Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,56€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Master

Liina Tihane

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,56 €/min
 
 
Lisätietoja

Selvänäkijä, henkinen neuvonantaja, kanavoija. Korttien välityksellä Liina näkee menneisyyteen, nykyhetkeen sekä tulevaisuuteen liittyvät asiat ja rehellisellä tyylillään keskustelee niistä mielellään kanssasi.

Työkokemus (vuotta): 40
Kyvyt: Kanavointi, Selvänäköisyys, Energianvälitys
Erikoisala: Ura/Työ, Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet, Raha/Talous, Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku
Välineet: Kortit
Tyyli: Rehellinen
Kuvaus

Hei. Olen Liina, äidinkieleltään virolainen tulkitsija ja olen pienestä asti tiennyt ja nähnyt tulevia asioita etukäteen. Pystyn selvänäön ja korttien avulla kertomaan sinulle asioita elämästäsi, niin menneen, nykyhetken kun tulevankin. Jos tunnet, että tarvitset opastusta ja selkeyttä elämääsi, autan sinua mielelläni. Minun ei tarvitse tietää sinusta tai mieltäsi askarruttavista asioista etukäteen, koska nämä tiedot välittyvät minulle korttien avulla.

Tulkinnat myös viroksi ja venäjäksi! 

Suositukset
Maija
3/19/2018 10:31:17 AM
Liina on viisas, syvähenkinen näkijä, joka tietää asiat todella tarkkaan etukäteen. Suosittelen lämpimästi.
 
Merja
3/15/2018 3:16:34 PM
Kiitos Liinalle. Olet lämminhenkinen ja postiviivinen ihminen. Näit myös tilanteeni loistavasti ja kerroit aivan oikein mitä tuleman pitää. Kerrot selkeästi ilman jaarituksia näkemäsi. Minulle jäi keskustelustamme toivo ja usko tulevaan.
 
Oodi
11/27/2017 9:29:20 AM
Kiitos selkeän voimaannuttavasta, ymmärrystä avartavasta tulkinnasta. Muutama minuutti selkeytti luottamustani elämän tarkoituksenmukaisuuteen. Rakastan.
 
Riikka
10/31/2017 1:57:52 PM
Lämmin, iloinen, räiskyvä, ihana Liina. <3 Kiitos selkeästä tulkinnastasi, sain paljon apua. =)
 
Sari
3/30/2017 8:10:11 AM
Liinan kertoessa menneestäni sekä nykyhetken tilanteestani sai kyllä kylmät väreet kulkemaan lävitseni. Kuvaukset henkilöistä ja asioista jotka sillä hetkellä olivat ajankohtaisia osuivat ihan kohdalleen. Sain häneltä opastusta ja rohkaisua kuinka voisin edetä, ja tosiasiaa myös siitä kuinka omat tekemiseni tai tekemättä jättämiseni tulisivat lopputulokseen vaikuttamaan. Tuosta ensimmäisestä keskustelusta on aikaa vuosi. Siitä alkoi matka joka on auttanut minua näkemään sekä itseni että elämääni ja siihen vaikuttavat tilanteet ja ihmiset ihan eri tavoin kuin koskaan aiemmin. Kiitos Liina olet ihastuttava, lämmin ja rehellinen opastaja!
 
Tuula Sundell
3/14/2017 10:06:03 PM
Liina kertoi niin osuvasti menneisyyteni ja nykyhetkeni,että jäin pitkäksi ajaksi kiinni asioihin ja kävin niitä vielä itsekseni läpi.Todella hyvin kuvaavasti ja selkeästi kertoi asiat,sai minut ihan liikuttumaan.Hän näki todella hyvin ja yksityiskohtaisestikin erilaiset tapahtumat ja ajanjaksot elämäni varrella. Tulevaisuudenkin näki siten,miten oma intuitiokin on minua ohjannut eli luotan täysin siihen,että valitsemani polku on oikea Sanon suoraan,että tämän naisen kanssa käymäni keskustelu oli ravisuttavan ihana kokemus,suosittelen ehdottomasti ja takuulla soitan hänelle uudelleen,jos tarvetta ilmenee. Hän antoi mulle valtavasti energiaa kannustamalla ja kertomalla,että olen ansainnut kaiken elämääni virtaavan hyvän,sillä menneisyyteni onkin ollut kaikkea muuta kuin hyvää. Sydämellinen kiitos sinulle,Liina! Nyt voin edetä laulellen ja tanssahdellen,tuli kevyt,ihana,toiveikas olo!
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Liina Tihane
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite