Soita nyt! 0700 03691
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi

Tervetuloa Astrologian Tähdet -ohjelmaan!

Astrologian Tähdet on astrologiaan keskittyvä televisio-ohjelma, jota esitetään EVEO –kanavalla (kanavapaikka 17). Astrologian Tähdet tarjoaa astrologisia tulkintoja puhelimitse ja sähköpostilla sekä astrologista sisältöä laajasti.

Voit kysyä astrologeiltamme lähetyksen aikana tai sen ulkopuolella!

TV-ohjelman juontajina toimivat alan kokeneet ja asiantuntevat astrologimme. He - kuten myös taustatulkitsijamme - tekevät sinulle henkilökohtaisen tulkinnan syntymäaikasi ja syntymäkarttasi perusteella. Voit valita, haluatko keskustella astrologin kanssa televisiolähetyksessä vai yksityisesti puhelinlinjalla. Pääset yhdessä astrologin kanssa sukeltamaan syvälle ainutlaatuisten ominaisuuksiesi tutkimiseen. Voimme selvittää mm. vahvuuksiasi ja heikkouksiasi sekä tärkeitä hetkiä tulevaan liittyen. 

Astrologian Tähdet auttaa sinua kaikissa astrologiaan liittyvissä asioissa ja opastaa sinua vaikuttamaan elämäsi eri osa-alueisiin, kuten ihmissuhteisiin, terveyteen, raha-asioihin, koulutukseen, oman henkiseen polkuusi ja muihin elämään vaikuttaviin tekijöihin.

Opi ohjelmamme avulla lisää astrologiasta, horoskoopeista, ja paljon muusta!

Elämästäsi tulee selkeämpi, kun ymmärrät, miten maailmankaikkeus vaikuttaa siihen.

  • astrologinen syntymäkartta-analyysejä
  • horoskoopit
  • luonneanalyysejä
  • astrologisia yhteensopivuuden tulkintoja
  • parisuhdetulkintoja
  • kiinalaisen astrologian tulkintoja
  • horaariastrologisia tulkintoja

Mitä on astrologia?

Astrologia liittyy kaukana olevien taivaankappaleiden, kuten auringon, kuun, planeettojen ja tähtien vaikutukseen ihmisen elämään. Kosmisten entiteettien sijainti ihmisen syntymän aikana voi muokata hänen persoonallisuuttaan ja elämäänsä sekä vaikuttaa hänen ihmissuhteisiinsa, talouteensa, koulutukseensa ja muihin elämän tärkeisiin tapahtumiin.

Älä epäröi kääntyä puoleemme missä tahansa elämän vaiheessa ja erityisesti jos tunnet itsesi epävarmaksi, etsit ratkaisuja ongelmiin, tai jos vain haluat oppia ymmärtämään elämääsi ja persoonaasi tarkemmin.

Henkilökohtaisen astrologisen tulkinnan aikana astrologi tutustuu sinun henkilökohtaiseen astrologiseen syntymäkarttaan ja avaa elämääsi vaikuttavia kosmisia tekijöitä yksityiskohtaisesti ja luottamuksella.

Mitä tarjoamme?

HOROSKOOPPITULKINTAA!

12 HOROSKOOPPIMERKKIÄ: PÄIVÄMÄÄRÄT, SYMBOLIT, TOSIASIAT JA LUONTEENPIIRTEET JOKAISELLE!

Mikä on horoskooppi?

Eläinradan pyörä käsittää 12 merkkiä, jotka alkavat oinaksesta ja päättyvät kaloihin. Tämä modaliteetti esitetään pallon (tai "horoskooppipyörän") avulla, joka on jaettu taivaalla kahteentoista erilliseen osaan. Kukin osio vastaa horoskooppimerkkiä, jonka läpi aurinko, kuu ja planeetat kulkevat vuoden aikana. Tämä on vain laaja selitys. Eläinradan esitystapa voi vaihdella suuresti riippuen siitä, minkälaista astrologiaa käytetään ja mitä järjestelmää sovelletaan. Kaiken kaikkiaan horoskooppipalloa käytetään päivittäisten transiittien arvioimiseen ja se sanelee myös syntymäkartan sijoitukset.

 

SYNTYMÄKARTTATULKINTAA

Mikä on syntymäkartta?

Syntymäkartta on yksinkertaisesti fyysinen kartta taivaasta syntymähetkelläsi. Ensi silmäyksellä syntymäkartta näyttää vain suurelta 12-osaiselta piirakkakaaviolta. Näitä 12 yksittäistä osaa kutsutaan "taloiksi". Kukin talo edustaa yhtä 12:sta eri horoskooppimerkistä sekä merkittävää osaa elämästämme. Keskellä olevat viivat, joita kutsutaan "aspekteiksi", kertovat yksityiskohtaisesti, miten syntymäkaartisi planeetat kommunikoivat keskenään. Viivan paksuudesta ja väristä riippuen voit päätellä, kuinka vahva ja minkälainen yhteys on kyseessä.

Käyttämällä muutamia tietoja ohjaavana voimana- planeetta horoskooppimerkissään, talo, johon planeetta kuuluu, ja yhteydet, joita planeetta muodostaa muiden planeettojen kanssa- syntymäkartta voi vahvistaa monimutkaisia yksityiskohtia persoonallisuudestasi, peloistasi, vahvuuksistasi, epävarmuudestasi, perheestäsi, lapsuudestasi ja paljon muuta tärkeää tietoa.

KIINALAISTA HOROSKOOPPITULKINTAA

Samoin kuin länsimaisessa astrologiassa, myös kiinalaisessa astrologiassa on 12 horoskooppimerkkiä, joita edustavat eläimet. Kiinalaisessa astrologiassa horoskooppikausi kestää kuitenkin koko vuoden - toisin kuin länsimaisessa astrologiassa, jossa vuodenaikoja on neljä viikkoa.

YHTEENSOPIVUUSTULKINTAA

Testaa yhteensopivuutesi ja selvitä, miten rakkaus- ja työsuhteesi muodostuvat kumppanisi, kollegoiden, ystävien ja perheen kanssa.

 

Syntymäkartta-analyysi jokaiselle soittajalle

Syntymäkartta on taivaallinen tilannekuva universaaleista energioista, jotka olivat vallalla sillä hetkellä, kun saavuit tälle planeetalle. Se tarjoaa tiekartan sen ymmärtämiseen, miten sinusta tuli SINÄ. Se voi valaista tuntemattomimpiakin osia itsestäsi.

Antamalla syntymäpäiväsi, -aikasi ja -paikkasi astrologillemme, saat selville, oletko kärkimerkki ja mitä se sinulle tarkoittaa; kaikkien planeettojesi (Uranus, Saturnus, Jupiter jne.) tarkat sijainnit; ja miten planeettojen vuorovaikutus vaikuttaa koko horoskooppiisi.

Jotta saat tarkimman mahdollisen syntymäkartta-analyysin, tarvitset syntymäpäivän sekä syntymätunnin, -minuutin ja -paikan. Tarkka syntymäaika vaikuttaa nousumerkkiisi ja talojesi sijoittumiseen. Jos et pysty saamaan tarkkaa kellonaikaa, tee lähin mahdollinen arvio tai kysy lisää tulkitsijoiltamme.

Horoskooppimerkkien ominaisuudet

Kukin horoskooppimerkki vastaa yhtä kolmesta ominaisuuksista: kardinaalinen, kiinteä tai muuttuva. Kardinaalimerkit ovat eläinradan edelläkävijöitä ja johtajia. Kiinteät merkit ovat eläinradan vakauttajia, yleensä niitä, jotka pystyvät vakauttamaan toiminnan kulkua. Muuttuvat horoskooppimerkit taas ovat eläinradan muokkaajia, jotka viimeistelevät lopputuloksen sujuvasti.

Kukin ominaisuus liittyy neljään horoskooppimerkkiin. Kardinaalimerkit ovat oinas, vaaka, kauris ja rapu. Kiinteät merkit ovat härkä, skorpioni, leijona ja vesimies. Muuttuvat merkit ovat kaksoset, jousimies, neitsyt ja kalat. Eläinradan jakaa keskeltä kahtia kaksinaisuus.

Yhteensopivuustulkinta

Oletteko erinomainen tiimi vai onko yhdessä työskentely hankalaa? Selvitä työyhteensopivuustulkinnalla, miten voit olla hyvässä vuorovaikutuksessa kaikkien työkavereiden, esimiesten ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Selvitä rakkauden yhteensopivuustulkinnalla, oletko sinä ja kumppanisi sielunkumppaneita, parhaita ystäviä, elämänkumppaneita tai kohtaatteko lainkaan. Muistathan kuitenkin, että myös vastakohdat voivat vetää puoleensa. Voit ottaa helposti selvää, miten sovitte yhteen!

Stiina Sahari

Tulin tänne tuomaan valoa, rakkautta ja luottamusta elämään, uskon, tiedän ja tunnen, että elämä voi olla Sinun suurin lahjasi.

Teen syntymäkartta-analyysejä, kerron henkilökohtaiset vahvuudet astrokartasta katsottuna, teen luonneanalyysejä, katson astrologisia yhteensopivuuksia, teen parisuhdetulkintoja, katson tärkeimmät transiitit, auringon paluuta, täydenkuun vaikutuksia sinuun. Osaan myös itämaista eli kiinalaista astrologiaa, merkkien vahvuuksia, yhteensopivuuksia ja luonnetulkintaa.

Toiveeni on, että soitettuasi minulle olosi on vapautunut, näet itse selkeämmin omaan tulevaisuuteesi, tunnet olosi rohkeaksi, saat merkityksiä kokemillesi kokemuksille. Osaan kannustaa Sinua eteenpäin elämässäsi ja valintojesi äärellä voimme luodata yhdessä ratkaisuja, joita et kadu.

Jaana Rusi

Olen klassisen astrologian koulukunnan kannattaja. Tulkinnoissani sovellan mukaan myös psykologista astrologiaa. Teen astrologisia tulkintoja syntymäkarttaan perustuen. 

Syntymäkartan sisäisen dynamiikan lisäksi analysoin ajankuvaa ja miten se vaikuttaa yksilön elämään. Tässä huomioin planeettojen ylitykset eli transiitit, progressiivisen kartan ja aurinkokaaren käynnistämät kehitysvaiheet, progressiivisen kuun liikehdinnän kuten myös auringonpaluukartan.

Yllä mainittujen syntymäkartan pohjalta tehtyjen tulkintojen lisäksi teen myös horaariastrologisia tulkintoja. Horaariastrologiassa kartta muodostetaan kysymyksen esittämisen hetkelle. Siinä ei siis tulkita kysyjän syntymäkarttaa eikä syntymäaikatietoja näin ollen tarvita. Horaariastrologian kysymys tulee esittää sellaisessa muodossa, että siihen voi vastata ”kyllä” tai ”ei”. Lisäksi kysymys tulee olla ajallisesti selkeästi rajattu.

ÄLÄ EPÄRÖI, SOITA ASTROLOGEILLEMME NYT!

Ennustajat, näkijät, korttitulkitsijat odottavat soittoasi!

SOITA NYT! 0700 03691
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
 

Our experienced astrologist

Master
Tarja Sahari
Selvänäkijä, Reiki Master, energian välittäjä, Tarot-tulkitsija. Tarja Sah... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Katariina
Selvänäkijä, sydämellinen, empaattinen ennustaja. Katariina antaa sinulle voi... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Eva Maria
Näkijä-parantaja, kanavoija, energian välittäjä. Eva Maria antaa sinulle voim... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Kaia
Selvänäkijä, energian välittäjä ja meedio. Kaia toimii kanavana henkimaailman... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Sirpa
Kokenut selvänäkijä, Tarot- ja enkelikorttien tulkitsija. Sirpa pyrkii auttam... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Siru on tehnyt yli 30 vuotta tulkintoja Astrologian parissa. Hän on myös empa... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Alex on astrologi ja energian välittäjä. Hän kanavoi sinulle positiivista ene... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Sirpa Karhu
Sirpa tekee astrologisia ja numerologisia tulkintoja. Hän voi katsoa sinulle,... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Selina on inspiroiva selvänäkijä ja energian välittäjä. Hän käyttää työväline... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Selvänäkijä, energian välittäjä sekä meedio. Lotalta voit kysyä edesmenneistä... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Sarita on selvänäkijä, energiahoitaja ja toimii henkisenä oppaanasi. Hänellä ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Kristiina
Myötätuntoinen kuuntelija ja tulkitsija. Kristiina auttaa sinua löytämään oik... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Inka on parantaja, jolla on näkijän kyvyt sekä vahvoja empaattisia piirteitä.... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Selvänäkijä, numerologi, unien tulkitsija, energian välittäjä, kosminen ko... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Osmo Pollari
Astrologi, numerologi. Osmo Pollari valaisee sinun matkaasi ja tarjoaa voimaa... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Isabella
Isabella on toisen polven näkijä, Reiki Master ja voimallinen energian välitt... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
ENEIA-energiaohjaaja, parantaja, astrologi. Niitta kanavoi auttavaa, hoita... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Saija Ranttila
Rakkausvalmentaja, meedio, selvänäkijä, valmentava Tarot-tulkitsija, energiah... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 

articles.title

Etsitkö luotettavaa, tukea antavaa, empaattista kumppania rinnallesi? Horoskooppimerkeistä on ollut monille apua. Oletko sinäkin kiinnostunut romanttisimmista horoskooppimerkeistä? Oli motiivisi mikä tahansa, sinunkin on hyvä tietää, mitkä horoskooppimerkit viestivät omasta rakkauselämästäsi.
Usko tai älä, uneksiva mieli on aktiivisempi kuin tietoinen mieli. Muistammepa me unemme sitten yksityiskohtaisesti tai emme, asiantuntijat sanovat, että näemme unia keskimäärin neljästä kuuteen kertaa yhden yön aikana! Vaikka unia olisi miten paljon tahansa, jokainen uni on ainutlaatuinen siinä, miten ne viestivät alitajuntamme kanssa. Useimmat unet ovat aivojemme tapa käsitellä ihmisiä, paikkoja ja tilanteita, joita kohtaamme päivittäin. Ennalta aavistavat, telepaattiset ja selvänäköiset unet tarjoavat kuitenkin jotain hieman kiehtovampaa, koska ne osoittavat meille, kuinka voimakkaita psyykkiset kykymme voivat olla. Oletko joskus osannut ennakoida tapahtumaa, jota ei ole vielä tapahtunut? Oletko kommunikoinut läheisesi kanssa alitajuntasi kautta? Tutustu selvännäköisiin unityyppeihin, jotta pystyt määrittämään, millaisia olet kokenut - suljetuin silmin!
 
Meidät ihmiset on jo syntyessämme luotu havaitsemaan universumin erilaisia ilmiöitä jokapäiväisessä elämässämme. Jo muinaisista kreikkalaisista lähtien on ymmärretty, että tietyt numerot kantavat tiettyjä värähtelyominaisuuksia ja että maapallo noudattaa tarkkoja geometrisia periaatteita. Se, että ilmiöillä on fysikaalista todellisuutta, ei kuitenkaan tarkoita, etteikö niillä olisi myös kosmista ja hengellistä merkitystä. Kun siis seuraavan kerran katsot kelloa, puhelinta tai kelloa ja näet kello 11:11 - pistä tämä merkille! Tämä maaginen toisinto ei ehkä olekaan sattumaa, vaan se saattaa yrittää viestiä sinulle jotain hyvin erityistä!
Tiedäthän, että hengityksen voima ulottuu paljon pidemmälle kuin pelkkään hapensaantiin? Se on silta kehon ja mielen välillä, portti uusiin ulottuvuuksiin, ja avain tasapainoiseen olemiseen. Hengitys on yksi voimakkaimmista työkaluista, jonka voimme ottaa käyttöömme arjessa tietoisuuden lisäämiseen ja stressin hallintaan. Erilaiset hengitystekniikat voivat auttaa meitä saavuttamaan syvemmän rauhan tilan sekä vahvistamaan yhteyttä kehon ja mielen välillä. Tässä artikkelissa tutustumme lyhyesti yhteen tunnetuimmista hengitystekniikoista, Box breathing:iin ja tarjoamme esimerkkejä myös muista hyödyllisistä hengitysharjoituksista.
 

Älä epäröi, soita näkijöillemme nyt!

Soita nyt! 0700 03691
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610