Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,56€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Master

Laura Roine

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,56 €/min
 
 
Lisätietoja

Selvänäkijä, astrologi, energian välittäjä. Laura Roine auttaa sinua löytämään avaimet paikalleen pysähtyneessä pattitilanteessa ja valottaa tietäsi eteenpäin.I do readings in English also!

Työkokemus (vuotta): 16
Kyvyt: Selvänäköisyys, Energianvälitys, Kanavointi
Erikoisala: Rakkaus/Suhteet, Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku
Välineet: Astrologia, Kortit, Chakrat
Tyyli: Inspiroiva
Kuvaus
Jokainen ihminen on syntyessään kuin sävellys joka sitten ajan kuluessa kasvaa ja kehittyy. Tämä kaikki on mahdollista nähdä astrologiselta kartalta. Luen karttaa kuin nuotteja. Pystyn kertomaan sinulle kuhunkin aikaan liittyvistä persoonallisista haasteistasi, valmiuksistasi ja siitä mistä voisi löytyä valoa elämääsi tai kenties punaisen langan pää mikäli se on päässyt hukkumaan.
 
Olen myös selvänäköinen, mediaalinen ja välitän parantavaa, kohottavaa energiaa. Voin käyttää TAROT­kortteja apuvälineenä mikäli niin haluat. Asiat näyttäytyvät minulle joko symbolisina kuvina tai sitten hyvin konkreettisina kuin ”filmin pätkinä”.
 
Haluan auttaa sinua löytämään avaimet paikalleen pysähtyneessä pattitilanteessa sekä valottaa tietäsi eteenpäin. Kaikkiin tilanteisiin on mahdollista löytää lopulta jokin positiivinen näkökulma! Nyt­hetki määrittää tulevaa, jokainen hetki voi olla siis uusi alku!
Suositukset
Leena
1/17/2019 8:09:32 AM
Kiitos Laura, olipa mielenkiintoista lähetys, olisi voinut kuunnella kaikki kolme tuntia. Auttoi ymmärtämään tämän hetkistä ahdistavaa tilannetta, jota varmasti monella on.Toivottavasti sinut näkee useammin telkkarissa.
 
Ritu
12/16/2018 11:28:31 PM
Kiitos Laura, kun tulit taas telkkariin <3
 
Leena
11/26/2018 2:36:56 PM
Kiitos Laura , oli mielenkinoinen, ja hyvinkin avaava lähetys. Puhut selkeästi, ja arkisesti, että jokainen ymmärtää. Itsekkin lähes parikymmentä vuotta harrastaneena, tulee aina uusia näkeyksiä , ja mielenkiinto vain kasvaa. Sinua kuuntelisi mielellään koko lähetyksen.
 
Marke
11/12/2018 1:52:51 PM
Kiitos Laura, oli erittäin hyvä mukaansa tempaava teema. Olit itsekkin niin energinen, sinua oli mielenkiintoista kuunnella, en malttanut nousta paikaltani. Toivottavasti olet useammin TV:ssä, (varsinkin SU aamuläh.) Soittajat olivat myös niin mukana, sen vaistosi.
 
Salme Pakanen
9/30/2018 6:51:49 PM
Hei. Olen menettänyt molemmat vanhemmat tänä vuonna. Kävelin kuin pikku tyttö eksyneenä, hylättynä minne mennä. Kerroit saman asian minulle annoit vahvistuksen omista tuntemuksista. Kiitos ❤️ Laura
 
Salme Pakanen
9/30/2018 6:51:11 PM
Ihana annoit vahvistuksen minun suuresta menetyksestä. Tunne mikä minulla on pikku tyttö ❤️ Kiitos Laura
 
Leelia
9/30/2018 6:50:02 PM
Hei Laura, Olet paras astroloogi, ja intuitiivinen näkijä. Puhut niin normaalisti muutoksista, se jo selkeyttää ymmärtämään, monen katsojankin elämäntilannetta. Toivottavasti sinua näkee ja kuulee useimmin telkkarissa.
 
Marke
9/17/2018 12:55:17 PM
Hei Laura, kiitos taas kerran. Oli niin mielenkiintoista kuunnella sinua. Sinulla on kyky, ja taito puhua elämän käänteistä, ja energian muutoksista ym. niin jouhevasti ja sujuvasti, niinkuin se menee jokaisen elämässä. Toivottavasti pääset useimmin vetämään sunnuntain lähetystä, ja vielä koko aamun. Ps. Sinulla on kiinnostavat teemat, kuten Lilith (musta kuu) ja Vesta myös.
 
Marke
9/2/2018 10:37:59 PM
Moi Laura, puhuit aamulla todella tärkeästä aiheesta. CHIRON haavoittunut-parantaja, on hyvin merkittävä kartalla jonka jokaisen pitäisi tunnistaa. Vääristyneenä voi vaikuttaa, ja tehdä tuhoa itselleen ja toisille, jopa vuosia... Kiitos tästä, mielenkiinnolla odotan jatkoa.
 
SUSA
9/2/2018 10:37:11 PM
Aivan uskomattoman aito,lämmin ja ihana ihminen ja niin taitava työssään!!!!!
 
Patrick
8/19/2018 11:51:55 PM
Hei Laura, Hyvin mielenkiintoista arkkityyppien katsaus,kiitos asiallisesta ja sujuvasta/selkeästä lähestymistavasta.
 
*R*
8/19/2018 11:43:20 PM
Kuuntelin tänä aamuna juontoasi. Minulla on kolme eri asiaa, joihin haluaisin vastauksen. Aamun soittajat elivät samaa, mitä minäkin. Eri puheluissa annoit vastauksen jokaiseen kysymykseeni. Tuntuu aivan uskomattomalta! Kiitos Laura, olet upea!
 
Marke
8/19/2018 11:41:07 PM
Kiitos Laura ohjelmasta, olet ammattilainen, puhut asiallisesti ja selkeästi, sinua on helppo kuunnella, olet myös monipuolinen. Kaksi ammatti astrologiaa samana aamuna oli erittäin hyvä juttu, ja vielä SUNNUNTAINA, kun oli aikaa katsoa koko ohjelma.
 
Hannu Itkonen
8/16/2018 12:08:03 PM
Mukava kuunnella aamulla kahvia juodessa,kun olet asiantuntiana tv-eessä kaunista piki silmäistä tulkitsijaa temppiä sinulle työhösi.
 
Leelia
8/6/2018 11:24:32 AM
Hei, olipa osuvasti, kun kerroit, että, pr.kuu, ja saturnus, kulkee samaa tahtia. Minulla menee juuri näin, pr.kuuni kanssa, ja nyt mennään kauriissa. Vaikka sanotaan, että energiat on raskaat,--minusta kaikki tekeminen, ja asioiden käsittely on johdonmukaista, ja on kuitenkin selkeää. Parin vuoden kuluttua vapautan itseni vesimies aikaan. Teen edelleen mitä haluan, mutta ehkä uudella tavalla. Sitten alkaa kala jakso, ja aika miettiä jotain uutta. Annan mielen rauhoittua, ja intuition tehdä tehtäväänsä, sieltä se tulee, ja toteutan sen oinas ajalla. Näin olen ajatellut nämä vaiheet. Kyllä astrologia on mielenkiintoista, se helpottaa paljon elämän kulkua, kun tiedostaa missä mennään. Kiitos Laura, tuli taas uusia näkemyksia, kylmä äiti/isä ym. teemaan, ja miten ne kartalla näkyy. niistä kuulisin enemmänkin.
 
tarja
8/6/2018 11:21:20 AM
Kiitos Laura että palasit ruutuun. Parasta mitä Astral TV tarjoaa. Joka lähetyksessä jonka juonnat huomaan oppineeni jotain elämästä. Iso Kiitos <3
 
Patrick Durieux
7/30/2018 1:06:56 PM
Kiitos hyvistä täydentävistä tulkinnoista,varsinkin kun nyt astrotaivas täynnä arvamatommista tulevista tapahtumista sekä henkilökohtaisella että kollektiivisella tasolla.
 
T.J. M
7/30/2018 1:06:35 PM
Kiitos, että olit valonkantajana elämässäni hetkellä jolloin oli niin toivottoman pimeää. Olen seurannut osoittamaasi valoa jo pitkään. Hetkeksi lampun valo himmeni ja kompuroin, mutta nousin ylös ja kulkuni kevenee päivien, viikkojen ja kuukausien myötä kohti vuosia, sillä näen ja tunnen koko ajan selvemmin. Kiitos, että kannat niin ihailtavasti vastuut, jota työsi auttajana tuo. Soitto sinulle sai mut ymmärtämään, että tarvitsen apua pyrkiäkseni vapautukseen armottomasta pakkomielteestä, jota ei loitsuin eikä litanioin matkasta irroteta, vaan se takertuu taikauskomuksilla entistä kipeämmin ja tiukemmin iholle. On ihmeellisen vapauttavaa, kun ei tänäänkään tarvitse pelata eikä pelätä :) Kiitos Laura sinulle
 
riitta luoma
7/23/2018 10:02:43 AM
Hei Jaana! Olen seurannut mielenkiinnolla kun olet kertonut horoskooppimerkeistä.Tallensin jopa kun puhuit oinaasta ,skorpionista ,jousimiehestä ,härästä ,kauriista ,kaksosesta ja vesimiehestä.Lähipiirissä ei ole kahta samassa merkissä.Olen itse skorpioni ja tiedän hyvin sen merkin alla syntyneet.Joskus selvitän syntymäajan ja soitan sinulle .Haluaisin vähän ymmärtää itseäni ja mennyttä elämääni.Kiitos ohjelmasta .
 
Hilkka
7/23/2018 10:02:12 AM
Kiitos sinulle Laura tulkinnastasi tänään. Annoit voimaa ja uskoa tulevaisuuteen. Ei ole sanoja kertomaan tunteesta jonka sait aikaan, kiitos. ♥️
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Laura Roine
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite