Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Astral-vinkit

Kolmas silmä

Buddhalaisten ja hindulaisten traditioiden mukaan niin kutsuttu „kolmas silmämme” sijaitsee keskellä otsaa, kulmakarvojemme välissä ja se liittyy kuudenteen chakraan, otsa- tai kolmas silmä-chakraan.

Hengellisen käsityksen mukaan myös tämä on, aivan kuten silmämmekin, eräänlainen aistielin, ei tosin fyysinen, vaan henkinen, „aistien ylittävän” maailman havaitsemiseen sopiva: intuition, tulevaisuuden näkemisen, telepatian jne. aistielin. Buddhalaisen ajattelun mukaan kaikilla on myös kolmas silmä, mutta kaikki eivät osaa käyttää sitä. Aivan kuten muitakin aistejamme, myös sitä voi kehittää ja tarkentaa. Monet meditaatio-harjoitukset suuntautuvat kolmannen silmän avaamiseen.

Yksinkertainen visuaalinen harjoitus

Kuvitellaan eteemme auringonlaskun jälkeisen taivaan väri. Tämä lilahtava, indigon sininen värivivahdus on kolmas silmä-chakran väri. Kuvitellaan, että tämä väri virtaa energiapilvenä otsamme läpi.

Kun näemme tämän värin kirkkaana edessämme, aloitamme sekoittamaan sitä hitaasti ajatuksissamme. Sekoitamme sitä kuten sekoittaisimme suuressa kulhossa värillistä nestettä, kiihtyvällä vauhdilla vastapäivään. Kuvitellaan, että sekoittaminen on jo niin nopeaa, että siitä syntyy kirkas, oranssinvärinen energiapyörre. Tällöin chakra on auki, voimme täyttää sen energialla.

Chakraa täyttäessämme keskitytään hengitykseen. Jokaisella sisäänhengityksellä kuvitellaan, että pyörivä valopyörre otsamme keskellä täyttyy yhä enemmän valkoisella valolla. Jos teemme harjoituksen oikein, tunnemme lämpőä. Lämpö tuntuu ensin vain kulmakarjojemme välissä ja leviää sieltä koko kehoomme. Tällöin olemme täyttäneet chakramme.

Kun olemme päässeet tahän, kuvitellaan, että nopea pyörivä liike hidastuu ja sitten pysähtyy, ja pyörteen välkkyvä valo himmenee. Tällä suljemme chakramme, ja päätämme meditaation.

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Eva Maria
Alanumero:
 
Sirpa
Alanumero:
 
Raili
Alanumero:
 
Mirja
Alanumero:
 
Kristiina
Alanumero:
 
Stella
Alanumero: