Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,56€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Tuula Huhtala
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,56 €/min
 
 
Lisätietoja
Tarot Mestari. Tuula työskentelee valon enkeleiden avustuksella.
Työkokemus (vuotta): 32
Kyvyt: Selvänäköisyys, Meedio, Empatia
Erikoisala: Kohtalo/Elämän polku, Perhe/Koti, Raha/Talous
Välineet: Kortit
Tyyli: Inspiroiva
Kuvaus

Olen Tuula Huhtala, tarot-tulkitsija ja meditoija. Käytän meditoinnissa apuna tarot-kortteja sekä mindfulness-oppeja.

Meditoinnilla on voimaannuttava vaikutus. Se saa kehon lepoon, jossa ongelmat näyttävät pienemmiltä ja oma mielenmaisema valoisammalta.

Tarot-tulkintaa ei pysty oppimaan kirjoista, vaikka olenkin vuosikymmeniä opiskellut tarotien oppeja. Tarotien tulkitsemisessa tarvitaan myös lahjoja, joita haluan käyttää auttaakseni Sinua löytämään rauhan itsessäsi. Tarotien avulla on mahdollista selvittää arjen murheita.

Tarotkorttien tulkintojen avulla elämäsi suuntaviivat hahmottuvat selkeämmin. Useimmat hakevat tietoa terveydestä, työstä ja tietysti rakkaudesta. On hienoa, kun voin osoittaa, että tunnelin päässä näkyy valoa.

Myös valon enkelit kulkevat rinnallani oppaina, auttajina ja suojelijoina.

Tule kanssani mielenkiintoiselle matkalle avaamaan elämäsi solmukohdat ja näkemään kaikki se hyvä, mitä meidän jokaisen ihmiselämässä on.

Suositukset
Anne
1/8/2018 11:43:38 AM
Suosittelen Tuulaa lämpimästi!Soitin hänelle ja hän sanoi että Tapaninpäivänä elämääni ilmestyy mies ja kertoi myös millainen hän on ja hänen elämäntilanteensa.Ja juuri näin tapahtui ja kaikki osui ihan kohdalleen.
 
Arja Kyllönen
10/24/2017 1:28:38 PM
Tuula on ihan mahtava tapaus, ihana ihminen on suorasanainen , ei mielistele ketään . Paras tulkitsija Astral -teevessä <3 ,,
 
seija koivuniemi
10/24/2017 1:28:10 PM
tuula kuuneltu aikasesta aamusta ja kiva kuunnella ja aamulla herätä tuulan juttuhuin tuo iloa päiväämme ,kiitos tuula. jatka samaan malliin
 
eila wallenius
10/24/2017 1:26:55 PM
Tuula tietää, vaikka en olisi halunnut kuullaan, että terveyden kanssa tulee ongelmia ja niin heti putosi etuhampaan viereinen hammas ja implantin laitto tuli ajankohtaiseksi. Köhällä jatketaan ! Tuulan asioitten käsittely on todella hauskaa kuunneltavaa, ei mitään yli ali tai ali arvostavaa.
 
Kati Oulu
10/24/2017 1:22:12 PM
Tykkään.
 
aila saastamoinen
10/10/2017 2:08:58 PM
Tuula on sympaattinen ja mukaansa tempaava värikäs ihana persoona.
 
Sirpa miettinen
9/28/2017 1:30:21 PM
Hei Tuula olet tosi herttainen lämmin ihminen tarok tulkintasi ovat hyviä. Itselläni on tarot kortit ja niitä katson päivittäin itselle ja miehelleni sekä tutulle joka oli vaikeassa leikkauksessa kortit näytti hyvää hänelle ja kaikki meni hyvin. Kyllä tarokeista saa tietää paljon asioita. Enkelit ovat kanssasi joka hetki. Kaikkea hyvää sinulle, Tuula. T: Sirpa
 
Terttu Maury
3/30/2017 8:40:02 AM
Hei Tuula! Kyllä oli taas mukava kuunnella sinua Astraltv.ssä, tänä aamuna ke 29.3. Nostit/teit Tarot pöydän katsojiille klo.8.00 jälkeen. Se voisi olla suoraan minulle, tulevaisuuden näkymät???!!! Ainakin minä haluan uskoa siihen, koska se voisi olla juuri minun tulevaisuutta, positiivisessä mielessä?! Mahtavaa!!! Kevät- terveisin Terttu
 
mari
7/28/2016 12:59:04 AM
Sinua on ilo kuunnella. Kerroit koettelutuksistasi ja uskon että todellakin on enkelit sinut laittaneet ihmisiä auttamaan. Tarinasi toi uskoa itselle. Toivon sinulle valoa elämääsi. Kiitos hetkistä jonka aikana sinua voi kuulla!
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Tuula Huhtala
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite