Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,56€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Pexi
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,56 €/min
 
 
Lisätietoja
Selvänäkijä. Pexi löytää sinulle oikeanmittaiset askeleet nousta portaita ylöspäin. Hän saattaa tarvittaessa käyttää erityisiä värikortteja aukioleviin kysymyksiin, ja kuten intiaanitietäjätkin, ulkoavaruuden tähtiä ja tähtikuvioita.
Työkokemus (vuotta): 20
Kyvyt: Selvänäköisyys, Unientulkinta, Empatia
Erikoisala: Rakkaus/Suhteet, Perhe/Koti, Kohtalo/Elämän polku
Välineet: Kortit, Ei työvälineitä
Tyyli: Inspiroiva
Kuvaus
Minulta on mahdollisuus saada miehisen selkeitä tulkintoja hyvin perusteltuna ja ehdottoman empaattisesti.
Elämään kuuluneet pitkään paranormaalit kokemukset, tietämys selvänäkijän lahjasta ja kiinnostus oppia yhä lisää. Päädyin vuosikymmeniä sitten opiskelemaan vanhaa intiaanikulttuuria ja eritoten yhteisöjen "poppamies" -taitoja ja -tekniikoita. Perustan siis omaa osaamistani auttamiseen, ymmärtämiseen sekä näkemiini ratkaisumalleihin. Liitän voimakkaasti toimimiseni ja selvänäkijän taitoni periaatteeseen "nähdä hetket kuvina".
 
Löydän soittajalle oikeanmittaiset askeleet nousta portaita ylöspäin. Saatan tarvittaessa käyttää erityisiä värikortteja aukioleviin kysymyksiin, ja kuten intiaanitietäjätkin, ulkoavaruuden tähtiä ja tähtikuvioita.
Tietynlainen kaukaa ulkoa tuleva pyörre viestii minulle käsilläolevaan hetkeen tietoa ja näkymiä kertoakseni sen asiakkaalleni ja hänen parhaakseen.
Suositukset
Jutta
1/19/2018 2:03:44 PM
Alanumero 402 PEXI, olen soittanut hänelle muutaman kerran. Sympaattinen, mukava, hyvän johtamistaidon ja miehekään sekä asiatuntevan oloinen tulkitsia. Kaikkiin asioihin/kysymyksiin olen saanut vastauksen. Hän on voimaannuttava ja positiivinen. Kertonut sellaisia asioita mitä juuri nyt on hyvä tehdä. Soitan sulle, jos jotain. Kiitos!
 
Ritva
1/19/2018 2:00:23 PM
❤ kiitos Pexi keskustelu harvinaisen lämmin aukaisi paljon kuullaan vielä
 
Terhi
1/16/2018 1:48:11 PM
Kiitos Pexi! Ehkäpä epävarmuuteni loppuu nyt ja alan uskoa, että suhde, josta keskustelimme, on todellakin se elämäni suuri rakkaussuhde, niin kuin olen ajatellutkin. Syykin epävarmuuteeni selvisi ja annoit hyviä neuvoja, miten selviäisimme eteenpäin.
 
Riina
1/15/2018 1:15:45 PM
Pexi on todella älykäs, syvällinen, lämminhenkinen ja rauhoittava tulkitsija. Hänen miellyttävä äänensä antaa toivoa ja uskoa tulevaan ja hänen hyväntahtoisuutensa paistaa läpi kaikessa. Hänen elämänkokemuksensa kautta saa viisaan miehisen näkökulman kaikkiin elämän osa-alueisiin.
 
Kuutar
1/15/2018 1:13:24 PM
Oli mielenkiintoinen keskustelu avasit asiaa valoisalla tavalla. Näet ja tunnet asioita rohkaisit ja annoit voimaa. Poistat negatiivisia energioita. Kiitos sinulle.
 
Serena
1/15/2018 1:13:12 PM
Kiitos, olit empaattinen ja ystävällinen, äänesi oli miellyttävä ja näit tilanteeni hyvin.
 
Anja Hyvärinen
1/9/2018 3:25:10 PM
Hei Pexi! Kiitos siitä tulkinnasta minkä teit tänään minulle. Tulkinta oli kaunis, se kantaa koko elämän ajan. Äänesi on tosi voimaannuttava. Suosittelen soittamaan hänelle, et pety. Kiitos, kiitos, kiitos.
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Pexi
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite