Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,56€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Master

Ishtar-Maria

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,56 €/min
 
 
Lisätietoja

Selvänäkijä, parantaja, energian välittäjä, kanavoija. Ishtar­-Maria on vanhaa shamaani sukua. Hän auttaa sinua voimakkaan näkemislahjan ja erikoistekniikkojen avulla elämän eri osa-alueilla. Luonnollisen parantamisen menetelmää käyttäen hän välittää myös voimaavaa energiaa.

Työkokemus (vuotta): 13
Kyvyt: Kanavointi, Energianvälitys, Empatia, Noita/Shamaani/Velho, Kaukoparannus
Erikoisala: Ura/Työ, Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet, Lemmikit/eläimet, Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku, Terveys, Raha/Talous, Edesmenneet rakkaat
Välineet: Kortit, Chakrat, Heiluri
Tyyli: Rehellinen
Kuvaus

Olen erikoistekniikat hallitseva kaukoreikihoitaja. Sain syntyessä näkemisenlahjan ja erittäin voimakkaan intuition sekä kanavoin hyvää energiaa. Keskittymisessä saatan käyttää apunani kristallia tai heiluria, halutessasi kultaisia tarot kortteja tai perinteisin kortein mustalais­- eli romaanityyliin.

Voimaan asioita tapahtuvaksi. Esim. asunnon myyntiin, avioelämään, kipeään selkään, kadotetun kumppanin yhteyteen, raha-asioiden järjestymiseen, eläinten hoitoon ym. Välitän kaikkeuden voimaa ja energiaa asiaan ja joku henkimaailmasta lähtee sitten tekemään töitä asian eteen. Olen nähnyt läpi elämäni asioita ja tulevaisuuteen sekä näillä auttanut ihmisiä. Viime vuosina olen saanut käyttää luonnollisen parantamisen menetelmää välittäen voimaavaa energiaa. Teen parannussessioita. 

Olen saanut kiitosta tästä toiminnasta: Velka-asia on järjestynyt juuri viime tipassa. Eikä mikään pikkusumma. Elämää järjestetty uusiksi. Ansaitseekin saada apua jotenkin. Kaivattu kumppani on tullut siihen just kun puhelu loppui. Vuoden hiljaa ollut ja poissa näköpiiristä ollut kaivattu rakkaus ottaa yhteyden ja saavat kuitenkin kommunikoida. Keskusteluyhteyttä jne.. Asuinympärilstö rauhoittunut ym.

Parantamisella voi auttaa jopa ylimääräisten henkien poistumiseen kotoa ja jättämään asiakkaan rauhaan. Ihan kuin riivattuna ollut nainen. Häntä ei enää nakeltu ja hän sai rauhan. Kipu helpottuu. Kodinkin voi puhdistaa. Mielen hoito, impotenssi ym.

Parannushetkien jälkeen joilleki riittää hetki ja saavat avun. Jotkin krooniset vaikeudet vaativat useamman kerran. Näkökin on parantunut diapeetikolla , sydän helpottanut , vaikea sporiasis lähtenyt. Huuleen saatu kirurgian toimenpiteen jälkeen tunto, 4 v. leikkauksesta ja tunto ei enää pitänyt palata.

OLEN MYÖS  KONTAKTIHENKILÖ UFOTUTKIJOIDEN SANOIN. 

Ufomaailmassa tätä kutsutaan kontaktihenkilöksi. Olen tavannut eri maailman olentoja ja tehnyt kerran yhteistyötä ufoalusten kanssa. 
Olen jatkuvasti yhteydessä toiseen / toisiin maailmoihin ja eri elämän muotoihin. 
 
Tämä on eri asia kuin edesmenneet läheisemme joihin saan myös kontaktin. 
Otan yhteyden  siirtyineisiin  rakkaisiisi ja tuoden, opastaen sinut  yhteyteen kanssaan, sekä sinun lähellesi tuoden rajan taa siirtyneet luoksesi. Myös eläimet.  Heille on tärkeää, että tiedät heidän voivan hyvin. Elämä jatkuu. He tahtovat sinun voivan hyvin edelleen, elämä jatkuu sinullekkin ja he toivovat sen jatkuvan sinulla hyvänä edelleen, jaksamistasi ja menestystäsi tukien,  rinnallasi kulkien. 
 
Soita jos olet elämänpolullasi avun tarpeessa!
Suositukset
ritva
11/26/2018 2:35:45 PM
avartava kokemus tehokas kiitos
 
Sirkka
11/26/2018 2:35:36 PM
Kiitos sinulle
 
Stig Rosendahl
11/20/2018 10:25:41 PM
erinomainen apu ja hyviä neuvoja
 
Evi Karppinen
10/30/2018 9:29:35 AM
Kiitos Ishtar-Maria keskustelusta. Sain enkelin läheisyydä ja lämpöä,lohdutusta ja uskoa tulevaisuuteen.
 
Marja-Leena Porrassalmi
10/30/2018 9:24:02 AM
Oli taas hyvä. Ja tiesitkin asioitani =)
 
kristiina konttinen
9/24/2018 11:32:21 AM
taas kerran horoskoopin aihe sopi täydellisesti omaan elämäntilanteeseen. ei vain pieneen hetkeen. tiedän että, tulisi odottaa kevääseen eikä hoppuilla tekosyillä asioita eteenpäin.
 
Tiina
9/6/2018 2:23:06 PM
Kiitos paljon, voimaannutit ja tuit monessa. Odotan tulevaisuutta nyt eri silmin. Kiitos lämmöstäsi. Ja oli vielä yhteisiä tuttuja, lisäsi syvää ymmärrystäsi.
 
Anu
8/25/2018 11:55:52 PM
Kiitos, kiitos, kiitos. Voimaannutit minut todella. Sain uutta pontta asioiden hoitamiseen. Ja anteeksi että jouduin keskeyttämään puhelun.
 
Marja-Leena
7/17/2018 8:56:39 PM
Oli miellyttävä jännä kokemus. Kiitos paljon,
 
Anitta Aalto
7/7/2018 7:25:52 AM
Kiitos,mukavasta juttutuokiosta tämä sai miettimään paljon asioita harmi että aika loppui kesken olisi ollut vielä paljon juteltavaa kanssasi .ehkä taas yhteyttä otan uudelleen myöhemmin .kiitos vielä
 
aki
7/5/2018 1:38:58 PM
kiitos ishtar-marialle
 
Tarja Jyväskylästä
7/3/2018 1:01:47 AM
Lämmin Kiitos Ishtar Maria. Puhelun jälkeen meni n viikko ja sain asunto tarjouksen ja juuri sellainen kuin kuvasit, pieni piha isolle nivelrikko koiralleni . Sydänmellinen kiitos. Olen ennenkin soittanut ja aina saanut avun mahtavilla kyvyilläsi. Paljon asioita olet tiennyt ja ne menneet juuri kuten sanoit .
 
Jouko
7/2/2018 4:58:58 PM
Kiitos hyvästä keskustelusta maanantaina 04.06.2018 Minulle voitte lähettää sähköpostia ja soittaakin voitte.
 
Taina
6/4/2018 12:34:07 AM
Autonavaimet ja muutakin oli häviksissä. Kyllä asiantuntija näki perille asti ja avaimet löytyivät. Sen lisäksi sain mielenrauhan ja ikävä ja stressaava tilanne kääntyi päinvastaiseksi. En tiedä miksi saan pienestäkin vastoinkäymisestä kamalan ahdistuksen, mutta se tunne kääntyi ymmärrykseksi ja huumoriksikin. Kiitos!! :-D
 
Kari
5/25/2018 1:59:07 PM
Soiteltiin tässä viime viikolla ja puhuttiin vähän raha- ja perheasioista. Rahaa kuulemma on ja tulee lisää, mikä oli lohduttavaa kuulla. Lisäksi puhuimme sukulaispojastani, ja isällisistä kyvyistäni. Keskustelu oli hyvin elävöittävää ja auttoi minua käsittämään sen, kuinka voisin lähteä ongelmiani korjaamaan. Enkelit olivat läsnä!
 
Gay pari
5/13/2018 8:51:02 PM
Olen saanut energia ja rentoutusta Ishtar Marialta. Todella tunnen sen buustin ja varsinkin ennen yhteisiä hetkiä kaverin kanssa. Suosittelen kokeilemaan rohkeasti! Äänessä on taikaa...kiitos
 
Outi Alanen
5/7/2018 12:48:19 PM
Ishtar- Maria. Kiitos sinulle. Haluan kertoa muillekin että Rosa rakas pikku koirani lähti taivaaseen 24.4.2018 klo 19.15.
 
Ingrid
5/5/2018 10:15:53 PM
Kiitos Ishtar-Marialle! Hän laittoi rakkaalle energioita riippuvuudesta irrottautumiseen. Ensimmäinen hoito vaikuttu välittömästi fyysisellä tasolla myrkkyjen poistuessa kehosta ja mielen tasolla ajatusten muutoksena. Toinen kerta on nyt seurannassa ja vaikutus näkyy. Kiitos. Kiitos. Kiitos.
 
anders
5/5/2018 10:15:14 PM
kiitos
 
Jaska
5/3/2018 10:03:58 AM
Suosittelen lämpimästi. Ishtar-Maria sai minut avautumaan ja lähetti hyvää energiaa joka toimi ainakin minuun hyvin. Rauhoittava ja miellyttävä Shamaani.
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Ishtar-Maria
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite