Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Master

Laura Roine

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Selvänäkijä, astrologi, energian välittäjä. Laura Roine auttaa sinua löytämään avaimet paikalleen pysähtyneessä pattitilanteessa ja valottaa tietäsi eteenpäin.I do readings in English also!

Työkokemus (vuotta): 17
Kyvyt: Selvänäköisyys, Energianvälitys
Erikoisala: Rakkaus/Suhteet, Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku
Välineet: Astrologia, Kortit, Chakrat
Tyyli: Inspiroiva
Kuvaus
Jokainen ihminen on syntyessään kuin sävellys, joka sitten ajan kuluessa kasvaa ja kehittyy. Tämä kaikki on mahdollista nähdä astrologiselta kartalta. Luen karttaa kuin nuotteja. Pystyn kertomaan sinulle kuhunkin aikaan liittyvistä persoonallisista haasteistasi, valmiuksistasi ja siitä mistä voisi löytyä valoa elämääsi tai kenties punaisen langan pää mikäli se on päässyt hukkumaan.
 
Tutkailen sinua ja tilannettasi intuitiivisesti; olen selvänäköinen,  ja selvätietoinen. Asiat näyttäytyvät minulle joko symbolisina kuvina tai sitten hyvin konkreettisina kuin ”filmin pätkinä”. Meillä jokaisella on elämän aikana koettuja haavoja ja traumoja. Niiden pohjalta kehitämme itsellemme erilaisia selviytymiskeinoja, tunnelukkoja ja defenssejä. Näistä voi kuitenkin vapauttaa itsensä sitten kun on valmis aloittamaan ns. energeettisen pohjatyön. Tässä autan sinua erittäin mielelläni. Tätä kautta voit löytää luovan potentiaalisi, oppia rakastamaan itseäsi sekä ottamaan vastaan tasapainoisempia ihmissuhteita! 
 
Haluan auttaa sinua löytämään avaimet paikalleen pysähtyneessä pattitilanteessa sekä valottaa tietäsi eteenpäin. Kaikkiin tilanteisiin on mahdollista löytää lopulta jokin positiivinen näkökulma! Nyt­hetki määrittää tulevaa, jokainen hetki voi olla siis uusi alku!
Suositukset
marke.
1/10/2020 8:36:11 AM
Kiitos Laura, hyvin selkeästä avaavasta lähetyksestä. Isoja muutoksia varmasti tulee, onhan se jo näkynyt maailmalla, ja mikä koskettaa myös meitä kaikkia. Muutosten mukaan positiivisin mielin. Odotan seuraavia juontojasi, selventämään tulevaa.
 
Ilkka Mikael
1/4/2020 10:08:03 PM
Voimakasotteinen kivien kääntäjä ja huoneitten tuulettaja. Sanasirkka viimeisen päälle. Kuvaavilla ilmauksilla vauhtia antava Milla Magia. Syvällinen tulkinta tärkeälle tulevalle vuodelle. Muutokset näyttävät joka taholla jo olevan megaluokkaa muutenkin. Sekä mikro että makrotasolla. Kovassa on kiipeäminen sille vuoren huipulle joka kukkulan kuningasta odottaa, jos ei jalka vaan lipsahda. Muutama kysymys väliin ja sitten taas seuraavaan huoneeseen. Kyllä jäi pohtimista, mutta tuleepa jännä vuosi. Kiitos tulkinnasta. Laura.
 
Tuija
12/8/2019 7:11:06 PM
Hei Laura, kiitos, että teet työtä Astralilla. Oman kartan kanssa sinua todellakin aamuihin odotetaan tietoa jakamaan ja astroa opettamaan. Olet todellinen asiantuntija, hyvä opettaja. Et itse ylistä itseäsi, vaan niin nöyrästi työtäsi teet. Se on hienoa! Tänään ehdit kertoa Suomen kartasta varsin valaisevia seikkoja. Mahtavaa. Kiitos myös soittajillesi. Heidän tilanteistaan me katselijat opimme. Astro kiinnostaa ja sinä olet syy Astral-tv:n katsomiseen!!! Kiitos Laura ja tervetuloa mahd. usein ruutuun! Ohjelmastasi jää aina hyvä mieli!
 
Virpa Lankinen
12/8/2019 7:09:09 PM
Hei Laura! Operaattori tuli väliimme niin yllättäen, että kiitokset eivät ehtineet mukaan, joten ne tulevat tässä. Olen perin tyytyväinen tulkintaasi. Olin linjoilla tänään toisena soittajana.
 
Helmi helena
12/2/2019 12:51:56 AM
Laura! Olet ilmiö, kertakaikkiaan uskomaton,suorastaan nero ja verpaalinen lahjakkuus.Luonnehdin sinua rehelliseksi ja niin ainutkertasella,kuitenkin empaattisella tavalla suoraselkäiseksi tulkitsiaksi..Olisipas kaltaisiasi enempi..
 
ninnu.
11/27/2019 8:02:42 AM
HEI LAURA, odotin niin sinua juontamaan aamun lähetystä, pistin oikein kellon soimaan. Tämä aika on juuri astrologisesti mielenkiintoista aikaa, ja sinä osaat siitä kertoa siitä parhaiten. Toivottavasti paranet pian, jos olet sairas, ja sinut nähdään useimmin ruudussa.
 
Hilkka Fellman
10/1/2019 10:34:34 AM
Harmillista! Odotin todella saavani tulkinnan sinulta ja odotin yli tunnin. Valitettavasti puhelu katkesi yhtäkkiä, heti sen jälkeen kun olin antanut sinulle tietoni, enkä ehtinyt saada minkäänlaista tulkintaa! Oli mahdoton saada enää yhteyttä, olit varattu koko ajan, eikä minulla enää ollut mahdollisuutta odotella enää toista tuntia. Olet miellyttävä ja hieno tulkitsija Hilkka
 
ninnukka
9/26/2019 11:33:48 PM
KIITOS LAURA, olet ihmisten auttaja parhaasta päästä. Toivottavasti sinua nähdään useammin ruudusa.
 
maggi a.
9/18/2019 8:54:20 AM
Hei Laura, odotin niin kovin juontoasi aamulla, 17.9. nauhuri valmiina, olit ilmeisesti sairastunut? Toivon pikaista paranemista. Nauhoitan aina juontosi, ja katson myöhemmin uudestaan ihan rauhassa, se on niin voimaannuttavaa.
 
sirpa
9/12/2019 10:12:45 PM
Kiitos Laura ihanasta puhelintulkinnastasi tänään.. RAKKAUS ( kaukorakkauskin) on todellakin se tärkein, ja pelko pois. Olisi upeaa, jos tekisit näitä astrologisia tulkintoja jossain kasvotustenkin, nämä "aikarajoitukset" ovat todellakin ärsyttäviä ja olisi hienoa saada tulkintaa ja nähdä oma kartta samalla. Teet upeaa työtä.
 
Ritva Saarinen
9/11/2019 11:21:01 PM
Olen seurannut sinun luentaasi noin parivuotta, ja olen oppinut paljon itsestäni astrologia kautta. Olet erittäin hyvä ja miellyttävä persoona. Terveisin aurinko härässä kuu skorppioonissa ja nouseva leijona.
 
Marke
9/11/2019 11:16:36 PM
KIITOS Laura, olipa mielenkiintoista kuunnella noususolmuista. Vaikka olen tietoinen solmuista, sain paljon uudenlaista ajateltavaa. Varmaan sekin, että minulla on tarkkana, neptunus noususolmunlla, 8 huoneessa. pistää miettimään vielä enemmän elämänkulkua. Muutenkin tämä aika tukee vahvasti oman suunnan löytymistä. Katsoin ohjelman, ja vielä nauhoitikin, että voin katsoa uudsestaan.
 
Leena
9/9/2019 1:29:56 PM
Kiitos Laura taas kerran hienosta terapeuttisesta aamusta. Osaat pureutua syvälle asioiden ytimeen, josta jokainen löytää yhtymäkohtia.
 
Raakel Maijala
9/6/2019 8:37:01 AM
Olen opiskellut kaksi vuotta aika intensiivisesti astrologiaa. Kiinnostus aihetta kohtaan on ollut elämässä mukana useita vuosia. Soittaakin on tehnyt mieli, varsinkin tässä elokuussa syntymäpäiväni aikoihin. Ahkerasti katson Astraltvn lähetyksiä. Sinun juonnoista olen aivan valtavasti oppinut ymmärtämään,oivaltamaan ja astrologia on avautunt aika lailla. Kiitoksi ja halausin sekä kaikkea hyvää Sinulle!! t. Raksu
 
Ingrid Juponaho
9/3/2019 12:20:00 PM
Kiitos Laura! Olet ensimmäinen joka avasi karttani niin selkeästi ja ymmärrettävästi että koko elämäni avautui silmieni eteen uudessa valossa ja moneen asiaan tuli vahvistus ja vastaus. Huikeasti olet antanut tietoa siitä millaisten tähtien alla olemme syntyneet. Olet aamujen valontuoja.
 
Ritu
9/3/2019 12:19:41 PM
Liikuttavaa, miten suurella sydämellä teet työtäsi <3
 
helmi helena
8/29/2019 2:00:01 PM
Olen tosiaankin seurannut Astraltv:tä vuosien ajan ja olen 100% tullut siihen tulokseen,että sinä Laura olet luotettava,uskottava,totuuden tulkitsia.Myös suunnaton empatia asiakkaita kohtaan,joka näkyy ja aistii vilpittömästi..Väistämättä tunne on sellainen,että jos vain voi/voit parantaa koko maailman murheet ja epäoikeuden,tekisit sen pyytteettömästi ja vilpittömästi..Kyllä on uskomattoman ihanat ominaisuudet sinulla..Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi..!
 
Ritva
8/24/2019 9:28:08 AM
Kiitos Laura : ) !!! Tärkeää että herättelet ihmisiä ajattelemaan ja tuet jo ajattelevia.
 
Pike
8/15/2019 12:01:11 AM
Hei Laura. Otapa käsiteltäväksi aihe, joka on todella kipeä hyvin monelle vanhemmalle, eli lapset, jotka eivät pidä yhteyttä vanhempiinsa. Mitään ei ole sattunut, mutta ei soiteta eikä kysellä kuulumiaia, eikä vierailla kuin kerran pari vuodessa ja silloinkin hyvin lyhyen aikaa vaikka välimatka on lyhyt. Ystävilläni on samoja ongelmia, olemme syntyneet -50 luvulla ja lapset -70 - -80 luvulla-Kiitos jo etukäteen.
 
Leena Lehto
7/31/2019 8:25:09 AM
En olisi koskaan uskonut, että joku voi kartasta nähdä niin todellisia, elämässäni ilmenneitä piirteitä. Mukavaa oli tietysti, että sain kuulla paljon positiivista, mutta totta sekin oli. Vielä hämmästyttävämpää oli, kun kysyin jotain negatiivista vastaus oli osa mennyttä elämääni juuri sellaisena, kuin se oli ollut. Olen pitänyt astrologiaa humpuukina, mutta pakkohan siihen nyt on uskoa, kun aivan vieras ihminen kertoo koko 80-vuotisen elämäni tärkeimmät asiat. Kiitos. 5 tähteä
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Laura Roine
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite