Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,56€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Onerva
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,56 €/min
 
 
Lisätietoja
Selväkuulija, kaukoparantaja, transsipuhuja. Onerva pystyy auttamaan sinula vuosikymmenien kokemuksella elämän eri osa-alueilla. Transsipuhujana hän saaa yhteyden rakkaisiin poisnukkuneisiin.Hänellä on parantavat kädet, joten voit kääntyä hänen puoleensa myös terveyteen liittyvissä kysymyksissä.
Työkokemus (vuotta): 26
Kyvyt: Selväkuuloisuus, Selvätuntoisuus, Empatia
Erikoisala: Ura/Työ, Rakkaus/Suhteet, Edesmenneet rakkaat
Välineet: Ei työvälineitä
Tyyli: Myötätuntoinen
Kuvaus
Hei kaikki!
 
Tietämisen lahja on ollut äidillläni ja hänen äidillään. Joten lahja on puhjennut myös minulle. Pitkän käytännön kokemukseni kautta voin sanoa, että ihmiset ovat saaneet ja saavat avun elämän moninaisiin asioihin. Voin auttaa niin iloissa kuin suruissakin, joka helpottaa oloasi ja avaa sinulle uusia näkemyksiä elämästä ja helpottaa maista kulkuasi. 
 
Kaukoparannuksen avulla saat parantavaa voimaa ja energiaa. Transsipuhujana saan yhteyden rakkaisiin poisnukkuneisiin, jos niin haluat. Usein yhteys helpottaa sinua surun läpikäymisessä. Ei ole mitään elämän aluetta, josta et voisi keskustella kanssani. Olen myötätuntoinen. Sinun ei kannata jännittää vaan tartu rohkeasti puhelimeen ja keskustellaan.
 
Rakkaudellisin terveisin,
Onerva
Suositukset
Maini Miettinen
1/22/2018 11:42:35 AM
Mä olin ihan vetämättömissä ollu hyvän aikaa, asunto olis pitäny laittaa myyntiin. Tekstari tuli, että soita, tuli sellainen olo että pitää soittaa, ei muulloin ole tullut. Onneksi soitin, sillä energiani palasi ja vatsanikin toimi seuraavana päivänä hienosti. Puheluni katkesi energian lähetykseen, sillä akku sippas kokonaan. Nyt olen virkeä, suosittelen. Kiitos.
 
Paula
1/19/2018 2:03:17 PM
449 Onerva! Kylläpä oli hyvä tulkitsija. Avasit sellaisia asioita joita en tiennytkään olevan. Iän tuomalla kokemuksella sinuun on hyvä turvautua. Positiivinen, luotettava, lämminhenkinen parantaja. Laitat vielä parantavaa energiaa puhelun jälkeenkin. Sinulla on suuri rakkauden täyttämä auttajan sydän. Soitan toistekkin. KIITOS!
 
Anneli
1/15/2018 1:15:23 PM
Hei Onerva! Tänään keskustelin kanssasi minua askarruttavista asioista. Sain Onerva sinulta kaikkiin asioihin avun. Puhelun aikana vapautui valtava määrä positiivistä energiaa. Teit kauniin sielun hoitotyön edesmenneisiin omaisiini. Tämä kantaa minua läpi elämän. Soitan toistekkin Onerva sinulle. Kiitos.
 
Seija
1/15/2018 1:13:58 PM
Kiitos, suosittelen. Sinulla ei ollut kiire vaan oli hyvin aikaa minulle, sain myös mahtavia neuvoja.
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Onerva
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite