Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Horoskooppi
Kauris 22. joulukuuta - 20. tammikuut
Hallitseva planeetta: Saturnus
Väri: Indigonsininen
Elementti: Maa
Kivi: Granaatti
Päivän horoskooppi
keskiviikkona, 16 lokakuuta 2019
Nousit todennäköisesti väärällä jalalla ja mikään ei näytä kelpaavan. Sääli, koska luvassa on antoisa päivä. Jos et tiedosta tätä itsessäsi, pilaat helposti huonotuulisuudellasi päivän. Sinua ympäröivät ihmisetkin voivat ihmetellä ja kummastella käytöstäsi, koska olet luonteeltasi yleensä rauhallinen ja lempeä. Sekin antaa aihetta kummasteluun, että saavutit viime päivinä hyviä tuloksia. Sinun täytyisi osata arvostaa hyviä puoliasi ja menestystäsi. Älä pidä niitä mitättöminä onnistumisina. Se on ilmiselvää, että nyt tarvitaan asennemuutosta ja positiivista suhtautumista asioihin.
Viikkohoroskooppi
2019. 42. viikko
Sinulla taitaa olla viikon alussa hieman ahdistunut olo. Olet alakuloinen, etkä näe valoa tunnelin päässä. Jos näin käy, täytyy miettiä, mikä sinussa aiheuttaa stressiä. Jos olet siitä selvillä, kannattaa pitää sen yhteydessä taukoa. Jos se on jokin tehtävä, voit pyytää lisäaikaa ja hidastaa vauhtia. Jos ylirasitat itsesi, se voi vaikuttaa negatiivisesti yleisvointiisi. Jos mahdollista, yritä vähentää työmäärää ja keksiä jotain sellaista tekemistä, jolla saat itsesi paremmalle mielelle.
Onnennumerot
Onnenumerot tälle päivälle: keskiviikkona, 16 lokakuuta 2019
48 8 25 90 30 70

Onnenumerot tälle viikolle: 2019. 42. viikko
98 88 20 95 77 39
Tämän päivän energiataso
Miten päiväsi sujuu? Arvioi asteikolla 1-5, 5 on paras.
rakkaus: 
raha: 
tunnetila: 
tyyli: 
Sopivat parhaiten yhteen
Ystävyys
Neitsyt
Rakkaus
Härkä
kuuhoroskooppi
Kalat
Kuun ollessa kalojen merkissä käyttäydyt arvaamattomasti ja jopa epävakaasti. Olet hyvin haavoittuvainen ja sisäänpäin kääntynyt, jonka takia etsit hengellisiä sekä odottamattomia kokemuksia. On aika haaveilla ja päiväunet kuuluvat asiaan. Yritä saada haaveistasi selkoa, sillä ne voivat johdatella sinua. Empatia on isossa roolissa ja välität turvaa ja hyvää oloa ympärillesi. Pystyt tehokkaasti puhumaan sielun ja rakkauden asioista. Yritä välttää alkoholia tai juo kohtuudella, sillä kuun ollessa kaloissa, pienetkin alkoholiannokset voivat olla haitallisia.

Suurin opetus:
Opettele elämään todellisuudessa!

Kauneusvinkki:
Nyt on erinomainen aika hankkiutua eroon epämiellyttävistä syylistä ja känsistä. Kun hoidot on suoritettu, on aika hemmotella itseä virkistävällä jalkahieronnalla.

Ravintovinkki:
Hiilihydraatit ovat nyt pääravintoaineita. Syö paljon keittoja ja lisää ruokavalioosi paljon kasviksia, kuten suolaheinää, pinaattia, kaalia, salaattia ja sieniä.
Kuun vaiheet
vähenevä kuu
Kuu nousee illalla ja laskee aamulla. Kuu muodostaa c-kirjaimen muotoisen sirpin. Tämä on parasta aikaa puhdistautumiselle ja anteeksi antamiselle, joten puhdistushoidot kannattaa ajoittaa tähän aikaan. Kotitöiden tekeminen on helpompaa ja rasittaa vähemmän. Mikäli haluat päästä jostakin eroon, niin nyt on sen aika. Kivut ovat lievempiä näihin aikoihin, joten leikkaus- ja muut hoidot kannattaa ajoittaa vähenevän kuperakuun ajalle. Yritä houkutella ihmisiä ympärillesi, sillä mahdollisuudet syviin ystävyyssuhteisiin tai jopa sen oikean löytymiseen ovat erittäin hyvät.

Astral TV:n vinkki: Haluatko laihtua? Nyt on hyvä aika aloittaa. Kehosi pärjää nyt vähemmällä ravinnolla. Kauneushoidot ovat myös nyt hyvin tehokkaita, joten vierailu kampaajalla tai kauneushoitolassa kannattaa.
Suositellut näkijät
Master
Jaana Rusi
Astrologi, Lenormand-tulkitsija. Jaana tunnistaa korttien avulla tämän hetkis... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Niitta
ENEIA-energiaohjaaja, parantaja, astrologi. Niitta kanavoi auttavaa, hoita... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Johanna Karpov
Astrologi, unien tulkitsija. Johanna Karpovilta saat kaunistelemattoman va... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Master
Jussi
Kokenut henkinen auttaja ja parantaja. Jussi pystyy mittaamaan aurastasi mm. ... Lisää
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min