Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Henkisyys

Syyskuu 2017

Älä anna periksi- Nyt kysytään tahdonvoimaa!

Kun yksi ovi sulkeutuu, niin toinen avautuu! Usein me jäämme kiinni menneisyyteen ja katsomme suljettua ovea niin kauan ja pitkään ettemme näe uutta ovea joka meille on avautunut!

Jokainen päivä tai hetki on uusi mahdollisuus, joten älä tuhlaa aikaasi menneisyydessä vellomiseen vaan tee kaikki mahdollinen ja päästä irti. Totea itsellesi, että menneisyyttä et voi muuttaa ja vain hyväksymällä asiat vapaudut niistä ja pääset eteenpäin! Tällöin vanha ovi sulkeutuu ja uusi ovi on jo raollaan. Mitä tiukemmin pidät kiinni asioista, ihmisistä tai tapahtumista niin sitä hankalammaksi elämäsi muodostuu..on aika jatkaa matkaa, kääntää selkä eiliselle ja ottaa kokonaan uusi suunta.

 Syyskuu

Älä anna periksi! Tahdonvoimalla kulje päättäväisesti kohti uutta, kohti päämäärääsi! Vaikka haluamasi asiat eivät tapahdu välittömästi, huomenna tai vielä kuukausien tai jopa vuosien päästä niin pidä tavoitteesi ja päämääräsi selkeänä ja näköpiirissäsi. Vaikka elämä ympärilläsi olisi kuinka kaaoksessa tällä hetkellä niin muista maali, jota kohti olet kulkemassa. 

Tämä elokuun loppu ja syyskuu tuo meille kaikille nyt niitä elämän oppeja, jossa tätä tahdonvoimaa koetellaan! Luotammeko omaan voimaamme niin paljon, ettemme menetä sitä kenellekään tai millekään ulkopuoliselle?  Vaikka kuinka kompuroit matkalla ja saat naarmuja ja haavoja polviisi niin nouse ylös ja usko sekä luota edelleen siihen, että sinä pystyt mihin vain! Sinä pääset perille voittajana!

Jos tarvitset ohjeistusta tai konsultaatiota johonkin elämäsi osa-alueeseen tai haasteeseen niin ota rohkeasti yhteyttä heart Voidaan katsoa ja keskustella lisää siitä kuinka sinä voit kohdata haasteesi ja mennä niistä yli ja eteenpäin laugh heart Oletko löytänyt ja oivaltanut oman tahdonvoimasi ja sen  merkityksen?

- TaruKaroliina -


Henkisyys kattaa monia eri suuntauksia länsimaisista filosofioista itämaisiin opetuksiin, maailmankaikkeuden laeista noitarituaaleihin, parantavista kristalleista meditaatioon. Jokaisella näistä on yksi päämäärä: löytää tie selkeyteen, vaurauteen ja onnellisuuteen. Toisin sanoen mielenrauhaan ja sisäiseen tasapainoon.

Löytääksemme tasapainon elämässä sielu tarvitsee rakkautta ja onnellisuutta. Henkisen opastuksen avulla sinäkin voit kokea, miten näkyvän maailman ulkopuolinen maailma voi tuoda rakkautta ja onnea elämääsi ja miten voit saavuttaa sisäisen tasapainon taivaan energioiden avulla. Ota yhteyttä henkiseen neuvonantajaan ja koe oma mielenrauhasi!


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
Taika
Alanumero:
 
Tarja Sahari
Alanumero:
 
Onerva
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Elli Roth
Alanumero:
 
Osmo Pollari
Alanumero: