Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Astral-vinkit

Enkeli-kommunikaatio

Elämässämme lähes jokapäiväinen ongelma on se, että joko omien pelkojemme tai ulkoisten paineiden vuoksi, juutumme tietylle tasolle, emmekä näe eteenpäin vievää tietä. Enkelit voivat antaa poikkeuksellista apua tilanteissa, joissa itse emme edes pysty muotoilemaan tai konkretisoimaan vaikeuksia, vaan yksinkertaisesti vain tunnemme, että kaikki ei ole kohdallaan.

Mutta meidän on tiedostettava, etteivät enkelit milloinkaan puutu elämäämme itsestään, sillä he kunniottavat ylintä inhimillistä ominaisuuttamme, vapaata tahtoa. Juuri siksi, jos haluamme heiltä jotakin, meidän on pyydettävä sitä.

Kommunikointiin enkelten kanssa ei tarvita suuria hokkuspokkus-temppuja. Voimme milloin tahansa puhutella heitä: puhuen, kirjoittaen taikka vain ajatuksin. Enkelimagian näyttäviä rituaaleja tarvitsevat ennenminkin maanpäälliset yksinkertaiset kuolevaiset. Meidän on koettava fyysinen läheisyys, käytämme siihen useinmiten kynttilöitä, nauhoja tai muita apuvälineitä. Siinä ei ole mitään väärää, mutta meidän on hyvä tietää, että enkeli-kommunikaatio toimii hyvin myös ilman niitä.

Enkeli-kommunikaation esteet

Useimmille meistä tuottaa vaikeuksia hyväksyä, että jotkut, meitä korkeampiarvoiset olennot voivat puuttua elämäämme yhden sanan vaikutuksesta. Mutta näin vain on. Se, joka ei usko tai yhä epäröi, tekee oikein pyytäessään aluksi pieniä, konkreettisia asioita. Sellaisia, joiden täyttyminen on mahdollista lyhyen ajan sisällä ja ne ovat varmasti huomattavissa. Tämä antaa pohjan uskolle ja luottamukselle, jotta voisimme myöhemmin luottaa itsemme täysin enkeleillemme.

Teemme usein pyynnöissämme virheen, että haluamme kouristuksenomaisesti jotain toivomaamme, oli kyse mistä tahansa. Siihen asti, kun ajattelemme vain tätä yhtä asiaa, kannamme siitä huolta ja olemme surullisia sen tähden, meillä on vain yksi este elämässämme. Meidän on ilmaistava toiveemme päättäväisesti, selvästi ja elettävä ennalta toiveen täyttymisestä seuraava ilo ja niin sanotusti päästää irti kyseisestä aiheesta niinkuin jo olisimme selvinneet siitä, eikä se enää olisi meille tärkeä.Harjoituksia

Puhuessamme enkeleidemme kanssa, huoneessa ei saa olla musiikkia, eikä mitään ulkopuolisia häiritseviä tekijöitä. Kaikki nämä nimittäin estäisivät meitä huomaamasta ja tunnistamasta enkeleiden lähettämiä merkkejä. Voi olla, että ne ovat uusia ajatuksia, mutta mahdollisesti ne voivat olla myös ääniä, valoja, esineitä tai henkilöitä. Meidän on oltava avoimia ymmärtääksemme enkeleiden vastauksia.
Kaksi yksinkertaista, mutta sitäkin tehokkaampaa harjoitusmenetelmää enkeli-kommunikaatioon:
  1. Kirjoitetaan toive, enkeleille suunnattu viesti puhtaalle paperille ja poltetaan paperi valkoisen kynttilän liekissä.
  2. Kaikki se, mitä halutaan ja toivotaan tai myös kaikki se mikä häiritsee elämää paketoidaan kuvitteellisesti pakettiin ja ojennetaan enkeleille.
Molemmat harjoituset vahvistavat irti päästämisen taitoa, joka on enkeli-kommunikaation ehkä tärkein momentti uskon jälkeen.
 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Sirpa
Alanumero:
 
Mikael
Alanumero:
 
Onerva
Alanumero:
 
Tarja Sahari
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Johanna Karpov
Alanumero: