Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Master

Johanna Karpov

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Astrologi, unien tulkitsija. Johanna Karpovilta saat kaunistelemattoman vastauksen.

Työkokemus (vuotta): 13
Kyvyt: Unientulkinta
Erikoisala: Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku, Rakkaus/Suhteet
Välineet: Astrologia
Tyyli: Rehellinen
Kuvaus

Henkisellä tiellä on monia vaiheita. Alussa ihminen tarvitsee ymmärrystä ja huolenpitoa, pidemmälle päästyään hänen on alettava toimia itsenäisesti. Nämä ”vaiheet” vuorottelevat ja lomittuvat toistensa päälle elämässämme riippuen siitä olemmeko uuden opittavan asian alkutaipaleella vai sen loppuvaiheessa.

Jos olet valmis muuttamaan elämääsi ja toimimaan aktiivisesti tullaksesi oman elämäsi subjektiksi, soita minulle. Olen luonteeltani suora ja rehellinen, joten minulta saat kaunistelemattoman vastauksen.

Olen opiskellut astrologiaa jo liki 20 vuoden ajan kokien samalla omassa elämässäni hyvin erilaisia vaiheita, joista ovat jokainen ollut minulle aikanaan ”totta”. Nämä tilanteet olen löytänyt myös omalta astrologiselta kartaltani. Se mikä näkyy astrologisella kartalla manifestoituu tavalla tai toisella myös konkreettisessa elämässämme. Siksi astrologia on oiva työkalu ymmärtää itseä; ymmärrät milloin on aika heitellä kiviä ja milloin aika kerätä ne. Milloin on toiminnan ja uusien aloitus aika tai milloin on parempi pohtia rauhassa seuraavaa siirtoa. Astrologia auttaa meitä kehittymään omassa tahdissamme ja juuri oikeilla elämän osa-alueilla. On hyvä muistaa, että kehittymistahteja ei voi verrata keskenään, ja vaikka joku näyttäisikin etenevän suuren harppauksen, on jokaisella pysähdys jossain vaiheessa pakollinen. Olemme vastuussa vain omasta kehityksestämme!

Unien maailma puolestaan kertoo meille symbolisessa muodossa mitä itse todellisuudessa ajattelemme elämäntilanteestamme, lähellämme olevista ihmisistä tai olivatko valintamme oikeita vai vääriä.

Ymmärtäessäsi sekä alitajuista unien maailmaa että tarkastellessasi tietoisesti astrologisen maailman viestejä, ymmärrät miksi toimit niin kuin toimit, miksi ajattelet niin kuin ajattelet ja miksi tunnet niin kuin tunnet.  

Suositukset
lena.
3/24/2020 7:33:46 PM
Kiitos Johanna, olipa mielenkiintoinen aihe.
 
louna.
3/16/2020 12:35:19 PM
Hei Johanna, kiinnostaa "työkavereittesi" luonteent, odotin Angelican tulkintaa. Kuvan perusteella on jo enkelimäinen, herkkä, aito, rehellinen, voimakkaasti tunteva tulkitsija, jotain samaa kuin Anitassa. Vedenelementin omaavissa ihmisissä, näkyy heti aitous, he puhuvat nätisti, ja heitä on helppo lähestyä.
 
sisko.pietikainen@gmail.com
3/14/2020 8:40:45 PM
Kympin astrologi
 
lena.a.
2/2/2020 8:58:37 PM
Hei Johanna, olipa mielenkiintoista kuunnella Kaarinan ja Eva Marian "luonteesta", vesimerkit on niin mielenkiintoisia, heidät tunnistaa jo kuvan perusteella, tietämys tulee syvältä sydämmestä, ja luotettavasti. Toivottavasti tulevat myös telkkariin.
 
helmi helena
2/2/2020 8:58:13 PM
Ihana Johanna,hellitä hieman,ettei työuupumus ole kohtalosi.Meillä ei ole varaa menettää niin uskomatonta,aitoa ja älykästä Astrologiaa...Parhaimistoon kuulut astraltv:ssä..!!!
 
Jatta
2/2/2020 8:57:54 PM
Olet rehti ja osaava ,Johanna. Kiitos.
 
Sirita
2/2/2020 8:44:28 PM
Kiitos Johanna! Soitin puolitoista vuotta eka kerran. Progekuuni oli juuri siirtynyt skorppariin. Olin vaipunut tosi mustiin vesiin. Sanoit että tätä kestää pari vuotta. Tästä lähti kiinnostukseni astrologiaan. Sieltä se elämän totuus on lähtenyt avautumaan kun kolmannelle kierrokselle lähdettiin. Soitin taas äsken ja sain voimaa. Ehkä olen kuudenkympin kynnyksellä viimein ymmärtänyt jotain :)
 
Kaitsu
1/5/2020 1:55:48 PM
Hei! Kiitos Johanna Karpov upeasta esityksestä 5.1.20 Mielenkiintoista joka sana.
 
Ilkka Mikael
1/4/2020 12:33:35 PM
Kiitos kun otit puheeksi sodassa psyykkisesti vaurioituneiden vanhempiemme meille suurille ikäluokalle aiheuttamat vammat. Ja ne ovat siirtyneet seuraavallekin ikäluokalle jne. Ehkä hiukan lievempinä, tosin. "Kaiken viisauden alku on tosi asioitten tunnustaminen". J. K. Paasikivi. Me Kekkosen ajan lapset tiedämme sen. Kun neljänneksen on menettänyt elämästään sotaan, ja palatessaan on vasta 21-vuotias, ja mummo sanoi, että "Hää ol muuttunt eri ihmiseksi." Ja äitikin Summan rintamaa huoltamassa talvisodassa. Kun asui vieressä. Lapset ja lapsenlapset ei näistä paljoa perusta. Kiitos sulle Johanna. Arvokasta että otit puheeksi, kun liittyi myöskin astrologiaan.
 
Teuvo Thure
1/4/2020 12:32:57 PM
Sisäistetty astrologinen tieto ja aito henk.koht. kokemus synnyttävät sellaista mestarin jälkeä, kuin tänääm 21.12.!! Mietitääs vähän, millaisen siemenen sodassa vammautuneet ukit ja isät - ja opttrajat , res.ups. -! - kylvivät siihen peltoon, jonka psyyke oli jo valmiiksi vammautunut odottavien äitien kohdussa henkisen stressin, pelon ja monasti ylivoimaisen vastuuntummon ja työn kantamisen vuoksi- höystettynä sosiaalisella nollaamisella Ohjelmallasi om suuri herättävä ja meitä eräitä hoitava vaikutus - KIITOS !!
 
Jukka Kallioinen
11/27/2019 8:02:19 AM
Olen kuunnellu mielelläni, kun olet ohjelmassa. Mielekiitoista. Selväsanoista tulkistelit kaikkia. Siihen ryhmään haluaisin, kun laitoit FBhen.
 
Ilkka Mikael
11/8/2019 11:10:37 PM
Kahdenkymmenenseitsemän (27) vuoden syklillä mennään taas, mutta hiukan muuttuneina kohti uutta vuosikymmentä. Jääpala Vesimiehestä kiehuvaan veteen balanssia hakemaan Leijonan ajassa. Tuli taas vaihdettua ajatuksia "vesimiesten" kesken. Mitäs me viileet, muuta kuin coolisti vaan. Uudet haasteet odottavat. Kiitos tulkinnasta Johanna.
 
Tarja
10/16/2019 10:14:50 AM
Kiitos Johanna Oli Mahtava kokemus kanssasi!
 
Eeva
10/16/2019 10:13:17 AM
Kiitos Johanna tulkinnastasi tänään. Sain paljon asiallista tietoa, syntymäaikani perusteella. Kiitos! Toivottavasti olet useammin tv:ssä.
 
lena.a
10/8/2019 7:51:37 AM
Hei Johanna, kiitos mielenkiintoisesta aiheesta. Kerroit, että muut sanoo, että olet muuttunut. Olen samaa mieltä, sinun olemus ja puheesi on rauhallista, siitä huokuu varmuus. Oli kiva kuunnella, ja katsella.
 
Ilkka Mikael
10/1/2019 10:33:11 AM
Johanna K on astrologian Pro.
 
Kuunsirppi
9/28/2019 8:19:34 PM
Kiitos Johanna 15. ja 22.9.2019 aamuista. Kerroit herkkyydestä kartalla. Kiitos kun jaat tietojasi meille muillekkin. Odotan aina sinun aamuja, sinulla on ihan mahtavia teemoja kun olet vuorossa. Olen kerran soittanut sinulle viime vuonna ja kyllähän niitä asioita alkoi kolahtelemaan niin kuin sanoit.
 
Anne Mattila
9/26/2019 11:39:34 PM
Hei Johanna! Kuinka voit tietää niin paljon asioita? Olet kerrassaan mahtava tulkitsija. Olisin joutunut varmasti kadotukseen ilman ohjeistasi. Kiitos!! kiitos!!! Olet
 
lena.a.
9/15/2019 12:48:44 PM
Hei Johanna kiva aihe, mielenkiintoista kuunnella "työkavereistasi", kyllä ulkoinen olemus, puhe ym. on hyvin tunnistettavaa. Olen samaa mieltä, kuten eräs soittaja, joka sanoi, ettei pr.kuun vaihdokset niin suuria muutoksia tuo, ainakaan heti. Itse käyn jo kolmatta kierrosta, ja olen muistellut moneen kertaan edellisiä jaksoja. Ilon hetkiä on ollut, paljon, kun lapset syntyi, ym.ym. Mutta kyllä se arki sanelee elämän menon, ja energiat, se on kuitenkin se todellisuus. Nyt kun itse seuraan näitä asioita, on tietysti helppoa tnnustella, ja katsoa miten energiat muuttuu. Minulla alkaa reilun puolen vuoden päästä vesimies aika, sitä kohti mennään.
 
Päivi
8/13/2019 10:25:21 AM
Hei Johanna! Kiitos mielenkiintoisesta aiheestasi tänään ja viime sunnuntaina. Olen seurannut juontamasia lähetyksiä ja olen saanut niistä paljon selvyyttä elämääni. Kiitos !
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Johanna Karpov
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite