Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,56€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Master

Laura Roine

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,56 €/min
 
 
Lisätietoja

Selvänäkijä, astrologi, energian välittäjä. Laura Roine auttaa sinua löytämään avaimet paikalleen pysähtyneessä pattitilanteessa ja valottaa tietäsi eteenpäin.I do readings in English also!

Työkokemus (vuotta): 15
Kyvyt: Selvänäköisyys, Energianvälitys, Kanavointi
Erikoisala: Rakkaus/Suhteet, Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku
Välineet: Astrologia, Kortit, Chakrat
Tyyli: Inspiroiva
Kuvaus
Jokainen ihminen on syntyessään kuin sävellys joka sitten ajan kuluessa kasvaa ja kehittyy. Tämä kaikki on mahdollista nähdä astrologiselta kartalta. Luen karttaa kuin nuotteja. Pystyn kertomaan sinulle kuhunkin aikaan liittyvistä persoonallisista haasteistasi, valmiuksistasi ja siitä mistä voisi löytyä valoa elämääsi tai kenties punaisen langan pää mikäli se on päässyt hukkumaan.
 
Olen myös selvänäköinen, mediaalinen ja välitän parantavaa, kohottavaa energiaa. Voin käyttää TAROT­kortteja apuvälineenä mikäli niin haluat. Asiat näyttäytyvät minulle joko symbolisina kuvina tai sitten hyvin konkreettisina kuin ”filmin pätkinä”.
 
Haluan auttaa sinua löytämään avaimet paikalleen pysähtyneessä pattitilanteessa sekä valottaa tietäsi eteenpäin. Kaikkiin tilanteisiin on mahdollista löytää lopulta jokin positiivinen näkökulma! Nyt­hetki määrittää tulevaa, jokainen hetki voi olla siis uusi alku!
Suositukset
Leelia
7/3/2018 1:02:07 AM
Puhut niin elämän myönteisesti, ja ymmärrärrettävästi, transiiteista, ja proge-energioista ym. joita meistä jokainen käy läpi, elämänsä aikana, ja sillä on tarkoituksensa. Opin paljon taas itsestäni, kun kuuntelin sinua telkkarista. LÄMPIMÄSTI TERVETULOA LAURA.
 
Leelia
7/3/2018 1:01:02 AM
KIITOS LAURA aamun lähetyksestä, oli ilo kuunnella tulkintojasi. Puhut suoraan rakentavalla,-ystävällisellä tavalla. Kerrot haasteet ja mahdollisuudet. Toivottavasti voit tehdä koko aamun lähetyksiä. Olet paras astrologi, selväsanainen, ja helposti ymmärrettävä.
 
Leelia
7/3/2018 12:59:41 AM
Hei Laura, kerroit hienosti proge energioista, että herkimmillä ihmisillä muutos voi kestää kauemmin,--ja kun mennään energioissa syviin vesiin, ja kartalla on jotain tulta,--tai ilma planeettoja, ne kyllä nostaa valillä ylös. Olen kokenut itsekkin juuri näin kohdallani,--ei se aika ole koko ajan synkkyyttä. Olen opiskellut astrologiaa 15v. ja kolmas kierros on meneillään. Ymmärrän hyvin elämänmyönteisiä tulkintojasi. Kiitos, kun olet tullut takaisin.
 
Leelia
7/3/2018 12:14:44 AM
Hei Laura, oli mielenkiintoinen lähetys. Puhuit selkeästi ja ymmättettävästi elämän tosiasioista, jotka varmasti kiinnosti katselijoita. Energia lähetyksesi vaikutti niin voimaannuttavasti, että kyyneleet alkoivat valua, ja itketti,--johonkin kosketti. Kiitos paljon.
 
NallePuh73
7/2/2018 5:00:47 PM
Hei Laura, ihanaa että olet tulossa takaisin! Olet paras :)
 
Mariwan baram
2/1/2018 10:41:06 PM
Moi Laura
 
mummeli
12/18/2017 10:18:58 PM
Tule edes joskus takaisin televisioon.Olet selväsanainen ja rehellinen ja ymmärrettävä.
 
Lilli
11/8/2017 12:42:41 PM
Laura on paras, ja niin topakka nainen. Kiitos Laura, olethan jatkossakin ilonamme telkkarissa.
 
Liisa
11/8/2017 12:40:55 PM
Iso Kiitos taas sinulle näistä kahdesta ohjelmasta, olet mahtava tyyppi. Toivon, ja varmasti isojoukko muitakin, että näemme sinut piakkoin Astral-tv:ssä. Liisa Hyvää jatkoa ja tsemppiä elämääsi
 
-T-
10/24/2017 1:34:24 PM
Nyt on kyllä kehuttava Lauraa, vaikkakin ei hänen kykynsä yllätyksenä tullut koska on näkijäsuvusta :) Soitin Lauralle Astral tv:hen joskus tuossa alkukeväästä. Kiinnosti entiset elämät ja vähän tulevaisuus työn/terveyden suhteen.... Laura ei tiennyt musta mitään mutta, se mitä hän kertoi entisistä elämistä, mikä on kytköksissä tähän elämään, meni kyllä nappiin. Itse olen sen jotenkin aina aavistellut, että se asia (mitä en nyt tässä tarkalleen kerro) varmaan aika lailla on mun kohtalo, halusin tai en :) Työjutut meni oikein :o Kyselin, että tulenko olemaan sitten syksyllä vielä samassa paikassa. Laura sanoi, että ei kyllä olis sama paikka, että uusi työpaikka ja loppuvuodesta alkaakin aikamoinen vauhti. Silloin keväällä ajattelin, että saapa nähdä. Tällä viikolla alko se vauhti :D hakemus yhteen paikkaan sunnuntaina, soitto työnantajalta maanantaina ja perjantaina kuulen, että halutaan vakituiseksi.Myös terveydessä meni oikein:) Harmi kun tähän ei voi kirjoittaa enempää :/
 
Tiina
8/24/2017 1:54:37 PM
Milloin Laura olet tavoitettavissa? Aistin että Sinulla on suuremmoiset kyvyt ja intuitiot. Palaamisiin Tiina
 
Liisa
7/8/2017 11:10:05 PM
Kuuntelin tämän aamun tallennetun sinun osiosi lähetyksen. Olen samaa mieltä kanssasi aamenesta ja kaikesta muusta uskontoihin liittyvistä asioista! KIITOS !
 
gunbritt olin
2/18/2017 11:22:05 AM
Hej Laura sinua on ilo kuunella selität asiota niin hyvin ja selkeästi Hyvää kevättä sinulle :D
 
Kirsti
1/8/2017 8:45:55 PM
Soitin sinulle tapaninpäivänä, sain edesmenneeltä mummulta (isoäidit) viestin.Kerroin, etten ole nähnyt isoäitejäni koskaan, mutta nyt ajatellesani asiaa Mummu oli vanha ja harmaa esiliina päällä, mutta sehän on x-mieheni mummu tosi ihana ihminen hän oli minulle ihan oma mummu. Kiitos taas tulkinnastasi.Lauralle kannattaa soittaa hän on ihanan rauhallinen ja tulkinnat ovat tosi hyviä.Kiitos!
 
Kiitu
10/25/2016 11:56:24 PM
Laura, toivoisin, että olisit paljon useammin TV-lähetyksissä. :) Erityisesti intuitiiviset tulkintasi ovat superhyviä - parasta antia koko Astral-TV:ssä! <3
 
riitta
4/8/2016 5:10:13 PM
Kiitos LAURA hyvästä keskustelusta kanssasi,tuli iloinen ja hyvä mieli.Katso joka päivä lähetyksen ja saan siitä paljon vahvistusta omalle ajatukselleni.KIITOS,ILOA JA VALOA SEKÄ ENKELEITÄ SINULLE.TERVEISIN RIITTA
 
gunbritt olin
11/25/2015 2:26:25 PM
hej haluaisin soittaa sinulle koska olet seuraavan kerran Astraal TV-ssä katson aina ohjelman kun minulla on tilaisuus yritin tänään soittaa mutta olet niin varattu :D Te olette kaikki niin mukavia siellä ja autatte niin monta jatkakaa samaan malliin Hyvää viikonloppua
 
heidi
11/12/2015 8:46:53 AM
tuhannet kiitokset valaisevasta tulkinnasta edellisestä elämästä ja muustakin. sain kyllä tarvittavaa vahvistusta ja tietoa oman elämän katsomukseen sekä ymmärtämiseen. kiitos! :)
 
Kati
9/2/2015 10:34:03 PM
Sanat eivät riitä kertomaan sitä valon määrää jonka sinulta sain puhelun aikana. Laura iso kiitos ja lämmin halaus sinulle!
 
Riitta
7/20/2015 9:26:37 PM
Kaunis kiitos Lauralle ihanasta puhelusta <3 Sinulla on todellinen lahja <3 <3
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Laura Roine
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite