Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Master

Susu

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Tarot-, enkeli- ja oraakkelikorttitulkitsija sekä näkijä. Susu katsoo sinulle korttien avulla, mitä sinun olisi juuri nyt ajankohtaisinta tietää ja käsitellä. Hän tulkitsee erityisesti työ- ja ihmissuhdeasioita, mutta myös muut kysymykset ovat tervetulleita. Apuvälineinä kortit, heiluri ja kristallipallo.

Työkokemus (vuotta): 3
Kyvyt: Selvänäköisyys
Erikoisala: Rakkaus/Suhteet, Raha/Talous, Lemmikit/eläimet
Välineet: Kristallipallo, Kortit, Heiluri
Tyyli: Rehellinen
Kuvaus
Hei, 
 
Olen 30 vuotias intuitiivinen tarot-, enkeli- ja oraakkelikorttitulkitsija sekä näkijä. Käytän mielellään myös heiluria apunani.
Työskentelen paljon enkeleiden kanssa, mutta myös voimaeläimet ja luonnonhenget ovat ystäviäni. Jos sinulla on esimerkiksi eläimiin liittyvä huoli, niin yritän auttaa sinua. Selkeisiin kyllä ja ei kysymyksiin käytän omaa tekemääni kiviheiluria. Lisäksi käytän myös kalevalaista- tarot pakkaa. Käytän kortteja myös käänteisesti, jolloin kortit voivat näyttää myös negatiivisia asioita, kuten
pelkoja ja huonoja luonteenpiirteitä tai ne saattavat varoittaa jostakin tulevasta tapahtumasta.
 
Haluan olla erittäin rehellinen asiakkailleni, kerron siis sen mitä kortit näyttävät, ovat ne sitten hyviä tai huonoja asioita, enkä myöskään anna turhia lupauksia. Jos et ole valmis mahdollisesti tuleviin huonoihin uutisiin, niin halutessasi voin jättää käänteiset tulkinnat pois.
 
Luonteeltani olen empaattinen, optimistinen ja iloinen. Pyrin ohjaamaan sinua aina rakkaudella ja sinun korkeimmaksi parhaaksesi. Olen koonnut korttipakkani osittain itse, joten tulkinta on aina yksilöllinen ja omaperäinen. Intuitiivisena tulkitsijana korteista nousee usein mielikuvia ja toisinaan fyysisiäkin tuntemuksia. Joskus kristallipallo ja muut heijastavat pinnat voivat olla apunani tulkinnassa.
 
Voin katsoa sinulle useammallakin korttipakalla kysymyksestäsi riippuen tai halutessasi annamme henkimaailman vapaasti näyttää mitä sinun olisi juuri nyt ajankohtaisinta tietää ja käsitellä.
Tulkitsen erityisesti työ- ja ihmissuhde asioita, mutta myös muita kysymyksiä voit esittää.
 
Odotan soittoasi!
Rakkaudella Susu <3
Suositukset
Timo Ginman
6/26/2019 12:29:44 PM
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Susu
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite