Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Master

Taika

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Taika on intuitiivinen Tarot–tulkitsija, selvänäkijä ja kaukoenergiahoitaja. Hän on kansanparantaja sukua neljännessä polvessa. Verenperimä on savolais -karjalainen, ripaus lappalaistakin. Taikan kaukoenergia on hyvin voimakasta joten voit pyytää korjausta sairauksiin ja vaikka työpaikan huonoon ilmapiiriin. Hän voi hoitaa jopa edellisten elämien puolelta tulevia ongelmia ja poistaa kirouksia. Myös eläimet ovat Taikan sydäntä lähellä.  

Työkokemus (vuotta): 13
Kyvyt: Energianvälitys, Selvätuntoisuus, Empatia, Selvänäköisyys, Kanavointi, Kaukoparannus
Erikoisala: Ura/Työ, Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet, Raha/Talous, Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku, Lemmikit/eläimet
Välineet: Kortit, Kirousten poisto, Heiluri
Tyyli: Rehellinen
Kuvaus

Olen helposti lähestyttävä ja pyrin aina löytämään ratkaisun sinun tämän hetken tilanteeseen, liittyi se sitten esimerkiksi terveyteen, työhön, parisuhteeseen tai elämään yleensäkin. Olen itsekin kulkenut hyvin vaikeiden elämäntilanteiden läpi, joten se auttaa ymmärtämään elämän haasteita. Lisävoimaa on haettu voimapaikoilta, Brasilia 3 kertaa, Santoriini , Suomen lapista ja Usa/Santa Rosa . Kaukoparannus on minulle sydämen asia! Olen saanut hyvää palautetta, hoidoistani.

Tulkitsen intuitiolla Tarot-kortteja ja lenormandin mystisiä kortteja. Pääsemme nopeasti alkuun, kun sinulla on valmiina kysymykset asioistasi. Katsomme myös mitä sinulle halutaan sanoa näiden sinun kysymysten lisäksi. Avoin mieli auttaa ja on eduksi asioiden selvittelyssä. Ahdistuksessa ja suuressa hädässä haemme lohdutusta ja aukaisemme solmuja ja lukkoja.

Olen myös opiskellut lisäravinteista ja neuvon myös ylipainoon liittyvissä asioissa. Olemme saaneet hyviä tuloksia, esim. kilpirauhasen vajaatoimintaan liittyvissä asioissa, nk esim. ylipaino

Älä arastele soittaa, huomisessa asuu uusi alku ja elämän valo. Autan sinua sydämestäni pääsemään huolistasi ja löytämään uuden suunnan.

Soita minulle saman tien, niin olen avuksesi.

Suositukset
Minna Frilander
3/6/2019 11:20:21 AM
Ihana taika aivan loistava näkijä kiitos paljon ❤❤❤
 
Pekka
3/3/2019 8:24:07 PM
Soitin lauantaina 02.03.2019 klo noin 10:00 Taikalle, koska alaselkäni on ollut kauan jännityksessä. Taika teki minulle hoitoa selkääni noin 20 minuuttia tuntui hienoa lämpöä, joka myös auttoi. Alaselkä tuntuu nyt rennommalta ja liikkuminen on helpompaa. Taika sanoi jättävänsä hoidon päälle, kun puhelu päättyi. Minulle jäi hyvä mieli. Kiitos Taika paransit selkäni. Suositukseni Taikalle.
 
Maija
3/3/2019 8:23:43 PM
Todella hyvä hoitaja. Suosittelen lämpimästi.
 
Tuula
2/25/2019 12:53:01 AM
Kiiros hyvistä neuvoista, ryhdyn toteuttamaan niitä. Olit rauhallinen ja kiva kuunnella. Kiitos
 
Marita
2/19/2019 11:34:32 PM
Nyt en ihan ymmärrä miten voi koko elämän ajan halvaantuneina olleissa jalkaterissä hoidon aikana tuntua jotain kun normaalisti ei mitään. Niinpä vain tuntui erinäisiä tuntemuksia hoidon aikana. Energialla voi näköjään aikaansaada monenmoisia asioita mitkä tuntuvat mahdottomilta. Energiavarastot kaiketi täyttyivät siinä samalla kun jokapaikan särytkin hävisivät. Suuresti kiitoksia Taika.
 
Kiitollinen
2/15/2019 9:57:16 AM
Taika on tosi taitava parantaja. Hän hoiti minulta aikaisemmin pois rasvapatin hiusrajasta, patti hävisi kahdessa viikossa. Nyt soitin hänelle lumitöissä revähtäneestä nivusesta sekä kyljestä ja tätä kirjoittaessani nivus sekä kylki ovat ihanan lämpöisiä ja olo muutenkin rentoutunut. Kiitos Taika.
 
Jaana
2/15/2019 9:56:42 AM
Kiitos Taika, Autoit minua Ystävänpäivä aamuna ja siitä iso Kiitos. Vahvistit asioita ja annoit hyödyllisiä neuvoja suolisto ongelmiini. Oli niin helppo jutella, olit kuin sielunystäväni. Koiralleni saama kaukopatannuskin alkoi heti vaikuttamaan. Ei ontunut jalkaa niin pahasti. Kiitos lämpimästi.
 
Pekka
1/29/2019 10:55:53 PM
Kiitos sydämen pohjasta asti saamastani voinnin merkittävästä parantumisesta. Uskon vahvasti, että henkisyytesi ja perimmäinen tietoutesi yhdessä perinteisen terveydenhoidon kanssa tekivät mahdolliseksi saada konkreettisia, mitattavissa olevia tuloksia aikaan. Nythän lääketieteellisesti on todennettavissa nopeasti sairauteen liittyvää dataa ja tuloksellisuus on käytettävissä myös vastaavissa muissa tilanteissa. Henkinen, osaava tuki kuten Taikalla hallussaan on, voi peräti olla avainasemassa siinä, kun henkilöä voidaan vahvistaa ja positiivisuus saa lisää maata jalkojensa alle. Parantuminen on silloin ketju osaamisen ja toimien käytäntöön saattamisen välillä. Kiitos Taika osuudestasi.
 
Savo-Karjalainen
1/13/2019 6:42:55 PM
Taika auttoi minua jalkavaivassani . Jalkaterä oli turvoksissa ja ihan jäykkä nilkasta . Jo ensimmäisen puhelun aikana alkoi tapahtua paranemista ja turvotus laskea. Nyt kolmen hoitokerran jälkeen, nilkka ja jalkaterä näyttää ja tuntuu normaalilta . Olen myös nukkunut tosi hyvin, Kyllä suosittelen ottamaan yhteyttä Taikaan jos sinulla on kipuja ym.muuta vaivaa. Kiitos Taika !
 
Marika
1/10/2019 2:55:57 PM
Kiitos Taika parantavasta energiasta. Kuume ja flunssa häipyi saman tien ja toisella kertaa paha vatsakipu helpotti. Sinulla on todella vahva parantamisen taito. Lämmin kiitos ja suositus.
 
Tea
12/14/2018 11:26:34 PM
Kaunis, ihana Taika tuntee ja näkee todella hyvin elämääsi niinkuin hän teki minunkin kohdalla. Kun hän kertoo edellisestä elämästäsi, niin pystyt paremmin ymmärtämään miksi sinusta tuntuu siltä kun sinusta tuntuu elämässäsi ja miten edellinen elämä vaikuttaa nykyiseen elämääsi. Hän välittää myös aivan ihanaa parantavaa energiaa! Kiitos rakas Taika! Suosittelen häntä ehdottomasti!
 
Pekka Heikkilä
12/10/2018 7:29:00 PM
Olen elämässäni pariin otteeseen saanut kokea voimia, jotka korjaavat hauraan ihmisen takaisin eläviin kuuluvaksi. Vakavassa tilanteessa kauempana oleva voima, myyttiset tiedot / taidot parantaja Taikan kautta muutaman vuorokauden kuluessa teki kohdallani mahdolliseksi Onnen ja terveyden huikeat tuntemukset; tämä nyt ihan näiltä päiviltä. Kiitos Taika!
 
Marita
12/2/2018 9:52:56 PM
Taika, olipa ihana herätä aamulla ilman pahoinvointia ja vatsakipua. Keskustelimme pääsääntöisesti muista asioista, mutta näköjään kylkiäisenä tuli parantavaa energiaa myöskin mainitsemiini vaivoihin, joten erittäin suuri kiitos sinulle siitä mitä teit. Näet asiat tarkasti ja olet erittäin hyvä työssäsi. Kiitos ja ihanaa joulun odotusta sinulle.
 
Eija
11/20/2018 10:28:09 PM
Kiitos Taika<3 Todella ihana keskustella Hänen kanssaan, helppoa ja keskusteluista saa paljon apua ja voimia!!!! Suosittelen kovasti sydämellistä Taikaa<3
 
Nina
11/5/2018 9:36:15 AM
Ihanainen Taika! Kiitos avusta ja tulkinnasta
 
Anne
10/30/2018 9:24:53 AM
Kiitos Taika autoit minua,selvensi ja avarsi asioita.sain apua jatkaa ja katson eteenpäin valoisammin.soitan uudelleenkin.
 
Helena
10/11/2018 10:42:14 PM
Kiitos Taika parantavasta energiasta, jota annoit minulle. Kivut pysyivät pois muutaman päivän mutta palasivat taas. Oli kuitenkin helpottavaa tuntea miltä tuntuu kivuton olo. Suosittelen lämpimästi Taikan hoitoja ja keskusteluja kaikille. Hän on positiivinen, ystävällinen ja auttavainen ihminen. Kiitos Taika.
 
Nina
9/24/2018 11:29:33 AM
Taikalla on valtavat taidot ja voimat käytössään – niistä tulin tietoiseksi vasta, kun jokin aika sitten pyysin häneltä apua vuosien varrella asteittain hankaloituneeseen elämäntilanteeseeni. Tallaisen syvällisen ja perusteellisen korjauksen aikaansaaminen vaati mielestäni kunnollista investointia uuteen tulevaisuuteen, joten kyllä ehdottomasti kannatti kuvata tilannetta Taikalle minuutteja laskematta, sillä tulokset ovat olleet todella merkittäviä. Vilpittömästi suosittelen Taikaa ja kiitän häntä tässä vielä kerran itseni ja koko perheeni puolesta, sillä nyt lähestymässä oleva talvikin on jo täynnä valoa.
 
Kuutar
9/19/2018 9:44:56 AM
Halusin kiittää sinua Taika avustasi, kun avasit minulle vaikeaa ja monitahoista asiaa. Tilanne oli jatkunut pitkään vaikeana, asia ei oikein miltään puolelta katsottuna näyttänyt ratkeavan hyvin. Kumminkin siihen tuli yllätävä positiivinen muutos. Sellainen muutos jonka järki selitti, mutta sydän ei. Tämä suuri kysymys siis vaivasi, mitä oli tapahtunut ja miksi näin nyt on. Keskustelin asiasta Taikan kanssa ja kyllä löysin ja sain vastauksen häneltä juuri sen mitä tavallaan pelkäsin, mutta kuultuani sen myös häneltä helpotuin valtavasti. Asioita joita ei voi noin vain ulkopuolinen henkilö tietää Taika on mielestäni kyllä vahva näkijä. Minulle oli tärkeää löytää asiaan sydämen balanssi juuri siksi että pystyn käsittelemään asiaa oikein jatkossa, niin että järki ja sydän kulkee samaan suuntaan. Olen soittanut Taikalle aiemminkin, voin sanoa että hän pystyy auttamaan, kultaisella sydämellä. Suoraan ja rehellisesti. Ja tiedän että hän pystyy auttamaan ehkä enemmänkin mitä odotammekaan.
 
Tiina K
8/28/2018 11:04:01 PM
Taikan hoidot ovat ihmeitä!!! Poikani yski ja yski, käytin 3:lla eri lääkärillä. Yskänlääkettä määrättiin, auttoi hieman, mutta alkoi aina uudestaan. Tämä joka kevät. Sanottiin että allergiaa. Pyysin hoitoa Taikalta; poika valitti huonoa ola ja lopulta oksensi hirveän määrän pelkkää limaa. Pelästyin toden teolla. Sen jälkeen ei ole yskinyt. Pojalla oli myös valkopälvi, lääkärit sanoi että tähän ei vaan auta mikään. Nyt kesän jälkeen iho täysin NORMAALI!!!! KIITOS TAIKA <3
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Taika
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite