Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Spiritualismi

Kehitä ongelmanratkaisutaitojasi ajattelemalla kuten selvännäkijä

Hei sinä, kaunis sielu, Tahtoisitko selvittää ongelmasi nopeammin ja luovammin? Se on mahdollista seuraavien vinkkien avulla.

Kun me ihmisenä koemme jotakin, tulkitsemme sitä tilanteen synnyttämän tunteen perusteella. Tunne voi olla joko hyvä tai huono. Näin me lokeroimme asioita ja lisäämme niihin vielä tunnelatauksen, joka usein perustuu johonkin aikaisemmin kokemaamme, tai muiden ihmisten mielipiteisiin. Nämä tunteet määrittelevät tapahtuman positiiviseksi tai negatiiviseksi, sekä myös asian lopputulemasta. Mutta todellisuudessa, elämässämme esiintyvät asiat ja tapahtumat ovat täysin johdettu omasta näkökulmastamme. Toisin sanoen, asiat näyttäytyvät juuri sellaisina, millaisia me itse olemme ja millä tavalla maailman koemme! 

Ajattele kuin selvännäkijä

Hyvä selvännäkijä pystyy näyttämään sinulle asioita moniulotteisemmin, jotta sinä voit nähdä ongelmasi uudesta näkökulmasta. Selvännäkijä näkee tämän hetken lisäksi asiat paljon laajemmassa perspektiivissä.

Meidän tulee muistaa, että kaikki kokemukset ovat neutraaleja ja merkityksettömiä siihen asti, kunnes tulkitsemme elämässämme tapahtuvia asioita ajatustemme ja tunteidemme avulla, antaen niille merkityksen. Ajatukset muokkaavat todellisuuttamme. Sinulla voi olla esimerkiksi vahvoja henkisiä uskomuksia. Nämä uskomukset sisältyvät maailmankaikkeuteen, joka vastaa sinun ajatuksiisi ja lähettää sinulle jatkuvasti synkronisiteettejä ja muita merkkejä johdatukseksesi elämänpolullasi. Saatat nähdä yhteensattumia ajatustesi kanssa joka puolella!

Ne, joilla ei ole samanlaisia uskomuksia, eivät näe mitään sellaista, mikä tukisi tällaista ajatusmallia. Elämänkatsomus määrittyy tulkitsijan perusteella. Tämä näkyy esimerkiksi liiketaloudessa.

20 vuotta sitten IBM pani merkille, ettei kukaan käyttänyt tietokonetta. He olettivat tämän perusteella, ettei tietokoneille ole kysyntää markkinoilla. Koulunsa kesken jättäneet Steve Jobs ja Bill Gates näkivät tässä ainoastaan mahdollisuuden. Luomme siis oman todellisuutemme valitsemalla tavan, jolla tulkitsemme kokemaamme, ja voimme muuttaa tuota tapaa, milloin tahansa!

Joskus toisesta näkökulmasta katsominen osoittautuu vaikeaksi, varsinkin jos elämme haastavaa aikaa. On helpompaa vain antaa asioiden olla, kuin yrittää muuttaa tulkintatapaa kriisin keskellä. Näkökulmamme voi olla kuitenkin täysin vääristynyt.

Fyysikko Richard Feynman, joka tunnetaan kvanttifysiikan isänä, keksi uusia ajattelutapoja ongelmatilanteisiin, joissa oli jäänyt jumiin. Feynman ajatteli, että hänen neroutensa salaisuus on hänen kykynsä ajatella vanhojen ajatusmallien ulkopuolelta. Hänen mielensä oli niin vapaa, että kun kohtasi ongelman, hän tarkasteli sitä niin monesta eri näkökulmasta, kunnes löysi tavan, joka ruokki hänen mielikuvitustaan. Neroutta on sellaisen uuden näkökulman oivaltaminen, jota et ole aiemmin ymmärtänyt.

Joten, jos kohtaat jonkin ongelman, katso sitä eri perspektiivistä.

Astu jonkun toisen kenkiin. Mitä Dalai Lama ja Lady Gaga ajattelisivat tästä tilanteesta? Yritä kuvitella, miten he näkisivät asian. Muuttamalla näkökulmaasi ajattelet asioita eri tavalla. Piirrä kuva ongelmasta, tai tee siitä malli, jolla tuot sen esiin. Mene kävelylle ja etsi jotakin, mikä on rinnastettavissa ongelmaasi (synkronisiteetti!). Yritä löytää yhteys näkemäsi ja ongelmasi välillä. Kysy ystävältä, vanhalta tai nuorelta sukulaiselta ja jopa tuntemattomilta, miten he näkevät ongelman. Kun näemme jotakin toisen ihmisen näkökulmasta, se näyttää erilaiselta, eikö vain? Entäpä jos tilanteesi olisi ihminen? Miltä se näyttäisi? Mitä se kertoisi sinulle?

Olemme kaikki ainutlaatuisen lahjakkaita ja luovia, tiedostamme sen tai emme. Ei pidä unohtaa, että kun muutat tapaasi ajatella asioita, myös ajattelemasi asiat muuttuvat!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Adele
Alanumero:
 
Hannele
Alanumero:
 
Johanna Karpov
Alanumero:
 
Saija Ranttila
Alanumero:
 
Riina Alén
Alanumero:
 
Niitta
Alanumero: