Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,56€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Johanna Karpov
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,56 €/min
 
 
Lisätietoja
Astrologi, unien tulkitsija. Johanna Karpovilta saat kaunistelemattoman vastauksen.
Työkokemus (vuotta): 11
Kyvyt: Unientulkinta
Erikoisala: Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku, Rakkaus/Suhteet
Välineet: Astrologia
Tyyli: Rehellinen
Kuvaus

Henkisellä tiellä on monia vaiheita. Alussa ihminen tarvitsee ymmärrystä ja huolenpitoa, pidemmälle päästyään hänen on alettava toimia itsenäisesti. Nämä ”vaiheet” vuorottelevat ja lomittuvat toistensa päälle elämässämme riippuen siitä olemmeko uuden opittavan asian alkutaipaleella vai sen loppuvaiheessa.

Jos olet valmis muuttamaan elämääsi ja toimimaan aktiivisesti tullaksesi oman elämäsi subjektiksi, soita minulle. Olen luonteeltani suora ja rehellinen, joten minulta saat kaunistelemattoman vastauksen.

Olen opiskellut astrologiaa jo liki 20 vuoden ajan kokien samalla omassa elämässäni hyvin erilaisia vaiheita, joista ovat jokainen ollut minulle aikanaan ”totta”. Nämä tilanteet olen löytänyt myös omalta astrologiselta kartaltani. Se mikä näkyy astrologisella kartalla manifestoituu tavalla tai toisella myös konkreettisessa elämässämme. Siksi astrologia on oiva työkalu ymmärtää itseä; ymmärrät milloin on aika heitellä kiviä ja milloin aika kerätä ne. Milloin on toiminnan ja uusien aloitus aika tai milloin on parempi pohtia rauhassa seuraavaa siirtoa. Astrologia auttaa meitä kehittymään omassa tahdissamme ja juuri oikeilla elämän osa-alueilla. On hyvä muistaa, että kehittymistahteja ei voi verrata keskenään, ja vaikka joku näyttäisikin etenevän suuren harppauksen, on jokaisella pysähdys jossain vaiheessa pakollinen. Olemme vastuussa vain omasta kehityksestämme!

Unien maailma puolestaan kertoo meille symbolisessa muodossa mitä itse todellisuudessa ajattelemme elämäntilanteestamme, lähellämme olevista ihmisistä tai olivatko valintamme oikeita vai vääriä.

Ymmärtäessäsi sekä alitajuista unien maailmaa että tarkastellessasi tietoisesti astrologisen maailman viestejä, ymmärrät miksi toimit niin kuin toimit, miksi ajattelet niin kuin ajattelet ja miksi tunnet niin kuin tunnet.  

Suositukset
Kristian Westman
1/8/2018 11:35:41 AM
Nappiin meni skorpionin tulkinta 7.1.2018. Kiitos! Kristian
 
Riitta luoma
1/8/2018 11:35:18 AM
Olen kuunnellut hänen tulkintojaan ja kiinnostunut yhä enemmän astrologiasta.Tänään huomasin miten vaatteiden väri vaikuttaa ulkonäköön positiivisesti.Turkoosi ja vihreän sävyt nuorentaa häntä!
 
Sirkka Vienola
11/27/2017 9:30:22 AM
Kuuntelin puhettasi juuri su-aamuna tv:stä. Saitpa sanottua juuri oikealla tavalla suuria asioita, joka kolautti paikoilleen palasia, jotka vielä hakivat paikkaansa. Kiitos noista sanoista. Olen kulkenut pitkän matkan ja löytänyt tyhjyyden kautta sisäisen vahvuuteni. Nyt sain sen pisteen iin päälle! Kiitos!
 
Liisa
11/8/2017 12:56:44 PM
Olipa sinulla mielenkiintoinen sessio 5.11. ! Olin sen tallentanut ja katsoin vasta nyt. Upeeta ja todellista tietoa ihmissuhteista mm. nainen/mies ! Pitää paikkaansa.
 
PH
11/1/2017 12:58:01 PM
Johanna sanoi,että kohta rytisee ja kovaa. Näin on tapahtunut, mutta onneksi osasin varautua.
 
Pike
10/24/2017 1:24:16 PM
Aloin ymmärtää itseäni ja tapahtumia ympärilläni, kun hän selitti progressiivisen kuun vaiheet.Nyt tiedän, milloin voin odottaa helpompaa vaihetta elämässäni.
 
Kati Vierimaa Oulu
10/24/2017 1:22:22 PM
Tykkään.
 
Sirpa
10/2/2017 12:04:12 AM
Johanna, olet hyvä osaava astrologi. Katsoin tänään juontoasi. Itse olen kauris horoskoopissa ja tunnistan itseni hyvin luonteenpiirteistäni. Kiitos, Johanna enkeleitä sinulle kaikkea hyvää sinulle.T: Sirpa
 
Veronica
7/19/2017 12:33:51 PM
Aivan ihana kaunis,..,mutta kaunistelematon todella ammattiaitoinen,astrologi,..,todella selkokielellä saa hyvin tarkkaa tietoa ja nostaa juuri ne asiat esiin,..joihin juuri silloin tarvitset vastausta,ohjausta tai ymmärtämään miksi joku asia askarruttaa mieltäsi,...,parisuhde, työ ja monet muut asiat kyllä tietää erittäinkin hyvin,..ja Suuret kiitokset Johannalle,..opit itsestäsi paljon uutta mitä et ole edes huomannut ja kun Johanna antaa vinkkejä miten kannattaa toimia ja milloin uudet tuulet puhaltavat,..niin se on juuri näin,...ja kyllä hänellä on niin hienot energiat käytössään,..EN VOI MUUTA KUIN KIITTÄÄ JOHANNAA JA USKALLAN KOKEMUKSESTA SUOSITELLA,..,ETTET VARMASTI TULE PETTYMÄÄN..,JOTEN SOITA IHMEESSÄ JOHANNALLE !!!
 
Eeva
6/21/2017 8:34:58 PM
Juuri katsoin tallennuksen 15.6.2017 Johannan aamutulkinnoista. Todella hyvät ja kuinka hauskasti otat esille kaikki merkkeihin piirtyvät luonteenpiirteet . Ei mitään ryppyotsaisuutta eikä kenenkään tuomitsemista, vaan kaikille positiivistavampaakin positiivisuutta, vaikka kartalla näkyisi mitä ! Aina sinä löydät jotain positiivista kenen tahansa kartalta. Kiitos sinulle ! :)
 
Helena
5/2/2017 10:10:30 AM
Huippuastrologi, rehellinen, suorapuheinen ja karismaattinen
 
Heidi
4/13/2017 12:47:25 PM
Suosittelen lämpimästi! Pahoittelen puh katoamista mutta ihanan suora ihminen kuten itsekin olen ja jokainen asia osui kohdalleen enemmän kuin pitäisi edes. :) tämä oinas kiittää suuresti ihanan ihmisen suorapuheisuudesta ja ammattitaidosta mitä kaipasin ja katsoo mitä vaaka vaatii vielä ; )
 
Make
9/14/2016 12:29:39 AM
Suosittelen lämpimästi!!:) yllätyin että miten tarkkaan hän osasi kertoa asioita! Erittäin hyvä tulkitsija
 
Jyrki Aspegren
7/28/2016 12:59:35 AM
Johanna on kaunis ja fiksu selvännäkijä joka osaa oman erikoistaidon mahtavan asiantuntevasti.Suosittelen soittamaan ja kysymään apua ja tietoa tulevasta.kannattaa kirjoittaa muistiin ensin unet joita on nähnyt niin helpommin muistaa puhelin keskustelussa.Hyvää päivän jatkoa :)
 
merja paakkarinen
11/12/2015 8:38:05 AM
 
Anna-Liisa Bamberg-Eronen
5/11/2015 2:51:54 PM
Olen ollut vuosien aikana useampaan otteeseen yhteydessä Johannan kanssa,,hän on erittäin pätevä ja asiantunteva astrologi, .Suosittelen kaikkla uskaltamaan kysyä häneltä elämän kohtaloaan :)) se pitää paikkaansa mitä hän näkee ja katsoo henkilön kartalta. Onnellista kevättä Yst terv A-L
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Johanna Karpov
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite