Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Astrologia

Voiko astrologille soittaa ilman kellonaikaa?

Hei, hyviä uutisia teille kaikki soittajat, jotka olette halunneet soittaa astrologille, mutta ette tiedä kellonaikaanne.

 


Astrologi pystyy ilman kellonaikaa katsomaan karttanne planeetat, niiden sijainnin ja niiden suhteet toisiinsa. Planeetat kertovat paljon ihmisen luonteesta, haasteista ja kyvyistä.

Astrologi pystyy katsomaan pelkän syntymäpäivän avulla myös otollisia ajankohtia esimerkiksi rakkauden etsimiseen ja raha-asioiden parantumiseen. Planeettojen avulla näkyy myös onko tilanne sillä hetkellä haasteellinen vai helpohko ja milloin nämä ajankohdat vaihtuvat. Myös kumppanin tilannetta voi tarkastella pelkän syntymäpäivän avulla: elääkö hän vaikeiden haasteiden aikaa vai pyrkiikö hän vaikka sielulliseen päämääräänsä ja mikä tuo päämäärä on. Kartassa voi näkyä millaisin keinoin kumppani on taipuvainen toimimaan tiettynä ajankohtana.
Ilman kellonaikaa ei saada varmuudella huonesijainteja, kuun sijaintia tai nousumerkkiä.


Suomessa tietyt nousumerkit nousevat pitkän aikaa, toiset erittäin lyhyen aikaa. Niinpä pitkäkestoiset nousumerkit voidaan usein saada selville ilman kellonaikaa, mutta tarkka sijainti jää tällöinkin epävarmaksi. Niinpä astrologi ei voi määritellä isojen parisuhdemuutoksien ajankohtaa, jotka usein liittyvät tähän akseliin. Samoin työ- ja kotiakselien paikat jäävät epäselväksi ja nämä muutokset pysyvät pimennossa.

Jos tiedossasi on kuitenkin syntymäsi vuorokaudenaika, eli tiedät syntyneesi aamulla tai illalla, saadaan selville suurin piirtein kuun sijainti. Tällöin voidaan arvioida myös progressiivisen kuun sijaintia eli saadaan selville kuinka kauan jatkuu hidastunut tai nopeutunut elämän rytmi. Myös muita yksityiskohtia selviää progressiivisen kuun ja progressiivisen kartan avulla.
ű
Oman syntymäkellonaikansa voi selvittää syntymäpaikkakunnan sairaalasta tai jos sairaalaa ei enää ole, sitä voi kysellä valtion arkistosta. Myös osa kotisynnytyksistä saattaa olla tallennettu valtion arkistoon. (Helsingin Kansallisarkiston puhelinnumero on 029 533 7000. Maakunta-arkistoilla on omat yhteystietonsa. www.arkisto.fi / puhelinluettelo).
Minut tavoittaa näissä asioissa soittamalla 0700 03445 ja alanumerosta 424. Kuulumisiin!

Ihanaa Syksyä kaikille! t. Mariann
 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Onerva
Alanumero:
 
Tarja Sahari
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Johanna Karpov
Alanumero:
 
Milla Saari
Alanumero:
 
Jussi
Alanumero: