Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,56€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Spiritualismi

Enkeleiden maailma & Enkeliviesti

Kanavoin enkeleiltä sinulle tämän kirjoituksen: ”Oletko koskaan ajatellut, mitä enkelit tosiasiassa ovat? Oletko miettinyt, ovatko enkelit todellisia vai vertauskuvallisia auttajahahmoja, joita niin monissa eri uskonnoissakin huomioidaan?”

Enkeliviesti: ”Me enkelit olemme täällä sinua varten. Juuri sinua, joka teet ja olet oikea ihminen oikeassa ihmisten maailmassa. Me olemme auttajahahmoja sekä suojelijoita. Meitä ei voi kategorisoida. Me olemme täällä henkimaailman puolella johdattelemassa ihmisiä heidän valitsemillaan poluilla. Me ohjaamme, autamme ja suojelemme. Meille tärkeää on, että sinä voit aina niin halutessasi pyytää meiltä apua. Olipa asia kuinka pieni tai suuri tahansa, me autamme aina ja teemme sen mielellämme. Riinan kautta autamme sinua myös, jos sinulla on tunne, että et vielä osaa ottaa itse yhteyttä meihin. Joka tapauksessa me täällä olemme juuri sinua varten aina, kun vain meihin haluat yhteyden ottaa. Annamme kaikkemme, jotta pääsisit kohti haluamaasi lopputulosta. Autamme ja tuemme parhaamme mukaan. Joskus jokin asia ei välttämättä menekään, niin kuin olet ajatellut, mutta muistathan, että kaikella on tarkoituksensa. Tuemme sinua myös hädän hetkellä. Ei ole asiaa, missä et saisi meidän apuamme. Voit tukeutua meihin aina. Anna valosi loistaa ja anna meidän enkeleiden auttaa sinua kaikissa elämääsi liittyvissä asioissa. Olet meille rakas. Kiitos, kun luit viestimme loppuun saakka. ” –Arkkienkeli Metatron, Arkkienkeli Mikael, Arkkienkeli Gabriel ja Arkkienkeli Samuel

Enkeleiden maailma & Enkeliviesti

Kaikki tuo edellä kirjoitettu teksti tuli siis automaattikirjoituksella suoraan enkeleiltä. Soita minulle, niin katsotaan sinun elämääsi enkeleiden avustuksella. Miten pääset kohti pyrkimyksiäsi ja miten enkelit voivat sinua auttaa. Kysyn sinulle myös oman suojelusenkelisi nimen.

Rakkaudella,

Riina Alén

 

Suositukset

Pyysin Riinalta hoitoa ranteen alueen kipuun. Sitä sain mitä pyysin, vasemmasta ranteesta kipu hävisi. Lisäksi sain muita ohjeita kokonaistilanteeni parantamiseksi ja sitä kautta monta oivallusta. Kiitos Riina.
Marita
2018. helmikuuta 27.
Alanumero: 446
VapaaEi paikallaVARATTU
Suositellut neuvonantajat
Selvänäkijä, henkinen auttaja. Elisabeth antaa sinulle pitkällä kokemuksella ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,56 €/min
 
 
Selvänäkijä ja henkinen auttaja. Eila kanavoi sinulle positiivista energiaa j... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,56 €/min
 
 
Ishtar-Maria
Selvänäkijä, parantaja, energian välittäjä, kanavoija. Ishtar­-Maria on vanha... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,56 €/min
 
 
Energiahoitaja, tarot-korttien tulkitsija, feng shui konsultti. Inkeri selvit... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,56 €/min