Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Master

Carin Bremer

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Selvänäkijä, rentoutus- ja regressioterapeutti. Carin Bremer auttaa sinua 20 vuoden kokemuksella löytämään tasapainon elämän myllerryksien keskellä. Hän tulkitsee intuitiivisesti kortteja ja lukee energioita.

Työkokemus (vuotta): 24
Kyvyt: Selvänäköisyys, Energianvälitys, Empatia, Kaukoparannus, Kanavointi
Erikoisala: Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet, Ura/Työ
Välineet: Kortit, Chakrat
Tyyli: Rehellinen
Kuvaus
Hei,
 
Olen Carin Bremer. Selvänäkijä, henkiparantaja, Tarot-kortti tulkitsija ja energian
välittäjä. Koulutukseltani olen rentoutusterapeutti ja regressioterapeutti.
22 vuoden kokemuksella kanavoin sinulle rakkaudellista, positiivista ja parantavaa energiaa. Avaan tukoksia kehossasi ja annan henkiparannusta. Selvänäöllä katson sinun menneeseen, nykyisyyteen ja tulevaisuuteen. Katson terveyteen, ihmissuhteisiin, rakkausasioihin ja talouteen. Autan sinua löytämään vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin ja poistamaan esteitä tieltäsi elämän myllerryksien keskellä. Tulkitsen intuitiivisesti Tarot-kortteja ja luen energioitasi. Käytän intuitiivisesti myös Native Spirit kortteja ja Medicine Cards voimaeläimet kortteja.
 
Monivuotisen suomalaisen koulutuksen lisäksi olen opiskellut Yhdysvalloissa
Reikiä, healingia ja shamanismia. Eräs merkittävä opettajani on parantaja Denise Linn ja hänen tapansa auttaa. Yhdysvalloissa perehdyin Denis Linnin opissa amerikan intiaanien shamanismiin ja parantamiseen. Kävin mm. 3 vrk:n Vision Questilla, eli näkyjen hakumatkalla. Puhdistauduin Sweat Lodgessa, eli intiaanien hikimajassa, elementeissä; maa, ilma, vesi ja tuli. Tein matkallani henkilökohtaisen shamaanirummun, mitä käytän parantamiseen, energioiden avaamiseen ja matkoilla sisimpään.
 
Olen aina ollut erittäin mediaalinen, aistinut herkästi, nähnyt energioita ja asioita
ympärilläni. Piilottelin herkkyyttäni ja yritin painaa sitä vahvan kuoren alle, kunnes ymmärsin, että herkkyyteni onkin voimani ja lahja. Tieni terapeutiksi ja auttajaksi kulki oman elämäni isojen menetyksien ja vaikeuksien ymmärtämisen ja anteeksiannon kautta.
Ymmärrän, että rankkojen kokemusteni kautta olen oppinut olennaisia seikkoja
terveydestä, sairaudesta, selviämisestä ja parantumisesta. Tiedän, että kaikesta
voi selvitä ja kaikella on tarkoituksensa. Vapauduin elämäni menneisyyden
tapahtumista omaan elämääni, voimaani ja iloon.
 
Elämänoppini on ollut anteeksianto. Anteeksiannon kautta tapahtuva
vapautuminen ja energian avautuminen ovat tuoneet minut tähän päivään. Kaikki
kokemani on ollut tarpeen ollakseni tässä ja nyt. Kaikesta olen kiitollinen. Kaikkea kokemaani ja oppimaani käytän auttaessani sinua. Olen luonteeltani rehellinen, voimaannuttava ja empaattinen auttaja. Henkinen ja mediaalinen elämäntapa on ollut elämäni punainen lanka jo yli 25 vuotta.
 
Autan sinua rakkaudella ja ymmärryksellä.
Ota rohkeasti yhteyttä. Soita minulle. Alanumeroni on 450.
 
Rakkaudella Carin
Suositukset
Pinkku
6/5/2019 10:16:09 PM
OLET IHAN SUPER KATSON AINA ,KUN OLET PAIKALLA!!
 
Hilkka Komulainen
4/1/2019 10:17:46 AM
Kiitos Carin! Olet aivan loistava! Yksi parhaista! Sain sinulta just sen avun ja tiedon, jota tarvitsin. Sisälläni oleva pelko poistui ja keho toimii nyt niinkuin pitää. Rakkautta ja valoa sinulle Caarin! Teet arvokasta työtä! KIITOS! KIITOS! JA KIITOS! P.S Suosittelen lämpimästi kaikille, jotka apua tarvitsee!
 
Elviira
2/6/2019 10:07:04 PM
Moikka! :) Puhelu loppui harmillisesti kesken mutta sain olennaiset asiat selville sekä vahvistusta mihinkä suuntaan minun pitää elämässäni lähteä! Suuret kiitokset sinulle siitä, oli kyllä niin rohkaisevaa ja silmiä avaavaa katsoa mitä kortit kertovat :) Puhelun jälkeen tuli sisäinen varmuus että juuri näin minun pitää tehdä. Jätän pelon pois ja lähden rohkeasti uutta kohti. Nyt vain luotan itseeni ja siihen että siivet kantaa :) Sinulle toivon oikein hyvää kevään odotusta, kiitokset vielä tulkinnoista sekä sanoistasi ja soitan kyllä jatkossakin jos jotain tulee mielen päälle! Lämpimät suosittelut ainakin minulta :)
 
Anna
1/24/2019 10:01:59 PM
Carin on rehellinen ja aito.Puhelujen välissä kertoo todella mielenkiintoisesti eri aiheista elämässä. Hauska ja osaa kannustaa hyvin ja on positiivinen. Negatiiviset esille tulevat asiat osaa kertoa empaattisesti. Osasi tulkita täysin oikein tilanteeni.Suositten ehdottomasti häntä.
 
Mehiläiskunigatar
12/10/2018 7:29:14 PM
Hei Karin Kiitos tulkinnastasi. Osuit tosi oikeaan monessa asiassa. Olet ihana valontuoja. Rakkaudentäyteistä Joulun aikaa.
 
Liisa
12/7/2018 11:04:27 PM
Hei Carin! Kyllä minä sitten ihailen sinua, mahtava ulosanti, varmuus, tiedät mitä olet, autat ja jaat paljon tietoa, olisimpa minäkin edes puolet sinusta. Hyvää Itsenäisyyspäivää ja rauhallista Joulunaikaa ja Sinulle ja läheisillesi. Terveisin Liisa
 
Marita
11/5/2018 9:39:38 AM
Erittäin tarkkaa, selkeää tulkintaa. Kiitos Carin tilanteen selkeyttämisestä. Suosittelen lämpimästi.
 
kirsti Fröjd
10/30/2018 9:23:21 AM
Ihana ihminen,oli kiva jutella hänen kanssaan .
 
Helena
10/11/2018 10:41:38 PM
Kiitos Carin polveni hoidosta. Se on kyllä vieläkin kipeä mutta parantava energia, jota välitit tuntui todella hyvältä. Tulkinta oli erittäin selventävää ja rehellistä. Suosittelen Carinin asiantuntemusta kaikille, joilla on ongelmia terveyden kanssa tai jos haluat selkeyttä elämääsi. Kiitos Carin.
 
Riitta
8/6/2018 11:21:03 AM
Carin puhuu taas todella hyvää asiaa itsetunnosta, kiitos! T. Riitta
 
maire
7/23/2018 10:03:37 AM
carin on paras ihminen astral tv-ssa.sydämmellinen,hauska jne....en ole itse soittanut hänelle,mutta katson aamuisin ohjelmaa aina, kun carin on siellä.olen nauranut ja itkennut samalla. toivon hänelle aurinkoa ja iloa jokaisen päivää!!!! t.maire
 
Susa
7/7/2018 7:26:56 AM
Carin tiesi yksityiskohtaisesti mitä tuleman pitää rakkausrintamalla.En olisi ikinä uskonut mutta kaikki kävi toteen.
 
Tuula
7/2/2018 4:58:04 PM
Puheluni päättyi ja en kerinnyt kiittä Cariania, joten KIITOS PALJON avustasi<3 <3 <3. Tiesit aivan uskomattoman hyvin tilanteeni.
 
Hilkka
5/7/2018 12:46:54 PM
♥️ CARIN, soitin sinulle ja kerroit täydellisesti nykyisen tilanteeni rehellisesti. Ja seuraavana päivänä alkoi tapahtua kaikessa sovussa: kirjoitettiin avioeropaperit, auto meni myyntiin, toinen jäi miehelle, velat kuittaantuivat, asunto jäi minulle ja kaikki tämä sulassa sovussa. Aurinko alkoi paistamaan tähän risukasaan, kuten Carin lupasitkin. Uskomatonta, mutta totta. Kiitos! ♥️♥️Enkeleitä sinulle.
 
Riitta
5/5/2018 10:16:32 PM
Tänään jouduin miettimään oman koiran eutanasiaa, kun Carin yht. äkkiä otti saman asian puheeksi ohjelmassa. Sitten itkimme molemmat, minä myös ruudun tällä puolella. Kiitos Carin viisaista ja empaattisista sanoistasi ❤
 
Liisa
4/27/2018 10:54:20 AM
Olet mahtava esiintyjä, itsevarma, aito, tiedät mistä puhut ja tosi mukavan tuntuinen. Odotan aina innolla ohjelmaa, kun olet televisiossa. Tsemppiä ja hyvää kevättä!
 
Marketta Horelli
4/23/2018 11:17:47 AM
Soiten Carinille, sain avun, tämä auttaa minua ja perhettäni jatkamaan polkuani turvallisin mielin ja kiitollisena. lämmin kiitos Marketta
 
TARjA
4/3/2018 9:35:36 AM
Paras näkijä tähän mennessä. Kertoo rehellisesti kaiken .empaattinen ja lämmin ihminen suosittelen ei jaarittele turhia❤❤❤
 
Touho Toope
3/28/2018 8:35:08 PM
Ällistyin. Miten VOI tietää, mutta tiesi. Ihana.. ei turhaan pitkittänyt jorinoillaan puhelua. Kertoi sen mihin vastaukset halusin ja that's it. Kiitos Carin ❤
 
Christina
3/21/2018 12:06:32 AM
Minä olen kysynyt Carin Bremeriltä neuvoa muutaman kerran ja joka kerta hän on tiennyt tasan tarkasti mitä minulla on meneillään sillä hetkellä! Hän on ystävällinen, lämmin ja hauska suosittelen lämpimästi!
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Carin Bremer
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite