Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Master

Laura Roine

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Selvänäkijä, astrologi, energian välittäjä. Laura Roine auttaa sinua löytämään avaimet paikalleen pysähtyneessä pattitilanteessa ja valottaa tietäsi eteenpäin.I do readings in English also!

Työkokemus (vuotta): 16
Kyvyt: Selvänäköisyys, Energianvälitys
Erikoisala: Rakkaus/Suhteet, Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku
Välineet: Astrologia, Kortit, Chakrat
Tyyli: Inspiroiva
Kuvaus
Jokainen ihminen on syntyessään kuin sävellys, joka sitten ajan kuluessa kasvaa ja kehittyy. Tämä kaikki on mahdollista nähdä astrologiselta kartalta. Luen karttaa kuin nuotteja. Pystyn kertomaan sinulle kuhunkin aikaan liittyvistä persoonallisista haasteistasi, valmiuksistasi ja siitä mistä voisi löytyä valoa elämääsi tai kenties punaisen langan pää mikäli se on päässyt hukkumaan.
 
Tutkailen sinua ja tilannettasi intuitiivisesti; olen selvänäköinen,  ja selvätietoinen. Asiat näyttäytyvät minulle joko symbolisina kuvina tai sitten hyvin konkreettisina kuin ”filmin pätkinä”. Meillä jokaisella on elämän aikana koettuja haavoja ja traumoja. Niiden pohjalta kehitämme itsellemme erilaisia selviytymiskeinoja, tunnelukkoja ja defenssejä. Näistä voi kuitenkin vapauttaa itsensä sitten kun on valmis aloittamaan ns. energeettisen pohjatyön. Tässä autan sinua erittäin mielelläni. Tätä kautta voit löytää luovan potentiaalisi, oppia rakastamaan itseäsi sekä ottamaan vastaan tasapainoisempia ihmissuhteita! 
 
Haluan auttaa sinua löytämään avaimet paikalleen pysähtyneessä pattitilanteessa sekä valottaa tietäsi eteenpäin. Kaikkiin tilanteisiin on mahdollista löytää lopulta jokin positiivinen näkökulma! Nyt­hetki määrittää tulevaa, jokainen hetki voi olla siis uusi alku!
Suositukset
Pike
8/15/2019 12:01:11 AM
Hei Laura. Otapa käsiteltäväksi aihe, joka on todella kipeä hyvin monelle vanhemmalle, eli lapset, jotka eivät pidä yhteyttä vanhempiinsa. Mitään ei ole sattunut, mutta ei soiteta eikä kysellä kuulumiaia, eikä vierailla kuin kerran pari vuodessa ja silloinkin hyvin lyhyen aikaa vaikka välimatka on lyhyt. Ystävilläni on samoja ongelmia, olemme syntyneet -50 luvulla ja lapset -70 - -80 luvulla-Kiitos jo etukäteen.
 
Leena Lehto
7/31/2019 8:25:09 AM
En olisi koskaan uskonut, että joku voi kartasta nähdä niin todellisia, elämässäni ilmenneitä piirteitä. Mukavaa oli tietysti, että sain kuulla paljon positiivista, mutta totta sekin oli. Vielä hämmästyttävämpää oli, kun kysyin jotain negatiivista vastaus oli osa mennyttä elämääni juuri sellaisena, kuin se oli ollut. Olen pitänyt astrologiaa humpuukina, mutta pakkohan siihen nyt on uskoa, kun aivan vieras ihminen kertoo koko 80-vuotisen elämäni tärkeimmät asiat. Kiitos. 5 tähteä
 
Leena
7/31/2019 8:24:32 AM
Hei, olipa ihana kuulla, että sinä Laura, ja Osmo Pollari, pidätte yhteislähetyksen. Olen joskus ajatellut, että olisi mielenkiintoista nähdä teidät yhteis lähetyksessä, ja nyt se toteutuu, teillä on jotain "yhteistä". Osmoa en ole kuullut, mutta esittely jo kertoo, on hyvin paneutunut asioihin. Pakko laittaa nauhotus päälle, loppua en kerkeä katsoa suorana. Tulee mahtava lähetys. TERVETULOA MOLEMMILLE. PS. Kiitos aamuisesta lähetyksestä.
 
Leelia
7/31/2019 8:23:11 AM
Olipa mielenkiintoinen lähetys Osmon kanssa, teidän pitää tehdä enempi yhteislähetyksiä, se toimii. Osmokin vapautui loppua kohti.
 
Milla
7/25/2019 11:58:28 PM
Kiitos Laura aamu lähetyksestä. Olet erinomainen tulkitsija.
 
Marke
7/25/2019 11:58:01 PM
Kiitos hyvästä aiheesta Laura. Kerroit suunnitelmistasi, varmasti saat kaiken toimimaan hienosti. ETHÄN JÄTÄ ASTRAL TV:tä. kuitenkaan, sinua kaivataan juontoihin.
 
Leena
7/21/2019 12:20:40 AM
Olipa taas mielenkiintoista aamu. Sinua, pieni arkinen "huumori" piristää tulkinnassasi, ja tekee helpoksi ottaa yhteyttä. Kiva, että olet nyt useimmin telkkarissa. Astrologi kiinnostaa entistä enemmän, myös miehiä.
 
Marketta
7/18/2019 10:29:26 PM
Kiitos Laura taas mielenkiintoisesta teemasta, odotan lisää. Sinä olet niin aito, ja ihmisläheinen juontaja. Soittajien on myös helppo avautua, ja kertoa kipeimmistäkin asioista suorassa lähetyksessä. Kiva huomata, työvuoro listoista, että olet taas useimmin ruudussa.
 
maire
7/12/2019 12:19:09 PM
Moi Laura oot rento ja asiallinen etkä turhia hosu puhut asiaa, Vielä kauriinkääntöpiiri soittaa sulle.
 
Lena
7/9/2019 11:30:03 AM
Kiitos Laura, kyllä kannatti taas herätä katsomaan lähetystä, se selvitti taas niin paljon asioita, jotka on "kummitellut" mielessä, tämä aika on puhdistumisen aikaa, ja sinä Laura, olet paras avamaan niitä solmuja, ammattitaidollasi. Toivottavasti sinut nähdään usein aamulähetyksissä.
 
Leena
6/28/2019 9:40:23 AM
KIITOS , Laura erittäin valaisevasta aiheesta. Hyvää lomaa, ja TERVETULOA, sitten takaisin.
 
Lena
6/28/2019 9:40:10 AM
KIITOS, Laura, erittäin opettavaisista henkisen astrologian jaksoista. Avasi, ja selvitti niin paljon asioita. PARASTA TERAPIAA, JOTA VOI SAADA TV, LÄHETYKSESSÄ. Nauhoitin lähetykset, ja kertailen niitä loman aikana. Hyvää rentouttavaa lomaa sinulle. TERVETULOA SITTEN TAAS RUUTUUN.
 
Eila
6/26/2019 12:35:02 PM
Hei Laura, ihanaa, kun olet nyt useimmin ruudussa, huomasi juuri, kun oli tullut teidän "työvuoro listat" pitää laittaa heti allakkaan. Olet niin aito, ja ihmisläheinen AMMATTI ASTROLOGI. Olet saanut myös miehet kiinnostumaan astrosta. Peukutan myös kaikkia ihania palautteita mitä olet saanut.
 
Laura
6/26/2019 12:34:05 PM
Paljon olen kuunnellut sinua, paljon olen saanut ymmärrystä kysymykseen miksi, kiitos siitä. Mutta tuo taustamusiikki puheeksi taustalla ärsyttää!
 
Titta
6/26/2019 12:33:52 PM
Jälleen kerran ihana aamu, kun puikoissa Laura. Olet ihanan selkeä, positiivinen ja avaat astrologiset termit ja käsitteet selkokielelle. Kaikkea hyvää Sinulle❤️
 
helmi helena
6/26/2019 12:33:41 PM
Taas kerran viehätysvoimasi ja äly,tietämys,ja mikä parasta selkeästi ja maltillisella rauhallisuudella tuot tulkintojasi esille,olet loistava tulkitsia moneen mieleen..
 
Ritu
6/26/2019 12:33:01 PM
Kiitos Laura! Olet luottoasiantuntijani. Soitin sinulle, avasit syitä käytösmalleilleni, tästä on hyvä jatkaa. Ammattitaitosi on uskomaton, olet lahja meille itseään tutkiskeleville. Olet realisti jalat maassa, ei mitään hattivattijuttuja (sinua lainatakseni) Kiitos <3
 
Leelia
6/26/2019 12:29:31 PM
Todella kiinnostava aihe, mielenkiinnolla odotan jatkoa. KIITOS KIITOS, Laura.
 
Marke
6/9/2019 7:12:50 PM
Kiitos Laura ihan mahtavasta avauksesta. Kosketti kovasti, kun kerroit näistä "sukupolven" laspista, nosti paljon vanhoja asioita pintaan, jotka luulin jo käsitelleeni, mutta tuli taas uusia näkemyksiä, ja ymmärrystä, KIITOS sinun. pr. kuuni on kauriissa, ja yhtymässä per. kauriiseen, ja siinä vielä plutokin, - nyt putsataan painepesurilla... Itkun purkauksia on tullut paljon, ja erityisesti ohjelman aikana, ON helpompi sisäistää itseensä, kun toinen puhuu. ASTROLOGIAN ymmärtäminen auttaa todella paljon. Jalkoja ja polvia on särkenyt, -kuuluu ajan kuvaan. Olet auttanut niin monia ihmisiä omalla tietämykselläsi, ja rauhallisella olemuksellasi. OLI PAKKO KIRJOITTAA HETI TUNTEMUKSISTA, meitä on varmasti paljon samassa tilanteessa. Odotan mielenkiinnolla jatkoa.
 
Helena
6/9/2019 7:12:05 PM
Kiitos Laura
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Laura Roine
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite