Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,56€/min + pvm
 
 
 
Pirjo Hutchings Selvänäköisyys Ennustaja Ei työvälineitä

Pirjo Hutchings Alanumero 448

Selvänäkijä, energian välittäjä, intuitiivinen tulkitsija. Pirjo Hutchings laittaa liikkeelle jumiutuneita energioita ja vapauttaa voimakkaitakin tunnelukkoja. Hän tekee regressiomatkoja entisiin elämiin ja on myös eläinhoidon asiantuntija.

Ei paikalla

Soita myöhemmin!

0700 03445

Puhelun hinta:3,56€/min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus (vuotta) 25
Kielet Finnish
Kyvyt Energianvälitys, Selväkuuloisuus, Selvänäköisyys, Selvätuntoisuus, Empatia, Kanavointi
Erikoisala Kohtalo/Elämän polku, Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet
Välineet Ei työvälineitä
Tyyli Rehellinen
 

Kuvaus

 

Lapsesta asti on maailmankuvani muodostunut kahdesta eri maailmasta, näkyvä ja näkymätön, en erottele näitä kahta toisistaan, se on osa arkipäivääni. Lapsenomaisesti ajattelin, että muutkin näkevät maailmankaikkeuden ja valo-olennot kuten minäkin, vasta hieman vartuttuani käsitin mistä on kyse.  Positiivinen elämänasenne on säilynyt minulla koko elämäni ajan, se on voimavarani. Pyrin löytämään vaikeistakin asioista aina myös sen valoisan puolen. Valo-olennot viestivät minulle monella eri tavalla.

Energianvälitys voi laittaa liikkeelle jumiutuneita energioita ja vapauttaa voimakkaitakin tunnelukkoja. Hoidon aikana saattaa purkautua itkua tai naurua, erilaisia tunnekuohuja, myös iloa. Kehossa voi myös olla tuntemuksia, jopa kipuja, kivut ovat luonteeltaan ohimeneviä. Hoidettava saattaa myös vaipua syvään rentoutuneeseen olotilaan. Hoidon jälkeen voi parin päivän ajan olla vielä erilaisia tuntemuksia, ne ovat normaali ilmiö hoidon jälkeen. Toimin hoidon aikana puhtaana kanavana. Välitän myös viestit valon maailmasta, jos niitä tulee ja kerron myös mahdollisesti saamani näyt ja kuvat. Välillä edesmenneet lähettävät viestejä ja saan myös tietoa edellisistä elämistä, jotka saattavat vaikuttaa juuri tähän hetkeen, ohjaan myös regressiomatkoja entisiin elämiin. Käyn tarvittaessa myös chakrat läpi, niistä saa paljon tietoa tähän hetkeen. Joskus tilanteesta riippuen saatan myös nostaa muutaman enkelikortin. Hoidan myös eläimiä.

Käytän erilaisia energioita tilanteesta riippuen, olen mm. Regressiohoitaja,  Reikihoitaja/-kouluttaja, Enkelienergiahoitaja/-kouluttaja, Intuitiivinen energiahoitaja (tämä ollut lapsesta saakka), Chakrahoitaja/-kouluttaja. Kaukohoidot onnistuvat hyvin, sillä välimatkalla ei ole merkitystä.

Olen työskennellyt myös  erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä, kasvotusten ja puhelimitse, olen yhdeltä ammatiltani myös päihdetyöntekijä.

Näen ihmisissä valtavasti potentiaalia ja haluan auttaa eteenpäin, kohti syvempää itsetuntemusta ja löytämään omat intohimon kohteet. Toivon että ihmiset hyväksyisivät itsensä ja kuuntelisivat omaa sisäistä ääntään, irtautuen toisten asettamista paineista ja odotuksista siitä, miten pitäisi elämäänsä elää.

Kuljen omaa polkuani ja toivon voivani tukea ja auttaa sinuakin omalla polullasi.

 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus
 
 
 

Parhaat asiantuntijat ja ennustajat

Johanna Karpov Unientulkinta Ennustaja

Johanna Karpov

Astrologi, unien tulkitsija. Johanna Karpovilta saat kaunistelemattoman vastauksen.Lisää

VapaaSoita nyt!

0700 03445 - Alanumero, 430

0700 03445 - 3,56€/min + pvm

Osmo Pollari Astrologia Ennustaja

Osmo Pollari

Astrologi, numerologi. Osmo Pollari valaisee sinun matkaasi ja tarjoaa voimaannuttavia oivalluksia. Hän käyttää välin...Lisää

VapaaSoita nyt!

0700 03445 - Alanumero, 421

0700 03445 - 3,56€/min + pvm

Päivi Alanen Kaukoparannus Ennustaja

Päivi Alanen

Synnynnäinen meedio, näkijä, parantaja. Päivi Alanen pystyy lukemaan ihmisten aurasta mahdolliset sairaudet ja kehon ...Lisää

VapaaSoita nyt!

0700 03445 - Alanumero, 447

0700 03445 - 3,56€/min + pvm

Tuula Huhtala Selvänäköisyys Ennustaja

Tuula Huhtala

Tarot Mestari. Tuula työskentelee valon enkeleiden avustuksella.Lisää

VARATTUJonotus on maksuton

0700 03445 - Alanumero, 422

0700 03445 - 3,56€/min + pvm