Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Master

Laura Roine

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Selvänäkijä, astrologi, energian välittäjä. Laura Roine auttaa sinua löytämään avaimet paikalleen pysähtyneessä pattitilanteessa ja valottaa tietäsi eteenpäin.I do readings in English also!

Työkokemus (vuotta): 16
Kyvyt: Selvänäköisyys, Energianvälitys
Erikoisala: Rakkaus/Suhteet, Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku
Välineet: Astrologia, Kortit, Chakrat
Tyyli: Inspiroiva
Kuvaus
Jokainen ihminen on syntyessään kuin sävellys, joka sitten ajan kuluessa kasvaa ja kehittyy. Tämä kaikki on mahdollista nähdä astrologiselta kartalta. Luen karttaa kuin nuotteja. Pystyn kertomaan sinulle kuhunkin aikaan liittyvistä persoonallisista haasteistasi, valmiuksistasi ja siitä mistä voisi löytyä valoa elämääsi tai kenties punaisen langan pää mikäli se on päässyt hukkumaan.
 
Tutkailen sinua ja tilannettasi intuitiivisesti; olen selvänäköinen,  ja selvätietoinen. Asiat näyttäytyvät minulle joko symbolisina kuvina tai sitten hyvin konkreettisina kuin ”filmin pätkinä”. Meillä jokaisella on elämän aikana koettuja haavoja ja traumoja. Niiden pohjalta kehitämme itsellemme erilaisia selviytymiskeinoja, tunnelukkoja ja defenssejä. Näistä voi kuitenkin vapauttaa itsensä sitten kun on valmis aloittamaan ns. energeettisen pohjatyön. Tässä autan sinua erittäin mielelläni. Tätä kautta voit löytää luovan potentiaalisi, oppia rakastamaan itseäsi sekä ottamaan vastaan tasapainoisempia ihmissuhteita! 
 
Haluan auttaa sinua löytämään avaimet paikalleen pysähtyneessä pattitilanteessa sekä valottaa tietäsi eteenpäin. Kaikkiin tilanteisiin on mahdollista löytää lopulta jokin positiivinen näkökulma! Nyt­hetki määrittää tulevaa, jokainen hetki voi olla siis uusi alku!
Suositukset
Markke
5/14/2019 12:38:04 AM
Kiitos Laura, sinun vetämät astro aamut on on niin odotetut. Minä, ja monet, monet muut, katsojat toivoisivat, että vetäisit koko aamun lähetyksiä, sinulla on kyky auttaa, ja avata syvällä olevia "möykkyjä", ei tarvitse psygiatrille mennä.
 
Timo Ginman
5/14/2019 12:37:35 AM
Olet ihan. ❤
 
eeva kangasmäki 66v perushoit, eläkel
5/14/2019 12:37:26 AM
kiitos Laura.astral tv. olet ihan uskomattoman viisas, tietävä, osaava totuuden puhuja, myös tänään äitienpäiväna. ohjelmaasi en koskaan jätä väliin. juuri sellaisen jätetyksi tulemisen olen kokenut elämässä, aina yksin selviytyjä, tähän asti. Entisenä last.tarh opett, ja perushoit, opiskelin juuri nuo asiat, totta puhut. Ihan sielua riipasee. Olen käynyt läpi työvuosina yksitys psykoterapian 7 v, ei mitään hyötyä,rahat hukkaan. samoin mielenterv,hoitajat. suomessa nyt nuoriso jää mielen terv eläkkl 20vuotiaana, sinua tarvittaisiin tuonne päättäviin elimiin puhumaan asiaa, ettei tilanne pahene entisestään. Turhia terv huoll. ammattilaisia +poliit päätäjiä istuu liikaa siellä saamatta mitään aikaan. Iso hali suomen rakastettavimalle ihmiselle.. OLET Paras kaikista. KIITOS
 
gunbritt
5/14/2019 12:36:34 AM
Kiitos Laura puhelu katkes mutta sain vastaukset
 
Liisa
5/9/2019 7:30:52 PM
Hei Laura! Olet enslauantaina telkkarissa, voisitko selvittää mikä sen prokekuun pituuden määrittää, onko 2 vai 2 ja puoli vuotta, varmaan muitakin katsojia kiinnostaa. Kiitos hyvästä ohjelmasta. Tsemppiä!
 
Marke
4/28/2019 9:27:12 PM
Lämmin kiitos taas kerran Laura, olet luotu tähän työhön. Astrologia on niin hieno tapa oppia itsestään, kun ihmiset ymmärtäisi sen, ja siinähän on jokaisen oma syntymäkartta, mihin tulkinta perustuu. Toivottavasti Laura tulet useimmin ruutuun, eikä "uranus" tee tepposiaan enää.
 
Eila
4/20/2019 2:13:31 PM
Paras! Puhut selkeästi, olen ihan samaa mieltä Marken kanssa! Olisi kiva, jos sinulla olisi koko aamun lähetyksiä useammin.
 
kaija leino
4/15/2019 1:52:07 PM
Hei Laura, Jonotin eilen 13.3. klo 9.30-11.00 numeroosi kertoakseni miten paljon arvostan sanomisiasi ( toivottavasti jonotus on ilmainen , muuten menee kämppä myyntiin ) Olisin myös halunnut kysyä onko mahdollista saada sinulta kirjallisena astrologinen kartta, tilaisin sen lahjaksi pojalleni. Aihetoivomus minulla olisi poikkimenneet ystävyyssuhteet, poikkimenneet parisuhteet on helpompi ymmärtää. KIITOS ... sinua kuuntelisi vaikka kokonaisen päivän jopa kolme !
 
Markke
4/7/2019 7:51:02 PM
Paljon kiitoksia Laura taas kerran. Sinulta saa joka lähetyksessä niin paljon ymmärrystä ja selkeyttä tämän hetken tilanteeseen, ja muutenkin oman elämän hallintaan.
 
eeva kangasmäki 66v työkyvytt, eläkl, hoitsu
4/7/2019 7:47:53 PM
kiitos astral TV. kiitos laura roine, paras asiantuntija. hänellä viisutta, elämänkokemusta,, tietoa kaiksta elämän alueista., ei koskaan puhu soopaa, ennusta diippa -daappa ruusuista tulevaisuutta, jos sitä ei tule olemaan, Rehellinen selkäydintä myöten. Sellaisia ihmisiäö ei enää suomesta löydy muita. Rehellinen. toivoisin, että näkisin telkusta häntä useammin, mutta ymmärrän, kaikilla meillä on muutakin elämää. KIITOS LAURA, OLET PARAS, MAHTAVA! täydet pisteet
 
Ariia
4/7/2019 7:47:18 PM
Ihanan mielenkiintoista, kiitos Laura. Kävin Iiris Roineen luona n. 15 v sitten, koska oli vain vastoinkäymisiä todella kauan. Iiris sanoi että nyt alkaa pitkä hyvä aika ja uskomatonta, näin tapahtui. Nyt 15 ihanaa vuotta takana. Sanoit et, meillä jouskareilla menee hyvin ainakin tämä vuosi, joten hiukan jännittynyt ensi vuodesta. LAURA OLET IHANA. *****
 
Ritu
4/1/2019 10:13:40 AM
Kiitos Laura, olet tulkinnoissasi selkeä ja lämminhenkinen, et tukeudu uskomuksiin. Parasta astral -TV:ssä.
 
Tuula Heiskanen
3/20/2019 11:52:05 AM
Kiitos Laura karttani tulkinnasta! Nappiin meni
 
Patrick Durieux
3/18/2019 10:53:18 AM
Kiitos joka kerran esiintymisestä.Hyvin selkeä,terävä, asiallinen selostaminen.Kun astrologiasta kyse niin ilmaistaan asiat astrologisella kielellä,kiitos Sinulle
 
Leena
3/13/2019 10:40:00 PM
Hei Laura, kiitos aamun lähetyksestä, sain paljon ajattelemisen aihetta, ja selvyyttä omaan tilanteeseen, varmaan moni muukin. Olet parasta mitä Astral TV, voi tarjota. Sinua kuuntelisi mielellään koko aamun, toivottavasti niin tapahtuukin. Puhut järkevästi, selkeästi ja ymmärrettävästi mitä näät. Odotan mielenkiinnolla seuraavaa lähetystä.
 
Markke
3/13/2019 10:39:09 PM
Laura olet parasta mitä Astral TV voi tarjota. Osaat tulkita niin hyvin ja ymmärrettävästi kartasta ja ja miten se vaikuttaa elämään. Varmasti jokainen oppii jotain itsestään tulkintasi johdosta, vaikka olisi pitkäänkin harrastanut astrologiaa.
 
Hellevi Viinikanoja
2/25/2019 12:52:06 AM
Olet loistava tulkitsija
 
helena moilanen
2/3/2019 9:24:59 PM
Huomenta Laura!..Nyt oli tarve antaa palautetta sinulle.Ilokseni huomaan sinussa todella empatiaa,inhimillisyyttä,hyvän järjen käyttöä,kuin myös verpaalista ulostuontia..Olen seurannut juontojasi useasti..Olet järki ihminen isolla sydämellä,moni saa sinun läsnäolollasi tv:ruudun kautta voimaa ja inhimillisyyttä,kuin myös suorissakin asioissa,joita tulkitset hienotunteisesti ja ymmärettävästi..Kiitos..Haluan vielä mainita kolleegaasi Johannan,olette parasta molemmat,mitä astraltv on antanut katsojille..Toivon sydämmestäni hyvää jatkoa ja ,hyvää elämää sinulle ja perheellesi..
 
mirja
1/29/2019 10:57:47 PM
Hei,olet hyvä ja selkeä astrologi jota myös ymmärtää
 
Leena
1/17/2019 8:09:32 AM
Kiitos Laura, olipa mielenkiintoista lähetys, olisi voinut kuunnella kaikki kolme tuntia. Auttoi ymmärtämään tämän hetkistä ahdistavaa tilannetta, jota varmasti monella on.Toivottavasti sinut näkee useammin telkkarissa.
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Laura Roine
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite