Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Astrologia

Joulukuun ASTROhealing-raportti

Aloitimme joulukuun Saturnuksen ja Neptunuksen neliöllä. Tämä tulee olemaan ensi syksyyn saakka latautuneena ja koskettaa meistä jokaista tavalla tai toisella. Kysymys kahdesta hyvin eri tyyppisestä energiasta, kuten jo viime numerossa kirjoitinkin. Tavallaan tämä tilanne vaatii meitä purkamaan jonkin vanhan rakennelman ja se saattaa tapahtua jotenkin jopa huomaamatta. Voi olla vaikea oikein saada kiinni kaikesta, mikä vain liukuu otteestamme. Tarkoitus on kuitenkin, että annamme asian tapahtua, mutta kuitenkin jotain jää jäljelle ja niistä palikoista luomme uutta tilalle.

Tuntuu saman toistolta, mutta olemme koko ajan ikäänkuin samassa prosessissa, koko ajan joudumme vain katsomaan, mikä on turhaa ja tarpeetonta, mikä on aikansa elänyttä. Aina se on se, mikä on totuudellisen, aidon itsemme ja elämämme esteenä. Tässä neliössä on voimakas dynamiikka, vaikkakin saattaa olla vaikea tiedostaa. Usein voimakkaimmat, hitaat muutokset tapahtuvat vääjäämättä ja olemme niin syvällä tapahtumassa, että vasta jälkeenpäin havahtuu kaikelle sille, mistä on onnistuttu vapautumaan.

Tämä neliö haastaa myös tunnistamaan henkilökohtaiset tarpeet versus kollektiiviset, yhteisön tarpeet. Tässä on etsittävänä uusi tasapaino sille, miten panen rajat mahdolliselle toisten liialliselle huomioimiselle oman itseni kustannuksella. Tai niin päin, että elämä vaatii löytämään enemmän sitä omaa maailmanpalvelija-tehtävää, minkälaisen tekemisen kautta sitä itse kukin ilmentää. Ja taas: sydän on se kompassi, joka kertoo, mikä tie vie oikeaan, rakkaudelliseen suuntaan. Ja vielä: itse sinun on se löydettävä; kukaan ulkopuolinen guruttaja ei osaa sitä sinulle kertoa. Tämä on aika iso asia. On niin helppoa siirtää vastuu omasta elämästä muiden käsiin, näennäisen hyviinkin. Toinen tärkeä tehtävä on nimenomaan se, että hyvinkin pitkästä aikaa otamme sen vastuun. On ymmärrettävää, että se voi olla vaikeaa, olemmehan eläneet niin monia elämiä alistettuna, poissa omasta voiman tilasta.

Joulukuun ASTROhealing-raportti

Sisäisen kaaoksen tunne voi olla ylimitoitettu. Paras tapa on vain aina pysähtyä ja hengittää - maadoittaa itsensä takaisin ruotuun. Vain mieli harhailee, ei koskaan todellinen, sisäinen Itse.
 
Pluton ja Uranuksen neliö vavisuttelee (valta)rakenteita edelleen myöskin. Kauriin ja Oinaan merkkien kautta erityisesti vanhan vallan rakenteista vapautumista ja radikaalejakin uudistuksia on käynnissä. Ja aina ulkoinen heijastelee sisäistä, joten katse peiliin: missä minulla on tämän uudistavan energian kenttä. Vaikeinta on tunnistaa syvällä olevat ajattelu- ja toimintamallit itsessään.

Venuksen siirtyminen Skorpionin merkkiin ja Merkuriuksen Kauriiseen kuukauden alkupuolella tuovat toiveet, tarpeet ja arvostuksemme käytännölliselle tasolle, vaatien ehdottomuutta suhteissa ja kohtaamisissa. Marsin ja Uranuksen vastakkaisuus sävytettynä Pluton neliöllä saattaa kuukauden keskivaiheilla saada aikaan äkkinäisiäkin ja rajuhkoja kohtaamisia. Tämän kuvion tarkoitus on opettaa kohtaamaan tilanteita provosoitumatta. Törmäyskurssille joutuvat vain ja ainoastaan aikansa eläneet kuviot. Turha siis mennä draamoihin mukaan. Ylipäänsä joulukuussa ovat ihmissuhteet ja kohtaamiset aika intensiivisiä, suosittelen omien tuntemusten tutkailua ja muutamaa syvähengitystä ennen kuin reagoi tilanteissa.

Uusikuu 11. päivä tapahtuu 19 asteessa Jousimiestä. Ihanteellisuutta ja rohkeita tavoitteita, suuria suunnitelmia, kun vielä kolmio Uranukseen, vaikka Saturnus saattaa samassa merkissä vähän etäämmältä pikkuisen toppuutella. Hyvä niin, koska Jousimiehen oma suuruus, planeetta Jupiter on neliössä uuteenkuuhun Neitsyestä. Teoriat ja käytännöt on tarkastelussa, oma ja toisten totuus ja kun T-ristin täydentää Khiron kaloissa, niin kaiken runsauden alla saattaakin lumytä, jokin mitä oma heikkous tai haava, kipupiste, jota olemme yrittäneet peitellä. Tämä jakso paljastaa haavoittuvuutemme sillä alueella, mihin se kunkin kartalla osuu. Mikä estää minua loistamasta, olemasta oman elämäni hallitsija, päätähti? Tarkkaile kaikkea, mitä tapahtuu ympärilläsi, erityisesti omaa suhtautumistasi asioihin ja tilanteisiin, niin opit paljon itsestäsi. Luomme jokaisen seuraavan hetken sillä, miten reagoimme NYT. Energia vastaa reaktioomme, siksi on tärkeää tehdä tietoisesti valinta, miten reagoin - se on se, mitä panet liikkeelle ja mikä heijastuu sinulle takaisin.

Energeettisesti vuosi päättyy 25. päivän täysikuuhun. Kotiin, kun Kuu on Ravussa ja Aurinko Kauriissa, 3 astetta. Molemmista muodostuu suotuisa kulma Neptunukseen, myös Merkurius ja Jupiter ovat kolmiossa keskenään, Venus siinä keskipisteessä kaiken kukkuraksi!, joten näiden varaan kannattaa keskittää joulutunnelman luominen. Myönteistä vuorovaikutusta ja hyvää tahtoa on tarjolla runsain mitoin - me itse valitsemme, tartummeko siihen. Juno täydentää sujuvia energiavirtauksia ja itse näen, että meitä autetaan kiinnittämään huomiota kaikkeen hyvään, vahvistetaan sydäntietoisuutta ja kannatellaan, jotta saamme perspektiiviä ja kykyä nousta ongelmien yläpuolelle, vahvistaa kaikkea rakentavaa, jotta osaamme päästää irti peloista, jotka viime aikoina tuotu näkyviin surullisilla tavoilla. Marsin kinkkisemmät kulmat kannattaa mobilisoida liikkeellä olemiseen ja puuhailuun, kiivaan sanailun sijaan esimerkiksi.

Uranus pysähtyy - maasta nähtynä, ei konkreettisesti - 26. päivänä ja siinä on voimakas lataus, koska muodostaa Pluton kanssa neliön. Siksi on tärkeää viimeistään nyt opetella tarkkailemaan omaa käytöstään, erityisesti niitä reaktioita, jotka tulevat ns. selkäytimestä. Koska vain sillä tavalla saa tämän voimakkaan energian rakentavaan käyttöön. Ja koska olemme energeettisesti yhteydessä toisiimme - kaikki on energiaa ja värähtelee eri taajuuksilla - niin jokaisen henkilökohtainen osuus merkitsee. Jokainen energialähetyksesi siis kertautuu eteenpäin. Voimme vaikuttaa siis paljonkin. Pysykäämme siis voimakeskuksessamme, täydelisessä rauhan tilassa ja muistakaamme, että Kaikki On Hyvin joka hetki.

Vuoden viimeinen viikko vauhdittaa meidät uuteen vuoteen, joka tuo paljon toimintaa mukanaan. Kaikki planeetat ovat pitkästä aikaa normaalissa etenevässä liikkeessä ja vasta 8. päivä tammikuuta Jupiter sitten käännähtää. Saamme vauhtia uuteen jaksoon ja kaikki ennusteet antavat ymmärtää, että on merkittävä vuosi edessämme. Miten se juuri Sinulle ilmentyy, riippuu kyvystäsi uskaltaa antaa asioiden tapahtua. Ei ole kyse passiivisuudesta, vaan tietoisesta antautumisesta tapahtumille, siinä on ero. Antautumalle oman elämänsä ohjaukselle, on erikoinen kokemus. Me olemme niin tottuneet hallitsemaan kontrolloidusti - nyt toimimme tietoisesti. Voimme muuttaa tapaa hallita elämäämme. Nyt valitsemme, kontrolloimme ajatuksiamme ja sen kautta saamme aikaan muutoksen. Siirrymme korkeampaan värähtelyyn, tekemisemme ohjautuu tietoisen ajatuksen innoittamana. Saamme myötätuulta kaikkeen tekemiseemme, kun muistamme valita joka hetki sen rakkaudellisen vaihtoehdon. Näin pääsemme tilaan, jossa meidän Sielu-itse ja Ihmis-itse ikäänkuin yhtyvät, emmekä koe ristiriitoja, vaan kykenemme näkemään ja kohtaamaan asiat asioina ja aina on selvää, miten toimia, kun ei ole enää muita vaihtoehtoja kuin se rakkaudellinen vaihtoehto.

Vuosi päättyy toiveikkaaseen Kuun, Jupiterin ja Yläsolmun konjunktioon, johon Merkurius luo kolmion. Olkoon tämä johtotähtenä Uudelle Vuodelle meissä jokaisessa. Jokainen voi löytää oman paikkansa ja tehtävänsä ja pysyvän rauhan tilan itsestään ja itsessään, vaikka maailma ympärillä luo uutta nahkaansa välillä aika railakkaillakin tavoilla.

Uuden vuoden voimakkaat planeettaenergiat ovat meidän jokaisen käytössä. Miten juuri Sinulla, katsotaan yhdessä!

Valon ja Rakkauden aikaa jokaiseen sydämeen!

Niitta

Julkaistu Rakkauden voimalla-verkkolehdessä

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Sirpa
Alanumero:
 
Mikael
Alanumero:
 
Onerva
Alanumero:
 
Tarja Sahari
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Johanna Karpov
Alanumero: