Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Master

Sini Sieppi

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Intuitiivinen näkijä, energiahoitaja ja henkinen auttaja. Sini Sieppi tekee tarotkorttitulkintoja, enkelikorttitulkintoja ja katsoo myös suorakanavointina. Hän välittää viestejä henkimaailmasta ja enkeleiltä korkeimmaksi parhaaksesi ja kanavoi parantavaa energiaa elämän eri ongelmatilanteissa.

Työkokemus (vuotta): 10
Kyvyt: Selväkuuloisuus, Energianvälitys, Kanavointi
Erikoisala: Ura/Työ, Rakkaus/Suhteet, Henkinen kehitys
Välineet: Chakrat, Kortit, Numerologia
Tyyli: Rehellinen
Kuvaus
Olen avautunut henkimaailman palvelukseen koettuani voimakkaan henkisen heräämisen 2011. Olen lapsesta saakka ollut kiinnostunut henkimaailmasta ja mystiikasta ja katsonut tulevaisuutta mm. riimuista, Henkisen herätyksen koettuani minua ohjattiin voimakkaasti kehittämään lahjojani ja antautumaan palvelukseen. Aloin näkemään intensiivisiä enneunia, aistimaan energioita ja saamaan viestejä selväkuuloisesti. 
 
Olen kouluttautunut intuitiiviseksi energiahoitajaksi Valonsisarten kurssilla ja olen myös Rakkaudentähti Ry:n kouluttama näkijä ja parantaja. Kurssien avulla olen oppinut käyttämään lahjaani vastuullisesti. Olen lisäksi opiskellut vuosien aikana astrologiaa ja numerologiaa. Olen oppinut tulkitsemaan tarotkorteista ja enkelikorteista. Minulla on voimakas yhteys enkeleihin ja pystyn myös kanavoimaan enkelien viestejä. 
 
Työssäni käytän apuna kortteja ja heiluria, mutta pystyn katsomaan myös suorakanavointina. Selvänäköiset tulkintani ovat rakkaudellisia ja elämässä eteenpäin ohjaavia. Elämänkokemukseni myötä olen oppinut selviämään kaikenlaisista vaikeuksista ja pystyn tarjoamaan apuani ja neuvojani hyvin monenlaisissa elämän ongelmatilanteissa. Pyydän aina saada välittää viestiä joka on asiakkaan korkeimmaksi parhaaksi. Pystyn myös välittämään parantavaa energiaa, josta voi olla apua hyvin monelaisiin eri vaivoihin.
 
Soita ja kysy neuvoa, autan sinua parhaani mukaan!
Suositukset
Anna
7/31/2019 8:23:51 AM
Puhelu katkesi, mutta ehdimme käsitellä olennaiset. Sain monta upeaa, käytännönläheistä ohjetta, selkeytystä tilanteeseeni ja ajatuksilleni, myös niihin asioihin joita en haluaisi olevan :) Kiitos, Sini.
 
Leena Lindström
5/1/2019 11:34:29 PM
Sini on tehnyt minulle tulkinnan ja olin tosi tyytyväinen siihen. Hän on rehellinen ja selkeästi tulkitsee asiat. Varmasti tulevaisuudessa pyydän uutta tulkintaa. Leena
 
Minna
4/3/2019 11:53:42 AM
Sini on tehnyt minulle tulkintoja ja ne ovat olleet todella osuvia. Ja hänen äänessä on jotain itseäni resonoivaa ja tunnen kuinka olo rentoutuu ja puhdistuu. Ehdottomasti kannattaa tutustua häneen ja myös katsoa hänen videoitaan niistä saa paljon ❤️ Lisäksi mikä ihaninta hän on oma aito itsensä ja siten varmasti pystyy auttamaan monin eri tavoin. Kiitos Sini
 
Anne
10/22/2018 2:12:31 PM
Hei :) Olen turvautunut Sinin apuun jo useamman kerran ja aina ollut yhtä illinen ja tyytyväinen hänen antamastaan avusta. Suosittelen lämpimästi Siniä kaikille jotka tahtovat totuudellisisa viestejä ja luotettavaa apua erilaisiin elämäntilanteisiin.
 
Tuija
9/30/2018 6:50:30 PM
Kiitos. Jutustelumme selkeytti ajatuksiani, ja vieläkin ihmettelen tuntemuksia joita energiat sai aikaan. <3
 
Lilian Elomaa
9/30/2018 6:50:18 PM
Kiitos Sini! Uskomatonta kaikki meni juuri kuten sanoit. Sain avun mieltäni painaneisiin asioihin ja asuntoasiakin järjestyi.
 
Irma Pajula
9/6/2018 2:21:26 PM
Olen kuunnellut Sinin videoita ja. Olen saanut valtavasti niistä eteenpäin vievää energiaa. Ja tarot kortit ovat osuneet niin kohdalleen. Kiitos Sinulle.
 
Kamala Kuusela
4/5/2018 9:47:20 AM
Kiitos Sini! Kuuntelin aamulla huhtikuun videon ja sain purkaa lapsuusajan patoutumia, joihin en ollut aikaisemmin päässyt käsiksi.Teet arvokasta työtä kuten monet teistä joihin olen saanut ottaa yhteyttä.Parhainta menestystä ja kevään valoa. lämmöllä Kamala
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Sini Sieppi
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite