Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,56€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Seija Laukkanen
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,56 €/min
 
 
Lisätietoja
Selvänäkijä, henkiparantaja, energian välittäjä. Seija Laukkanen tuntee paikkojen, esineiden, ihmisten sekä eläinten energiat käsissään ja koko kehossaan. Hän hallitsee myös kirousten poiston. Soita jos haluat häneltä selkeän tulkinnan asioihisi.
Kyvyt: Energianvälitys, Selvänäköisyys, Kanavointi
Erikoisala: Ura/Työ, Rakkaus/Suhteet, Kohtalo/Elämän polku
Välineet: Heiluri, Kortit, Kirousten poisto
Tyyli: Inspiroiva
Kuvaus
Hei! Olen selvänäkijä. Työskentelen usein ilman mitään välineitä. Heilurin ja tarot-korttien käyttö tarpeen mukaan.
Healing eli henkiparannus, energianvälitys, energioiden puhdistus, kirousten poisto, kummitustyöskentely muun muassa ovat asioita, joita teen. Tunnen paikkojen, esineiden ja ihmisten sekä eläinten energiat käsissäni ja koko kehossani. Kerron sinulle tämän hetken, menneen, tulevan sekä menneet elämät. Aistin koko kehollani asioita; näen, kuulen, haistan, maistan ja tunnen. Soita kun haluat selkeää tulkintaa asioihisi. Soita kun haluat nopeaa vastausta mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Autan sinua näkemään asioiden uusia puolia. Autan sinua tekemään päätöksiä. Soita kun tarvitset tukea elämässäsi. 
 
Rakkaudella Seija
Suositukset
Miisu
11/13/2017 9:40:58 PM
Seijalta sain vastauksen asioihin, mitkä olivat aiheuttaneet minulle epäonnea ja tympeitä seurauksia. Lisäksi hän puhdisti energioita ja laittoi suojauksia. Hän on erittäin taitava näkijä, monipuolinen alansa ammattilainen ja todella mukava ja empaattinen. Kiitos Seijalle, taitosi ja apusi oli ja on todella tärkeää!
 
Anneli
11/12/2017 10:12:46 PM
Seija, olet tosi mielenkiintoinen auttaja, johon kyllä uskon. Soitan kyllä yksityisesti joskus.
 
Liisa
11/8/2017 12:56:30 PM
Lähetyksesi ovat todella mielenkiintoisia ja olen ymmärtänyt, että usea ihminen on saanut apua auttamisstasi. Itsellä ei ole vielä kokemuksia, mutta olisin kiinnostunut kyllä.
 
Irja Karppinen
11/1/2017 12:59:24 PM
Kiitos Seija, taas jotain uutta ja mielenkiintoista!
 
Liisa
11/1/2017 12:58:23 PM
Hei! Olit tänään ekakertaa Astraltvssä. Olipa todella mielenkiintoinen jakso. Toivon, että sinua nähdään jatkossakin. terkuin Liisa
 
Tuulia
10/26/2017 11:59:25 PM
Taitava Seija on ollut suurena tukena haastavassa elämäntilanteessani, johon on nyt ikää kuin kasautunut opeteltavaa monen läheisen elämäntilanteiden vuoksi. Energiakeskusten tasapainotus ja vahvistus sekä energioiden puhdistus auttavat oman tiedostamisen avaamista. Kysehän on myös siitä, mitä itse haluaa tehdä ja siihen tukea saamalla voimaantumisprosessi voi toimia.
 
Paula
9/28/2017 1:26:29 PM
Minulla oli erittäin vaikea tilanne äitini terveydentilassa ja itse olin hyvin voimaton. Annoit minulle energiaa. En ole kymmeneen vuoteen uinut puhelun jälkeen olen käynyt uimassa useamman kerran. Olen saanut hoidettua asioita ja tehtäviä. Masennus on alkanut hävitä . Olet hyvä auttaja!!!
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymätömmäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Seija Laukkanen
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite