Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Master

Laura Roine

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Selvänäkijä, astrologi, energian välittäjä. Laura Roine auttaa sinua löytämään avaimet paikalleen pysähtyneessä pattitilanteessa ja valottaa tietäsi eteenpäin.I do readings in English also!

Työkokemus (vuotta): 17
Kyvyt: Selvänäköisyys, Energianvälitys
Erikoisala: Rakkaus/Suhteet, Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku
Välineet: Astrologia, Kortit, Chakrat
Tyyli: Inspiroiva
Kuvaus
Jokainen ihminen on syntyessään kuin sävellys, joka sitten ajan kuluessa kasvaa ja kehittyy. Tämä kaikki on mahdollista nähdä astrologiselta kartalta. Luen karttaa kuin nuotteja. Pystyn kertomaan sinulle kuhunkin aikaan liittyvistä persoonallisista haasteistasi, valmiuksistasi ja siitä mistä voisi löytyä valoa elämääsi tai kenties punaisen langan pää mikäli se on päässyt hukkumaan.
 
Tutkailen sinua ja tilannettasi intuitiivisesti; olen selvänäköinen,  ja selvätietoinen. Asiat näyttäytyvät minulle joko symbolisina kuvina tai sitten hyvin konkreettisina kuin ”filmin pätkinä”. Meillä jokaisella on elämän aikana koettuja haavoja ja traumoja. Niiden pohjalta kehitämme itsellemme erilaisia selviytymiskeinoja, tunnelukkoja ja defenssejä. Näistä voi kuitenkin vapauttaa itsensä sitten kun on valmis aloittamaan ns. energeettisen pohjatyön. Tässä autan sinua erittäin mielelläni. Tätä kautta voit löytää luovan potentiaalisi, oppia rakastamaan itseäsi sekä ottamaan vastaan tasapainoisempia ihmissuhteita! 
 
Haluan auttaa sinua löytämään avaimet paikalleen pysähtyneessä pattitilanteessa sekä valottaa tietäsi eteenpäin. Kaikkiin tilanteisiin on mahdollista löytää lopulta jokin positiivinen näkökulma! Nyt­hetki määrittää tulevaa, jokainen hetki voi olla siis uusi alku!
Suositukset
Ritva Wilenius
3/31/2020 11:23:50 PM
KIITOS! Sinulle ihana Laura. Olisinpa voinut kuunnella ja puhua kanssasi, vaikka tunteja. en tiedä... pitääkö olla nimerkki? olkoon se,, pipsa
 
helmi helena
3/28/2020 9:21:20 PM
Kyllä nyt harmittaa ja kovasti,poissaolosi Laura,koska tulet takaisin,olemme odottaneet sinua,kuin kuuta taivaalta.Paras ja totuuden-mukaisin Astraltv:ennustaja/astrologia..Tänä päivänä Suomen kansa tarvitsee lahjakasta,rehellistä ja älykästä kanssa kulkiaa..come back soon!!!
 
Margit Lampinen
3/28/2020 9:20:51 PM
Hei Laura, tsemppiä!
 
ninnukka
3/24/2020 7:33:20 PM
Hei Laura, sinua on odotettu paljon ruutuun, toivottavasti paranet pian, jos olet sairaana.
 
Sisko
3/14/2020 8:40:59 PM
10+
 
ninnukka.
3/3/2020 1:24:04 PM
ISO KIITOS LAURA, aamun lähetyksestä, se oli niin antoisaa, vahvaa tulkintaa, auttoi paljon. TULE TAAS PIAN TELKKARIIN.
 
Anne-Mari
3/3/2020 1:23:43 PM
Kiitos Laura. Olet ihana viisas nainen oikealla paikalla. Tulkintasi ovat selkeitä, ja olet asian ytimessä. Sinua kuuntelee mielellään. Hienoa, että olet olemassa.
 
lounatuuli
2/23/2020 9:29:35 PM
Kiitos Laura taas kerran niin avaavista tulkinnoista, selkeytti paljon myös monen katsojaen tilannetta. Nauhoitan kaikki lähetyksesi, ja katson niitä jälkeenkin päin. Toivottavasti pääset useimmin ruutuun, OLET PARAS ASTROLOGI, puhut kansan kielellä.
 
uusiaika.
2/9/2020 7:33:33 PM
Hei Laura, kiitos selkeästä, ja tervejärkisistä tulkinnoista. Kerrot mitä näät, etkä "surkuttele" miten huono jakso, tai haasteellinen kartta on,--vaan kerrot sujuvasti haasteet, ja miten edetään, se antaa voimaa. Ihanaa, että olet tullut taas ruutuun.
 
helmi helena
2/7/2020 8:49:54 AM
Missä Laura luuraat? Olemme porukoitten kanssa kaivanneet niin rehellistä,taitavaa sympaattista,herkkää ja sopivalla tavalla vahvaa ihmistä takaisin kiireen vilkkaan..Tuuthan taas pian..Johanna ja sinä parasta,mtä Ihmiset ikinä tämän maailman epävakaassa tilassa tarvitsevat. Come back soon..!!
 
Maggi
2/3/2020 11:00:27 PM
HEI Laura, ihanaa, että palaat taas juontamaan, näin työvuorolistasta.
 
marke.
1/10/2020 8:36:11 AM
Kiitos Laura, hyvin selkeästä avaavasta lähetyksestä. Isoja muutoksia varmasti tulee, onhan se jo näkynyt maailmalla, ja mikä koskettaa myös meitä kaikkia. Muutosten mukaan positiivisin mielin. Odotan seuraavia juontojasi, selventämään tulevaa.
 
Ilkka Mikael
1/4/2020 10:08:03 PM
Voimakasotteinen kivien kääntäjä ja huoneitten tuulettaja. Sanasirkka viimeisen päälle. Kuvaavilla ilmauksilla vauhtia antava Milla Magia. Syvällinen tulkinta tärkeälle tulevalle vuodelle. Muutokset näyttävät joka taholla jo olevan megaluokkaa muutenkin. Sekä mikro että makrotasolla. Kovassa on kiipeäminen sille vuoren huipulle joka kukkulan kuningasta odottaa, jos ei jalka vaan lipsahda. Muutama kysymys väliin ja sitten taas seuraavaan huoneeseen. Kyllä jäi pohtimista, mutta tuleepa jännä vuosi. Kiitos tulkinnasta. Laura.
 
Tuija
12/8/2019 7:11:06 PM
Hei Laura, kiitos, että teet työtä Astralilla. Oman kartan kanssa sinua todellakin aamuihin odotetaan tietoa jakamaan ja astroa opettamaan. Olet todellinen asiantuntija, hyvä opettaja. Et itse ylistä itseäsi, vaan niin nöyrästi työtäsi teet. Se on hienoa! Tänään ehdit kertoa Suomen kartasta varsin valaisevia seikkoja. Mahtavaa. Kiitos myös soittajillesi. Heidän tilanteistaan me katselijat opimme. Astro kiinnostaa ja sinä olet syy Astral-tv:n katsomiseen!!! Kiitos Laura ja tervetuloa mahd. usein ruutuun! Ohjelmastasi jää aina hyvä mieli!
 
Virpa Lankinen
12/8/2019 7:09:09 PM
Hei Laura! Operaattori tuli väliimme niin yllättäen, että kiitokset eivät ehtineet mukaan, joten ne tulevat tässä. Olen perin tyytyväinen tulkintaasi. Olin linjoilla tänään toisena soittajana.
 
Helmi helena
12/2/2019 12:51:56 AM
Laura! Olet ilmiö, kertakaikkiaan uskomaton,suorastaan nero ja verpaalinen lahjakkuus.Luonnehdin sinua rehelliseksi ja niin ainutkertasella,kuitenkin empaattisella tavalla suoraselkäiseksi tulkitsiaksi..Olisipas kaltaisiasi enempi..
 
ninnu.
11/27/2019 8:02:42 AM
HEI LAURA, odotin niin sinua juontamaan aamun lähetystä, pistin oikein kellon soimaan. Tämä aika on juuri astrologisesti mielenkiintoista aikaa, ja sinä osaat siitä kertoa siitä parhaiten. Toivottavasti paranet pian, jos olet sairas, ja sinut nähdään useimmin ruudussa.
 
Hilkka Fellman
10/1/2019 10:34:34 AM
Harmillista! Odotin todella saavani tulkinnan sinulta ja odotin yli tunnin. Valitettavasti puhelu katkesi yhtäkkiä, heti sen jälkeen kun olin antanut sinulle tietoni, enkä ehtinyt saada minkäänlaista tulkintaa! Oli mahdoton saada enää yhteyttä, olit varattu koko ajan, eikä minulla enää ollut mahdollisuutta odotella enää toista tuntia. Olet miellyttävä ja hieno tulkitsija Hilkka
 
ninnukka
9/26/2019 11:33:48 PM
KIITOS LAURA, olet ihmisten auttaja parhaasta päästä. Toivottavasti sinua nähdään useammin ruudusa.
 
maggi a.
9/18/2019 8:54:20 AM
Hei Laura, odotin niin kovin juontoasi aamulla, 17.9. nauhuri valmiina, olit ilmeisesti sairastunut? Toivon pikaista paranemista. Nauhoitan aina juontosi, ja katson myöhemmin uudestaan ihan rauhassa, se on niin voimaannuttavaa.
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Laura Roine
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite