Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,56€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Stiina Sahari
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,56 €/min
 
 
Lisätietoja
Tarot-tulkitsija, selvänäkijä, Reiki hoitaja. Stiina Sahari auttaa sinua rehellisellä tyylillä.
Työkokemus (vuotta): 14
Kyvyt: Energianvälitys, Selvänäköisyys, Kanavointi
Erikoisala: Perhe/Koti, Raha/Talous, Kohtalo/Elämän polku
Välineet: Kortit
Tyyli: Rehellinen
Kuvaus

 Löysin TAROT-kortit kymmenisen vuotta sitten, ja tutustumisvaiheen jälkeen kortteihin kätketty ikiaikainen viisaus avautui minulle.

 Olen käynyt myös REIKI I ja REIKI II kurssit sekä useita muita henkisen tiedon kursseja.

 Korteista näen ihmisen elämänkaaren ja hänen nykyisen sijaintinsa omalla kaarellaan.

 Pyrkimyksenäni on auttaa ihmistä näkemään oikeat syyt ja mittasuhteet mahdollisille ongelmille ja onnenpotkuille.

Yritän auttaa Sinua hyväksymään asiat mistä on aika päästää irti ja vastavoimana sille, näkemään asiat, joiden vuoksi taistella. 

Ja milloin on aika lopettaa samojen virheiden toistaminen ja hyväksyä opetukset joita elämä koettaa antaa.

TAROT-kortit käsissäni näyttävät menneeseen, ja tulevaan. menneestä voimme nostaa pintaan asioita, jotka ovat jääneet energiana vaikuttamaan nykyisyyteen ja taas tulevaan.

Autan Sinua katsomaan  sisimpääsi korttipöytä toimii peilin tavoin.

Suositukset
Sirkka Tommola
11/8/2017 12:52:51 PM
Stiina on auttanut minua rehellisellä otteellaan. Hänen ulosantinsa on erinomainen. Hän osaa kertoa hienovaraisella tavalla menneet, tulevat ja olevat.
 
Mies yli 50v
10/26/2017 11:57:45 PM
Stiina on oikeesti ihana ja mukava kuunnella ja katsoa häntä aamuisin kun samalla juo kahvia.
 
Leena
10/11/2017 2:08:51 PM
Hei Stiina! Olen soittanut sinulle pari kertaa, viimeksi vuosi sitten. Kaikki mitä kerroit ovat toteutuneet. Olet paras!!! Kiitos, kiitos, kiitos!
 
Sirpa
10/5/2017 12:33:49 PM
Hei, Stiina oli mukavaa seurata aamulla tulkintojasi olet todella hyvä näkijä. Näet asioita ja kaikkea muuta. Paljon engeleitä sinulle, Stiina. Pitää paljastaa sinulle, Stiina itsellänikin on kykyjä nähdä asioita jo, pienestä pitäen silloin ne kummastuttivat kun olin lapsi nyt ei enää.
 
rale
9/28/2017 1:32:13 PM
Stiina sinä olet just mahtavaa seurattavaa. Olen aina ollut aika epäilevä noihin juttuihin mutta sinä olet jo ihmisenä niin mielenkiintoinen että auts! Ja osaat kyllä tulkita ihmisiä hienolla tavalla. Saapa nähdä mitä meitsille tapahtuu, olen minäkin sinulle kerran kilauttanut? Tuollaisen ihmistyypin kyllä haluan ehdottomasti ystäväpiiriini!!! :)
 
Sirpa Miettinen
9/28/2017 1:26:41 PM
Mahtavaa Stiina olet enkeli.
 
Arttuli
9/15/2017 2:23:27 PM
Voi kiitos Stiina sinä olet saanut elämäni valot taas palamaan! Olet paras näkijä ja ihana ihminen❤!!!
 
Minna
5/10/2017 12:28:39 PM
Hei Stiina. Sinulla on ollut erityinen vaikutus minuun viime puhelujen aikana. Se että ne neuvot ovat olleet selkeitä ja hyvin paikkaansa pitäviä. Mutta se että nyt pari kertaa on käynyt puhelun jälkeen että on tapahtunut erityisen ihania asioita ja ne ovat saaneet hymyn ja sisäisen rauhan sisimpääni. Uskon että sinun "rukouksesi" on yhdistynyt minun rukoukseen ja jotain kaunista tapahtuu minun elämässä. Kiitos sinulle tiedän että asiat järjestyy. Pidetään yllä positiivista voimaa. ❤
 
Leena
3/14/2017 10:07:06 PM
Kiitos Stiina ja muut astralin ihanat valonkantajat! Teidän tv-ohjelmaanne seurattuani olen oppinut kuinka käännetään negatiivinen palaute positiiviseksi energiaksi ☺! Eräs mieshenkilö luonnehti teidän antavan LOHTUA hätääntyneille ihmisille, hänellä oli oikea sanavalinta!! Aion jatkossakin seurata ohjelmaanne, vaikka olenkin jo itse oppinut luottamaan omaan sielunpolkuuni. Te jaatte myös valtavaa positiivista energiaa tv-n välityksellä!
 
Anri Tenhea
1/2/2017 9:29:17 PM
Kiitos Stiina UPEASTA tuestasi taistellessani asioiden puolesta, sekä solmukohtien selkeyttämisestä
 
Kirsi
1/2/2017 9:28:18 PM
Kiitos Stiina! Oot aina tiennyt miten minulle tulee käymään. Jaksanut kannustaa ja uskonut silloinkin, kun en ole itse uskonut itseeni.Minulla on tapahtunut suuria muutoksia minun elämässä ja ne sinä olet tiennyt. KIITOS KAIKESTA AVUSTA☺ Oot ihana ☺
 
Eija
11/21/2016 1:34:03 PM
Olen käynyt Stiinan luona useamman kerran ja soittanut. Stiina on paras näkijä mitä tiedän ja ihana ihminen❤ Nähnyt hyvin...
 
Eija
10/25/2016 11:54:18 PM
Olen soittanut Stiinalle muutamia kertoja. Joka puhelun jälkeen olen vain todennut sen kuinka oikeassa hän on ollut jokaisesta asiasta, jonka olen kysynyt. Stiina on todella suuri ihme ja " taivaan lahja" sellaisille ihmisille, jotka haluavat tietää vastaukset moniin askarruttaviin asioihin tai arkisiin asioihin. Puhelun jälkeen asiat selkiytyvät ja raskas olo helpottuu kun ymmärtää mistä asiat johtuvat tai miksi asiat menevät niinkuin menevät. Stiina on persoonaltaan hyvin lämmin ja rehellinen. Hän uskaltaa nähdä myös negatiiviset asiat ja kertoo ne myös asiakkaalle, mikä mielestäni on tärkeää. Stiina on erityisen hyvä tietämään , missä kohtaa kehossasi on ongelmakohta. Viimeksi hän sanoi , että oikea käteni on syytä tarkistaa. Olen potenut jo monta viikkoa oikeaa kättäni ja ihmetellyt mikä sitä vaivaa. Tilasin lääkärin puhelun jälkeen. Toivon, että Stiina jatkossakin jaksaa auttaa ihmisiä ja ihmiset arvostavat hänen kykyään auttaa ihmisiä. .
 
Kirsti
7/4/2016 12:12:59 AM
Kirsti 30.6.2016 Soitin aamulla ja kyselin kadonneen auton avaimen perään. Avain on ollut hukassa lähes vuoden ja olen etsinyt sitä kaikista mahdollisista paikoista. Sitten vain kävelin neuvomaasi varastoon ja siellähän se avain odotti minua lattialla. Ja kaikki tämä tapahtui alle 5 minuutissa. Kiitos Sinulle. Olet uskomaton. Kaikkea hyvää Sinulle elämässäsi.
 
Marita
1/28/2016 11:36:41 AM
Olen seurannut ohjelmaa kohta 2 vuotta - sen aikaa minkä ohjelma ollut televisiossa. Nauhoitan kaikki mitä en pysty katsomaan. Stina saa paljon hyvää palautetta suorissa lähetyksessä. Mielenkiintoinen ohjelma - toivottavasti ei lopu koskaan.
 
Oula
1/14/2016 12:51:47 AM
Kiitos Stiina! Olet todella taitava. Puhelun jälkeen koin järjetöntä iloa ja vapautuneisuutta! Otan neuvoistasi opin ja elän tässä maailmassa täysillä! Lämpimästi suosittelen sinua kaikille joita kiinnostaa tarot korttien mystiikka! Ihanaa jatkoa!
 
Maria
11/12/2015 8:49:12 AM
Ihana!
 
Catarina
11/12/2015 8:48:58 AM
Ihanaa että Siina Sahari on olemassa meidän keskuudessamme Suomessa ja tullut astral tvnkautta julkisuuteen. olet todella tärkeä ihminen ja opas , ihan jokaisen maailman ihmisen tulisi päästä keskustelemaan kanssasi, olet vain melkein aina varattu , joka kertoo kuinka pätevä sielu olet:) , tosin minusta voisit jo varata ajanvaraus kalenterin vaikka aluksi Astral tvn sivuille, kuren hyvä ehdotus monelle muullekkin, joiden luokse joutuu jonottamaan.. ps.voisit suositella klassista Homeopatiaa, opettaja tason homeopaatilla käymistä monelle, koska homeopatia on energislääketiede , niininkuin kiinalainen lääketiedekin, jota kuulin sinun suosittelevan yhtenä päivänä. Klassinen homeopaatia ei ole mitään terapiaa, vaan se ontodellinen lääketiede ja tulevaisuuden lääketiede ja tehokkain parannuskeino jonka ihmiskunta tuntee!. mutta homeopaatin tulee olla diplomi- homeopaatti ja sitä täytyy olla tehnyt mielelellään vähintään 5 vuotta ammatikseen joka päivä.
 
Liisa
11/12/2015 8:45:08 AM
Kiitos Stiina keskustelusta tuli hyvä ja avoin mieli ,loit kyllä uskoa elämääni edessä olevilla odotuksilla / haasteilla todella paljon ,ja ymmärsin vasta puhelumme loputtua useita oivalluksia ,raskisimpa soittaa sinulle vielä joskus ;-) hyvää onnellista ja kaunista syksyä sinulle ;-)
 
tiina
7/20/2015 9:27:11 PM
Kaikki meni niinkuin sanoit. Todella. Rohkaisevaa ja empaattista, kannustavaa ja välittävää tulkintaa. Suosittelen!
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymätömmäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Stiina Sahari
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite