Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,56€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Spiritualismi

Syyskuu 2017

Älä anna periksi- Nyt kysytään tahdonvoimaa!

Kun yksi ovi sulkeutuu, niin toinen avautuu! Usein me jäämme kiinni menneisyyteen ja katsomme suljettua ovea niin kauan ja pitkään ettemme näe uutta ovea joka meille on avautunut!

Jokainen päivä tai hetki on uusi mahdollisuus, joten älä tuhlaa aikaasi menneisyydessä vellomiseen vaan tee kaikki mahdollinen ja päästä irti. Totea itsellesi, että menneisyyttä et voi muuttaa ja vain hyväksymällä asiat vapaudut niistä ja pääset eteenpäin! Tällöin vanha ovi sulkeutuu ja uusi ovi on jo raollaan. Mitä tiukemmin pidät kiinni asioista, ihmisistä tai tapahtumista niin sitä hankalammaksi elämäsi muodostuu..on aika jatkaa matkaa, kääntää selkä eiliselle ja ottaa kokonaan uusi suunta.

 Syyskuu

Älä anna periksi! Tahdonvoimalla kulje päättäväisesti kohti uutta, kohti päämäärääsi! Vaikka haluamasi asiat eivät tapahdu välittömästi, huomenna tai vielä kuukausien tai jopa vuosien päästä niin pidä tavoitteesi ja päämääräsi selkeänä ja näköpiirissäsi. Vaikka elämä ympärilläsi olisi kuinka kaaoksessa tällä hetkellä niin muista maali, jota kohti olet kulkemassa. 

Tämä elokuun loppu ja syyskuu tuo meille kaikille nyt niitä elämän oppeja, jossa tätä tahdonvoimaa koetellaan! Luotammeko omaan voimaamme niin paljon, ettemme menetä sitä kenellekään tai millekään ulkopuoliselle?  Vaikka kuinka kompuroit matkalla ja saat naarmuja ja haavoja polviisi niin nouse ylös ja usko sekä luota edelleen siihen, että sinä pystyt mihin vain! Sinä pääset perille voittajana!

Jos tarvitset ohjeistusta tai konsultaatiota johonkin elämäsi osa-alueeseen tai haasteeseen niin ota rohkeasti yhteyttä heart Voidaan katsoa ja keskustella lisää siitä kuinka sinä voit kohdata haasteesi ja mennä niistä yli ja eteenpäin laugh heart Oletko löytänyt ja oivaltanut oman tahdonvoimasi ja sen  merkityksen?

- TaruKaroliina -

 
Suositellut neuvonantajat
Selvänäkijä ja henkinen auttaja. Eila kanavoi sinulle positiivista energiaa j... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,56 €/min
 
 
Selvänäkijä, henkinen auttaja. Elisabeth antaa sinulle pitkällä kokemuksella ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,56 €/min
 
 
Ishtar-Maria
Selvänäkijä, parantaja, energian välittäjä, kanavoija. Ishtar­-Maria on vanha... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,56 €/min
 
 
Energiahoitaja, tarot-korttien tulkitsija, feng shui konsultti. Inkeri selvit... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,56 €/min