Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Master

Wilma Edit

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Näkijä, empaattinen kuuntelija. Wilma Edit kanavoi reikin avulla puhdistavaa ja parantavaa energiaa, jolla hän auttaa kodin energioiden puhdistamisessa tai suhteissa negatiivisen energian poistamisessa sekä auttaa parantavalla energialla surua, kipua, kaipuuta.

Työkokemus (vuotta): 49
Kyvyt: Energianvälitys, Selvänäköisyys, Kanavointi
Erikoisala: Ura/Työ, Rakkaus/Suhteet, Kohtalo/Elämän polku
Välineet: Chakrat, Kortit, Kirousten poisto
Tyyli: Myötätuntoinen
Kuvaus

Hei, olen Wilma Edit empaattinen näkijä, kuuntelija.

Kanavoin Reikin avulla puhdistavaa ja parantavaa energiaa, jolla voin auttaa kodin energioiden puhdistamisessa tai suhteissa negatiivisen energian poistamisessa sekä mahdollisesti auttaa parantavalla energialla surua, kipua, kaipuuta. Olen saanut Reikihoitaja sekä kaukoReiki parantajan koulutuksen perustuen Mikao Usuin oppeihin, Aila Norlamo oli reikimasterini esikuva.

Käytän näkemisen apuna länsimaisia ja tarotkortteja sekä enkelikortteja. Tulkitsen unia ja kanavoin enkeliterapian avulla enkeleiden parantavaa lohduttavaa energiaa. Näen asioita kuvina, viesteinä, sekä enneunia tulevista ja menneistä.

Olen pitkänlinjan terveydenhuollon ammattilainen. Korteista aloin nähdä asioita jo pikkukoululaisena. Suvussani on monen polven näkijöitä, isotätini avasi minulle korttien salaisuuden ja opin tulkitsemaan näkemiäni asioita ja olemaan avoin kanaville joista sain viestejä ja joilla opin auttamaan läheisiäni.

Joskus jokin asia tai tilanne tarvitsee monelta suunnalta näkemystä selkiyttämään ajatukset tai puhdistamaan negatiivisen energian ympäriltä, että näkee puhtaammin ja selvemmin tilanteen.

Voit saada apuja Reikistä, enteistä, korttien kertomasta tai Enkeleiltä tukea ja suuntaa elämällesi.
Aina kannattaa rohkeasti ottaa yhteyttä, jos intuitiosi niin viestittää. 

Olen täällä juuri sinua varten.


Suositukset
Tiinu
2/19/2020 1:46:16 PM
Wilman kyky nähdä asioita hyvin yksityiskohtaisesti on hämmästyttänyt minua. Sanotut asiat ovat toteutuneet. Kiitos Wilma Edit, voin suositella sinua lämpimästi!
 
gunbritt
7/12/2019 12:16:49 PM
mielyttävä
 
Riitta
1/7/2019 5:54:07 PM
Näki erittäin hyvin kiperän tilanteeni.Osasi katkaista tunnelangat häritsevään energiaan ja puhdistaa chakrojen vioittuneet energiat.Sain pyytämäni avun.Tuhannet kiitokset!!!
 
erja
1/29/2018 1:49:17 PM
Osasi katsoa mitä ympärilläni on ja mitä negatiivista on sekä poisti sen.Osasi myös antaa neuvoja hankalan kotini suhteen. Nyt on selvästi parempi hengittää.
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Wilma Edit
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite