Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Spiritualismi

Sisäinen siivouspäivä- uhriudesta vapauteen

Miksi aina minä joudun ottamaan ikävät asiat esille? Miksi minä saan kaikki haukut päälleni? Miksi aina minä joudun tekemään toistenkin työt? Miksi kukaan ei koskaan kysy tarvitsenko minä apua?

Ollaanko me ihmiset täällä palvelemassa toisia, vai itseämme? Tuohon kysymykseen voisi vastata, että kyllä olemme, molempia. Toisia palvelemalla opimme palvelemaan itseämme, avaudumme vastavuoroisuuteen, joka on palkitsevaa, voimaannuttavaa ja luovuutta lisäävää. 

Palveleminen on parhaimmillaan läsnäoloa, omasta tilasta toimimista, ajatusten, tunteiden ja tekojen rehellistä ilmaisua. Oppiakseen palvelemaan muita on opeteltava olemaan rehellinen itselleen, omille tarpeilleen, toiveilleen ja unelmilleen.

toiveilleen ja unelmilleen


Mitä minä tahdon itselleni annan sen ensin toiselle? Onkohan tuo lause ihan järkevä? Siihen sisältyy luopumisen tuskaa, irtipäästämistä, epäilyä, itsekkyyttä, epäitsekkyyttä, marttyyriyttä, uhriutta, pyyteettömyyttä, hulluutta, rakkautta, menettämisen pelkoa, aitoa välittämistä ja muita tunteita ja ajatuksia.  Mitä tuo lause Sinussa herättää? Toiselle antaminen voi olla hymy, aikaa, kosketus, jokin tavara, rahaa, jonkin taidon opettaminen, mitä tahansa, jota antaja halajaa itselleen. Antamalla aktivoituu vastaanottamaan, jolloin hyvä koituu runsautena myös omalle kohdalle. Antautumalla itselleen vapautuu uhriuden orjuudesta ja toiselle tekeminen onkin itselle tekemistä, joka palvelee sekä antajaa, että vastaanottajaa. Antautumalla itselleen luottaa omiin vaistoihinsa, aisteihinsa ja intuitioon, jotka ohjaavat palvelemaan omia voimavaroja kuunnellen ja myös vastaanottamaan itselle oikeita asioita. Itselle antautuminen on rakkautta itseä kohtaan, joka on edellytys pyyteettömään rakkauteen, jossa itsensä ja muiden hyväksyminen mahdollistuu.

Miksi tuntuu siltä, että annan enemmän kuin saan? Oletko miettinyt, että vastaanottajalle voi riittää vähempikin, voisiko minulle riittää vähempi?

voisiko minulle riittää vähempi


Miksi kukaan ei kysy tarvitsenko minä apua? Olenko pyytänyt apua, osaanko ottaa sitä vastaan, hyväksynkö avun? Ei ole häpeä pyytää apua, vaan se on vastavuoroisuuden edellytys. Apua pyytämällä auttaa myös toista antamaan apua. Ei tarvitse osata tehdä kaikkea, elämme oppiaksemme löytämään tehtävän, joka palvelee itseämme ja muita. Mitä vahvemmin on läsnä, sitä vähempi riittää, olipa kyse rahankäytöstä, ravinnosta, matkailusta, koulutuksesta, ihmissuhteista, mistä tahansa elämän osa-alueesta. Läsnäolo vahvistuu esim. kosketuksella, jolla saa yhteyden omaan kehoonsa, luonnossa liikkumisella, ympäristön tarkkailulla, hiljaisuudella, hengittämiseen keskittymisellä. Kaikki tekeminen ja oleminen, jossa tunnemme vapautta tai lisää vapauden tunnetta, on läsnäolevaa ja uutta luovaa. Luovuus on uhriuden vastakohta.

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Hannele
Alanumero:
 
Johanna Karpov
Alanumero:
 
Saija Ranttila
Alanumero:
 
Riina Alén
Alanumero:
 
Niitta
Alanumero:
 
Taika
Alanumero: