Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Spiritualismi

Universuminen suunnitelma

Kuinka paljon huolehdit tulevaisuudestasi? Oletko koskaan ajatellut, mitä huolehtiminen oikeastaan tarkoittaa?

Sairaudet, rahatilanne tai parisuhdeongelmat tuntuvat vaivaavan meitä lähes jokaisena päivänä. Emme osaa elää vapautuneesti. Mitä tämä kertoo meistä? 

Vastaus on yksinkertainen: olet korottanut itsesi universumin asemaan, jolloin vaadit itseltäsi kykyjä, joita sinulla ei ole, ja alitajuinen ymmärrys omasta pienuudestasi vaikuttaa asioiden kulkuun, saa sinut ahdistuneeksi. Mitä enemmän huolestut, sitä ahdistuneemmaksi tulet.

Mitä enemmän huolestut, sitä ahdistuneemmaksi tulet

Mitä sinun sitten tulisi tehdä? Vastaus kysymykseesi on; anna asioiden kulkea omalla painollaan.

Sinun tehtäväksesi ei ole annettu elämänpolun säätäminen vaan sen kulkeminen. Sinun tulee vastaanottaa luottavaisena ja tyynenä ne asiat, jotka vuoronperään kohtaat polullasi. Jos eksyt polultasi, älä huoli, sillä sinut palautetaan takaisin omalle polullesi. Universumi ohjaa sinut joko hellästi tai hieman kovakouraisemmin, jos olet itsepäisesti universumin tahtoa vastaan.

Saat itse päättää, millaisen elämän itsellesi luot: hyväksytkö vai hylkäätkö universumin opetukset? Edellinen vaihtoehto tarkoittaa tasapainoista ja hyväksyvää elämänotetta, jälkimmäinen jatkuvaa taistelua, katkeruutta ja luopumista.

Saadaksesi tietää, mitä universumi haluaa juuri nyt sinulle opettaa, näkyy tarkasti henkilökohtaisesta astrologisesta kartastasi.

Soita minulle, osaan tulkita universumin tahtoa astrologisen kartan pohjalta ja auttaa sinua löytämään ratkaisut tämän hetken ongelmiin.

 

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Hannele
Alanumero:
 
Taika
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Elli Roth
Alanumero:
 
Sirpa
Alanumero:
 
Raili
Alanumero: