Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,56€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?

Pirjo Hutchings

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,56 €/min
 
 
Lisätietoja

Selvänäkijä, energian välittäjä, intuitiivinen tulkitsija. Pirjo Hutchings laittaa liikkeelle jumiutuneita energioita ja vapauttaa voimakkaitakin tunnelukkoja. Hän tekee regressiomatkoja entisiin elämiin ja on myös eläinhoidon asiantuntija.

Työkokemus (vuotta): 26
Kyvyt: Energianvälitys, Selväkuuloisuus, Selvänäköisyys, Selvätuntoisuus, Empatia, Kanavointi
Erikoisala: Kohtalo/Elämän polku, Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet
Välineet: Ei työvälineitä
Tyyli: Rehellinen
Kuvaus

Lapsesta asti on maailmankuvani muodostunut kahdesta eri maailmasta, näkyvä ja näkymätön, en erottele näitä kahta toisistaan, se on osa arkipäivääni. Lapsenomaisesti ajattelin, että muutkin näkevät maailmankaikkeuden ja valo-olennot kuten minäkin, vasta hieman vartuttuani käsitin mistä on kyse.  Positiivinen elämänasenne on säilynyt minulla koko elämäni ajan, se on voimavarani. Pyrin löytämään vaikeistakin asioista aina myös sen valoisan puolen. Valo-olennot viestivät minulle monella eri tavalla.

Energianvälitys voi laittaa liikkeelle jumiutuneita energioita ja vapauttaa voimakkaitakin tunnelukkoja. Hoidon aikana saattaa purkautua itkua tai naurua, erilaisia tunnekuohuja, myös iloa. Kehossa voi myös olla tuntemuksia, jopa kipuja, kivut ovat luonteeltaan ohimeneviä. Hoidettava saattaa myös vaipua syvään rentoutuneeseen olotilaan. Hoidon jälkeen voi parin päivän ajan olla vielä erilaisia tuntemuksia, ne ovat normaali ilmiö hoidon jälkeen. Toimin hoidon aikana puhtaana kanavana. Välitän myös viestit valon maailmasta, jos niitä tulee ja kerron myös mahdollisesti saamani näyt ja kuvat. Välillä edesmenneet lähettävät viestejä ja saan myös tietoa edellisistä elämistä, jotka saattavat vaikuttaa juuri tähän hetkeen, ohjaan myös regressiomatkoja entisiin elämiin. Käyn tarvittaessa myös chakrat läpi, niistä saa paljon tietoa tähän hetkeen. Joskus tilanteesta riippuen saatan myös nostaa muutaman enkelikortin. Hoidan myös eläimiä.

Käytän erilaisia energioita tilanteesta riippuen, olen mm. Regressiohoitaja,  Reikihoitaja/-kouluttaja, Enkelienergiahoitaja/-kouluttaja, Intuitiivinen energiahoitaja (tämä ollut lapsesta saakka), Chakrahoitaja/-kouluttaja. Kaukohoidot onnistuvat hyvin, sillä välimatkalla ei ole merkitystä.

Olen työskennellyt myös  erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä, kasvotusten ja puhelimitse, olen yhdeltä ammatiltani myös päihdetyöntekijä.

Näen ihmisissä valtavasti potentiaalia ja haluan auttaa eteenpäin, kohti syvempää itsetuntemusta ja löytämään omat intohimon kohteet. Toivon että ihmiset hyväksyisivät itsensä ja kuuntelisivat omaa sisäistä ääntään, irtautuen toisten asettamista paineista ja odotuksista siitä, miten pitäisi elämäänsä elää.

Kuljen omaa polkuani ja toivon voivani tukea ja auttaa sinuakin omalla polullasi.

Suositukset
Eeva
10/2/2017 12:06:19 AM
Kun seuraavan kerran tarvitsen aitoa näkijää, valita on tässä. Kiitos Pirjo!!!
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Pirjo Hutchings
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite