Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Master

Johanna Karpov

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Astrologi, unien tulkitsija. Johanna Karpovilta saat kaunistelemattoman vastauksen.

Työkokemus (vuotta): 13
Kyvyt: Unientulkinta
Erikoisala: Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku, Rakkaus/Suhteet
Välineet: Astrologia
Tyyli: Rehellinen
Kuvaus

Henkisellä tiellä on monia vaiheita. Alussa ihminen tarvitsee ymmärrystä ja huolenpitoa, pidemmälle päästyään hänen on alettava toimia itsenäisesti. Nämä ”vaiheet” vuorottelevat ja lomittuvat toistensa päälle elämässämme riippuen siitä olemmeko uuden opittavan asian alkutaipaleella vai sen loppuvaiheessa.

Jos olet valmis muuttamaan elämääsi ja toimimaan aktiivisesti tullaksesi oman elämäsi subjektiksi, soita minulle. Olen luonteeltani suora ja rehellinen, joten minulta saat kaunistelemattoman vastauksen.

Olen opiskellut astrologiaa jo liki 20 vuoden ajan kokien samalla omassa elämässäni hyvin erilaisia vaiheita, joista ovat jokainen ollut minulle aikanaan ”totta”. Nämä tilanteet olen löytänyt myös omalta astrologiselta kartaltani. Se mikä näkyy astrologisella kartalla manifestoituu tavalla tai toisella myös konkreettisessa elämässämme. Siksi astrologia on oiva työkalu ymmärtää itseä; ymmärrät milloin on aika heitellä kiviä ja milloin aika kerätä ne. Milloin on toiminnan ja uusien aloitus aika tai milloin on parempi pohtia rauhassa seuraavaa siirtoa. Astrologia auttaa meitä kehittymään omassa tahdissamme ja juuri oikeilla elämän osa-alueilla. On hyvä muistaa, että kehittymistahteja ei voi verrata keskenään, ja vaikka joku näyttäisikin etenevän suuren harppauksen, on jokaisella pysähdys jossain vaiheessa pakollinen. Olemme vastuussa vain omasta kehityksestämme!

Unien maailma puolestaan kertoo meille symbolisessa muodossa mitä itse todellisuudessa ajattelemme elämäntilanteestamme, lähellämme olevista ihmisistä tai olivatko valintamme oikeita vai vääriä.

Ymmärtäessäsi sekä alitajuista unien maailmaa että tarkastellessasi tietoisesti astrologisen maailman viestejä, ymmärrät miksi toimit niin kuin toimit, miksi ajattelet niin kuin ajattelet ja miksi tunnet niin kuin tunnet.  

Suositukset
Jatta Laukkanen
7/14/2020 12:00:09 AM
Johanna, olet niin taitava ja selkeä tulkitsija,että Sinun aamusi on aina upea
 
leena.
7/6/2020 9:14:51 AM
Hei Johanna, pikatulkinnat pr.kuusta on hyvä juttu. Selkeää, napakkaa, ja nopeaa tulkintaa. enemmän soittajia.
 
mietiskeliä
7/6/2020 9:14:45 AM
Hei, kyllä pr.kuun pikatulkinnat sopii oikein hyvin, teema tulee napakasti ja selvästi esille, ei tarvitse selitellä. Elän nyt veskariaikaa kolmatta kierrosta. Edellisellä oli kuin häkkiin suljettu lintu, joka halusi vapauteen, mutta silloin tilanne oli toinen. Nyt elän sitä ihanaa vapauden,--ja sananvapauden aikaa, opiksi olen ottanut. Soittajilta kivoja näkemyksiä.
 
ajattelija.
6/29/2020 5:52:52 PM
Heippa Johanna, kyllä pr.kuuta on mielenkiintoista seurata, ja kerrata. Tätä korona aikaa voisi kuvata pr.kala ajaksi, nyt luodaan uusia luonnonläheisiä keinoja toteuttaa itseä, ei ole kiirettä, viihdytään paljon kotona, ja pidetään huolta terveydestä, lepäillään, muusikot tekee uudenlaista musiikkia jne jne, Sitten kun aika on oikea tullaan vahvasti uusin suunnitelmin ja ajatuksin esille, näin olen ajatellut tämän ajan.
 
marke
6/8/2020 10:08:52 AM
Moi moi, Johanna, ja kiitos aamun juonnosta. Puhuit niin selkosuomeksi ja elämänmyönteisesti, oli kiva kuunnella, ja meni perille, vaikka astro ei niin tuttua olisikaan. Energiat vaihtuu,--ensin aloitetaan ja mennään lujaa, sitten on pakko levätä,-- sitten ajatellaan mitä muuta voisi? jne, jne. Nän me käydään merkit läpi, ja opitaan tulemaan toimeen itsemme ja toisten kanssa. Astrologia on ruennut kiinnostamaan monia, ihan tämän ohjelman myötä. ps. nauhoitin lähetyksen ja katson rauhassa uudestaan.
 
lounatuuli
6/8/2020 10:08:17 AM
Kiitos Johanna, selkeä "pehmeä" puhetyyli menee perille, ja on kiva kuunnella, oli myös hyvä aihe oli.
 
astroilija
5/31/2020 8:50:33 PM
Heipä hei, Johanna kiitos, aamun aihe oli hyvä, ja kerroit selkeästi, mutta PROGE/ASTRO tulkinnossa viljelet usein sanaa HANKALA AIKA??? esim, kauris/scorppari/härkä/kalat, jne ajasta??? Mksi?? elämähän kulkee näin, esim. jouskari ajan jälkeen varmaan jo mieli ja keho haluaakin rauhoittua kauris aikaan. Puhun kokemuksesta, olen kolmannella kierroksella, ja jälkeenpäin kerrannut asioita. Astroon tutuistuin jo n.20v sitten, samoin kortit ja heiluri, sekä vahva tunne asioista. Eräs tuttavani sanoi, että hänellä alkaa scorppari aika, ja se pelottaa, kun siitä puhutaa miten HANKALAA aikaa se on, ja kestaa pari vuotta. Voin sanoa, että se oli minulle parasta aikaa itsensä löytämiseen ja sisäisen vahvuuden löytymiseen, kYLLÄ KEHO JA MIELI, KERTOO, KUN JOKIN AIKA ON MENNYT, JA ODOTTAA JO MUUTOSTA, JA SE ON AINA HYVÄ MUUTOS siihen kohtaan. Toinen soittaja kertoi hyvin selkeästi ja suoraan oman kokemuksensa OINAS ja HÄRKÄ ajasta, näin juuri on.
 
lena.a.
5/31/2020 8:50:28 PM
KIITOS Johanna hyvästä ja mielenkiintoisesta aiheesta. Puhuit selkeästi, sinua on kiva kuunnella.
 
helmi helena
5/25/2020 4:46:01 PM
Nainen on myytti sekä miehelleen,että itselleen..¨Kuuntelin juontoasi 24.5.20,annoit niin paljon aiheesta ulos,mielenkiintoisilla ja mahtavalla tavalla.Kyllä oli mielenkiintoinen aamu..Johanna olet uskomaton ja älykäs persoona..Olisipa mukava joskus livenä nähdä sinut,mutta mahtaa jäädä haaveeksi,välimatka on pohjoisen naiselle niin pitkä..Oikein hyvää kesää itsellesi ja perheellesi..Kiitos ...
 
Kaisa
5/24/2020 8:40:43 PM
Kiitos Johanna, sain asioihin varmuutta, puhelu vaan harmillisesti katkesi kesken kaiken
 
Aira
5/16/2020 12:11:43 PM
Hyvä idea astrokartta viikonlopulle! Jotain hauskaa ja uutta näkökulmaa astrologiassa.
 
Helmi Helena
5/10/2020 8:01:28 PM
Johanna rakas! seurasin juontoasi 10.5..äitienpäivänä.Täytyy kertoa,että olet uskomaton älylläsi,huumorilla suorasukaisuudella ja rehellisyydellä varustettu ihana ihminen..Kyllä se täytyy REHELLISESTI tunnustaa sinä ja Laura olette ASTARALTV:PARASTA ANTIA,mitä ihmisten pitäisi tietää ja saada kuulla..Kiitos..Johanna..Hyvää jatkoa elämääsi,jäädään taas mielenkiinnolla odottelemaan tulkintojasi...
 
Helena
4/7/2020 1:08:25 AM
Johanna, hei :) Kerroit 5.4.2020 lähetyksessäsi, että olit ollut vähän allapäinn tmv ja pohtinut, että onko tässä kaikessa mitään järkeä. Tahdon antaa sulle palautetta. Sinä Ihmisenä ja astrologian tulkkina olet ollut minulle äärimmäisen tärkeä, kun itse olen ollut syöksykierteessä ties minne. Sinä annoit minulle järjen, toivon ja valon tähän kaikkeen tulkinnoillasi ja nyt on hyvin. Kuuntelen sua aina kun vain mahdollista, kun olet ruudussa ja onneksi oletkin usein viikonvaihteisin. Olet Viisas Nainen ja pohdit 'aikaa' mielenkiintoisista näkökulmista, kiitos syväluotaavasta rehellisestä uudesta kirjastasi. Se on niin totta. Iloa ja Valoa sulle tähän mielenkiintoiseen kevääseen!
 
lena.
3/24/2020 7:33:46 PM
Kiitos Johanna, olipa mielenkiintoinen aihe.
 
louna.
3/16/2020 12:35:19 PM
Hei Johanna, kiinnostaa "työkavereittesi" luonteent, odotin Angelican tulkintaa. Kuvan perusteella on jo enkelimäinen, herkkä, aito, rehellinen, voimakkaasti tunteva tulkitsija, jotain samaa kuin Anitassa. Vedenelementin omaavissa ihmisissä, näkyy heti aitous, he puhuvat nätisti, ja heitä on helppo lähestyä.
 
sisko.pietikainen@gmail.com
3/14/2020 8:40:45 PM
Kympin astrologi
 
lena.a.
2/2/2020 8:58:37 PM
Hei Johanna, olipa mielenkiintoista kuunnella Kaarinan ja Eva Marian "luonteesta", vesimerkit on niin mielenkiintoisia, heidät tunnistaa jo kuvan perusteella, tietämys tulee syvältä sydämmestä, ja luotettavasti. Toivottavasti tulevat myös telkkariin.
 
helmi helena
2/2/2020 8:58:13 PM
Ihana Johanna,hellitä hieman,ettei työuupumus ole kohtalosi.Meillä ei ole varaa menettää niin uskomatonta,aitoa ja älykästä Astrologiaa...Parhaimistoon kuulut astraltv:ssä..!!!
 
Jatta
2/2/2020 8:57:54 PM
Olet rehti ja osaava ,Johanna. Kiitos.
 
Sirita
2/2/2020 8:44:28 PM
Kiitos Johanna! Soitin puolitoista vuotta eka kerran. Progekuuni oli juuri siirtynyt skorppariin. Olin vaipunut tosi mustiin vesiin. Sanoit että tätä kestää pari vuotta. Tästä lähti kiinnostukseni astrologiaan. Sieltä se elämän totuus on lähtenyt avautumaan kun kolmannelle kierrokselle lähdettiin. Soitin taas äsken ja sain voimaa. Ehkä olen kuudenkympin kynnyksellä viimein ymmärtänyt jotain :)
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Johanna Karpov
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite