Vuorovaikutus luo vahvan siteen rakkaimpiesi kanssa | ASTRALTV.FI
Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Spiritualismi

Vuorovaikutus luo vahvan siteen rakkaimpiesi kanssa

Maailma muuttuu huikeaa vauhtia, mikä voi joskus tuntua olevan yhtä kamppailua ja stressiä. Kohdatessamme vastoinkäymisiä ja myös onnistumisia, on tärkeää pysähtyä miettimään mikä elämässämme on tärkeää, sekä vahvistaa kokemuksiemme myötä myös tukiverkostojamme. Nopeatempoisen työelämän ja kiireisen arjen keskellä unohdamme helposti ne ihmiset elämässämme, joita emme tapaa päivittäin. Jotkut läheisemme saattavat kamppailla asioiden parissa, joita emme kiireeltämme ole edes huomanneet. Läheisistämme huolehtiminen on sitä, että otamme vastuuta ja olemme läsnä niille, joista välitämme.

Kuulumisten vaihtaminen perheesi ja ystäviesi kanssa vahvistaa positiivisesti yhteyttä rakastamiisi ihmisiin. Seuraavaksi kerromme, mitä sinä voit tehdä ylläpitääksesi vahvaa sidettä läheisiisi jopa kaikkein vaikeimpinakin aikoina.

Toisista välittäminen ei ole kontrollointia

Joskus ajattelemme, että on parempi antaa toisten olla rauhassa, kuin jatkuvasti olla yhteydessä, jottemme vaikuttaisi holhoavalta. Ihmissuhteet perustuvat kuitenkin keskinäiseen huolenpitoon ja kunnioitukseen. Toisista välittäminen ei ole kontrollointia. Ihmissuhteiden vahva side perustuu vuorovaikutukseen ja aktiiviseen yhteyden rakentamiseen. Vuorovaikutusta ei kuitenkaan tule vaatia toisilta painostaen. Joskus yksinkertainen viesti riittää läsnäolon ilmaisemiseen.

Vuorovaikutus

Kysymyksessä on voimaa

Keskustelun aloitusta ei kannata analysoida liikaa. Vuorovaikutuksessa ei tarvitse pyrkiä täydellisyyteen, olennaista on kommunikointi läheisten kanssa. Sinun ei tarvitse kirjoittaa pitkää kirjettä, tai täydellisesti muotoiltua tekstiviestiä, vaan riittää että kysyt kuulumisia ja olet kiinnostunut läheistesi elämästä. Rohkaiseva ja positiivinen kysymys on hyvä keskustelunavaus. Näin luot positiivisen ilmapiirin ja näytät että välität.

Tee aloite ja luo rutiineja

Nykyajan tekniikka tekee yhteyden pitämisestä helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Tekstiviestien, äänipuheluiden ja videopuheluiden avulla on mahdollista pitää yhteyttä monipuolisesti. Joinakin päivinä riittää, että lähetät vain yksinkertaisen tekstiviestin, toisinaan voit myös yllättää esimerkiksi videopuhelulla. Kun luot yhteyden kuvan kanssa, pystyt kommunikoimaan myös kehon kielellä, mikä tekee kokemuksesta vieläkin läheisemmän.

Videokeskustelun avulla voi kokeilla myös jotain uutta ja hauskaa. Voit jakaa meditointituokion, liikuntahetken, tai pelata vaikka lautapelejä yhdessä! Älä arkaile ehdottaa erilaisia tapoja pitää yhteyttä, näin luot vahvemman siteen ja piristät sekä omaasi että läheisesi päivää!

Koska elämässä voi olla joskus paljon painetta ja epävarmuutta, tukiverkostolla on suuri merkitys henkiselle hyvinvoinnillemme. Luo yhteydenpidosta läheisiisi osaksi viikoittaisia rutiinejasi, jotta tunnet että välillänne on vahva side samalla kun tuette toisianne.

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Sandra
Alanumero:
 
Taika
Alanumero:
 
Tuulia
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Sofia Teräs
Alanumero:
 
Maria
Alanumero: