Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Master

Miina-Marketta

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Enkelivalo selvänäkijä, kanavoija, reikihoitaja, meedio. Miina-Marketta kanavoi tähän hetkeen asioita, joihin sinun kannattaa kiinnittää huomiota ja välittää rakkaudellisia viestejä tuonpuoleisesta.

Työkokemus (vuotta): 12
Kyvyt: Kanavointi, Selväkuuloisuus, Selvänäköisyys, Meedio, Energianvälitys
Erikoisala: Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku, Rakkaus/Suhteet
Välineet: Kortit, Chakrat, Heiluri
Tyyli: Myötätuntoinen
Kuvaus
Olen pienestä pitäen katsonut korteista itselleni ja muille,tämä on työ jota rakastan haluan auttaa ihmisiä ja valaa uskoa että aina on toivoa.Oma tienikään ei ole ollut helppo,monen kokemukksen kautta pystyn samastumaan moneen tilanteeseen. Olen reikihoitaja,enkelivalo selvännäkijä,kanavoija. ja välitän sinulle rakkaudellisia viestejä tuonpuoleisesta,myös kanavoin tähän hetkeen asioita joihin sinun kannattaa kiinnittää huomiota elämäsi polulla helpottaaksesi kulkuasi. Apuna käytän kortteja ja selväkuuloa,myös intuutioni avulla pystyn näkemään sinulle tärkeitä asioita.
Pystyn sinua auttamaan myös työpaikkakiusaamiseen liittyvissä asioissa.

RAKKAUDELLA
Suositukset
leila
1/2/2019 2:34:45 PM
Miina-Marketta! Hädässäni soitin sinulle nyt illalla,kun koirani varastettiin,sinä kerroit että on viety,mutta saan takaisin!Ja niinhän siinä kävi,että koirani tuotiin miulle! Iso kiitos!
 
Marja-Leena Porrassalmi
10/30/2018 9:26:42 AM
Tykkäsin kovasti. Tosi empaattinen ja hyvä.
 
Katri
8/19/2018 11:45:34 PM
Miina, jälleen selkeytit asioita, ohjaisit ties monennenko kerran. Sinuun voi luottaa. Kiitollisena neuvoista.
 
Anne
7/7/2018 7:26:23 AM
Olen soittanut kaksi kertaa Miina-Marketalle ja kaikki tapahtui niinkuin hän sanoi.Itse vahvasti epäilin ettei noin voi käydä.Esim.tapaan jonkun miehen joka jo useamman vuoden halunnut olla kanssani,joku jonka tiedän enkä ikinä voisi kuvitellakaan sen olevan hän.No niin vain mies tupsahti eteeni ja olen vieläkin "shokissa",en ikinä olisi uskonut että juuri hän "ilmestyy" elämääni.Mies kertoi jo useita vuosia minusta haaveilleen.
 
Jansku
2/27/2018 9:28:52 PM
Rahalle saa todella vastinetta!Olet todella saanut näkijän lahjat,kertomasi tapahtumat/asiat ovat käyneet toteen arjessa!iso kaunis kiitos että jaksat auttaa lähimmäisiä empaattisella otteella!
 
Iina
2/27/2018 9:28:31 PM
On todelliset näkijän lahjat...asiat menneet niinkuin hän sanoi!!!!Iso kaunis kiitos empaattisesta otteesta kanssa ihmisten auttamiseen!!!
 
maria hämeenaho
10/24/2017 1:34:45 PM
21.10.17 olit todella hyvä ja empaattinen osasit myös lohduttaa minua.TIESIT myös mikä minun tilanteeni on.Kuulut EHDOTTOMASTI parhaisiin auttajiin mitä siellä on.KUN TARVITSEN APUA YRITÄN TAVOITTAA SINUT
 
Heili
8/1/2017 10:01:00 AM
Kiitos!
 
Katri
6/21/2017 8:34:22 PM
Hyvä Miina, olet hyvin herkkä tietäjä ja kykysi ovat selvästi korkeaa luokkaa. Näin haluan saattaa tämän myös muiden tietoon. Kiitos
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Miina-Marketta
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite