Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,56€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Laura Villanen
Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,56 €/min
 
 
Lisätietoja
Tarot-tulkitsija, energian välittäjä, selvänäkijä. Laura Villanen käyttää intuitiota, selvätietoisuutta ja selvänäköisyyttä ja saa tietoa myös enkeleiltä ja henkisiltä oppailta. Hän auttaa sinua saamaan selkeyttä elämääsi ja etsimään ratkaisuja elämän haasteisiin.
Työkokemus (vuotta): 10
Kyvyt: Energianvälitys, Selvätuntoisuus, Selvänäköisyys, Kanavointi
Erikoisala: Ura/Työ, Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet, Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku, Lemmikit/eläimet
Välineet: Kortit, Heiluri
Tyyli: Inspiroiva
Kuvaus

Olen Laura Villanen, ennen kaikkea ihmisen henkisen kasvun tukija. Olen tarot-tulkitsija ja energiahoitaja-mestari. Autan sinua saamaan selkeyttä elämääsi ja etsimään ratkaisuja elämän haasteisiin.

Käytän intuitiotani, selvätietoisuuttani ja selvänäköisyyttäni ja saan tietoa myös enkeleiltä ja henkisiltä oppailta. Tulkitsen myös sinusta välittyvää energiaa.  Näen asiat kuvina, tapahtumina tai ne välittyvät minulle tietona ja selvinä ajatuksina tai lauseina. Työvälineitäni ovat tarot-kortit ja enkelikortit, jotka tuovat lisätietoa. Joskus käytän myös heiluria. Oma tietämykseni ihmiselämästä ja kokemukseni henkisyydestä ovat tukenani ja antavat tulkintaani syvyyttä.

Olen Cammalot®Seichem energiahoitaja-mestari. Kanavoin erilaatuisia voimakkaita energioita ja käytän apunani monenlaisia tekniikoita, sekä pyhiä energisoivia symboleita. Teen myös kaukohoitoja. Hoitava energia tulee mukaan myös tulkinnoissani ja jopa puheessani.

Lisäksi olen suorittanut lähihoitajatutkinnon, erikoistunut mielenterveys-, kriisi- ja päihdetyöhön.

Kaiken tämän avulla kartoitan sinun elämäntilanteesi ja autan sinua löytämään tien onnellisuutta kohti.

Intohimoni on tukea ihmisiä onnellisuuden löytämiseen ja unelmien todeksi tekemiseen. Tulkintani tulevat aina oman maailmankatsomukseni lävitse. Näen, että henkiset lait ovat yhteydessä kaikkeen, mitä meille tulee eteen jokapäiväisessä elämässä. Näen myös sen, että suurimmat haasteet, sekä myös mahdollisuudet, meillä on suuremmissa kuvioissa, meidän henkisessä kasvussamme. Olen sitä mieltä, että kaikilla meillä on yhtä lailla oikeus, kuin myös velvollisuus, pyrkiä onnelliseen elämään ja kasvaa parhaaksi mahdolliseksi versioksi omasta itsestämme.

Kysy minulta täsmällisiä kysymyksiä, niin saat tarkkoja vastauksia. 

 

I do also readings in english.

Tambien hago las consultas en español.

 
Suositukset
Sirpa
10/24/2017 1:24:01 PM
Hei, Laura. Katsoin kerran kun olit juonto vuorossa. itse olen meedio ja nämä asiat ovat olleet jo, lapsesta asti elämässäni olen nähnyt asioita paljon myös enneunet ovat osa tätä lahjaani jonka olen saanut. Olet lämmin ja mukava persoona. Paljon enkeleitä sinulle, Laura.
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymätömmäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Laura Villanen
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite