Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Master

Virpi Jarvi

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Näkijä, enkelitulkitsija, elämäntapa-palvelija. Virpi Jarvi osaa voimaannuttaa ihmisen hänen korkeammaksi parhaaksi puhtailla ja rakkaudellisilla energioilla. Hän myös puhdistaa chakroja ja lähettää kaukohoitoa.

Työkokemus (vuotta): 23
Kyvyt: Selvänäköisyys, Kanavointi, Energianvälitys, Empatia
Erikoisala: Ura/Työ, Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet, Raha/Talous, Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku
Välineet: Kortit, Chakrat
Tyyli: Rehellinen
Kuvaus
Olen elämäntapa - palvelija, Enkelitulkitsija, Henkinen hyvinvointi luennoitsija. Intuitiivinen näkijä, luen energioista, puheesta, energiasta ja syntymäajasta. Osaan voimaannuttaa ihmisen hänen korkeammaksi parhaaksi, puhtailla ja rakkaudellisilla energioilla. Toteutan elämäntehtävääni jota rakastan yli kaiken. Yli neljä vuotta sitten menetin lähes kaiken, aloin siitä tervehdyttämisen ja uuteen nousuun, en vienyt pelkästään itseäni, vaan lähdin auttamaan muitakin pyyteettömästi. Laulan myös parantavasti. Jos olen elämässä saanut yhden ihmisen pelastettua, olen onnistunut. Kun ihminen kommunikoi kanssani, puhdistan samalla chakroja ja lähetän kaukohoitoa. Olen myös kouluttautunut toiselle asteelle reikissä. Olen itsetuhoisesta nuorukaisesta taistellut elämähaluun, imenyt tietoa, luentoja, kirjallisuutta varmaan miljoona :) kirjaa. Olen sinua varten. Olen kouluttanut itseäni intohimoisesti ja intensiivisesti henkisesti yli 20- vuoden ajan. Olen Onnellinen nyt saan toteuttaa  elämäntehtävää, jota rakastan yli kaiken.
Suositukset
Satu
7/18/2019 10:29:41 PM
Suuret kiitokset Virpi! Olet ihana! Kanssasi oli todella mukava keskustella. Sain sinulta paljon positiivista energiaa ja viisaita neuvoja. Paljon rakkautta ja iso halaus sinulle!
 
Pia
7/12/2019 12:19:20 PM
Kiitokset Virpi selkeästä tulkinnasta ja hyvistä energioista, joita välittyi!
 
kristiina
7/3/2018 12:58:15 AM
hyvä päivän tulkinta. osuinappiin jokasana. katsotaan jatkossa miten käy.
 
TARJA PELKONEN
4/16/2018 11:34:18 AM
Kiitos tämän päivän juttutuokiosta. Olo keveni todella paljon. Jaksoin jopa hakea polkupyöräni varastosta ja käydä lenkillä. Kipukohta rinnasta suli pois.
 
Elina
2/23/2018 5:10:22 PM
Kiitos Virpi keskustelusta. Näit selkeästi asiat ja oli mukava jutella, sain vahvistusta sille, mitä tehdä jatkossa. Keskustelustamme jäi kuitenkin sellainen olo, että suhtauduit hiukan tuomitsevasti/jyrkästi minuun siksi, etten ole luonteeltani samanlainen kuin sinä (?). Enkelithän eivät tuomitse, vaan näkevät asioiden taakse ja niiden syyt. Olen keskustellut samasta aiheesta useamman Astral-TV:n näkijän kanssa, enkä ole kokenut vastaavaa tämän asian tiimoilta.
 
Kirsi
12/14/2017 3:13:37 PM
Olen edelleen häkeltynyt Virpistä ja hänen taidoista. Arvostan todella. Kiitos ihana Virpi. Siunausta ja kaikkea hyvää.
 
Sanna
10/9/2017 10:24:23 AM
Aivan ihana Vipsukka
 
Sirpa
10/9/2017 10:23:04 AM
Kiitos, ihana Virpi. Sain tietoa siitä mummoni salailemasta asiasta jota olen miettinyt jo, kymmeniä vuosia sekä tiedosta, että edesmennyt äitini käy luonani ja on aina vierelläni. Olet ihana Virpi paljon enkeleitä sinulle tietäsi turvamaan, kiitos, Virpi.
 
Aira
3/14/2017 10:06:38 PM
Kiitos Virpi,olet valon tuoja. Oli ihana keskustella kanssasi ja sain hyvää energiaa ja ohjeita elämääni. Paljon rakkautta ja kaikkea hyvää sinulle!
 
Taika
1/2/2017 9:27:02 PM
Kiitos Virpi, sain valtavasti voimaa ja hyvää energiaa ja viisaita neuvoja!
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Virpi Jarvi
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite