen asioihin. 

Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Päivi Alanen
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite