Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Master

Katariina

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Selvänäkijä, sydämellinen, empaattinen ennustaja. Katariina antaa sinulle voimaannuttavaa energiaa ja rohkeutta tehdä niin pienempiä kuin suurimpia päätöksiä, joilla voit avata uusia ovia elämässäsi.

Työkokemus (vuotta): 19
Kyvyt: Selvänäköisyys
Erikoisala: Ura/Työ, Rakkaus/Suhteet, Kohtalo/Elämän polku
Välineet: Kortit
Tyyli: Rehellinen
Kuvaus

Olen Katariina, 39-vuotias selvänäkijä, ennustaja sekä koulutettu henkilökohtainen hyvinvoinnin valmentaja. Olen lämminhenkinen, empaattinen, enkeliviestien, korttien ja tarot-korttien tulkitsija. Olen työskennellyt enkeliviestien ja tarot-korttien parissa 17 vuotta. Hyvinvoinnista käyn kanssasi keskustelua siitä mitä minulle kerrot ja pystyn antamaan vinkkejä miten voit parantaa omaa hyvinvointiasi. Näen ja aistin asioita tulkinnan aikana. Välitän sinulle samalla voimaannuttavaa sekä elvyttävää energiaa ja etsin ratkaisuja elämäntilanteisiin, joissa kaipaat uutta suuntaa. Käytän tulkinnoissani tarot-kortteja sekä enkeliviestikortteja. Maailmankaikkeuden enkelit luovat intuitiollisesti tarinan kortteihin. Kortit antavat vastauksen kysymyksiin esimerkiksi menneestä - tulevasta, ihmissuhteista, rakkaudesta, urasta, raha-asioista sekä voivat avata elämän solmuja. Tarot-korttien avulla kuvailen tilannettasi ja annan neuvoa sekä eri vaihtoehtoja, joilla voit päästä toteuttamaan itsesi. Maailmankaikkeuden enkelit tuovat vastauksen sinulle mikä on juuri tämän hetkisessä elämäntilanteessasi oleellisinta ja viestivät sinulle tulevaisuutta. 

Uutena juttuna elämääni tuli myös mahtavat lohikäärmekortit. Ne kuvaavat rakkauden, hyvyyden olentoja ja tuovat elämän kauneuden esille. Lohikäärmeet ovat kauniita ja viisaita, avosydämisiä eteerisiä olentoja enkelimaailmasta. Lohikäärmeet ovat ilmaa, tulta, vettä tai mikä tahansa yhdistelmä näistä. Lohikäärmeetkin voivat olla avuksesi: ne pitävät sinusta huolta, voivat olla ystäviäsi, matkatovereinasi ja auttaa sinua monin eri tavoin.

Yhdessä käydyt keskustelut voimaannuttavat sinua, avaavat uusia näkökulmia ja antavat rohkeutta päätöksiin. Näiden kautta sinulle avautuu uusia ovia elämässäsi. 

Soita rohkeasti niin jutellaan sinulle tärkeistä asioista!

Suositukset
Johanna
1/10/2020 8:36:38 AM
Elämäni ensimmäinen kerta, kun olin ennustajaan yhteyksissä. Ja kylläpä osuit naulankantaan. Uskomatonta. Kiitos.
 
Tarja Pihlakari
10/16/2019 10:13:00 AM
Aivan ihana ja sympaattinen ihminen.Tästä jäi päivääni hyvän olon tunne ja mieli hyvä.
 
Ritva-Liisa Virtanen
9/17/2019 12:04:50 AM
Todella ystävällinen. Antoi minulle vastaukset kysymyksiini selkeästi. Voin suositella vilpittömästi. Haluan pitää yhteyttä jatkossakin.
 
Muuttotyttö
8/19/2019 10:02:25 AM
Kiitos illan piristyksestä ja mukavasta juttutuokiosta :) rauhoitti kovasti ja sitä juuri tarvitsinkin. Ihana olet!
 
Hentta
4/1/2019 10:25:05 AM
Katariina.. luotto katsojani
 
Riitta
3/6/2019 11:21:00 AM
Katariina. Soittelin sinulle hädissäni, kun miesystäväni oli "hukassa", tiesit ihan oikein että oli mennyt jonnekin. Näin todellakin oli. Kiitos, kiitos, kiitos.
 
aki
10/30/2018 9:24:10 AM
kiitos katariina tulkinnasta
 
Leena
9/24/2018 11:34:44 AM
Ihana Katariina Kiitos paljon sinulle! Olet rehellinen ja aito sanot kyllä suoraan miten näit ja pitänyt kyllä niin paikkansa. Sain voimaa ja vahvistusta omille tuntemuksille asioihin...suosittelen lämpimästi ja soitan kyllä uudestaan, jos tarvetta tulee...
 
taru
9/6/2018 2:21:08 PM
kiitos hyvistä neuvoistasi.oli kiva jutella kanssasi.tuli hyvä mieli ja pyrin muistamaan neuvosi kun ahdistaa ja elämä alkaa rasittaa.kuvailit hyvin mieleni .suosittelen katariinaa muillekkin.
 
Pyörällä päästäni..
8/31/2018 12:43:13 AM
En käsitä.. miten voi tietää, vaikken kertonut mitään! Onkohan muilta aaiantuntijoilta saanu jo etukäteen vinkkiä..
 
Aira
7/14/2018 10:18:18 PM
Kiitos Katariina, autoit minua vuosia vaivanneessa asiassa. Lisäksi lähetit voimaannuttavaa energiaa, suosittelen.
 
Markku
6/4/2018 12:32:43 AM
Ok Katariina on hieno ja hyvä ennustaja ja selvä tulkitsija .
 
Tanja
5/7/2018 12:47:52 PM
Olen pari kertaa soittanut Annelille, kun on ollut paha olla ja olen ollut vähän hukassa. Anneli on suhtautunut ihanasti ja ymmärtävästi ja ohjannut rakkaudellisella otteella oikeaan suuntaan, takaisin oman valon äärelle, omalle polulle. Kiitos <3
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Katariina
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite