Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Master

Taika

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Tarot- tulkitsija, kaukoenergiahoitaja ja selvänäkijä, pystyy katsomaan tätä hetkeä, mennyttä ja tulevaa.  Taika on  kansanparantaja  neljännessä polvessa. Verenperintö on savolais-karjalainen, ripaus lappalaistakin löytyy. Maalaistalon tytölle, eläimet ovat myös sydämen asia.

Työkokemus (vuotta): 14
Kyvyt: Energianvälitys, Selvätuntoisuus, Empatia, Selvänäköisyys, Kanavointi, Kaukoparannus
Erikoisala: Ura/Työ, Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet, Raha/Talous, Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku, Lemmikit/eläimet
Välineet: Kortit, Kirousten poisto, Heiluri
Tyyli: Rehellinen
Kuvaus

Olen helposti lähestyttävä ja pyrin aina löytämään ratkaisun sinun tämän hetken tilanteeseen, liittyi se sitten esimerkiksi terveyteen, työhön, parisuhteeseen tai elämään yleensäkin. Olen itsekin kulkenut hyvin vaikeiden elämäntilanteiden läpi, joten se auttaa ymmärtämään elämän haasteita. Lisävoimaa on haettu voimapaikoilta, Brasilia 3 kertaa, Santoriini, Suomen lapista ja Usa/Santa Rosa . Kaukoparannus on minulle sydämen asia! Olen saanut hyvää palautetta, hoidoistani.

Tulkitsen intuitiolla Tarot-kortteja ja lenormandin mystisiä kortteja. Pääsemme nopeasti alkuun, kun sinulla on valmiina kysymykset asioistasi. Katsomme myös mitä sinulle halutaan sanoa näiden sinun kysymysten lisäksi. Avoin mieli auttaa ja on eduksi asioiden selvittelyssä. Ahdistuksessa ja suuressa hädässä haemme lohdutusta ja aukaisemme solmuja ja lukkoja. Pystyn poistamaan myös kirouksia.

Olen myös opiskellut lisäravinteista ja neuvon myös ylipainoon liittyvissä asioissa. Olemme saaneet hyviä tuloksia, esim. kilpirauhasen vajaatoimintaan liittyvissä asioissa, nk esim. ylipaino

Älä arastele soittaa, huomisessa asuu uusi alku ja elämän valo. Autan sinua sydämestäni pääsemään huolistasi ja löytämään uuden suunnan.

Soita minulle saman tien, niin olen avuksesi.

Suositukset
Tarja Junttila
8/7/2020 9:28:13 AM
Oli tehoka eilinen hoito toiselle lähetit kauttani pitkän yöunen nukuttua flunssa loppui siihen aamulla ei mitään ja itsekkin siinä sivussa energiaa sain kiitos ..
 
Leena Jokikokko
7/25/2020 11:38:53 PM
Kiitos Taika!! Soitin sinulle viime viikolla. Oli voimat vähissä . Jatkuva vatsa ongelma, monet muut terveys ongelmat sekä ihmis suhteet. Muutaman päivän päästä olin kuin uusi ihminen. Ensin sitä ihmettelin miten on näin energinen olo sitten muistin,että tämän täytyy olla sinun ansiotasi. Kiitos Taika kiitos, kiitos. Nyt tiedän mistä saan avun ongelmiini. Kiitos myös suosittelemistasi terveys tuotteista. Hankin ne heti seur.päiv. Ystv. Leena
 
Irmeli larronmaa
7/25/2020 11:36:35 PM
Kiitos tuhannesti hoidosta. Hoitosi oli niin voimallista että vapisin kauttaaltaan sen aikana ja se tehosi. Olin käynyt lääkäreillä ja hierojilla lihassärkyjen vuoksi, EI OLLUT mitään apua. Hoitosi ansiosta kivut loppui ja sain terveen ja energisen olon takaisin. KIITOS
 
Sirkka Tommola
7/2/2020 8:43:59 PM
Taika on taitava työssään. Hän kuuntelee ihmistä ja on rehellinen. Sain avun minua askarruttaneeseen asiaan. Kiitos sinulle!
 
Marjut Pietilä
6/2/2020 12:05:37 PM
Kiitos avustasi rakkaalle koirallemme .
 
AK
5/24/2020 8:41:05 PM
Taika hoiti kisuani, joka oli levoton öisin eikä antanut minun nukkua. Yksi kerta riitti ja tuloksia tuli heti. Kissa oli hoidon jälkeen niin tyytyväinen ja rentoutunut, että pyöri vain matolla :). Ja on sen jälkeen nukkunut yöt hyvin. Kiitos tuhannesti!
 
Anita Krista
5/20/2020 8:30:31 PM
Kiitos tuhannesti taika❤️ Soitin minun vaivoista mitä minulla oli tosi pitkään ja sinä kuuntelit minua kauniisti ja sydämellisesti. Ensivaikutus oli parempi olo ja paransit kaikki minun vaivat! Vielä kerran kiitos tuhannesti! Ja sinulle valoa ja rakkautta!
 
Martta
5/1/2020 7:10:29 PM
Haluan kiittää Taikaa, jo usean vuoden ajalta saamastani avusta, perheelleni. Olen yli 80 mummeli, joka valvoo perheensä hyvinvointia ja soitan aina Taikalle, kun apua tarvitaan. Taika on auttanut poikieni, leikkausten paranemisessa,diabetes ongelmia nk haavaisia jalkoja on saatu kuntoon ja toisen pojan sydänongelmaa, saatiin sydän rauhoittumaan. Kerran oma paha flunssa häipyi hetkessä. En nyt muistakaan kaikkea, vaan tarkoitus on sanoa, et apua on saatu jos vaikka mihin asiaan… ja jatkossakin tulen soittamaan, kun näen Taikan kuvan tv. Kiitollinen Martta
 
Päivi
4/13/2020 12:45:32 PM
Kiitos energiahoidosta. Lapsi juuri äsken totesi, että mistähän johtuu että on jo parempi olo. Ajattelin vain itsekseni että hoito saavutti myös hänet. Itselläni helpotti myös oloa. Kiitos
 
Tuula
4/7/2020 10:52:07 PM
Rauhallinen olo jäi soiton jölkeen, ehkäpä tästäkin selvitään. Kiitos energian lähettämisestä.
 
Hilkka
3/3/2020 1:24:40 PM
Niin empaattinen ja energiaa
 
Pirkko
2/19/2020 1:46:03 PM
Kiitos Ihana Taika puhdistavista ja parantavista hoidoistasi ja lääkekeitoksen reseptistä. Keitos toimi täydellisesti kuin myös hoitosi. Eilen soitin sinulle kun hengitykseni oli ihan jumissa viikkokausia vaivanneet flunssan takia. Yöllä alkoi jumittunut lima irtoamaan ja tänään hengitys kulkee jo ihan normaalisti! Olen äärettömän kiitollinen sinulle ja sinusta,olet ihan huippuparantaja!
 
Päivi
2/17/2020 11:38:35 AM
Kiitos Taika energian välittämisestä. Soitin 31.12-19 ja tunnistit heti väsymykseni äänestäni. Nyt lähes kaksi kuukautta myöhemmin olen kuin eri ihminen. Sain "virtaa" hoitaa terveysasioitani kuntoon. En osaa selittää itselleni mitä soiton jälkeen minussa tapahtui, mutta tuntemukset olivat ihan kehollisiakin (sydämentykytystä, hikoilua jne). Olen aloittanut ruokavalion ja 5 kiloa on lähtenyt painoa. Nämä muutokset ovat tulleet ihan "sivutuotteena". Entisen elämän tulkinta meni ihan kohdalleen. Taikaa suosittelen lämpimästi.
 
Iiris, 55
2/9/2020 7:32:59 PM
Suosittelen Taikan energiahoitoa, olen saanut apua monenlaisiin vaivoihin ja myös sellaisiin mihin en ole osannut pyytää. Hoidon aikana tulee levollinen olo ja sen jälkeen on energiaa vaikka mihin. Auttaa mm. työ- ja raha-asioihin sekä ihmissuhteisiin. Myös vaihdevuosivaivat ja seksuaalinen haluttomuus ovat helpottaneet. Olen soittanut hänelle tänne monta kertaa ja tiedän siksi vaikutuksen.
 
T.äiti
2/7/2020 8:47:07 AM
Haluan Kiitollisena ❤️kerto, kuinka olen saanut noin vuosi tutustuaTaikaan ❤️ja hänen hoitoihin ja useaan kertaan osallistunut ❤️❤️❤️ Hoidot ovat tuntuneet aina mahtavinta.❤️❤️❤️ Keväällä pyysin pojalle apua kesätöiden järjestymissä kun mitään ei ollut näkyvissä, ihmeen kaupalla paikka löytyi ihan kesän kynnyksellä seuraavalla viikolla
 
Päivi
1/27/2020 11:26:57 PM
Yritin soittaa sinulle juuri äsken, mutta en enää tavoittanut. Olisin kertonut, että tämä ilta harjoituksissa meni hyvin, kuten olin pyytänytkin ja kuten olit myös kertonut aiemmin tänään. Olin tyytyväinen suoritukseeni ja kiitokset sinulle avustasi! Olin itse yllättävän positiivinen ja sain myös positiivista palautetta tämän päivän esityksestäni! Kiittäen Päivi
 
Mirja
1/4/2020 12:36:15 PM
Kiitos. Sain vastauksen, jota vailla olin, ihmissuhde asioihin.
 
Irja Karppinen
12/9/2019 8:33:51 PM
Kiitos Taika, sain sinulta paljon apua nilkkaani. Nilkka on tosi hyvä nyt. Pystyn kävelemään pitkiä lenkkejä. Nyt suunnittelen luistelua.
 
Essi Hakalinna
11/28/2019 2:59:12 PM
Hyvää palvelua❤️
 
Tanja H
11/18/2019 8:13:07 PM
Olin henkisesti uupunut kun soitin Taikalle. Viikon sisällä soitosta energiatasoni ja jaksamiseni on parantunut uskomattomalla tavalla. Taika lähetti kaukohoitoa, jonka jälkeen tuntui kuin "korkki olisi otettu pois" ja energia kulkee taas normaalisti. Ihmettelen miten näin lyhyessä ajassa voi tapahtua näin valtava muutos jaksamisessa. Taikalla on todella korkeat energiat käytössä ja hän on äärimmäisen luotettava parantaja. Hänelle soittaessa ei tarvitse pelätä, että saisi negatiivisia energioita kimppuunsa, sillä hän on hyvin puhdas valon kanava! Soitan varmasti uudestaan!
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Taika
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite