Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,56€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Master

Johanna Karpov

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,56 €/min
 
 
Lisätietoja

Astrologi, unien tulkitsija. Johanna Karpovilta saat kaunistelemattoman vastauksen.

Työkokemus (vuotta): 11
Kyvyt: Unientulkinta
Erikoisala: Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku, Rakkaus/Suhteet
Välineet: Astrologia
Tyyli: Rehellinen
Kuvaus

Henkisellä tiellä on monia vaiheita. Alussa ihminen tarvitsee ymmärrystä ja huolenpitoa, pidemmälle päästyään hänen on alettava toimia itsenäisesti. Nämä ”vaiheet” vuorottelevat ja lomittuvat toistensa päälle elämässämme riippuen siitä olemmeko uuden opittavan asian alkutaipaleella vai sen loppuvaiheessa.

Jos olet valmis muuttamaan elämääsi ja toimimaan aktiivisesti tullaksesi oman elämäsi subjektiksi, soita minulle. Olen luonteeltani suora ja rehellinen, joten minulta saat kaunistelemattoman vastauksen.

Olen opiskellut astrologiaa jo liki 20 vuoden ajan kokien samalla omassa elämässäni hyvin erilaisia vaiheita, joista ovat jokainen ollut minulle aikanaan ”totta”. Nämä tilanteet olen löytänyt myös omalta astrologiselta kartaltani. Se mikä näkyy astrologisella kartalla manifestoituu tavalla tai toisella myös konkreettisessa elämässämme. Siksi astrologia on oiva työkalu ymmärtää itseä; ymmärrät milloin on aika heitellä kiviä ja milloin aika kerätä ne. Milloin on toiminnan ja uusien aloitus aika tai milloin on parempi pohtia rauhassa seuraavaa siirtoa. Astrologia auttaa meitä kehittymään omassa tahdissamme ja juuri oikeilla elämän osa-alueilla. On hyvä muistaa, että kehittymistahteja ei voi verrata keskenään, ja vaikka joku näyttäisikin etenevän suuren harppauksen, on jokaisella pysähdys jossain vaiheessa pakollinen. Olemme vastuussa vain omasta kehityksestämme!

Unien maailma puolestaan kertoo meille symbolisessa muodossa mitä itse todellisuudessa ajattelemme elämäntilanteestamme, lähellämme olevista ihmisistä tai olivatko valintamme oikeita vai vääriä.

Ymmärtäessäsi sekä alitajuista unien maailmaa että tarkastellessasi tietoisesti astrologisen maailman viestejä, ymmärrät miksi toimit niin kuin toimit, miksi ajattelet niin kuin ajattelet ja miksi tunnet niin kuin tunnet.  

Suositukset
leena
11/20/2018 10:25:09 PM
Hei Johanna, kivasti yhdistelit homeopatia tietämystäsi astrologiaan, näissä löytyy yhtäläisyyttä, tietämys laajenee. Olit niin innossasi, se näkyi, mielenkiinnolla odotan lisää.
 
leena
11/5/2018 9:37:30 AM
Kiitos Johanna hyvästä ohjelmasta, oli hyvä aihe. Toivottavasti sinä, Laura Roine voitte jatkaa telkkarissa, useamminkin puhumassa astrologiasta, ja karttoja tekemässä siitä kaikki opimme, ja se on tärkeää.
 
Marke
10/8/2018 12:26:41 AM
Hei, katsoin ohjelman loppun, missä asiakkaalla oli URANUS RAVUN merkeissa synt. kart. Se muuttaa kyllä peruskarttaa, jos on esim. aurinko rapu-tai härkä. uranus sähköistää todellakin pistää liikkeelle. Minulla on URANUS RAVUSSA ja vielä 11h, ja muuten olen maa merkki. Minulla ei juuri koskaan ole ollut ongelma, missä merkissä pr.kuu menee,--vaikka syvissä vesissä , kyllä uranus sysää liikkeelle, en jää sängyn pohjalle makamaan ja syömään, jälillä itsekkin ihmettelen, mitä sitä virtaa riittää, ne menot on pakko mennä sitten on kiva kotoilla, ja kun tuntee astrologiaa vähänkään osaa suhtautua tilanteeseen. Kiitos muistutuksesta.....
 
helena moilanen
8/29/2018 11:22:09 PM
Ihana JOHANNA,Olet nero aito,luonteva näitä positiivisia adjektiivejä sinusta riittäisi vaikka kuinka paljon..Imeellinen lahjakkuus olet,jatka samaan malliin ja käytä syntymälahjojasi,kiitos...
 
Marke
8/19/2018 11:40:41 PM
Kiitos Johanna hyvästä ohjelmasta. Puhuit pr.energioista. pr. härän aikaan pitääkin päästää KEHO TÄYSIN VAPAALLE, se on pakko, muuten ei jaksa, Keho ja mieli pysyy tasapainossa, Elämä on rikasta ja vaihtelevaa, ja kaikista energioista opitaan kaikille merkeille. Kiva nähdä teidät molemmat astrologit samana aamuna.
 
Leelia
7/30/2018 1:05:11 PM
Kiitos Johanna, näinkin astrologia toimii, oli mielenkiintoinen hyvä lähetys. Olisi mielenkiintoista tietää missä teidän muidenkin astrologien, proge kuu menee, sinä kerroitkin meneväsi jouskari energioissa.
 
Leelia
7/3/2018 12:53:48 AM
Hei, tänään oli hyvä asiallinen ohjelma, jätit turhat "hehkuttamiset/miellyttämiset" pois Soittajat olivat myös hyvin samoilla linjoilla. Oli kiva katsoa, ja kuunnella.
 
maire
6/4/2018 12:40:57 AM
Hei Johanna olit aivan mahtava juonsit koko kolme tuntia.
 
Marike
5/22/2018 6:42:57 AM
Sunnuntaina on ilo katsoa Johannan tulkintoja, niitä oikein odottaa. Koiran ulkoilutuskin täytyy kiirehtiä hoitamaan ennen sitä. Tänään 20.5. oikein jännäsin kuinka hoituu edesmenneestä kysyttyyn tulkintaan suhtautuminen. Hienosti meni. Kuitenkin toivoisi kaikilla asiantuntijoilla olevan selkeys siihen, mikä on eettisesti sopivaa ja oiken ja siihen vedoten kieltäytyä sujuvasti tulkinnasta suorassa lähetyksessä. Kiitos Johanna!
 
Siru
5/7/2018 12:49:00 PM
Kiitos Johanna suoruudestasi ja osaamisestasi. Tv-lähetyksistäkin saa joka kerta jotain evästästystä elämään ja vinkkejä "korvan taakse". Mielettömän tarkkanäköinen. Aina tärkeät ja mielenkiintoiset aiheet. Ainutlaatuinen osaaja.
 
Liisa
4/16/2018 11:40:32 AM
Mitäs Johannalle on tapahtunut, on ihan liekeissä tänään. Ei ollenkaan turhia jaarituksia, Jatka samaan malliin! Hyvää kevään jatkoa!
 
Anne
4/3/2018 9:36:03 AM
kiitos järjettömän upeasta ja mieleenpainuvasta astrotulkinnasta ❤️
 
Aira
2/23/2018 5:12:15 PM
Suuni loksahti auki kun kuulin ensimmäiset tulkintasi. Luulin jo että siellä on ihan väärä syntymäaika. Ei sentään. Etsin tietoa lisää niin koin ahaa elämyksen ja seuraavana sunnuntaina kerroit TV:ssä lisää niin ymmärsin asian. Kiitos Johanna.
 
Kristian Westman
1/8/2018 11:35:41 AM
Nappiin meni skorpionin tulkinta 7.1.2018. Kiitos! Kristian
 
Riitta luoma
1/8/2018 11:35:18 AM
Olen kuunnellut hänen tulkintojaan ja kiinnostunut yhä enemmän astrologiasta.Tänään huomasin miten vaatteiden väri vaikuttaa ulkonäköön positiivisesti.Turkoosi ja vihreän sävyt nuorentaa häntä!
 
Sirkka Vienola
11/27/2017 9:30:22 AM
Kuuntelin puhettasi juuri su-aamuna tv:stä. Saitpa sanottua juuri oikealla tavalla suuria asioita, joka kolautti paikoilleen palasia, jotka vielä hakivat paikkaansa. Kiitos noista sanoista. Olen kulkenut pitkän matkan ja löytänyt tyhjyyden kautta sisäisen vahvuuteni. Nyt sain sen pisteen iin päälle! Kiitos!
 
Liisa
11/8/2017 12:56:44 PM
Olipa sinulla mielenkiintoinen sessio 5.11. ! Olin sen tallentanut ja katsoin vasta nyt. Upeeta ja todellista tietoa ihmissuhteista mm. nainen/mies ! Pitää paikkaansa.
 
PH
11/1/2017 12:58:01 PM
Johanna sanoi,että kohta rytisee ja kovaa. Näin on tapahtunut, mutta onneksi osasin varautua.
 
Pike
10/24/2017 1:24:16 PM
Aloin ymmärtää itseäni ja tapahtumia ympärilläni, kun hän selitti progressiivisen kuun vaiheet.Nyt tiedän, milloin voin odottaa helpompaa vaihetta elämässäni.
 
Kati Vierimaa Oulu
10/24/2017 1:22:22 PM
Tykkään.
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Johanna Karpov
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite