Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,56€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Master

Taika

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,56 €/min
 
 
Lisätietoja

Taika on intuitiivinen Tarot–tulkitsija, selvänäkijä ja kaukoenergiahoitaja. Hän on kansanparantaja sukua neljännessä polvessa. Verenperimä on savolais -karjalainen, ripaus lappalaistakin. Taikan kaukoenergia on hyvin voimakasta joten voit pyytää korjausta sairauksiin ja vaikka työpaikan huonoon ilmapiiriin. Hän voi hoitaa jopa edellisten elämien puolelta tulevia ongelmia ja poistaa kirouksia. Myös eläimet ovat Taikan sydäntä lähellä.  

Työkokemus (vuotta): 12
Kyvyt: Energianvälitys, Selvätuntoisuus, Empatia, Selvänäköisyys, Kanavointi
Erikoisala: Ura/Työ, Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet, Raha/Talous, Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku, Lemmikit/eläimet
Välineet: Kortit, Kirousten poisto
Tyyli: Rehellinen
Kuvaus

Olen helposti lähestyttävä ja pyrin aina löytämään ratkaisun sinun tämän hetken tilanteeseen, liittyi se sitten esimerkiksi terveyteen, työhön, parisuhteeseen tai elämään yleensäkin. Olen itsekin kulkenut hyvin vaikeiden elämäntilanteiden läpi, joten se auttaa ymmärtämään elämän haasteita. Tulkitsen intuitiolla Tarot-kortteja ja lenormandin mystisiä kortteja. Pääsemme nopeasti alkuun, kun sinulla on valmiina kysymykset asioistasi. Katsomme myös mitä sinulle halutaan sanoa näiden sinun kysymysten lisäksi. Avoin mieli auttaa ja on eduksi asioiden selvittelyssä. Ahdistuksessa ja suuressa hädässä haemme lohdutusta ja aukaisemme solmuja ja lukkoja. Älä arastele soittaa, huomisessa asuu uusi alku ja elämän valo. Autan sinua sydämestäni pääsemään huolistasi ja löytämään uuden suunnan. Soita minulle saman tien niin olen avuksesi.

Suositukset
Nina
11/5/2018 9:36:15 AM
Ihanainen Taika! Kiitos avusta ja tulkinnasta
 
Anne
10/30/2018 9:24:53 AM
Kiitos Taika autoit minua,selvensi ja avarsi asioita.sain apua jatkaa ja katson eteenpäin valoisammin.soitan uudelleenkin.
 
Helena
10/11/2018 10:42:14 PM
Kiitos Taika parantavasta energiasta, jota annoit minulle. Kivut pysyivät pois muutaman päivän mutta palasivat taas. Oli kuitenkin helpottavaa tuntea miltä tuntuu kivuton olo. Suosittelen lämpimästi Taikan hoitoja ja keskusteluja kaikille. Hän on positiivinen, ystävällinen ja auttavainen ihminen. Kiitos Taika.
 
Nina
9/24/2018 11:29:33 AM
Taikalla on valtavat taidot ja voimat käytössään – niistä tulin tietoiseksi vasta, kun jokin aika sitten pyysin häneltä apua vuosien varrella asteittain hankaloituneeseen elämäntilanteeseeni. Tallaisen syvällisen ja perusteellisen korjauksen aikaansaaminen vaati mielestäni kunnollista investointia uuteen tulevaisuuteen, joten kyllä ehdottomasti kannatti kuvata tilannetta Taikalle minuutteja laskematta, sillä tulokset ovat olleet todella merkittäviä. Vilpittömästi suosittelen Taikaa ja kiitän häntä tässä vielä kerran itseni ja koko perheeni puolesta, sillä nyt lähestymässä oleva talvikin on jo täynnä valoa.
 
Kuutar
9/19/2018 9:44:56 AM
Halusin kiittää sinua Taika avustasi, kun avasit minulle vaikeaa ja monitahoista asiaa. Tilanne oli jatkunut pitkään vaikeana, asia ei oikein miltään puolelta katsottuna näyttänyt ratkeavan hyvin. Kumminkin siihen tuli yllätävä positiivinen muutos. Sellainen muutos jonka järki selitti, mutta sydän ei. Tämä suuri kysymys siis vaivasi, mitä oli tapahtunut ja miksi näin nyt on. Keskustelin asiasta Taikan kanssa ja kyllä löysin ja sain vastauksen häneltä juuri sen mitä tavallaan pelkäsin, mutta kuultuani sen myös häneltä helpotuin valtavasti. Asioita joita ei voi noin vain ulkopuolinen henkilö tietää Taika on mielestäni kyllä vahva näkijä. Minulle oli tärkeää löytää asiaan sydämen balanssi juuri siksi että pystyn käsittelemään asiaa oikein jatkossa, niin että järki ja sydän kulkee samaan suuntaan. Olen soittanut Taikalle aiemminkin, voin sanoa että hän pystyy auttamaan, kultaisella sydämellä. Suoraan ja rehellisesti. Ja tiedän että hän pystyy auttamaan ehkä enemmänkin mitä odotammekaan.
 
Tiina K
8/28/2018 11:04:01 PM
Taikan hoidot ovat ihmeitä!!! Poikani yski ja yski, käytin 3:lla eri lääkärillä. Yskänlääkettä määrättiin, auttoi hieman, mutta alkoi aina uudestaan. Tämä joka kevät. Sanottiin että allergiaa. Pyysin hoitoa Taikalta; poika valitti huonoa ola ja lopulta oksensi hirveän määrän pelkkää limaa. Pelästyin toden teolla. Sen jälkeen ei ole yskinyt. Pojalla oli myös valkopälvi, lääkärit sanoi että tähän ei vaan auta mikään. Nyt kesän jälkeen iho täysin NORMAALI!!!! KIITOS TAIKA <3
 
Tiina
8/19/2018 11:48:27 PM
Todella positiivinen asiantuntija. Iloinen energisoiva ja sain vastaukset kysymyksiini
 
Kirsi
8/14/2018 11:12:04 AM
Taika on kuin paras ystävä, henkinen tuki ja turva elämän koukeroissa, luotettava ja ihana ihminen. Näkee asiat ja tilanteen hyvin, positiivinen, mutta realistinen näkökulma asioihin. Ehdottomasti soitan hänelle usein jatkossakin.
 
paula
8/6/2018 11:21:45 AM
Sain tänään paljon vahvistusta ja selvennystä omille ajatuksilleni . Sain tietää entisistä elämistäni, mutta tämä nykyinen nousi tärkeämpänä hänelle ja syystä☺ Taika sen tietää❤ enkä itkulta välttynyt , niin ihanasti hän minusta kertoi. Kiitos paljon. Tästä on hyvä jatkaa
 
Tiina
7/7/2018 7:25:34 AM
Olen soittanut Taikalle useasti. Pahan ihottuman hoitoon ja perheelleni. Lomamatkamme Taika pelasti kun poikamme sairastui kovaan kuumeeseen. Kun hoito alkoi, sanoi poikani että tuntuu kuin jokin pistäisi käteen ja sattuu paljon. Kohta helpotti ja poika nukahti. Kuin taikaiskusta kuume oli tiessään ja lomamme pelastui! Hevostani Taika on hoitanut myös ja hevoseni muuttui, kivut lähti ja hätäinen, pelkos hevonen on rohkeampi, tulee höristen luokseni ja turvallaan "hoitaa" minua. Taikasta on tullut minulle kaikkien ongelmien hoitaja, perheeni, eläimeni. Työasiatkin on muuttumassa. Kiitos, kiitos, kiitos <3
 
Eeva
7/5/2018 1:39:55 PM
Taikan hoidot ovat auttaneet minua eteenpäin elämässäni. Hoitojen kautta olen aina saanut apua ja tukea vaikeissa elämäntilanteissa. Taika on sydämellinen ja lämminhenkinen auttaja, selkeä sanainen ja todella empaattinen. Kaunis kiitos, että olet olemassa ihana Taika<3<3<3 Suosittelen lämpimästi.
 
aki vanha-viitakoski
7/5/2018 1:39:07 PM
kiitos taikalle
 
Jatta
7/3/2018 1:00:23 AM
Suosittelen lämmöllä Taikaa kaikille joilla on pikkasenkin vaikeuksia tai pitäisi saada varmistusta ja ratkaisuaja asioihin. Itse olen soittanut Taikalle jo muutaman kerran ja voin sanoa , että en olisi selvinnyt ilman hänen apuaan. Hän on erittäin lämmin ihminen, myötä elää ja vahvistaa, antaen paljon voimaa ja energiaa eteenpäin. Enkelit ovat läsnä ja mukana elämässä kuljettaen ja ohjaten turvaa antaen. Kiitos Taika olet valoni <3
 
Hellu
7/3/2018 12:59:58 AM
Ihana Taika, erittäin rakkaaksi minulle tullut. Valon säteeni ahdingoissa, turva satamani elämän myrskyissä, tien viittani sekasorrossa. Rakastan sinua aina!!
 
Savo/Karjalainen
7/3/2018 12:18:33 AM
Kiitos Taika ! Ihana tunne jäi keskustelustamme ja osasit hyvin nähdä minun asioihini ja antaa neuvoja tulevaan kiitos,kiitos,kiitos! Soitan toistekin jos tarvitsen apua.
 
Riina
4/23/2018 11:18:09 AM
Taika on nähnyt minulle asioita todella hyvin tähän hetkeen ja eteen päin sekä auttanut tuomaan hyvän mielen takaisin. Kiitos kiitos kiitos <3 <3 <3 Suosittelen lämmöllä.
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Taika
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite