Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Master

Inkeri

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Selvätuntija. Tarot- ja enkelikorttien tulkitsija. Reiki-Master , Kristalli Reiki-Master. Vetovoimanlaki-valmentaja. Feng shui- konsultti. Inkeri katsoo elämäntilannettasi ja tulevaa selvätuntoisesti, kuunnellen empaattisesti ja auttaen kokonaisvaltaisesti. Hän voi puhdistaa sinun, kotisi tai työpaikkasi energioita, antaa kaukoparannusta, sekä auttaa sinua löytämään ratkaisuja elämäsi kiperimpiinkin tilanteisiin rakkaudessa, ihmissuhteissa, raha-, ura-, tai terveys-asioissa. Inkeri ohjaa sinut voimaannuttavissa ja rakkaudellisissa energioissa inspiroivasti eteenpäin.

Työkokemus (vuotta): 19
Kyvyt: Energianvälitys, Empatia, Selvätuntoisuus, Kanavointi, Kaukoparannus, Unientulkinta
Erikoisala: Rakkaus/Suhteet, Terveys, Perhe/Koti, Ura/Työ, Kohtalo/Elämän polku, Edesmenneet rakkaat, Henkinen kehitys, Lemmikit/eläimet, Laki ongelmat, Raha/Talous
Välineet: Kortit, Chakrat, Heiluri, Kirousten poisto, Numerologia
Tyyli: Rehellinen
Kuvaus
Olen kahden vuosikymmenen ajan työskennellyt henkisenä valotyöntekijänä ja -auttajana. Olen selvätuntoinen tarot- ja enkelikorttien tulkitsija, Reiki -Master, Kristalli Reiki -Master,  Feng Shui-konsultti ja sertifioitu LOA -law of attraction eli vetovoimanlaki-valmentaja. Myös numerologia ja erilaiset vaihtoehtoiset terapiamuodot kuten väriterapia, luonnonjalokivihoidot , taideterapia ja shamaaniset hoitometodit kuuluvat osaamisalueeseeni ja käytän niitä myös asiakkaan tarpeiden mukaisesti tulkinnoissa ja energiahoidoissani.

Tulkinnoissani valitsen selvätuntoisesti juuri sinulle tarkoitetun tulkintatavan yhdistellen tarot- ja erilaisia enkelioraakkelikortteja, välitän tulkinnan aikana voimaannuttavaa Reiki- energiaa ja tarvittaessa puhdistan myös sinun energiakeskuksiasi eli chakroja, tai puhdistan kodistasi jumittuneita energioita ja annan käytännönvinkkejä kuinka kodin energioita voi itse parantaa feng shuin avulla. Annan sinulle myös vahvistavia affirmaatioita eli voimalauseita, joita voit käyttää myös tulkinnan jälkeen jokapäiväisessä elämässäsi tukemaan sinua kohti suunniteltuja päämääriäsi. Saan usein myös kanavoituja viestejä sinulle enkeleiltä ja valosta ja rakkaudesta tulevilta henkioppailta tai voimaeläimeltäsi.

Katson ja selvitän tilannettasi kokonaisvaltaisesti, sekä autan ja kuuntelen empaattisesti. Autan sinua löytämään ratkaisuja elämän kiperimpiinkin tilanteisiin liittyivät ne sitten rakkauteen, ihmissuhteisiin, perheeseen, rahaan, talouteen, uraan tai terveyteen. Voit kysyä minulta neuvoja mihin tahansa asiaan, kysy rohkeasti, olen tukenasi. Ohjaan sinut lempeästi ja inspiroivasti kohti sinun korkeinta parastasi ja autan sinua ymmärtämään syvällisemmin elämäsi tapahtumien merkityksen. Halutessasi voimme myös selvittää ja avartaa elämäntehtävääsi tässä elämässäsi. Lisäymmärrystä nykyiseen tilanteeseesi voit saada myös menneistä elämistäsi, joista voin myös sinulle kertoa jos niin toivot. 
 
Iloa, valoa ja rakkautta sinulle toivoen ja soittoasi odottaen, Inkeri
Suositukset
Tiina
11/9/2019 10:34:23 AM
Odotin elinsiirtoa monta vuotta ja soitin sinulle pari kertaa mm tästä asiasta. Ensimmäisellä soitolla pari vuotta sitten tuli nr 3. Toisella soitolla kerroit minulle kuukauden jolloin tämä voisi toteutua. Soitto tuli sen kuukauden viimeisenä päivänä, aika tasan 3 vuoden odotuksen jälkeen. Kiitos!
 
Kristiina
10/16/2019 10:15:41 AM
Sanoit tasan oikein leikatun jalkani kunnosta, vaikka pelkästään kuuntelemalla oireet ja mitä oli tapahtunut, olisi voinut luulla tilanteen olevan muuta kuin mitä sanoit. Asia vahvistui myöhemmin päivystyksessä, ja niin oli kuin sanoit. Sinä todella näet! Jos ei puhelu olisi niin kallis, olisin mielelläni kuunnellut enemmänkin tarjolla olleita viisauksia, mutta kaiken kaikkiaan annoit uskoa tulevaan synkällä hetkellä, eivätkä ne olleet katteettomia lupauksia. Kiitos siitä!
 
Pirkko Knapp
9/26/2019 11:32:56 PM
Aivan ihana ihminen ja tuo niin paljon aina iloa ja valoa päivään kun on juonto vuorossa. Kiitos ♥️
 
helmi helena
9/26/2019 11:32:44 PM
Voi sinua Inkerin ihanuus,olet niin säteilevän ihana persoona,ilo on katsella ja kuunnella tulkintojasi,persoonasi ja energiasi on käsin kosketeltava ja tarttuvaa..Otat niin hienotunteisesti asiakkaasi vastaan,joka osoittaa äärettömän korkeaa työmoraalia ja empatiaa.Sydämmellisesti kiittäen Astraltv parhaimpiin kuuluvaa persoonaa..Haluan vielä mainita,Lauran ja Johannan,jotka ovat todella fiksuja ja erittäin osaavia symppiksiä..Kiitos..
 
Sinikka Seppänen
9/9/2019 1:29:03 PM
Olet aivan uskomattoman ihana! Suosittelen!!!
 
Anu
8/19/2019 10:05:12 AM
Kiitos Inkeri keskustelu auttoi ja antoi voimia. Hassua, että kun aloit jutella unimaailmastani niin yhtäkkiä muistin että näin sinut viime yönä unessani. Kiitos.
 
Aila
8/19/2019 10:02:33 AM
Kiitos Inkeri,
 
Päivi
7/31/2019 8:25:58 AM
Olipas ihana nähdä sinut tv.ssä. Annat aamuun energiaa ja iloa. Kiitos tulkinnoistasi.
 
Leena
7/31/2019 8:25:48 AM
Kiitos Inkeri, olet selkeä tulkitsija, ja kiva kun kerroit soittojen välissä sakroista ym, kuuntelin mielelläni lähetystä.
 
Orvokki Tuukkanen
7/25/2019 11:58:50 PM
Kaunis kiitos Inkeri kun tänään kerroit ohjelmassa miten voi itse tehdä omat schakra kivet ja tulkita niitä. Orvokki
 
Tuulia
7/25/2019 11:58:16 PM
Ihana ihminen, selkeä tulkinta ja nopeanäköinen. En voisi enempää kiittää!
 
Pia
7/25/2019 11:56:15 PM
Kiitos tulkinnasta! Ja energioista! T. Pia
 
Aki S.
7/22/2019 8:14:17 PM
Ihana iloinen Inkeri!! Olet ehdottomasti paras!
 
Unikko
7/7/2019 9:44:48 PM
Inkeri, kiitos
 
Tiia Hänninen
7/7/2019 9:44:41 PM
Kiitos Inkeri autoit minua naisasiasoissani! <3 Ihanaa, että lähetit minulle enkelienergiaa! Sain siitä paljon voimaa arkeeni!
 
Inkku
3/5/2019 8:53:38 AM
Kiitos Inkeri! Valoit minuun uskoa, että löydän itselleni hyvän työpaikan. Nyt se minulla on :)
 
Elina
2/25/2019 12:50:48 AM
Kiitos Inkeri
 
eija
1/2/2019 3:23:46 PM
Ihana Inkeri, tuot iloa ja valoa aamuuni. Voitko kertoa vetovoiman laista jotain?
 
Seija Sinikka
1/2/2019 3:22:35 PM
Aivan ihana Inkeri kiitos tosi paljon kaikesta tuntuu hyvältä ainakun sinulle soittaa saa apiua aina omiin kysymyksiin ja kaikki aina toteutuu♥️♥️♥️
 
Sirkku
1/2/2019 2:33:12 PM
Kiitos Inkeri. Loit toivoa elämääni ja tiesit tarkalleen, mitä tapanina tapahtuu. Soitan myöhemmin sulle. Jos tarvitsen apua. Hyvää Uuden vuoden jatkoa. Kiitos.
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Inkeri
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite