Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Spiritualismi

Uudenkuun 18.12. ASTROhealing-raportti

Maanantain Uusikuu tapahtuu ns. Galaktisessa keskuksessa. Uuttakuuta eskorteeraavat sekä Venus että viimeisiä hetkiä Jousimiehen merkissä viettävä Saturnus. Lisäksi vielä lähellä oleva talvipäivän seisaus antavat tälle ajalle aivan uskomattoman latauksen. Miten sitä hyödyntää?

Mitä tämä kaikki sitten merkitsee? Riippumatta siitä tiedostimmeko vai emme – itse asiassa olemme ryhminä eri vaiheissa tässä ns. ylösnousemusprosessissa – koemme vaiheittain frekvenssimuutoksia, jotka nostavat taajuuttamme sen mukaan, miten pystymme ns. integroimaan korkeampia taajuuksia. Ja koska energia on myös informaatiota, tulemme koko ajan tietoisemmaksi todellisuuteemme vaikuttavista tekijöistä. Nyt kun planeettaenergiat ovat taas latautuneet näin voimallisina, saamme mahdollisuuksia purkaa vanhoja ohjelmointeja ja sisäänottaa uusia.

Maanantain Uusikuu

Muuten lennokas ja seikkailullinen, jopa revittelevä Jousimiehen Uusikuu saa vakavan säväyksen Saturnuksen läsnäolosta ja Venus tuo ihmissuhteet valokeilaan – on aika ottaa vakavasti ja sitoutua itselleen tärkeisiin asioihin – ihmissuhteisiin, projekteihin, jne. Koska Uranus säteilee tähän stelliumiin kolmiosta käsin, niin pidempäänkin suunnitteilla olleet uudistukset, myönteiset muutokset ja keksinnöt on erityisen suotuisaa saada käytäntöön. Vahvimmin tästä hyötyvät tuli- ja ilmaelementtiä kartallaan omaavat.

Khironin neliö Saturnukseen aktivoituu nyt myös ja viimeistä kertaa eli ne kaikki syvätkin sielun haavat, joita viime vuosina on paranneltu, on mahdollista saattaa lopullisesti eheäksi. Tämä on ollut monille Valon tien kulkijalle vaativa matka, on kohdattu sukupolvienkin ajalta kipeitä teemoja – erityisen selvästi tämä on tullut näkyviin koko vuoden ajan, kun Suomen 100-vuotisjuhlavuoden aikana on käyty historiaa uudelleen läpi. Se ei ole ollut kaikilta osin helppoa, mutta välttämätöntä kyllä. Emme voi parantua, jos emme uskalla katsoa, mitä kaikkea kokemusten reppumme sisältää – myös kollektiivisesti.

Saturnuksen hyvästit Jousimiehelle haastavat totuuksia ja oppijärjestelmiä, uskontoja, jne. Nyt voisi ihan ”leikisti” kyseenalaistaa kaikki omat ajatukset ja uskomukset, ym. ”totuudet”. ”Entäpä jos..” tai ”jospa sittenkin..” ovat mukavia aloituksia panna totuttuja tapoja ylösalaisin.

Jupiterin ja Neptunuksen kolmioaspekti vahvistaa intuitiivisuutta, parantajuuksia, on kutsumuksellinen ja lempeästi herättelevä energia – suotuisimmillaan heille, joilla vesi- ja maamelementtiä kartallaan.

Henkilökohtaisesti nämä ajan laadut tavoittavat jokaisen juuri hänen omien sielunsuunnitelmiensa mukaan – olemmehan yksilöitä. Astrologinen kartta toimii monella tasolla suunnannäyttäjänä. Mitkä ovat juuri Sinun elämäsi painopisteet tässä hetkessä? Niitä voimme tarkastella mm. Sielukartan avulla! Soita, niin katsotaan yhdessä!

Valoisin terveisin,

Niitta - 413

 

Suositukset

Luin artikkelisi talvipäivänseisauksesta. Minua jäi mietityttämään se, mitä kirjoitit Chironista. Omalla kartallani saamieni tulkintojen mukaan Chiron on vaikuttavassa asemassa. Haluaisin kuulla siitä sinulta lisää. Soittelen, kun olet tavoitettavissa.
Tuuli
2017. joulukuuta 26.
Alanumero: 413
VapaaEi paikallaVARATTU
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Katariina
Alanumero:
 
Jussi
Alanumero:
 
Ulpu
Alanumero:
 
Johanna Karpov
Alanumero:
 
Taika
Alanumero:
 
Niitta
Alanumero: