Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Master

Anne Virpikari

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Kortti/selvänäkö tulkitsija. Anne Virpikari tulkitsee elämäsi haasteellisimmat tilanteet ja auttaa sinua aidosti ja myötätuntoisesti.  

Työkokemus (vuotta): 15
Kyvyt: Kanavointi, Selvänäköisyys, Energianvälitys
Erikoisala: Ura/Työ, Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet
Välineet: Kortit
Tyyli: Rehellinen
Kuvaus
Olen kohdannut omassa elämässäni vaikeita haasteita/aikoja jotka ovat auttaneet minua omassa auttajan työssäni. Soittaessasi minulle voit luottamuksellisessa ja turvallisessa ilmapiirissä kertoa elämäsi haasteista/ongelmista joihin haluat tulkinnassa keskittyä.
Tulkitsijana olen empaattinen ja kohtaan vaikeatkin asiat sinua tukien ja kuunnellen. Autan sinua löytämään voimavaroja ja selkeyttä elämääsi.
 
Elämäsi haasteissa kohtaan sinut aidosti ja myötätuntoisesti.
Suositukset
Arja Kyllönen
10/8/2019 7:40:12 AM
Olin tässäyhtenä lauantai iltana , jotenkin hyvin surullinen kaikki vanhat asiat tulvivat mieleeni, ikävän muodossa. Soitin Anne Virpikarille , ja se soitto oli todella ajatuksia vaiseva ja rauhoittava. Annen tyyli on niin , ystävällin ja rauhallinen olin tosi onnekas että soitin Annelle. Voin varauksetta suositella hänelle soittoa, myös teille muille <3 . Hänestä huokuu sellainen tosi rauhoittava energia , jota kunnioitan tosi paljon , tulen soittamaan hänelle myös vastaisuudessa. Se vaan oli niin hyvä kokemus ,ja kun rahatilanne sen sallii, kiitos paljon Anne olet tosiaan ihminen oikealla paikalla, päivä jolloin soitin oli 5.10 2019 :) ...
 
pikkuaa
3/10/2016 12:04:10 AM
Antoi todella paljon voimaannuttavaa energiaa ja selvyyttä tuleviin asioihin. Helpompi on nyt hengittää kun on jotain suuntaa saanut elämälle. Näki suorasn kriisin jota käyn nyt läpi. Kiitos tuhannesti eteenpäin vievästä tulkinnasta.
 
Jenni
1/28/2016 11:32:25 AM
Wau! Purskahdin itkuun. Näki tilanteeni ja kipukohdat todella selkeästi. Ei tarvinnut paljon selitellä. Meni asioiden ytimeen empaattisesti. Eteenpäinvievä tulkinta.
 
Mari
11/25/2015 2:25:11 PM
Soitin Annelle ja hän on empaattinen, myötätuntoinen ja todella miellyttävä kokemus. Antoi paljon voimaa ja kannustusta, Suosittelen ;D Kiitos Anne ja ihanaa syksyn ja talven jatkoa!!
 
Trolle
9/2/2015 10:35:16 PM
Anne vahvisti minulle juuri niitä asioita joista halusinkin vahvistuksen. Hän kertoi mitä urallani olisi tarjolla, ja osasi jopa selittää vaihtoehdot ja niihin liittyvät asiat minuun ja muuhun perheeseen. Lisäksi hän nosti pari asiaa jotka mielestäni eivät ole etusijalla tällä hetkellä, mutta nyt tiedän että minun kannattaa seurata myös niitä. Kiitos Anne. Lähetän sinulle valoa ja energiaa!
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Anne Virpikari
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite