Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Master

Johanna Karpov

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Astrologi, unien tulkitsija. Johanna Karpovilta saat kaunistelemattoman vastauksen.

Työkokemus (vuotta): 12
Kyvyt: Unientulkinta
Erikoisala: Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku, Rakkaus/Suhteet
Välineet: Astrologia
Tyyli: Rehellinen
Kuvaus

Henkisellä tiellä on monia vaiheita. Alussa ihminen tarvitsee ymmärrystä ja huolenpitoa, pidemmälle päästyään hänen on alettava toimia itsenäisesti. Nämä ”vaiheet” vuorottelevat ja lomittuvat toistensa päälle elämässämme riippuen siitä olemmeko uuden opittavan asian alkutaipaleella vai sen loppuvaiheessa.

Jos olet valmis muuttamaan elämääsi ja toimimaan aktiivisesti tullaksesi oman elämäsi subjektiksi, soita minulle. Olen luonteeltani suora ja rehellinen, joten minulta saat kaunistelemattoman vastauksen.

Olen opiskellut astrologiaa jo liki 20 vuoden ajan kokien samalla omassa elämässäni hyvin erilaisia vaiheita, joista ovat jokainen ollut minulle aikanaan ”totta”. Nämä tilanteet olen löytänyt myös omalta astrologiselta kartaltani. Se mikä näkyy astrologisella kartalla manifestoituu tavalla tai toisella myös konkreettisessa elämässämme. Siksi astrologia on oiva työkalu ymmärtää itseä; ymmärrät milloin on aika heitellä kiviä ja milloin aika kerätä ne. Milloin on toiminnan ja uusien aloitus aika tai milloin on parempi pohtia rauhassa seuraavaa siirtoa. Astrologia auttaa meitä kehittymään omassa tahdissamme ja juuri oikeilla elämän osa-alueilla. On hyvä muistaa, että kehittymistahteja ei voi verrata keskenään, ja vaikka joku näyttäisikin etenevän suuren harppauksen, on jokaisella pysähdys jossain vaiheessa pakollinen. Olemme vastuussa vain omasta kehityksestämme!

Unien maailma puolestaan kertoo meille symbolisessa muodossa mitä itse todellisuudessa ajattelemme elämäntilanteestamme, lähellämme olevista ihmisistä tai olivatko valintamme oikeita vai vääriä.

Ymmärtäessäsi sekä alitajuista unien maailmaa että tarkastellessasi tietoisesti astrologisen maailman viestejä, ymmärrät miksi toimit niin kuin toimit, miksi ajattelet niin kuin ajattelet ja miksi tunnet niin kuin tunnet.  

Suositukset
Ilkka Mikael
11/8/2019 11:10:37 PM
Kahdenkymmenenseitsemän (27) vuoden syklillä mennään taas, mutta hiukan muuttuneina kohti uutta vuosikymmentä. Jääpala Vesimiehestä kiehuvaan veteen balanssia hakemaan Leijonan ajassa. Tuli taas vaihdettua ajatuksia "vesimiesten" kesken. Mitäs me viileet, muuta kuin coolisti vaan. Uudet haasteet odottavat. Kiitos tulkinnasta Johanna.
 
Tarja
10/16/2019 10:14:50 AM
Kiitos Johanna Oli Mahtava kokemus kanssasi!
 
Eeva
10/16/2019 10:13:17 AM
Kiitos Johanna tulkinnastasi tänään. Sain paljon asiallista tietoa, syntymäaikani perusteella. Kiitos! Toivottavasti olet useammin tv:ssä.
 
lena.a
10/8/2019 7:51:37 AM
Hei Johanna, kiitos mielenkiintoisesta aiheesta. Kerroit, että muut sanoo, että olet muuttunut. Olen samaa mieltä, sinun olemus ja puheesi on rauhallista, siitä huokuu varmuus. Oli kiva kuunnella, ja katsella.
 
Ilkka Mikael
10/1/2019 10:33:11 AM
Johanna K on astrologian Pro.
 
Kuunsirppi
9/28/2019 8:19:34 PM
Kiitos Johanna 15. ja 22.9.2019 aamuista. Kerroit herkkyydestä kartalla. Kiitos kun jaat tietojasi meille muillekkin. Odotan aina sinun aamuja, sinulla on ihan mahtavia teemoja kun olet vuorossa. Olen kerran soittanut sinulle viime vuonna ja kyllähän niitä asioita alkoi kolahtelemaan niin kuin sanoit.
 
Anne Mattila
9/26/2019 11:39:34 PM
Hei Johanna! Kuinka voit tietää niin paljon asioita? Olet kerrassaan mahtava tulkitsija. Olisin joutunut varmasti kadotukseen ilman ohjeistasi. Kiitos!! kiitos!!! Olet
 
lena.a.
9/15/2019 12:48:44 PM
Hei Johanna kiva aihe, mielenkiintoista kuunnella "työkavereistasi", kyllä ulkoinen olemus, puhe ym. on hyvin tunnistettavaa. Olen samaa mieltä, kuten eräs soittaja, joka sanoi, ettei pr.kuun vaihdokset niin suuria muutoksia tuo, ainakaan heti. Itse käyn jo kolmatta kierrosta, ja olen muistellut moneen kertaan edellisiä jaksoja. Ilon hetkiä on ollut, paljon, kun lapset syntyi, ym.ym. Mutta kyllä se arki sanelee elämän menon, ja energiat, se on kuitenkin se todellisuus. Nyt kun itse seuraan näitä asioita, on tietysti helppoa tnnustella, ja katsoa miten energiat muuttuu. Minulla alkaa reilun puolen vuoden päästä vesimies aika, sitä kohti mennään.
 
Päivi
8/13/2019 10:25:21 AM
Hei Johanna! Kiitos mielenkiintoisesta aiheestasi tänään ja viime sunnuntaina. Olen seurannut juontamasia lähetyksiä ja olen saanut niistä paljon selvyyttä elämääni. Kiitos !
 
Leena
8/4/2019 8:43:14 PM
Kiitos Johanna avaavasta aiheesta, odotan mielenkiinnolla lisää. Piti rueta heti tutkimaan omaa, ja läheisteni karttoja. Varmasti jokaisella on jotain "herkyyksiä", kartalla, kun vaan oppii niitä kuuntelemaan, ja ottaa käyttöön. PS. kun puhuit palautteesta "hyvistä ja huonoista kartoista"- varmasti voi tuntua oudolta, jos ei tunne yhtään astrologiaa, hyvä, kun selvensit. Kiitos, TEILLE IHANAT ASTROLOGIT, olette saaneet monet miehetkin kiinnostumaan asiasta.
 
Marketta
7/14/2019 12:04:24 PM
Suurkiitos Johanna tän aamun aiheestasi ❤️ Aukes kyllä silmät ja kaikki muutkin aistit kerralla
 
Marketta
7/14/2019 12:04:02 PM
Hei Johanna, kiitos hyvästä, koskettavasta aiheesta. Tämä oli hienoa jatkoa Lauran aiheisiin. Vanhat asiat, nousee vääjäämättä nyt esille, määrätyillä ikäpolvilla. Kosketti ja liikutti, toivottavasti jatkat vielä aihetta. TE IHANAT ASTROLOGIT, teillä on aina niin hienot koskettavat aiheet, niistä jokainen saa ajattelemisen aihetta.
 
Leena
5/27/2019 2:09:29 PM
Kiitos Johanna hyvästä aiheesta, aamun lähetyksessä. Teitä ASTROLOGEJA on aina mielenkiintoista kuunnella, jokaiselta oppii jotain ELÄMÄN KULUSTA,
 
Marketta
5/27/2019 2:07:19 PM
Kiitos Johanna aamun lähetyksestä, oli taas niin valaiseva. Olette kaikki Astral TV:n ASTROLOGIT niin osaavia, harmi, kun tulkinta aikaa on lyhennetty, aika monesti loppuu kesken, "säännöt on sääntöjä". Astrologiset lähetykset saisivat olla koko kolme tuntia,-- vinkki toimitukseen.
 
Lena
5/14/2019 12:36:25 AM
Olipa hyvä aihe Johanna. Puhut selkeästi esimerkein, ajan laadusta, oli mielenkiintoista kuunnella, kiitos siitä. Toivottavasti tuotanto huomaa, ja ASTROGIT saisivat lisää lähetysaikoja. Jokainen ASTROLOGI, puhuu omalla tavallaan, mutta samasta asiasta, ja siitä saa lisää näkökulmia asioihin, ja parasta, että oppiin tuntemaan itsensä. ASTROLOGI kiinnostaa yhä useampia, se pitäisi tulla oppiaineeksi kouluun.
 
Marke
5/6/2019 7:09:21 PM
Kiitos Johanna valaisevasta lähetyksestä. Toivoisin lisää astrologisia lähetyksiä, alan harrastelijoita, on tullut paljon ohjelman myötä.
 
Marke
5/1/2019 11:35:33 PM
Kiitos Johanna, hyvin tärkeä ja mielenkiintoinen aihe, kun PR.kuu menee haasteelliseen merkkiin (kvinkunssi), se voi olla, 'hyvinkin sekavaa aikaa, jos ei yhtään tunne astrologiaa. ESIM. kun Kauris, jolla on Scorpparia kartalla menee kaksosenergioihin, on kyllä tuuliajoilla jonkin aikaa, ja siinä kerkeää sotkea ihmissuhteita, ym. tiedän tapauksia. Puhutte kaikki ASTROLOGIT siellä tärkeistä asioista, jotka liittyy, ihmisenä olemiseen ja ymmärtämiseen. Teitä toivoisin useammin telkkariin.
 
Leena
4/28/2019 9:27:44 PM
Hei Johanna, olipa hyvä aihe, jokainen meistä käy kaikki merkit läpi, PR.kuun energioissa, ja on hyvä tietää, ja tunnistaa missä mennään, se aika kestää kuitenkin n. kaksi vuotta. Energiat on joka merkillä niin erilaiset, muutokset hämmentää usein. Tämä on ihan normaalia elämää jokaisen kohdalla. Jokaisen pitäisi opiskella Astrologiaa, että tunnistaa itsensä, Onneksi teitä ihania Astrologeja siellä puhumassa näistä.
 
Markke
4/7/2019 7:50:33 PM
Kiitos Johanna lähetyksestä, sinua on kiva kuunnella. Osaat hyvin yhdistää astron ja homeopatian. Mielenkiintoista, odotan lisää.
 
helmi helena
3/20/2019 11:52:54 AM
Taas pakko antaa palautetta,kuuntelin korvat höröllä muutama päivä sitten juontoasi,joka käsitteli harhoja/todellisuutta,olet uskomaton tulkitsija.Tuot tulkintosi niin hyvin esille,että tyhmempikin sen ymmärtää..Kiitos Lahjakkuutesi on uskomatonta,kävi jo mielessä,olisitko psykiatri tai psykölogi,joka tapauksessa sieluni janoaa lisää ja taas lisää mahtavia tulkintoja..Sitten haluaisin sanoa,ihan totta,miten ihanan näköinen olit,kun hiuksesi oli kiinni kaunokainen,ps:älä käsitä väärin..PS:LAHJAKKUUTESI ON HUOMATTU..!! Hyvää alkanutta kevättä..:) ..
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Johanna Karpov
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite