Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Master

Taika

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Taika on intuitiivinen Tarot–tulkitsija, selvänäkijä ja kaukoenergiahoitaja. Hän on kansanparantaja sukua neljännessä polvessa. Verenperimä on savolais -karjalainen, ripaus lappalaistakin. Taikan kaukoenergia on hyvin voimakasta joten voit pyytää korjausta sairauksiin ja vaikka työpaikan huonoon ilmapiiriin. Hän voi hoitaa jopa edellisten elämien puolelta tulevia ongelmia ja poistaa kirouksia. Myös eläimet ovat Taikan sydäntä lähellä.  

Työkokemus (vuotta): 13
Kyvyt: Energianvälitys, Selvätuntoisuus, Empatia, Selvänäköisyys, Kanavointi, Kaukoparannus
Erikoisala: Ura/Työ, Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet, Raha/Talous, Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku, Lemmikit/eläimet
Välineet: Kortit, Kirousten poisto, Heiluri
Tyyli: Rehellinen
Kuvaus

Olen helposti lähestyttävä ja pyrin aina löytämään ratkaisun sinun tämän hetken tilanteeseen, liittyi se sitten esimerkiksi terveyteen, työhön, parisuhteeseen tai elämään yleensäkin. Olen itsekin kulkenut hyvin vaikeiden elämäntilanteiden läpi, joten se auttaa ymmärtämään elämän haasteita. Lisävoimaa on haettu voimapaikoilta, Brasilia 3 kertaa, Santoriini , Suomen lapista ja Usa/Santa Rosa . Kaukoparannus on minulle sydämen asia! Olen saanut hyvää palautetta, hoidoistani.

Tulkitsen intuitiolla Tarot-kortteja ja lenormandin mystisiä kortteja. Pääsemme nopeasti alkuun, kun sinulla on valmiina kysymykset asioistasi. Katsomme myös mitä sinulle halutaan sanoa näiden sinun kysymysten lisäksi. Avoin mieli auttaa ja on eduksi asioiden selvittelyssä. Ahdistuksessa ja suuressa hädässä haemme lohdutusta ja aukaisemme solmuja ja lukkoja.

Olen myös opiskellut lisäravinteista ja neuvon myös ylipainoon liittyvissä asioissa. Olemme saaneet hyviä tuloksia, esim. kilpirauhasen vajaatoimintaan liittyvissä asioissa, nk esim. ylipaino

Älä arastele soittaa, huomisessa asuu uusi alku ja elämän valo. Autan sinua sydämestäni pääsemään huolistasi ja löytämään uuden suunnan.

Soita minulle saman tien, niin olen avuksesi.

Suositukset
Kiitokset
9/9/2019 1:28:42 PM
Soitin muutama päivä sitten Taikalle ja pyysin apua mm. pikkuisille lemmikeilleni. Huomattava muutos on tapahtunut näinä päivinä. Toinen lemmikkini sai kesällä diagnoosin nivel- vaivasta ja ontui tämän vuoksi, aamuisin oli myös kankea liikkeelle lähtiessään. Taikan antama kaukoenergia on toiminut, pikkuiseni kävelee nyt normaalisti ilman ontumista, myös aamukankeus on vähentynyt. Toinen lemmikkini on ollut kuin Duracell- pupu, energiat toimineet ja rauhoittunut selkeästi.
 
senja
8/26/2019 10:52:34 AM
Kiitos! Taian omaisesta energiasta, olet auttanut asuntoasioissa, nyt on rauhallista. Minulle jäi hyvä olo tästä. Suosittelen Taikaa!
 
Milla Koivuranta
8/26/2019 10:51:37 AM
Todella hyvän neuvon antoi. Sain elämän tilanteeseeni selkoa. Taitava selvännäkijä tilanteesta
 
Tuulia
8/13/2019 10:22:09 AM
Upea selvännäkijä, huomasi asian todella nopeasti ja kykeni vähillä tiedoilla selvittämään mitä on tapahtunut. Lahja.
 
MP
7/12/2019 12:17:15 PM
Kiitos hoidoista! Poistettiin paha silmä ja kirous. Nopeasti sain normaalin elämän takaisin. Voimakasta energiahoitoa. Jatketaan vielä sarjahoitona, koska kirous oli kestossaan 7 vuotta ja tuli erittäin kalliiksi ja tarvitaan vielä tukea. Suosittelen!
 
Nina
6/26/2019 12:31:19 PM
Olen Taikalle soittanut jo useamman kerran elämäni eri teemojen osalta, ja aina saanut todellista apua asioihin, joiden syntyä en itse ole pystynyt näkemään. Sen seurauksena asiat ovat ohjautuneet uusille raiteille, ja elämä huomattavasti helpottunut. Taikalla on käytössään ja työssään apuna poikkeuksellisen suuria voimia.
 
Seija
6/5/2019 10:16:26 PM
Kiitos Taika arvokkaista neuvoista! Monta asiaa elämässäni on järjestynyt parhain päin kun olen sinulta apua saanut.Suosittelen lämpimästi!
 
Hilkka
5/24/2019 9:39:12 AM
Aivan ihania asioita tapahtunut, kaukohoijen jälkeen ❤️❤️❤️ Kiitos Taika❤️❤️❤️
 
Kaija Riitta Pasanen
5/15/2019 12:53:33 PM
Kiitos Taika! Minulla oli vaikea antaa anteeksi,koskapa tunsin ,että vihan energia tulee isoäidiltäni asti.Sinä kerroit sen tulevan paljon kauempaakin äidin suvusta. Lapioit harmaata energiaa pois ja sitä tuli ja tuli. Kun aloitit hoidon varpaani kärjiä nuppikultaani asti levisi tuhansien tähtien kihelmöivää energiaa. Olen vapautunut vihan energiasta,ja tämä vapauttaa myös lapseni ja lapsenlapseni taakan alta.. . . Siksihän tämä on niin arvokasta ja siunauksellista työtä. Olen kuunnellut kehoni ja mieleni viestejä kiitollisena. Olen kantanut tätä taakkaa vuosikymmeniä ja nyt olen vapaa. K i i t o l l i s e n a 75/14/59
 
eila
5/14/2019 12:35:47 AM
Eila 13.5.2019 Kiitos Taika parantavasta enerkiasta , se oli minulle hyvä hoito , Kiitos Taika .
 
Eeva
4/26/2019 2:37:52 PM
Kiitos Taika hoidosta. Olen niin kiitollinen kun jaksan paremmin liikkua ja työskennellä. Pääsiäiseksi siivosin 5 tuntia yhteen menoon ilman lepohetkiä mitä en vuoteen ole pystynyt tekemään. Olen saanut elämänilon nyt takaisin kun happi kulkee ropassani niin hyvin. Suosittelen Taikaa kaikille,
 
Camilla
4/16/2019 11:32:38 AM
Kiitos ♥️♥️♥️♥️♥️♥️
 
Tuija
3/24/2019 8:52:25 PM
Sain käteeni melkoisen tällin kaatumisen myötä. Otin yhteyttä Taikaan ja pyysin hoitoa tähän. Kipu kädessä oli melkoinen. Kolmessa eri pätkässä kättä hoidettiin ja viimeisimmän hoidon jälkeen käsi on kivuton. Kiitos Taika.
 
Minna Frilander
3/6/2019 11:20:21 AM
Ihana taika aivan loistava näkijä kiitos paljon ❤❤❤
 
Pekka
3/3/2019 8:24:07 PM
Soitin lauantaina 02.03.2019 klo noin 10:00 Taikalle, koska alaselkäni on ollut kauan jännityksessä. Taika teki minulle hoitoa selkääni noin 20 minuuttia tuntui hienoa lämpöä, joka myös auttoi. Alaselkä tuntuu nyt rennommalta ja liikkuminen on helpompaa. Taika sanoi jättävänsä hoidon päälle, kun puhelu päättyi. Minulle jäi hyvä mieli. Kiitos Taika paransit selkäni. Suositukseni Taikalle.
 
Maija
3/3/2019 8:23:43 PM
Todella hyvä hoitaja. Suosittelen lämpimästi.
 
Tuula
2/25/2019 12:53:01 AM
Kiiros hyvistä neuvoista, ryhdyn toteuttamaan niitä. Olit rauhallinen ja kiva kuunnella. Kiitos
 
Marita
2/19/2019 11:34:32 PM
Nyt en ihan ymmärrä miten voi koko elämän ajan halvaantuneina olleissa jalkaterissä hoidon aikana tuntua jotain kun normaalisti ei mitään. Niinpä vain tuntui erinäisiä tuntemuksia hoidon aikana. Energialla voi näköjään aikaansaada monenmoisia asioita mitkä tuntuvat mahdottomilta. Energiavarastot kaiketi täyttyivät siinä samalla kun jokapaikan särytkin hävisivät. Suuresti kiitoksia Taika.
 
Kiitollinen
2/15/2019 9:57:16 AM
Taika on tosi taitava parantaja. Hän hoiti minulta aikaisemmin pois rasvapatin hiusrajasta, patti hävisi kahdessa viikossa. Nyt soitin hänelle lumitöissä revähtäneestä nivusesta sekä kyljestä ja tätä kirjoittaessani nivus sekä kylki ovat ihanan lämpöisiä ja olo muutenkin rentoutunut. Kiitos Taika.
 
Jaana
2/15/2019 9:56:42 AM
Kiitos Taika, Autoit minua Ystävänpäivä aamuna ja siitä iso Kiitos. Vahvistit asioita ja annoit hyödyllisiä neuvoja suolisto ongelmiini. Oli niin helppo jutella, olit kuin sielunystäväni. Koiralleni saama kaukopatannuskin alkoi heti vaikuttamaan. Ei ontunut jalkaa niin pahasti. Kiitos lämpimästi.
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Taika
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite