Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
 
Tarvitsetko apua?
Spiritualismi

Ihmissuhteet - Johan Salo

Usein minulta kysytään ihmissuhteista ja niihin liittyvistä ongelmista.

 
Minua pyydetään katsomaan näkyykö tulevaisuudessa jotain uutta suhdetta tai esimerkiksi että syveneekö ystävyys suhde joksikin muuksi...
Joskus näen todella selvästi mitä on tulossa ja toisinaan taas pystyn näkemään vain paljon ongelmia. 
Näen usein sellaisen ison vyyhdin mustaa lankaa joka kuvaa minulle ihmisen kantamaa kipeää taakkaa, taakkaa joka on syntynyt huonoista kokemuksista ja pettymyksistä ihmissuhteissa. 

Kokemukset voivat olla erittäin kipeitä ja arkoja ja tarvitsemme apua niistä selviämiseen, emme yksin kykene useinkaan parantamaan itseämme vaan saamme pelkillä järjen päätelmillä ihmissuhteemme vain entistä enemmän sekaisin.
Kannamme usein mukanamme vyyhteä tai pimeää taakkaa myös uuteen ihmissuhteeseen.
Mielestäni on epäreilua toista osapuolta kohtaan jos viemme kahden ihmisen kohtaamiseen mukanamme kaikki vanhatkin haavat sekä kivut. 


Kohtaamiseen jossa pitäisi olla avoin ja uskaltaa luottaa ja olla rehellinen toista kohtaan. 
Ongelma on usein se että emme tunnista kantavamme mukanamme kaikkea tätä ja mietimme vain miksi suhde ei etene tai miksi kaikki on kuin kiipeäisi koko ajan jyrkkää ylämäkeä pääsemättä koskaan huipulle.
Tällaisessa tilanteessa täytyisi mielestäni tunnistaa ongelman ydin, eli kaikki pimeä synkkä ylimääräinen painolasti.
Tämän jälkeen täytyisi saada energiat, eli tumma melankolinen energiavirta sekä kirkas positiivinen virta tasapainoon.

Tällaisessa tilanteessa käytän itse apuna epätasapainon tunnistamiseen kanavoinnin kautta syntyviä energia aaltoja sekä mielikuvia joita saan kanavoidessani.
Paras tapa lähestyä tätä ongelmaa ja sen korjaamista on ongelman tunnistus, sen lokerointi, meditointi sekä joskus harvoin yhteiset energiaistunnot. 
Tasapainon saa kohtalaisen helposti palautettua jos siihen sitoutuu täysin ja on avoimin mielin koko prosessin ajan. 

Useinkaan ihmissuhteemme eivät parane kuitenkaan yhdellä kertaa kuin taikaiskusta, vaan usein hyvinkin monimutkainen ongelma vaatii useamman istunnon, mutta arvokkaat ihmissuhteemme ovat kaiken vaivan arvoisia.
Uskon että edellä mainitut ongelmat ovat jopa ihmiselämän suuruisia ja kasvavat joskus universumin kokoisiksi jollemme tee niille mitään.   
 
Olen saanut tehdä töitä erilaisten ihmisten sekä erilaisten ongelmien parissa jo kymmenisen vuotta työkseni.
Olen onnellinen että olen oppinut käyttämään lahjaani oikein auttaakseni muita kanssakulkijoita. Olen pienestä asti omistanut lahjan sekä kyvyn nähdä lyhyitä välähdyksiä tulevaisuudesta. Kun myönsin ensimmäisen kerran itselleni että minulla on tällainen kyky, olin noin 14-vuotias ja siitä asti on se vahvistunut vuosi vuodelta. 

Tänään koen olevani hyvin sinut jo asian kanssa, joskus nuorempana pelkäsin kovasti näkyjäni muista ihmisistä ja heidän elämästään, kunnes löysin muita samankaltaisia ihmisiä kuin minä itse ja sen myötä opin käyttämään ja hyväksymään lahjani.
 
Jos sinulla on tarvetta keskustella mistä tahansa näkymättömään todellisuuteen liittyvistä asioista, niin voit soittaa minulle ja käymme asioita yhdessä läpi.
Sinulla on oikeus elää onnellista ja tasapainoista elämää huolimatta elämän suurista myrskyistä ja karikoista joihin väistämättä silloin tällöin törmäämme.
Liittyipä murheesi tai huolesi ihmissuhteisiin tai vaikkapa elämän kipuiluihin yleensä, niin löydämme kyllä yhdessä tien jota kulkea ja saamme asiasi jälleen tasapainoon.
 
Muista että et ole yksin vaikka niin uskoisitkin. Olemme täällä sinua varten.
Odottaen yhteydenottoasi.
 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Johanna Karpov
Alanumero:
 
Saija Ranttila
Alanumero:
 
Taika
Alanumero:
 
Ulpu
Alanumero:
 
Jussi
Alanumero:
 
Milla Saari
Alanumero: