Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,56€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?

ASTRALTV.FI:n Säännöt ja ehdot


ASTRALTV.FI:n verkkosivu on Londur Oy:n omaisuutta. Osoite: Ilmalankatu 2C 00240 Helsinki.

Tämä verkkosivu tarjoaa astrologista ja esoteerista sisältöä, raportteja ja informaatiota sekä pääsyn puhelin- live chat- ja sähköpostikonsultaatioihin. Tietyt premiun-palvelut ovat saatavissa 18 vuotta täyttäneille. Lisäksi ASTRALTV.FI ei salli palvelujen käyttöä sellaisten maiden osavaltioiden tai provinssien asukkaille, joiden lait kieltävät tarjolla olevien palvelujen käytön. Vahvistat, että tiedot, jotka annat ASTRALTV.FI-rekisteröinnissä, ovat tosia ja viimeisteltyjä. ASTRALTV.FI ei ota vastuuta virheellisten lausuntojen antamisesta rekisteröinnin yhteydessä. Siinä tapauksessa, että et pääse käyttämään premium-palvelua ASTRALTV.FI:stä riippuvan teknisen vian johdosta, olet oikeutettu täyteen korvaukseen jo maksetusta palvelusta.
Kaikki tässä julkaistu materiaali on suojattu tekijänoikeuksin.
 


Käyttäessäsi tätä verkkosivua, suostut seuraaviin sääntöihin ja ehtoihin:

1. Olen vähintään 18 vuotta täyttänyt täysivaltainen aikuinen.
2. Ymmärrän, että tämän sivuston sisältö, mukaanlukien luennat, on tehty yksinomaan viihteelliseksi.
3. En asu maassa, osavaltiossa tai provinssissa joka kieltää astrologisen tai esoteerisen sisällön, raportit tai tiedot tai pääsyn niihin puhelimitse, live chat- tai sähköposti-yhteyksin.
4. Ymmärrän ja hyväksyn, että kaikenlainen mainostaminen missä tahansa sivuston osassa on laitonta ilman ASTRALTV.FI:n kirjallista lupaa.
5. Mikäli palvelua on käytetty luottokorttimaksulla, suostun siihen että luottokorttitiliäni ei hyvitetä, jos se voidaan tulkita petokseksi taholtani. Ainoa tapaus, jossa hyvitys tulee kyseeseen on se, että luottokorttini on varastettu ja sitä on näin ollen käytetty laittomasti ASTRALTV.FI:n palvelujen hankintaan.
6. Suostun siihen, että tekemällä sopimuksen ASTRALTV.FI:n kanssa tulen aika ajoin saamaan sähköpostitse tietoa ja mainosmateriaalia ASTRALTV.FI:ltä.
7. Takaan käyttäväni ASTRALTV.FI:tä vain laillisiin tarkoituksiin. En tule koskaan käyttämään jäsenyyttäni tai tililtäni seuraaviin:
- Edistä tai välitä mitään vahingollista, uhkaavaa, ahdistavaa, häpäisevää, laitonta, hämmentävää, herjaavaa, vihaista, rodullisesti tai etnisesti tai muuten epähyväksyttävää materiaalia.
-Edistä tai välitä mitään materiaalia, joka liittyy pedofiliaan, sodomiaan, insestiin, äärimmäiseen sado-masokismiin tai sitomiseen.
- Häiritse tai uhkaa toista jäsentä tai asiantuntijaa tai ASTRALTV.FI:n vierasta tai ketään muutakaan.
- Yritä hankkia henkilökohtaisia tietoja tai kirjautumisen yksityiskohtia keneltäkään jäseneltä tai asiantuntijalta.
- Esittäydy ASTRALTV.FI:n edustajana, yhteistyökumppanina, työntekijänä tai omistajana, enkä mitenkään ASTRALTV.FI:seen liittyvänä.
 - Mainosta tai edistä mitään muuta palvelua, websivua tai yritystä ASTRALTV.FI:ssä.


Kieltolauseke

ASTRALTV.FI ja sen osakkeenomistajat, toimihenkilöt, edustajat ja jäsenyritykset eivät ole vastuussa mistään todenvastaisesta tai epätarkasta sisällöstä joka on toimitettu ASTRALTV.FI:n sivustolle käyttäen ASTRALTV.FI:n palvelua, oli se toimitettu sitten käyttäjien, vierailijoiden, jäsenten tai työntekijöiden toimesta. Ei liioin, jos se johtuu laitteiden tai ohjelmistojen toiminnallisista virheistä tai ASTRALTV.FI: n jäsenyritysten tai käyttäjien ja tai jäsenien käytöksestä.
 
Web chatin ja puhelujen sisältö saatetaan tallentaa ja käyttää koulutuksellisessa tai tarkkailullisessa tarkoituksessa. Mitään tallennettua aineistoa ei jaeta.