Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,56€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Arje Sakari Silander
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,56 €/min
 
 
Lisätietoja
Sielunhoitaja, shamaani, selvänäkijä. Arje Sakari Silander ottaa yhteyttä asiakkaan sieluun, löytää energiakentässä olevat tukokset ja lukot ja auttaa niiden avaamisessa. Hän auttaa myös sielupalojen palauttamisessa ja karman purussa.
Työkokemus (vuotta): 8
Kyvyt: Selvänäköisyys, Noita/Shamaani/Velho, Kanavointi
Erikoisala: Henkinen kehitys, Perhe/Koti, Raha/Talous
Välineet: Chakrat
Tyyli: Inspiroiva
Kuvaus

Hei kaikki,

nimeni on Arje Sakari Silander ja olen selvänäkijä ja shamaani ja autan ihmisiä parantamaan itse itsensä. Siitä lähtien kun heräsin omalle sielutietoisuudelle, olen auttanut ihmisiä yhdistymään niiden omaan korkean itsensä jolta saan myös neuvoja miten voin teitä auttaa.

Hoitomenetelmäni on siis todella yksinkertainen, otan yhteyttä asiakkaan sieluun ja ammennan sieltä neuvoja miten hoidetaan. Hoidon aikana minulle myös näytetään energiakentässä olevat tukokset ja lukot ja minua neuvotaan miten niitä voidaan avata. Autan myös sielupalojen palauttamisessa ja karman purussa.

Jos tarvitset apua omalla henkisellä polullasi, niin ole hyvä ja soita minulle niin autan sinua parhaani mukaan!

Rakkaudella, Arje Sakari Silander

p.s. Teen hoitoja myös Heprean ja Englannin kielellä.

Suositukset
Janne Oskari Parkkonen
11/13/2017 9:42:47 PM
Kun Ollet Niin Kiva Mies Ja Sinä Puhut Aina Suoraan Asiat Niin Kunnolla Yksi Sinun Asiakas Joka On Vaan Kuuttelut Sinun Juttuija Minä Janne Tykkään Sinun Juttuista Minä Janne Oskari Parkkonen Joka Ei Pysty Soittaa Sinulle Arje Sakari Silantander Tv Janne Oskari Parkkonen
 
Tarja
11/13/2017 9:41:57 PM
Lämpimät kiitokset avusta. Sain ymmärrystä ongelmiini. Ihana asia, että ihmisenkeleitä on keskuudessamme ☺
 
Arja Kyllönen
11/13/2017 9:41:42 PM
Siis olin niin pahoillani tänään kun katsoin Arjen osuutta Astral -tv. Hän tosi rakkaudellinen , ystävällinen siis ihanmahtava. Olin pahoillani kun yksi ihminen vaan soitti Arjelle, Arje antaa sellaista tietoa mitä ei tarot kortit korvaa, olen yhden kerran soittanut Arjelle ja, se oli tosi mahtava kokemus. Ihailen tosiaan hänen taitoaan auttaa meitä ihmisiä , ahdistuksen ja kaiken muun keskellä joka syö energiaamme. Olisin soittanut tänäänkin , mutta raha on esteenä. Kaikkea hyvää sinulle Arja !
 
Lumikide
11/8/2017 12:42:54 PM
Pakko kiittää tämän päiväisestä hoidosta! Olen onnellinen ja kiitollinen. Kaikkea hyvää sinulle Arje, suuret suosittelut minulta!
 
Sisko
11/2/2017 2:52:49 PM
Kiitos viisaista sanoista televisiossa. Ne auttavat monia. Jatka samalla teillä.
 
Irja Karppinen
11/1/2017 12:59:15 PM
Kiitos Arje uudenlaisesta mahdollisuudesta ja tiedosta! Mukavaa että mieskin auttaa!
 
Marike
10/31/2017 2:00:11 PM
Kiitos, Arje. Upeaa saada ymmärrystä juuritietoon, eli vanhemmilta ja esivanhemmilta saatu "perimä" on estänyt vapautumisen täydesti omaksi itseksi. Napanuoran katkaiseminen menneisyyden traumoihin on vapauttanut sisäisen lapsen riemuitsemaan. Vapauden riemun hän ilmaisee käsiään taputtamalla ja hyppimällä toinen jalka edessä, ikään kuin hevosen laukka.
 
Raija
10/31/2017 1:59:39 PM
Hei! Olen katsonut Arjen tv esiintymistä muutaman kerran, tein juuri tänä aamuna hänen ohjeen mukaan irtipäästämistä sielun tasolla menneistä. Tuli huikea olo, sain yhteyden edesmeinneiden vanhempieni sieluihin ja asiat loksahtivat kohdalleen. Sain vapautuksen omaan sieluuni. Kiitos Arje :)
 
Arja Kyllönen
10/24/2017 1:33:03 PM
Minusta tuli heti , Arjen fani hän on upea ihminen , ja hänen tietämyksensä on ällistyttävää. Rukoilen Jumalalta että hän saa olla kauan ihmisiä auttamassa . Soitan hänelle kun minulla on siihen varaa .
 
Arja Kyllönen
10/24/2017 1:28:26 PM
Hän on hyvin voimaannuttava näkijä, annan arvoa sille että hän käyttää intuitiota työvälineenä.
 
Sirpa
10/24/2017 1:23:37 PM
Tämä on uudenlaista tietoa ainakin minulle. Tällaista luentaa en ole kokenut ennen. Mielenkiintoista kylläkin. Hyvää syksyä sinulle, Arje. Sirpa
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymätömmäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Arje Sakari Silander
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite