Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Master

Carin Bremer

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Selvänäkijä, rentoutus- ja regressioterapeutti. Carin Bremer auttaa sinua 20 vuoden kokemuksella löytämään tasapainon elämän myllerryksien keskellä. Hän tulkitsee intuitiivisesti kortteja ja lukee energioita.

Työkokemus (vuotta): 25
Kyvyt: Selvänäköisyys, Energianvälitys, Empatia, Kaukoparannus, Kanavointi
Erikoisala: Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet, Ura/Työ
Välineet: Kortit, Chakrat
Tyyli: Rehellinen
Kuvaus
Hei,
 
Olen Carin Bremer. Selvänäkijä, henkiparantaja, Tarot-kortti tulkitsija ja energian
välittäjä. Koulutukseltani olen rentoutusterapeutti ja regressioterapeutti.
22 vuoden kokemuksella kanavoin sinulle rakkaudellista, positiivista ja parantavaa energiaa. Avaan tukoksia kehossasi ja annan henkiparannusta. Selvänäöllä katson sinun menneeseen, nykyisyyteen ja tulevaisuuteen. Katson terveyteen, ihmissuhteisiin, rakkausasioihin ja talouteen. Autan sinua löytämään vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin ja poistamaan esteitä tieltäsi elämän myllerryksien keskellä. Tulkitsen intuitiivisesti Tarot-kortteja ja luen energioitasi. Käytän intuitiivisesti myös Native Spirit kortteja ja Medicine Cards voimaeläimet kortteja.
 
Monivuotisen suomalaisen koulutuksen lisäksi olen opiskellut Yhdysvalloissa
Reikiä, healingia ja shamanismia. Eräs merkittävä opettajani on parantaja Denise Linn ja hänen tapansa auttaa. Yhdysvalloissa perehdyin Denis Linnin opissa amerikan intiaanien shamanismiin ja parantamiseen. Kävin mm. 3 vrk:n Vision Questilla, eli näkyjen hakumatkalla. Puhdistauduin Sweat Lodgessa, eli intiaanien hikimajassa, elementeissä; maa, ilma, vesi ja tuli. Tein matkallani henkilökohtaisen shamaanirummun, mitä käytän parantamiseen, energioiden avaamiseen ja matkoilla sisimpään.
 
Olen aina ollut erittäin mediaalinen, aistinut herkästi, nähnyt energioita ja asioita
ympärilläni. Piilottelin herkkyyttäni ja yritin painaa sitä vahvan kuoren alle, kunnes ymmärsin, että herkkyyteni onkin voimani ja lahja. Tieni terapeutiksi ja auttajaksi kulki oman elämäni isojen menetyksien ja vaikeuksien ymmärtämisen ja anteeksiannon kautta.
Ymmärrän, että rankkojen kokemusteni kautta olen oppinut olennaisia seikkoja
terveydestä, sairaudesta, selviämisestä ja parantumisesta. Tiedän, että kaikesta
voi selvitä ja kaikella on tarkoituksensa. Vapauduin elämäni menneisyyden
tapahtumista omaan elämääni, voimaani ja iloon.
 
Elämänoppini on ollut anteeksianto. Anteeksiannon kautta tapahtuva
vapautuminen ja energian avautuminen ovat tuoneet minut tähän päivään. Kaikki
kokemani on ollut tarpeen ollakseni tässä ja nyt. Kaikesta olen kiitollinen. Kaikkea kokemaani ja oppimaani käytän auttaessani sinua. Olen luonteeltani rehellinen, voimaannuttava ja empaattinen auttaja. Henkinen ja mediaalinen elämäntapa on ollut elämäni punainen lanka jo yli 25 vuotta.
 
Autan sinua rakkaudella ja ymmärryksellä.
Ota rohkeasti yhteyttä. Soita minulle. Alanumeroni on 450.
 
Rakkaudella Carin
Suositukset
Anita
3/19/2020 11:56:53 AM
Kiitos Carin Bremer!❤️ Puhdistit minun sakran ja sain sinulta apua minun vaivoihin. Sinä olet sydämellinen ihminen ja enkeli. Suosittelen kaikille.kiitos paljon!
 
Aune
3/5/2020 7:30:17 PM
Suuret kiitokset Carin avusta tiesit hyvin tilanteeni. Olet tietäjä sain vastaukset kysymyksiini. Paljon voimia ja enkeleitä työhösi teet arvokasta työtä
 
Anne Juponaho
3/3/2020 1:24:29 PM
Kiitos Carin kodin puhdistuksesta ja neuvoista joilla voin itse tehda puhdistuksen. Kuuntelin 3.3.02 juontosi ja omien ajatusten perkaaminen ja positiivisten ajatusten lisaaminen ❤! Yksi keskustelu "hyvasta naimakaupasta" oli suoraan entisesta elamastani. Olen oppinut rakastamaan itseani ja lahettamaan Iloa, Valoa ja Rakkautta niillekin joilta saan lokaa niskaan. Kiitos teille astraltvlaisille olette antaneet paljon rakkaudellisia ohjeita!!
 
ninni
3/3/2020 1:23:54 PM
KIITOS CARIN, aamun lähetyksestä, sinulta tuli taas niin luotettavaa, varmaa tulkintaa. Olette LAURAN, kansa hyvä tiimipari. Kaksi vahvaa selkeää jalat maassa olevaa kauris tulkitsijaa.
 
Ilkka Mikael
2/20/2020 11:49:23 AM
Jotkut asiat historiassa vetävät puoleensa muita enemmän, eivätkä tunnu haalistuvan edes vanhetessa. Ihmettelee, mikseivät ne tunnu muita niin kiinnostavan. Kunnes asiat avautuvat ja selitys löytyy. Avain oman itsensä tuntemiseen. Kiitos Carin.
 
lounatuuli
2/19/2020 4:13:02 PM
Kiitos Carin, olet vahva, lämminhenkinen, selkeä tulkitsija, ja aamun rentoutus harjoutus toimi, ja ne on haluttuja.
 
aito elämä.
2/7/2020 8:50:12 AM
Kiitos Carin olipa ihana lähetys, puhuit niin jterveellä järjellä,ja samalla tunteella. Soittajia oli mielenkiintoista kuunnella, etenkin miehet, nyt aamulla. Henkisyys on parasta, se avaa ihmiset rohkeuteen, olla aitoja.
 
Paula
1/15/2020 10:27:01 AM
Kiitokset sinulle voimaannuttavasta tulkinnasta. Hyvää kevättä.
 
Merja Ylä-Sankila
1/8/2020 9:52:08 PM
Kiitos aamun TV Ohjelmasta! Olet niin hyvä puhuja. Aiheet mielenkiintoisia ja neuvoa antavia. Olet IHANA
 
Heli Koikkalainen
1/4/2020 12:35:57 PM
Kiitos kun puhuit 27.12.19 "vahvasta ihmisestä" ja toit näin tosi tärkeän asian esiin.
 
Helena
1/4/2020 12:35:27 PM
Kiitos Carin sydämeni kohtaamisesta, energisoivasta ja vahvistavasta keskustelusta! <3
 
Ritva Virtanen
12/10/2019 5:28:23 PM
Kiitos upeasta ennustuksestasi Carin! Puhuimme pitkän puhelun ja sainkin hyvin apua ja varmuutta raha-asioihini. On mukavaa, kun tulevaisuus on turvattu. Olet erinomainen ennustaja ja upea ihminen. Tuot valoa ihmisten aamuihin. Katsellessani ennutuksiasi aamuisin, saan hyvän startin päivään ja jaksan hyvin. Tyylisi on tosiaankin REHELLINEN!!! Kaikkea hyvää sinulle Carin!
 
Eila Angervo
11/28/2019 4:36:55 PM
kiitos tämän aamu rummutuksesta,pyysin apua sairaan ystäväni tilanteeseen jase tuli 2 tunnin sisällä.Olen aina television äärellä kun olet siellä,kiitos myös kun olen sinulle soittanut olen saanut vahvistuksen. lämmöllä Eila
 
Hilkka
11/1/2019 12:47:07 PM
Kiitos tämänpiväisestä tulkinnasta.On helppo kuunnella ja ymmärtää tarkoituksia mihin pyrit.Miellyttävä ja paljon kokenut ja paljon opiskellut Carin,KIITOS.Hilkka
 
riitta
9/17/2019 12:05:09 AM
olet todella ihana ennustaja,olet hyvin tärkeä minulle seuraan mielläni sinun televisio lähetyksiä...:) kerrotko vähän mitä kaikkia tulkinoja teet..??
 
Sirpa Löfgren
9/11/2019 11:14:04 PM
Kiitos Carin, toit mielenrauhan ja annoit hyvän energian tulla ja huono poistui. Olet lämmin ja sydämellinen sanoissasi ja auttamistyössäsi. Kiitos, kiitos, kiitos. Sirpa
 
Hanna
9/9/2019 1:30:04 PM
Kiitos Carin!
 
Margit Kajander
9/6/2019 8:37:21 AM
Carin Bremer auttaa ihmisiä valon, ilon ja herkkyyden kautta. Hän auttoi minua puhdistamalla energiakehoani ja selvensi monia asioita minun ja tyttäreni elämässä. Kiitos sinulle Carin❤️ Teet työtäsi nöyryydellä, puhtaalla sydämellä ja kokemuksella. Lähetän vielä toisen lämpimän halauksen. Lämpimin ajatuksin Margit
 
Riitta Kähkönen
8/24/2019 9:28:58 AM
Kiitoksia paljon ohjeistasi Carin! Ilman niitä en olisi saanut asuntoa kaupan. Olet paras TV-LKV ikinä. Suosittelen kaikille, joilla on vaikeuksia asuntokaupan. kanssa!!! Riitta K.
 
Kirsti Liimatainen
8/19/2019 10:03:27 AM
Hei Carin! Olet ihanan suora ja maailman REHELLISIN ihminen. Maailma kaipaa lisää kaltaisiasi! Suosittelen. Kirsti L.
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Carin Bremer
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite