Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Master

Laura Roine

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Selvänäkijä, astrologi, energian välittäjä. Laura Roine auttaa sinua löytämään avaimet paikalleen pysähtyneessä pattitilanteessa ja valottaa tietäsi eteenpäin.I do readings in English also!

Työkokemus (vuotta): 16
Kyvyt: Selvänäköisyys, Energianvälitys
Erikoisala: Rakkaus/Suhteet, Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku
Välineet: Astrologia, Kortit, Chakrat
Tyyli: Inspiroiva
Kuvaus
Jokainen ihminen on syntyessään kuin sävellys, joka sitten ajan kuluessa kasvaa ja kehittyy. Tämä kaikki on mahdollista nähdä astrologiselta kartalta. Luen karttaa kuin nuotteja. Pystyn kertomaan sinulle kuhunkin aikaan liittyvistä persoonallisista haasteistasi, valmiuksistasi ja siitä mistä voisi löytyä valoa elämääsi tai kenties punaisen langan pää mikäli se on päässyt hukkumaan.
 
Tutkailen sinua ja tilannettasi intuitiivisesti; olen selvänäköinen,  ja selvätietoinen. Asiat näyttäytyvät minulle joko symbolisina kuvina tai sitten hyvin konkreettisina kuin ”filmin pätkinä”. Meillä jokaisella on elämän aikana koettuja haavoja ja traumoja. Niiden pohjalta kehitämme itsellemme erilaisia selviytymiskeinoja, tunnelukkoja ja defenssejä. Näistä voi kuitenkin vapauttaa itsensä sitten kun on valmis aloittamaan ns. energeettisen pohjatyön. Tässä autan sinua erittäin mielelläni. Tätä kautta voit löytää luovan potentiaalisi, oppia rakastamaan itseäsi sekä ottamaan vastaan tasapainoisempia ihmissuhteita! 
 
Haluan auttaa sinua löytämään avaimet paikalleen pysähtyneessä pattitilanteessa sekä valottaa tietäsi eteenpäin. Kaikkiin tilanteisiin on mahdollista löytää lopulta jokin positiivinen näkökulma! Nyt­hetki määrittää tulevaa, jokainen hetki voi olla siis uusi alku!
Suositukset
maire
7/12/2019 12:19:09 PM
Moi Laura oot rento ja asiallinen etkä turhia hosu puhut asiaa, Vielä kauriinkääntöpiiri soittaa sulle.
 
Lena
7/9/2019 11:30:03 AM
Kiitos Laura, kyllä kannatti taas herätä katsomaan lähetystä, se selvitti taas niin paljon asioita, jotka on "kummitellut" mielessä, tämä aika on puhdistumisen aikaa, ja sinä Laura, olet paras avamaan niitä solmuja, ammattitaidollasi. Toivottavasti sinut nähdään usein aamulähetyksissä.
 
Leena
6/28/2019 9:40:23 AM
KIITOS , Laura erittäin valaisevasta aiheesta. Hyvää lomaa, ja TERVETULOA, sitten takaisin.
 
Lena
6/28/2019 9:40:10 AM
KIITOS, Laura, erittäin opettavaisista henkisen astrologian jaksoista. Avasi, ja selvitti niin paljon asioita. PARASTA TERAPIAA, JOTA VOI SAADA TV, LÄHETYKSESSÄ. Nauhoitin lähetykset, ja kertailen niitä loman aikana. Hyvää rentouttavaa lomaa sinulle. TERVETULOA SITTEN TAAS RUUTUUN.
 
Eila
6/26/2019 12:35:02 PM
Hei Laura, ihanaa, kun olet nyt useimmin ruudussa, huomasi juuri, kun oli tullut teidän "työvuoro listat" pitää laittaa heti allakkaan. Olet niin aito, ja ihmisläheinen AMMATTI ASTROLOGI. Olet saanut myös miehet kiinnostumaan astrosta. Peukutan myös kaikkia ihania palautteita mitä olet saanut.
 
Laura
6/26/2019 12:34:05 PM
Paljon olen kuunnellut sinua, paljon olen saanut ymmärrystä kysymykseen miksi, kiitos siitä. Mutta tuo taustamusiikki puheeksi taustalla ärsyttää!
 
Titta
6/26/2019 12:33:52 PM
Jälleen kerran ihana aamu, kun puikoissa Laura. Olet ihanan selkeä, positiivinen ja avaat astrologiset termit ja käsitteet selkokielelle. Kaikkea hyvää Sinulle❤️
 
helmi helena
6/26/2019 12:33:41 PM
Taas kerran viehätysvoimasi ja äly,tietämys,ja mikä parasta selkeästi ja maltillisella rauhallisuudella tuot tulkintojasi esille,olet loistava tulkitsia moneen mieleen..
 
Ritu
6/26/2019 12:33:01 PM
Kiitos Laura! Olet luottoasiantuntijani. Soitin sinulle, avasit syitä käytösmalleilleni, tästä on hyvä jatkaa. Ammattitaitosi on uskomaton, olet lahja meille itseään tutkiskeleville. Olet realisti jalat maassa, ei mitään hattivattijuttuja (sinua lainatakseni) Kiitos <3
 
Leelia
6/26/2019 12:29:31 PM
Todella kiinnostava aihe, mielenkiinnolla odotan jatkoa. KIITOS KIITOS, Laura.
 
Marke
6/9/2019 7:12:50 PM
Kiitos Laura ihan mahtavasta avauksesta. Kosketti kovasti, kun kerroit näistä "sukupolven" laspista, nosti paljon vanhoja asioita pintaan, jotka luulin jo käsitelleeni, mutta tuli taas uusia näkemyksiä, ja ymmärrystä, KIITOS sinun. pr. kuuni on kauriissa, ja yhtymässä per. kauriiseen, ja siinä vielä plutokin, - nyt putsataan painepesurilla... Itkun purkauksia on tullut paljon, ja erityisesti ohjelman aikana, ON helpompi sisäistää itseensä, kun toinen puhuu. ASTROLOGIAN ymmärtäminen auttaa todella paljon. Jalkoja ja polvia on särkenyt, -kuuluu ajan kuvaan. Olet auttanut niin monia ihmisiä omalla tietämykselläsi, ja rauhallisella olemuksellasi. OLI PAKKO KIRJOITTAA HETI TUNTEMUKSISTA, meitä on varmasti paljon samassa tilanteessa. Odotan mielenkiinnolla jatkoa.
 
Helena
6/9/2019 7:12:05 PM
Kiitos Laura
 
Leena
6/5/2019 10:17:40 PM
Kiitos Laura, hyvistä voimaanuttavista ajatuksista, kiva, että sinua näkee useimmin TELKKARISSA, sitä moni itseni lisäksi odottaa.
 
Hans
6/3/2019 9:57:43 AM
Hyvää huomenta Laura olet kaunis piki silmäinen tulkitsija,hyvin selkeä ulosanti mukavaa päivän jatkoa.
 
Marke
5/29/2019 9:58:20 AM
Kiitos Laura, uranus teki nyt positiivisen yllärin, kun ilmestyit aamulla ruutuun. Harmi itselleni, kun luin, että olet 29pv. aamulla ja tarkistin sen vielä. Kerkesin katsoa lopun, hyvä sekin. Puhuit lapsen kehitys vaiheesta nyt oli LEIJONA,--"minä ite" oma identtiteetti, osan kerkesin kuulla, ehkä käsitellään vielä MAHTAVA AIHE, lähellä on pieni lapsi kasvamassa, voin hyvin samaistaa vaiheet. Astrologiaa olen opiskellut vuosia, kursseilla ja itsekseni, edelleen. Sinulta saa niin paljon uusia NÄKEMYKSIÄ menneen käsittelyyn, ja avaa tulevaa, psykologiaa parhaimmillaan. Astrologia on ikuista opiskelua. KIITOS LAURA, toivottavasti sinut näkee usein juontamassa.
 
Helinä Kaleva
5/28/2019 9:01:05 AM
Kiitos Laura analysoinnista ja rohkaisevista selkeistä ohjeista. Olen erittäin tyytyväinen tulkintaasi. Oli mielenkiintoista.Tämä oli itselleni ihan ensimmäinen karttatulkinta. Myös intuitiivinen "näkysi" natsasi. Tämä kaikki vahvistaa rohkeuttani "tuntea, ottaa vastaan ja ELÄÄ" !!! Suuri kiitos.
 
Kikka
5/27/2019 2:10:08 PM
Kiitos taas keskiviikkoaamun lähetyksestä. Itse löysin astrologian 27 vuotta sitten Tampereen työväenopiston mainiolla astrologian kurssilla. Astrologia on kulkenut mukanani siitä asti, mutta kiitos sinun, Laura, olen kokenut astrologia-renessanssin nyt 54 vuotiaana eli progekuun paluun aikaan! Vielä haluaisin kertoa esimerkin astrologian toimivuudesta. Täysikuu viime viikonloppuna osui tarkalleen Mc/IC akselilleni. Tämän viikon tiistaina työpaikallani ilmoitettiin työtehtävien ulkoistuksesta. Että näin se menee..Kiitos vielä sinulle Laura:)
 
Pexi
5/20/2019 2:04:52 PM
Skorpparina koin valtavaa yhteyttä juontovuorossasi. Ihan upeeta työskentelyä, asiat moniulotteisia, mutta astroginen taitosi on niiiin laaja-alaista.
 
Marke
5/20/2019 2:04:16 PM
Kiitos Lauralle hyvästä ohjelmasta, astrologia kiinnostaa , ja soittajat on hyvin mukana sen vaistoaa. Nainen, joka soitti lähetykseen, ja kertoi itkeneensä edellisen lähetyksen ajan, oli kuin minun suustani, se oli niin avaavaa, koskettavaa kerrontaa. ASTROLOGIA kertoo ihmisen perusolemuksen, haasteet ja mahdollisuudet, ja asiansa tunteva ASTROLOGI, auttaa siitä navikoida eteempäin. TÄMÄ ON PSYGOLOKISTA ASTROLOGIAA parhaasta päästä. Toivottavasti tuotanto huomioi tämän. Laura olet kuin luotu tähän työhön, ja sen teet tätä sydämmellä.
 
Markke
5/14/2019 12:38:04 AM
Kiitos Laura, sinun vetämät astro aamut on on niin odotetut. Minä, ja monet, monet muut, katsojat toivoisivat, että vetäisit koko aamun lähetyksiä, sinulla on kyky auttaa, ja avata syvällä olevia "möykkyjä", ei tarvitse psygiatrille mennä.
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Laura Roine
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite