Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,56€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Vilma
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,56 €/min
 
 
Lisätietoja
Selvänäkijä, meedio. Voit pyyttää Vilmalta parantavaa energiaa tai kysyä häneltä elämääsi liittyvistä asioista, Vilma auttaa sinua intuitiivisesti.
Työkokemus (vuotta): 28
Kyvyt: Selvänäköisyys, Kanavointi, Meedio
Erikoisala: Rakkaus/Suhteet, Perhe/Koti, Henkinen kehitys
Välineet: Astrologia, Chakrat, Kortit
Tyyli: Inspiroiva
Kuvaus

Hei,

Astrologisesti sain ilon syntyä toukokuisena härkänä 1968, kiinalaisittain apinana edustan työssäni monenlaisia parantavia voimia, joiden kautta pääsen avaamaan sinulle uudenlaisen näkökulman elämääsi positiivisin keinoin. En auta sinua kaivamaan lisää ongelmia elämääsi, pyrin tuomaan ja avaamaan asiat eri näkökulmassa esille ilon ja positiivisuuden kautta.

Autan sinua selvänäkijänä juuri sinun omaan elämääsi liittyvissä kysymyksissä. Kanavoin sinulle pyynnöstäsi parantavaa energiaa ympärillesi ja toivon, että soitat minulle päihteettömänä, sillä haluan auttaa sinua parhalla mahdollisella tavallani. Vanhat asiakkaani asian tietävätkin, mutta kun luet ensimmäistä kertaa esittelyäni, toivon sinun kunnioittavan työtäni olemalla selvinpäin. Minulla on hyvin paljon asiakkaita ympäri maailmaa, ei pelkästään suomessa.

Koskipa asiasi rakkautta, talon myyntiä, kadonnutta avainnipuasi tai muuta omaan elämääsi liittyvää, voit luottamuksella jutella kanssani. Minulla on hoitajatausta ja sen mukainen vaitiolovelvollisuus keskusteluihimme.

Saan päivittäin mahtavaa palautetta työstäni, olen siitä hyvin kiitollinen.

Työskentelytapani on katsoa intuitiivisesti tilanteesi, en käytä siihen mitään erityisiä välineitä, vaan koen asiat erilaisian tunteina, näen kuvina ja pystyn kanavoimaan sinulle parantavaa energiaa ympärillesi. Lähesty minua rauhallisesti, sillä olen hyvin herkkä aistimaan kaiken ja mieti etukäteen, millaisia kysymyksiä haluat kysyä elämääsi liittyen. Vastaan sinulle nopeasti viivyttämättä. Olen erittäin tarkka näkemään jopa päivämäärät, ihmisten ulkonäön ja tapahtumat yleensä.

Terveyteen liittyvissä asioissa kehoitan sinua kääntymään oman lääkärisi puoleen. 

Minut tavoittaa satunnaisesti linjoilta, joten seuraathan nettisivujamme.

Kun tarvitset inspiroivaa auttajaa elämääsi…426 Vilma

Suositukset
Reetta Piirainen
9/13/2017 12:55:52 PM
Kiitos ihana Vilma! Aivan uskomatonta, kuinka osasit lukea minua vaikka en kertonut itsestäni mitään. Kuvauksesi osui aivan naulan kantaan, ihan hämmästyttävää.. olet todella positiivinen, ymmärtäväinen ja kanssasi oli ihana jutella. Kiitos todella paljon, sain valtavasti uutta energiaa!
 
Sirpa
5/29/2017 10:02:47 AM
Kiitos Vilma. En osaa sanoin selittää, puhelu kanssasi oli taijanomainen. En ole vastaavaa kokenut ikinä. Tunsit, ,tiesit ja annoit voimaa. Suosittelen lämpimästi kaikille Vilmalle soittamista.
 
Asuntoasiat
5/7/2017 10:22:13 PM
Vilmalta olen saanut opastusta asunnon myyntiin ja ostamiseen liittyvissä asioissa. Hänellä on selvänäkemisen lahja. Vilma auttaa kaikenlaisissa asuntoasioissa.
 
Tuula
5/5/2017 2:38:12 PM
Isosti kiitoksia helpottavista sanoista ja energioista Vilma! Laitoin jo aiemmin tänne viestiä mutta söhläsin tietokoneella jotain eikä se tainnut mennä perille. KIITOS vielä kerran!
 
pirre
5/2/2017 10:08:22 AM
suosittelen.tuli puhtia omaan elämmään.
 
Päivi
1/8/2017 8:46:10 PM
Hei Vilma kiitos tämän päiväisestä keskustelustamme. Terveisin Päivi
 
km
7/4/2016 12:13:19 AM
Suosittelen! tarkka, mukava ja nopea. Tietää ja näkee. Soitan toistekin, taas jossain vaiheessa,osaa kyllä hyvin nähdä ja kirjoitan ylös jutut, ja ne on hyviä. Kiitos hienoon henkimaailmaan ja Vilmalle.
 
Johdatus
5/18/2016 2:12:14 PM
Vilma, tuhannet kiitokset <3 Olet rehellinen, vilpitön sekä äärimmäisen tarkka selvänäkijä. Sydämmessäsi asustaa suuri voima, josta hetki sitten sain nähdä pintaraapaisun... kiitos siitä. Kuten puhuimme, oli johdatusta että päädyimme juttelemaan, ja usko pois, tilaus matkastasi tänne pohojoseen on jo lähetetty ;) Iso kiitos vielä! Halaus <3
 
sielun "peili"
9/2/2015 10:36:05 PM
Kiitän sinua sieluni Enkeli viime keskustelusta Viesti tuonpuoleisesta lämmitti mieltäni ja jätti Rauhallisen olon sinun iloinen ja lämmin olemus On luonteista kuulemme vielä minä yritän selvitä Terveeksi ISO HALI Vilma opiskeluun tsemppiä❤ ❤ ❤
 
Ritva
8/20/2015 11:55:45 PM
Vilma
 
Essi
4/10/2015 2:04:23 PM
Todella asiantunteva ja lämminhenkinen auttaja, sain paljon uskoa tulevaan ja varmistusta edesmenneiden läheisten "olemassaolosta" vaikka puhelumme jäikin ikävästi kesken...mutta kun niin kävi kahdesti se taisi olla henkimaailman merkki siitä että nyt riittää, en ole vielä valmis tuleviin viesteihin...? :) Mutta kiitos kaikesta tiedosta Vilma! <3
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymätömmäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Vilma
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite