Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Kauneus - Terveys, Spiritualismi

Väreistä energiaa talviaikana

Jokainen on huomannut, miten värit vaikuttavat mielialaan ja herättävät erilaisia tunteita. Siksi väriterapia soveltuu hyvin erilaisten psyykkisten vaivojen ja terveysongelmien hoitoon.

Monesti puhutaan värien merkittävästä vaikutuksesta elimistöön.
Lämpimät sävyt vaikuttavat kehoon kiihottavalla ja vilkastuttavalla tavalla, kun kylmien värien käyttö rauhoittaa mielialaa. Sen lisäksi jokaista väriä voidaan käyttää terveysongelmien hoitoon. Värien hyöty tulehduksen lievittäjänä, rentouttajana ja stressin vähentäjänä on lääketieteellisesti todettu. Aikaisemmin kerrottiin punaisen, vihreän ja sinisen sävystä, nyt tutustumme oranssin, keltaisen ja violetin vaikutuksiin.

Oranssi

Oranssi on ilon väri. Sillä on kannustava vaikutus, joten se auttaa ujoja ja epävarmoja ihmisiä muuttumaan itsevarmoiksi ja päättäväisiksi. Se torjuu hyvin masennuksen. Rasittavan päivän jälkeen kodin oranssinväriset esineet tai seinät virkistävät väsyneitä asukkaita. Oranssi on yksi lämpimistä värisävyistä ja on lähellä punaista, näin ollen se herättää seksuaalista himoa. Ayurvedisessa lääketieteessä se liitetään napachakraan, siksi se sopii ruokahaluttomuuden hoitoon ja auttaa ruuansulatusongelmissa. Sitä tunnetaan myös vastustuskykyä tukevana värinä. 

Keltainen

Keltaista voidaan kutsua myös naurun väriksi, koska sen piristävän vaikutuksen ansiosta mielialamme muuttuu iloisemmaksi. Keltaiset sävyt vilkastuttavat hermostoa ja täyttävät meidät energialla samalla tavalla kuin auringonvalo keväällä. Se parantaa aistia vahvistamalla aivojen näkökeskusta, lisää keskittymiskykyä ja edesauttaa oppimista. Kun epäilys saa meidät valtaansa, keltainen auttaa lähtemään optimistisempaan suuntaan. Se myös helpottaa ruoansulatusta, mutta sen liiallinen käyttö saattaa aiheuttaa pahoinvointia. Se tehostaa myrkynpoistoa ja tasoittaa verenpainetta.

Violetti

Punaisen ja sinisen sekoituksena violetti rauhoittaa ja samalla antaa lisää elinvoimaa ja energiaa. Spektriltään se on sekava (lämpimän ja kylmän yhdistelmä), ja näin se voi vaikuttaa mielialan horjuvuudesta kärsivän henkilön toimintaan ja päätöksentekoon. Se edesauttaa aivoaktiviteetin kehittämistä herättämällä luovia ajatuksia ja parantamalla muistia. Violetti soveltuu myös unettomuuden hoitoon. Se lievittää heti kipuja ja tulehduksia, mutta saattaa aiheuttaa masennusta, jos sitä käytetään liikaa. 
 
 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Johanna Karpov
Alanumero:
 
Saija Ranttila
Alanumero:
 
Taika
Alanumero:
 
Ulpu
Alanumero:
 
Jussi
Alanumero:
 
Milla Saari
Alanumero: