Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,56€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?

Ishtar-Maria

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,56 €/min
 
 
Lisätietoja

Selvänäkijä, parantaja, energian välittäjä, kanavoija. Ishtar­-Maria on vanhaa shamaani sukua. Hän auttaa sinua voimakkaan näkemislahjan ja erikoistekniikkojen avulla elämän eri osa-alueilla. Luonnollisen parantamisen menetelmää käyttäen hän välittää myös voimaavaa energiaa.

Työkokemus (vuotta): 13
Kyvyt: Kanavointi, Energianvälitys, Empatia, Noita/Shamaani/Velho, Kaukoparannus
Erikoisala: Ura/Työ, Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet, Lemmikit/eläimet, Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku, Terveys, Raha/Talous, Edesmenneet rakkaat
Välineet: Kortit, Chakrat, Heiluri
Tyyli: Rehellinen
Kuvaus

Olen erikoistekniikat hallitseva kaukoreikihoitaja. Sain syntyessä näkemisenlahjan ja erittäin voimakkaan intuition sekä kanavoin hyvää energiaa. Keskittymisessä saatan käyttää apunani kristallia tai heiluria, halutessasi kultaisia tarot kortteja tai perinteisin kortein mustalais­- eli romaanityyliin.

Voimaan asioita tapahtuvaksi. Esim. asunnon myyntiin, avioelämään, kipeään selkään, kadotetun kumppanin yhteyteen, raha-asioiden järjestymiseen, eläinten hoitoon ym. Välitän kaikkeuden voimaa ja energiaa asiaan ja joku henkimaailmasta lähtee sitten tekemään töitä asian eteen. Olen nähnyt läpi elämäni asioita ja tulevaisuuteen sekä näillä auttanut ihmisiä. Viime vuosina olen saanut käyttää luonnollisen parantamisen menetelmää välittäen voimaavaa energiaa. Teen parannussessioita. 

Olen saanut kiitosta tästä toiminnasta: Velka-asia on järjestynyt juuri viime tipassa. Eikä mikään pikkusumma. Elämää järjestetty uusiksi. Ansaitseekin saada apua jotenkin. Kaivattu kumppani on tullut siihen just kun puhelu loppui. Vuoden hiljaa ollut ja poissa näköpiiristä ollut kaivattu rakkaus ottaa yhteyden ja saavat kuitenkin kommunikoida. Keskusteluyhteyttä jne.. Asuinympärilstö rauhoittunut ym.

Parantamisella voi auttaa jopa ylimääräisten henkien poistumiseen kotoa ja jättämään asiakkaan rauhaan. Ihan kuin riivattuna ollut nainen. Häntä ei enää nakeltu ja hän sai rauhan. Kipu helpottuu. Kodinkin voi puhdistaa. Mielen hoito, impotenssi ym.

Parannushetkien jälkeen joilleki riittää hetki ja saavat avun. Jotkin krooniset vaikeudet vaativat useamman kerran. Näkökin on parantunut diapeetikolla , sydän helpottanut , vaikea sporiasis lähtenyt. Huuleen saatu kirurgian toimenpiteen jälkeen tunto, 4 v. leikkauksesta ja tunto ei enää pitänyt palata.

OLEN MYÖS  KONTAKTIHENKILÖ UFOTUTKIJOIDEN SANOIN. 

Ufomaailmassa tätä kutsutaan kontaktihenkilöksi. Olen tavannut eri maailman olentoja ja tehnyt kerran yhteistyötä ufoalusten kanssa. 
Olen jatkuvasti yhteydessä toiseen / toisiin maailmoihin ja eri elämän muotoihin. 
 
Tämä on eri asia kuin edesmenneet läheisemme joihin saan myös kontaktin. 
Otan yhteyden  siirtyineisiin  rakkaisiisi ja tuoden, opastaen sinut  yhteyteen kanssaan, sekä sinun lähellesi tuoden rajan taa siirtyneet luoksesi. Myös eläimet.  Heille on tärkeää, että tiedät heidän voivan hyvin. Elämä jatkuu. He tahtovat sinun voivan hyvin edelleen, elämä jatkuu sinullekkin ja he toivovat sen jatkuvan sinulla hyvänä edelleen, jaksamistasi ja menestystäsi tukien,  rinnallasi kulkien. 
 
Soita jos olet elämänpolullasi avun tarpeessa!
Suositukset
Kati
1/29/2018 1:50:16 PM
Kiitos ❤️ Asiat järjestyy minulle parhaalla tavalla ja pyydetty toivottu on ❤️ Rakkaus ja kodin vaihto ❤️
 
Pirjo
12/20/2017 2:51:59 PM
Ihan ok
 
Outi Alanen
11/21/2017 8:40:47 PM
Hän auttoi koiraani, joka on hyvin sairas. Ishtar-Maria neuvoi myös koiralleni uuden ruokavalion. Rosa voi paljon paremmin ja levinneen syövän oireet, joihin kuuluu erittäin runsas juominen on vähentynyt dramaattisesti.
 
Ulla
11/12/2017 10:12:24 PM
Kiitos hoidosta,on auttanut kipeeseen olkapäähän,valitettavasti en voinut soittaa sulle jatkoa kun Dna palvelunumeroesto katkaisi yhdeyden.Olis pitänyt soittaa vielä kerran kun on kroonisia vaivoja.Kiitos avusta.
 
Mirja
11/8/2017 12:52:37 PM
Kiitos Ishtar-Maria! Pitää vähän sulatella asioita, joita minulle kerroit ja yrittää toimia ohjeittesi mukaan. Asiallinen keskustelu ja ajatuksia herättävä hetki. Kiitos avusta.
 
Riikka
10/31/2017 1:57:41 PM
Lämmin auttaja! Kiitos Sinulle Ishtar-Maria parantavasta energiasta. =)
 
Ritva
10/24/2017 1:33:17 PM
Huipputyyppi. Hän tiesi mun pahimman painajaisen. Auttoi siinä. Nyt on monta tuhatta kiloa poissa harteiltani. Voin lämpimästi suositella häntä.
 
nina
8/28/2017 12:13:32 AM
Iso kiitos. En kertonut itsestäni yhtään mitään silti kaikki osuivat just eikä melkein. Tästä on hyvä jatkaa...
 
Helena
5/2/2017 10:12:14 AM
Rellinen...pitää paikkansa, hyvin aistiva...tietäjä toden todella
 
Helena
5/2/2017 10:09:33 AM
Heti puheluni alussa tiesin saavani välitettyä energiaani sinulle ja kysymykseeni asuntokaupoista vastasit selvästi ja kaikki mitä kerroit yksityiskohtaisesti kävi niin. Olen vaikuttunut sinun taidoistasi. Haluaisinkin tavata sinut pohjoisessa, kun käyn siellä.
 
Helena
5/2/2017 10:09:07 AM
Jokin vaistoissani sanoi ja kertoi aitouden sinusta. Lyhyt juttutuokiomme viikko sitten asunnon myynnistämme ja sinun varma kertomus siitä miten kaikki menee, sai minut silloin jo uskomaan sinun energiatuntemuksiisi. Se varmistui, kun kaikki kävi niinkuin kerrot. Olen varmasti vielä sinuun yhteydessä käydessäni lapissa, jonka lumoissa olen
 
Marko
9/14/2016 12:31:05 AM
Viehättävä kokenut shamaani, auttoi minua puhumaan ihastukseni kanssa kanavoimalla minuun hyvää Chakraa keskustelumme aikana. Suosittelen ehdottomasti!
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Ishtar-Maria
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite