Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Master

Laura Roine

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Selvänäkijä, astrologi, energian välittäjä. Laura Roine auttaa sinua löytämään avaimet paikalleen pysähtyneessä pattitilanteessa ja valottaa tietäsi eteenpäin.I do readings in English also!

Työkokemus (vuotta): 17
Kyvyt: Selvänäköisyys, Energianvälitys
Erikoisala: Rakkaus/Suhteet, Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku
Välineet: Astrologia, Kortit, Chakrat
Tyyli: Inspiroiva
Kuvaus
Jokainen ihminen on syntyessään kuin sävellys, joka sitten ajan kuluessa kasvaa ja kehittyy. Tämä kaikki on mahdollista nähdä astrologiselta kartalta. Luen karttaa kuin nuotteja. Pystyn kertomaan sinulle kuhunkin aikaan liittyvistä persoonallisista haasteistasi, valmiuksistasi ja siitä mistä voisi löytyä valoa elämääsi tai kenties punaisen langan pää mikäli se on päässyt hukkumaan.
 
Tutkailen sinua ja tilannettasi intuitiivisesti; olen selvänäköinen,  ja selvätietoinen. Asiat näyttäytyvät minulle joko symbolisina kuvina tai sitten hyvin konkreettisina kuin ”filmin pätkinä”. Meillä jokaisella on elämän aikana koettuja haavoja ja traumoja. Niiden pohjalta kehitämme itsellemme erilaisia selviytymiskeinoja, tunnelukkoja ja defenssejä. Näistä voi kuitenkin vapauttaa itsensä sitten kun on valmis aloittamaan ns. energeettisen pohjatyön. Tässä autan sinua erittäin mielelläni. Tätä kautta voit löytää luovan potentiaalisi, oppia rakastamaan itseäsi sekä ottamaan vastaan tasapainoisempia ihmissuhteita! 
 
Haluan auttaa sinua löytämään avaimet paikalleen pysähtyneessä pattitilanteessa sekä valottaa tietäsi eteenpäin. Kaikkiin tilanteisiin on mahdollista löytää lopulta jokin positiivinen näkökulma! Nyt­hetki määrittää tulevaa, jokainen hetki voi olla siis uusi alku!
Suositukset
uusiaika.
7/3/2020 7:27:21 PM
Hei, Tuliko Lauralle yllätysjuonto??? harmi, kun en kerennyt nauhoittaa, pääsin loppua katsomaan.. Katson aina Lauran juonnot, odotan niitä, sieltä tulee aina asiaa.
 
anna.
6/20/2020 12:19:48 AM
HEI, luin juuri juontovuoroja, ILOKSENI huomasin, että olet enemmän ruudussa,---niitä odotan.
 
lennu.
5/24/2020 8:42:08 PM
Hei Laura, olet ASTRAL TV:n kantava voima. Sinulla on paljon syvällistä tietoa, ja kokonaisvaltaista ymmärrystä, kun tulkitset karttoja, se on niin tärkeää soittajille. Osaat opastaa soittajia myös oikealla elämänmyönteisellä tavalla muutokseen, se menee perille.
 
Marja
5/18/2020 11:32:14 AM
Kiitos Laura tämänpäiväisestä ohjelmasta 17.5.20 Hienoa kun olit topakka ja esille ihmisten vastuun ja laitoit pohtimaan ihmisten tämänhetkisiä arvoja tässä elämässä. Osoitit sen myös vahvasti päättäjille. Kiitos
 
helmi helena
5/17/2020 7:57:35 PM
Voi Laura hyvä,toit niin rohkeasti ja suoraan totuutta esille tämän epäoikeuden maailman menosta,yksilö tasosta alkaen..17.5.2020 empaattinen ja rohkea ulostuontisi antoi toivoa,uskoa parempaan elämään,varmaan monille ihmisille..Rohkeat ilmaisusi olivat kertakaikkiaan niin hyviä,että liikutuin suunnattomasti suorapuheisuudestasi ja totuudesta ,uskaltaessasi nostaa asiat "pöydälle"..Olet huippu,touuden ENKELI..KIITOS LAURA!!
 
Asta
5/12/2020 10:49:52 PM
Nuo 5 tähteä eivät ole mielistelyä, vaan osoittavat sen arvostukseni, jota oikeasti koen Teitä kohtaan. Tahdon e h d o t t o m a s t i päivähoroskoopin ja nuo erityiset, tämän ajan menoa kuvaavat tulkin- tanne mitä ne kaikki ovatkaan! Minulla on ollut hiukan sähläystä tekniikan ym kanssa, joten pyydän jatkamaan siitä huolimatta. KIITOS.
 
MirkkaM
5/6/2020 11:13:05 PM
Lämmin Kiitos ja halaus tämän päivän lähetyksestä erityisesti omien rajojen tiedostamiseen liittyvästä tulkinnasta. Se oli erittäin parantava, ja hienosti kiteytetty muutamaan lauseeseen. Myös aikaisemmissa lähetyksissä olet kertonut erittäin tärkeitä ja parantavia asioita, kuten pari viikkoa sitten kerroit siitä, että vauva voi tuntea kuolemanpelkoa. Siitä avautui minulle aivan uusi taso, ja ymmärrys empatia itseäni kohtaan avasi tunne lukkoja ja vahvisti omaa minuutta.
 
Asta
4/30/2020 5:22:36 PM
Hei. Taisinpa soittaa Teille NIIN kreivin aikaan kuin mahdollista ainakin sikäli, kun luin tuosta esittelys- tänne asioiden avauksista yms. Minulle laadittiin toisaalla 2016 syksyllä astrokartta, joten tiesin jo aspekteistani. Siitä oli hyvä lähteä liikkeelle. Se, mi- hin Teitä tarvitsin, ovat tämän ajan näkymät haas- teineen. Te ammattilaisena autatte meitä oikeille urille kun me koetamme löytää polkuamme. Tuli sellainen olo, jotta sain sulateltavaa kivalla tavalla. Kiitän kauneimmin. Sain oikeasti evästystä sulateltavakseni. KIITOS! Hyvää vappua ja kesää Teillekin!
 
Asta
4/7/2020 1:09:46 AM
Hei. Teitä on kiintoisaa kuunnella. Tunnutte tietä- vän asioista paljon ja osaavan asianne, vaikken ole vielä Teille soitellut. Hiukan lähemmäs voisitte sitä mikkiä korjata tai puhua hiukan rohkaistuneem- min. En meinaa kuulla, vaikka tv on täysillä. Hanka- laa kovin aikaisin.
 
Eila irmeli Savola
4/7/2020 1:05:52 AM
Upea tulkitsija, tämän aamun lähetyksessä puhuit kuin minulle, eläkkeelle jäännin kynnyksellä, ettei tiedä minkä suunnan ottaa ettei ole suunnitelmaa B. Putoan aina omaan kuoppaani vajavuuksiini ja... Aina kun ajattelen olevani päässyt huonoista tavoistani putoan.
 
Ritva Wilenius
3/31/2020 11:23:50 PM
KIITOS! Sinulle ihana Laura. Olisinpa voinut kuunnella ja puhua kanssasi, vaikka tunteja. en tiedä... pitääkö olla nimerkki? olkoon se,, pipsa
 
helmi helena
3/28/2020 9:21:20 PM
Kyllä nyt harmittaa ja kovasti,poissaolosi Laura,koska tulet takaisin,olemme odottaneet sinua,kuin kuuta taivaalta.Paras ja totuuden-mukaisin Astraltv:ennustaja/astrologia..Tänä päivänä Suomen kansa tarvitsee lahjakasta,rehellistä ja älykästä kanssa kulkiaa..come back soon!!!
 
Margit Lampinen
3/28/2020 9:20:51 PM
Hei Laura, tsemppiä!
 
ninnukka
3/24/2020 7:33:20 PM
Hei Laura, sinua on odotettu paljon ruutuun, toivottavasti paranet pian, jos olet sairaana.
 
Sisko
3/14/2020 8:40:59 PM
10+
 
ninnukka.
3/3/2020 1:24:04 PM
ISO KIITOS LAURA, aamun lähetyksestä, se oli niin antoisaa, vahvaa tulkintaa, auttoi paljon. TULE TAAS PIAN TELKKARIIN.
 
Anne-Mari
3/3/2020 1:23:43 PM
Kiitos Laura. Olet ihana viisas nainen oikealla paikalla. Tulkintasi ovat selkeitä, ja olet asian ytimessä. Sinua kuuntelee mielellään. Hienoa, että olet olemassa.
 
lounatuuli
2/23/2020 9:29:35 PM
Kiitos Laura taas kerran niin avaavista tulkinnoista, selkeytti paljon myös monen katsojaen tilannetta. Nauhoitan kaikki lähetyksesi, ja katson niitä jälkeenkin päin. Toivottavasti pääset useimmin ruutuun, OLET PARAS ASTROLOGI, puhut kansan kielellä.
 
uusiaika.
2/9/2020 7:33:33 PM
Hei Laura, kiitos selkeästä, ja tervejärkisistä tulkinnoista. Kerrot mitä näät, etkä "surkuttele" miten huono jakso, tai haasteellinen kartta on,--vaan kerrot sujuvasti haasteet, ja miten edetään, se antaa voimaa. Ihanaa, että olet tullut taas ruutuun.
 
helmi helena
2/7/2020 8:49:54 AM
Missä Laura luuraat? Olemme porukoitten kanssa kaivanneet niin rehellistä,taitavaa sympaattista,herkkää ja sopivalla tavalla vahvaa ihmistä takaisin kiireen vilkkaan..Tuuthan taas pian..Johanna ja sinä parasta,mtä Ihmiset ikinä tämän maailman epävakaassa tilassa tarvitsevat. Come back soon..!!
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Laura Roine
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite