Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Spiritualismi

Suojelusenkelit

Jokaisella on oma suojelusenkeli. Hän huolehtii suojatistaan valaisten tien huomiselle. Enkeleitä on taivaassa lukemattomia; heidän todellista määrää ei kukaan tarkalleen tiedä.

Kuitenkin, juutalaisten perimätiedon Kabbalan mukaan, heistä varmuudella 72 on suojelusenkeliä. Suojelusenkelit ovat osittain esoteerisia, salaisuuksien verhon kätkemiä valo-olentoja, syystä että ihmisen tieto heistä on vähäistä tai se on ihmisen itsensä "salaisiin oppeihin" piilotettua tietoutta. Silti he ovat olemassa olevia energioita, heillä on nimi, jolla heitä kutsua ja tarvittaessa he opastavat meitä jokaista. 


Suojelusenkelit

Syntymähetkellä saamme omat suojelusenkelimme. Heitä on kolme: Ensimmäinen määräytyy päivän ja kuukauden perusteella. Hän on meille tärkein, antaen yleiset suuntaviivat ja suhtautumisen arkipäivän toimintaamme. Toinen ja kolmas määräytyvät syntymähetken kelloajan perusteella: toinen ohjaa tunne-elämää, kolmas vaikuttaa ajatuksiimme, älykkyyteen, siihen kuinka käsittelemme pulmalliset tilanteet. He kaikki vaikuttavat persoonaamme, tehden meistä olemassa olevan, elävän ihmisen.

Suojelusenkelit 2


He tuntevat meidät: suojelusenkelimme tietävät ajatuksemme ja haaveemme; he tietävät kaiken sen mitä olemme elämässämme aina syntymähetkestä tähän päivään asti tehneet. Siksi enkeliä rukoillessa ei kannata valehdella, vaan olla rehellinen Hänelle sekä erittäin tärkeää, olla rehellinen omalle itselle.

Enkelten tehtävä: He ovat sanansaattajia ihmisen ja Luojan välillä. He välittävät pyyntömme Suurelle Rakkaudelle. Yleensä enkelit vain sivusta seuraavat ihmisten elämää puuttuen aniharvoin erikoistilanteissa tapahtumien kulkuun. Siksi, jos todella tuntee tarvitsevansa apua, on sitä itse oma-aloitteisesti pyydettävä. Pyydä rukoillen: tee se hiljaisuudessa, puhtaalla sydämellä. Unohda ympäristö, keskitä mielesi enkelille ohjattuun pyyntöön. Lausu nyt ääneen sen enkelin nimi, joka on parhaiten perehtynyt kyseiseen ongelmaan esim. (terveys/Rafael, tunteet/Muriel, raha/Anauel). Puhuttele Häntä vaikkapa näin: "Hyvä enkeli Rafael, tee minusta terve, jotta olisin hyväntuulinen, auttavainen ihminen kaikille lähimmäisilleni. Kiitän Sinua siitä, mitä minulla jo elämässäni on." Toista rukous usein, siten pyyntösi vahvistuu. Käytä omia, yksinkertaisia sanoja. Vältä korulauseita. Pyydä vain yhtä asiaa kerrallaan. Tee pyynnöstäsi positiivinen, hyvää tarkoittava.

Rukoiltuasi lopeta murehtiminen ja asian miettiminen, sillä siitä ei sinulle ole hyötyä.
Sen sijaan: keskity reippaasti muuhun toimintaan, koska murheesi on nyt enkeleille annettu; ja saat tarvitsemasi avun siinä muodossa kuin se on sinulle hyväksi.

Lopuksi: Muista sydämelläsi kiittää elämäsi hyvistä asioista: kaikesta, jossa olet onnistunut; kaikesta, mitä olet jo saavuttanut. Koska totuus on, että jokaisen ihmisen elämästä löytyy myös iloa ja onnistumista, kunhan vain tarkemmin sitä mietimme.
 
 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Adele
Alanumero:
 
Anne Virpikari
Alanumero:
 
Osmo Pollari
Alanumero:
 
Ulpu
Alanumero:
 
Kaarina
Alanumero:
 
Niitta
Alanumero: