Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,56€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Master

Inkeri

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,56 €/min
 
 
Lisätietoja

Intuitiivinen tarot- ja enkelioraakkelikorttien tulkitsija. Voimaannuttava energiahoitaja. Feng shui- ja vetovoimanlakikonsultti. Inkeri katsoo elämäntilannettasi kokonaisvaltaisesti, auttaa ja kuuntelee empaattisesti. Hän puhdistaa sinun ja kotisi energioita, sekä löytää ratkaisuja elämäsi kiperimpiinkin tilanteisiin. Saat lempeää, käytännönläheistä ohjausta kohti sinulle tarkoitettua elämänpolkua sekä syvällisemmän ymmärryksen elämäsi tapahtumien merkityksestä. Saat myös ohjausta parantaaksesi elämäsi laatua ja kuinka kulkea syvimpien unelmiesi ja haaveittesi suuntaan.

Työkokemus (vuotta): 18
Kyvyt: Energianvälitys, Selvänäköisyys, Empatia
Erikoisala: Rakkaus/Suhteet, Perhe/Koti, Ura/Työ, Kohtalo/Elämän polku
Välineet: Kortit, Chakrat, Heiluri
Tyyli: Rehellinen
Kuvaus

Olen lähes kahden vuosikymmenen ajan työskennellyt henkisenä valotyöntekijänä ja -auttajana. Olen intuitiivinen tarot- ja enkelioraakkelikorttien tulkitsija, voimaannuttava energiahoitaja, fengshui- ja sertifioitu LOA -law of attraction eli vetovoimanlakikonsultti. Myös numerologia ja erilaiset vaihtoehtoiset terapiamuodot kuten chromo-eli väriterapia ja luonnonjalokivihoidot kuuluvat osaamisalueeseeni ja käytän niitä myös asiakkaan tarpeiden mukaisesti tulkinnoissa ja energiahoidoissani.

Tulkinnoissani valitsen intuitiivisesti juuri sinulle tarkoitetun tulkintatavan yhdistellen tarot- ja erilaisia enkelioraakkelikortteja, välitän tulkinnan aikana voimaannuttavaa energiaa ja tarvittaessa puhdistan myös sinun energiakeskuksiasi eli chakroja, tai puhdistan kodistasi jumittuneita energioita ja annan käytännönvinkkejä kuinka kodin energioita voi itse parantaa feng shuin avulla. Annan sinulle myös vahvistavia affirmaatioita eli voimalauseita, joita voit käyttää myös tulkinnan jälkeen jokapäiväisessä elämässäsi tukemaan sinua kohti suunniteltuja päämääriäsi. Saan usein myös kanavoituja viestejä sinulle enkeleiltä ja valosta ja rakkaudesta tulevilta henkioppailta tai voimaeläimeltäsi.

Katson ja selvitän tilannettasi kokonaisvaltaisesti, sekä autan ja kuuntelen empaattisesti. Autan sinua löytämään ratkaisuja elämän kiperimpiinkin tilanteisiin liittyivät ne sitten rakkauteen, ihmissuhteisiin, perheeseen, rahaan, talouteen, uraan tai terveyteen. Voit kysyä minulta neuvoja mihin tahansa asiaan, kysy rohkeasti, olen tukenasi. Ohjaan sinut lempeästi ja inspiroivasti kohti sinulle tarkoitettua elämänpolkua ja autan sinua ymmärtämään syvällisemmin elämäsi tapahtumien merkityksen. Halutessasi voimme myös selvittää ja avartaa elämäntehtävääsi tässä elämässäsi. Lisäymmärrystä nykyiseen tilanteeseesi voit saada myös menneistä elämistäsi, joista voin myös sinulle kertoa jos niin toivot. Iloa, valoa ja rakkautta sinulle toivoen ja soittoasi odottaen, Inkeri

Suositukset
Teija
7/2/2018 5:02:12 PM
Kiitos Inkeri tulkinnastasi viime syksynä, raha-asioihin liittyen. Kerroit ,että raha asiani tulevat kohenemaan, mutta eri tavalla ,kuin odotan. Minulla on toki vieläkin se rahaan liittyvä unelma olemassa, mutta todellakin, talouteni on kohentunut paljon sen jälkeen ,kun soitin sinulle. Suorastaan runsaudessa elän. Ja kaiken kerkesit kertoa korteistasi kolmen minuutin sisällä. Olit todella ihana energioiltasi ja silti nopea tulkitsija. Vieläkin muistelen lämmöllä sinua. Teija
 
Leena Aulen
4/23/2018 11:16:56 AM
Olet ihana ja lämminhenginen ihminen.❤❤❤
 
Anneli
4/23/2018 11:16:44 AM
Inkerin jakama enkeli enerkia pelasti rakkaus-suhteeni. En tienny ettei sulhanen voi saaha lasta. Kiitos siis kovasti ammattitaitoisesta tarot korttien tulkinnasta. Myös pitkään vaivanneet hartija säryt poistuivat ja sain kymmenenvuojen työttömyyen jälkeen työpaikan.
 
Arja Juuti
4/16/2018 11:37:26 AM
Kaikkea ei osaa sanoa tai kirjoittaa. Olettel kaikki ihania ja autatte pyyteettömästi. KIITOS! Inkeriä kaivannut ohjelmaan kovasti. Mihin olet kadonnut?Ja tärkein. Inkeri! Sydän täynnä ONNEA toivotan sinlle tänään 10.4.18. Halauksin Arja Juuti❤️
 
Eeva
3/14/2018 11:46:31 AM
Hei Inkeri! Parempi myöhään kuin ei ollenkaan eli soitin Sinulle jo 16.8 2017 ja kysyin miehestä, jonka kanssa deittailin. Miehessä näkyi paljon tulienergiaa. Yllättäen kysyit, miten miehen terveys. Sanoit, että jos menisimme yhteen, jäisin pian yksin. Tuolloin ei ollut vielä tiedossa miehen sydänsairaus. Kiitos varoituksesta. Tunsin jo kysyessäni, että me emme kuuluneet yhteen.
 
Carola Roos
3/8/2018 10:14:24 AM
Kiitos Inkeri ,kiitollinen olen ,Kiitos
 
Arja Leskinen/Juuti
3/8/2018 8:31:13 AM
Inkeri Ihanainen on auttanut minua ja perhettäni niin paljon. Olen siitä niin kiitollinen sinulle ja kaikille Taivaan auttajille. Kiitos rakas Inketi❤️
 
Saara
2/19/2018 3:16:34 PM
inkeri oot ihana niiin nätti ja hurmaava haluan olla niin kuin sinä <3 olet tyyli ikonini. ja sun makeup in fleek. ;)
 
Carola Roos
2/1/2018 10:51:04 PM
Kiitos Inkeri,olet auttanut minua paljon,kiitollinen olen sinulle
 
Satu
1/29/2018 1:51:15 PM
Tuhannet kiitokset Inkerille rehellisestä tulkinnasta ja ohjeistuksesta. Nyt taas jaksan hetken matkaa eteenpäin valoisin mielin. Erittäin voimaannuttava keskustelu..
 
Arja Juuti
1/23/2018 10:55:47 PM
Ihana Inkeri on paras. Valon ja ilon lähettiläs. Olemme olleet yhteydessä useasti ja pian taas otan yhteyttä sinuun. Kaikki asiat, joihin olen sinulta apua pyytäny rukouspyyntönä tai muuten vain. Kaikki ova toteutuneet/selkiytyneet. Toivon sinulle kaikkea hyvää ja parasta elämääsi. Olet enkeli ja ihme. Halaan sinua. Terkuin Arja-mummo
 
Eija
1/8/2018 11:44:41 AM
KIITOS Inkeri tuestasi, niin monta kertaa olen sinulle soittanut, aina apua sinulta saanut ja välittämäsi energia auttanut pahimman yli...voimia tärkeään työhösi !
 
MERJA
12/9/2017 12:53:53 AM
Sain vahvistuksen mitä tarvitsin.Kiitos paljon ja Enkelienergiaa sinulle.
 
Marianne
11/21/2017 8:44:29 PM
Kiitos Inkeri mielenkiintoisista aiheista ohjelmassa, aina silloin kun ei tule puheluita. Pidän empaattisesta, positiivisesta ja kannustavasta tavastasi tulkita kortteja. kiitos myös henkilökohtaisesta tulkinnasta.
 
Irja Karppinen
11/1/2017 12:59:04 PM
Kiitos Inkeri upeasta panoksesta ohjelmaan. Asiantuntemuksesi pyyteetön jakaminen tekee ohjelmasta tosi mielenkiintoisen.
 
Pirjo kärkkäinen
11/1/2017 12:58:50 PM
Itselläni ei ole varaa soittaa kun olen työtön.olen katsellut inkeriä ja on aivan ihana ihminen.olet iloinen rehellinen.erittäin empaattinen.aivan ihana sinua on ilo kuunella ja katsella.
 
Lisete
10/26/2017 11:58:51 PM
Inkeri oot ihanaaa!!!
 
Leena Aulen
10/26/2017 11:58:42 PM
Ihana Inkeri , sinua on kiva kuunnella. Itselläni ei ole varaa soittaa, olen pienellä eläkkeellä. Minusta vaan tuntuu kun sinä ole tv.ssä niin annat minullekkin voimia .KIITOS
 
marja nurmi
10/24/2017 1:32:47 PM
Inkeri Kiitos sinulle Olet aivan ihana persoona. Saan sinusta voimia ja uskoa tulevaan. KIITOS!! sinulle.Enkeleitä sinulle.
 
Minna
10/24/2017 1:28:46 PM
kiitos taas ihana Inkeri,oot ihan paras..<3
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Inkeri
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite