Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Astrologia

Tammikuun ASTROhealing-raportti

Vuoden vaihtumisen energia on aina kiinnostava ja sen läheisyyteen osuvat taivaan tapahtumat antavat lähtölaukauksen uuteen vuoteen ja samalla katsahdetaan taaksepäin - mitä jäi päällimmäiseksi menneestä. Mitä opimme, mitä tulemme kertaamaan. Elämä on varsinainen kiertokoulu. Minkä taakseen jättää, sen edestään löytää, jne.

Vuosi 2015 antoi varmaan monen kohdalla odottaa enemmän kuin mihin sitten oli tyytyminen. Turhautumista oli - ja on ollut vuodesta 2012 lähtien - että nyt lopultakin jotain konkreettista uutta pitäisi tapahtua. Kuitenkin isot asiat antoivat odottaa itseään, lupausta on kyllä. Toiseksi muutos, jota käymme on sisäistä, kaiken perustavinta laatua olevaa. Ja kun näin on, niin asioiden muututtua itsestäänselviksi, aikaisempi tila lakkaa olemasta ja poistuu mielestä ja muistista ja tämän vuoksi emme ihan heti edes näe, mitä kaikkea on jo tapahtunut. Mehän olemme muuttamassa omaa asennoitumistamme. Opettelemme olemaan totuuden ja rakkauden tilassa ja tekemään valintoja ja ratkaisuja siitä käsin eikä vanhalla kaavalla alitajunnan automaattiohjauksella. Pyrimme Korkeamman Itsen ohjaukseen. Se täytyy tapahtua tietoisesti. Se ei ihan käy on-off -painikkeella pelkästään.

Tammikuun ASTROhealing-raportti


Uusikuu Kauriin 19 asteessa 10. päivä lauantaina saa kulmikkuutta Uranuksen neliöltä Oinaassa ja yhtymä Plutoon tekee tästä melko jykevän paketin kun Merkuriuskin on löysästi mukana kuviossa, tulossa kohti vieläpä, kun on perääntyvänä. Kolmio Jupiter/yläsolmu-konjunktioon tuo sujuvuutta vaikka vaativaa sekin on, kun Jupiterkin perääntyy. Paljon tekemistä ja uuttakin tekisi mieli aloittaa, mutta energia on tiivistä ihan kuin olisi kovat kierrokset, mutta silti käsijarru päällä. Venus ja Saturnus yhtymällään ovat varovaisia nekin. Mars lähenee kolmiolla Neptunukseen ja syvälle vedetään siltäkin osin kuin väsytettävä onkeen tarttunut vonkale; kiinni on, mutta vielä vie ja perässä on mentävä.

Uusikuu aktivoi myös viime vuoden teemoja Pluton ja Uranuksen kulmikkaaseen liittoon osumalla. Hyvä hetki muistella mennyttä ja antaa lopulliset jäähyväiset kaikelle loppuun käsitellylle.

Tammikuun 6. päivänä Merkurius aloitti perääntymisjaksonsa - maasta katsottuna - ja tämä tarkoittaa, että on taas aika tarkistella omia ajattelukaavojaan, pysäyttää itseään ohjaava mieli ja pysähtyä huomaamaan motiivit ja vahvistaa valintojen ja ratkaisujen tekemistä tietoisesti. Kannattaa varmistaa, tarkistaa ja täydennellä; saattaa keskeneräisiä asioita päätökseen, siivoilla komeroita kaikilla tavoilla ja tasoilla.

Toinen tiivis vaihe on Merkuriuksen osalta 26. päivä, kun se "suoristuu" ja palaa ruotuun noin 15 asteessa Kaurista ollen silloin konjunktiossa Plutoon ja neliössä Uranukseen, kuten myös täydenkuun (24.1.) kartalla eli hyvin voimakkaat buuttaukset saa siivekäs viestinviejämme. Pluto on vaativa kaveri ja siksi ei mikään falski tai heppoinen mene läpi, on oltava loppuun asti varma ja perusteellinen. Epävireiset, epärealistiset ja muutoinkin epäilyttävät rakenteet murtuvat - hitaasti mutta varmasti. Koska Uranus neliöi, niin yllättävät käänteet ovat enemmän kuin todennäköisiä ja myös vääjäämättömiä. Pakoon ei pääse. Ainoa ratkaisu ja tie ulos hankalan näköisiltä tilanteissa on maltti, harkinta sekä totuus ja aitous.

Kun Jupiter perääntyy ja on yhtymässä Kuun yläsolmuun, niin tarkastelussa on koko elämänfilosofia, pikavipit eivät vie minnekään. Tarkoitan, että ajattelutavan muutoksen on oltava kestävän kehityksen mallinen. Muutoksen on tultava syvältä. Se korjaa ja hoitaa myös syvimmät haavat ja paranemisesta tulee pysyvää. Syvimmätkin sedimentit sulatellaan ja siivotaan. Saturnus tiivistää neliöllään Khironin ja Neptunuksen muuten löyhentynyttä konjunktiota, joten vielä saadaan mahdollisuus kaivella sokeita pisteitä, missä yritämme huijata muita ja itseämme ja mennä mistä aita on matalin.

Kun Mars-planeetta sukelsi Skorpionin syvyyksiin viipyäkseen siellä poikkeuksellisen pitkään - se käväisee Jousimiehessä saamassa puhkua ja puhallusta ja innostusta maalis-toukokuun- niin tämä vahvistaa vain kuukauden syvällisiä, intensiivisiä teemoja. Ne, jotka ovat viime vuodet jo siivonneet niitä alitajunnan kellareitaan, saavat vauhtia ja intensiteettiä tekemisiinsä, muut ottavat lusikan kauniiseen käteen tai itkevät ja ottavat. Jos luulet, etteivät henkiset lait koske sinua, niin nyt saatat muuttaa käsitystäsi. Tosin uskon, että lukijamme tietävät tämän - muuten et olisi lukemassa tätä. Jos edelleen tuntuu siltä, että elämä lykkää haastetta haasteen perään, niin sen selvempää merkkiä et tarvitse: jonkin on muututtava. Mutta älä pelkää, mitään sellaista, mikä palvelee tarkoitustasi, ei sinulta oteta pois! Vain turha ja tarpeeton, vaikka se olisi se perintökalu tai ideologia, mikä piti olla koko elämäsi aarre ja kaiken perusta ja kaiken kestävää. Vanhat tunnesidokset ja mieli pelkää, ei mikään muu. Anna mennä, koska sisimmässäsi kuitenkin haluat asioiden muuttuvan.

Tammikuun ASTROhealing-raportti


Perustyötä tehdään siis tammikuussa. Muutos ei tapahdu myöskään väkisin. Tasapainoilu tekemisen ja tekemättömyyden välillä on yksi haaste. Saturnuksen ja Neptunuksen muutaman kerran tänä vuonna tarkentuvat neliöt pitävät jännitettä yllä. Suorittaa vai antautua, purkaa vai rakentaa, varsinkin kun työkalutkin tuntuvat hajoavan käsiin. Kun vaihdat näkökulmaa, alat zoomailla, niin kas, ei olekaan kahta tapaa, vaan löytyy se kuuluisa synteesi. Asiat eivät taistele keskenään - muualla kuin mielessämme. Joskus olemme umpikujassa, joskus mistään ei saa otetta - energia on informaatiota - on opittava katsomaan asioiden ja ilmiöiden taakse. Meille näytetään asioita koko ajan, koko ajan näytetään tietä ja tarjotaan vaihtoehtoja.

Kuukausi loppuu ihanteellisemmissa merkeissä. Vesimies-täysikuu nostaa meitä yhteisöllisempään olemiseen, luovuus loistaa ryhmässä ja yhteisyydessä. Joulunaika pysyteltiin kotipesällä, korkeintaan sukulaisissa poikettiin. Nyt tullaan ulos koloista. Siskoja ja veljiä löytyy muualtakin, vaikkapa harrastuksista tai samoin ajattelevien ryhmistä. Jakamisen ilo löytyy.

Venus siirtyy Kauriin merkkiin kuun loppupuolella ja ihanteellisen ja suureellisen Jousimies-vaiheen jälkeen haemme arvon arjesta ja keskitymme olennaiseen. Kauris saattaa suosittaa arvojen arviointia ja testausta: mikä toimii käytännössä, se on hyvää ja hyödyllistä. Suhde itseen ja muihin löytyy tavallisten ja käytännöllisten asioiden parista ja arvostamisesta, yhteisistä harrastuksista, töistä ja tehtävistä.

Tämä vuosi kaiken kaikkiaan tulee olemaan monelle käänteentekevä. Jos tuntuu, että kolme vuotta on mennyt mustassa aukossa tai usvaisessa tunnelissa ja usko välillä meinannut loppua, niin nyt poimitaan hedelmät. Mitä todempaa itseäsi ilmennät ja aidompaa itsesi arvoista ja näköistä elämää elät, sitä suuremmat palkkiot. Ehkä ei kuitenkaan sada taaloja taivaalta - ei ole pois suljettu! - mutta elämän aito rikkaus ja todellinen vauraus lienee viime vuosien mittaan selvinnyt. Nyt nautitaan siitä.

Seuraavan kerran kun kohtaamme, kevään pimennykset ovat kynnyksellä ja saatamme olla vaikutuspiirissäkin jo. Pimennykset eli eklipsit ovat tavallista voimakkaampia auringon- ja kuunpimennyksiä, joten mitään sen dramaattisempaa ei niihin liity. Silti merkittäviä työkaluja tälle aikamatkallemme on taas tarjolla.

Rakkaudentäyteistä vuotta 2016!

Niitta

Tämä artikkeli on julkaistu Rakkauden voimalla -verkkolehdessä

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Mikael
Alanumero:
 
Sirpa
Alanumero:
 
Onerva
Alanumero:
 
Tarja Sahari
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Johanna Karpov
Alanumero: